2010. júl. 4.

Esély, hogy nő lehessen

Majdnem egy hónap múlva, 2010. augusztus 6-án fog debütálni Vanessa Hudgens Mimiként a Rent című musicalben, amit a Los Angeles-i Hollywood Bowl-ra visznek színpadra.

Mára mind a rendező, mind a legtöbb szereplő kiléte napvilágra került, ahogy többek között az is, hogy Neil Patrick Harris egyik másik korábbi kollégája az Így jártam anyátokkal című tévésorozatból, Wayne Brady fog arra a három alkalomra az AIDS-es, meleg, anarchista filozófiaprofesszor, Tom Collins bőrébe bújni.

A 38 éves Emmy díjas színész múlt hónapban jövőbeli munkatársnőjével egyetemben befiezett a World of Color víz és fényshow premierére Disneylandban, és bár a találkozóhely egy csöppnyit ironikus azzal, amit nyilatkozott, mégis  komolyan támogatta, hogy a 21 éves Vanessa játszhatja el a HIV-es bártáncosnőt.

"Nagyon örültem, amikor meghallottam, hogy ő kapta meg a szerepet, mert szerintem jó lesz, hogy az emberek azonkívül a világon látják, amit köré építettek... mint egy Disney gyerek. Én azt mondom, hogy adjanak egy esélyt neki, hogy nő lehessen! És  szüksége van rá, hogy eljátssza. Nagyon örülök neki!" - mondta el a rendezvényen a BroadwayWorld-nek.

Forrás: Just Jared Jr.

Nincsenek megjegyzések: