2010. júl. 26.

CBS3 Philadelphia

Zac Efron e hónapban keresztül-kasul szeli országát, és az Amerikai Egyesült Államok nagyobb városaiban népszerűsíti új filmjét, a napokon belül megjelenő "Charlie St. Cloud"-ot. Ennek kapcsán járt július 12-én a CBS3 Philadelphia stúdiójában is.


Egy fiatalember egyedi kapcsolatra tesz szert, miután túlél egy autóbalesetet, aminek folytán elveszti az öccsét. Zac Efron legújabb filmje egy természetfeletti dráma, amely Ben Sherwood bestsellerén alapszik. Nézzünk bele!

/videó/

Zac játssza a főszerepet abban a filmben, ami a szerepéről lett elnevezve: a "Charlie St. Cloud" az Államokban július 30-án, pénteken kerül a mozikba. Örömmel köszöntöm Zac Efront a stúdióban!

Z: Én is örülök.

A High School Musicalek, a Hajlakk, a Megint 17 – mind szórakoztató, energikus filmek, ez most egy csavart jelent. Szerinted ez kitörés a dráma felé – tudom, hogy a Me and Orson Welles is az volt, de ez most más.

Z: Remélem, így van, még mindig szórakoztató filmnek nevezhető, de sokkal érzelmesebb, erőteljesebb, egy olyan erős kapcsolatról szól a két testvér között, ami minden mást legyőz. De az embereknek szükségük van az érzelmes filmekre. Az üzenete a végén szintén elég cool.

Igen, az életről szól. Mondd el részletesebben a történetet, kicsoda Charlie, milyen családban él, mondj el pár részletet.

Z: Charlie csonka családban nő fel, ő játssza el az apa szerepét, ő neveli fel az öccsét, ő a férfi a házban. Azután sajnos el kell mennie egyetemre, otthon kell hagynia Samet, nagy felelősséget hagy az anyjára. Ekkor történik az autóbaleset, amikor Sam meghal. Ezután megígéri, hogy sosem hagyja el Samet, ami elég fontos, mivel Sam halála után is vele marad.

Beszéljünk Samről, akit Charlie Tahan játszik. A képernyőn elképesztő volt a kapcsolat köztetek, mi a helyzet a valósággal? A filmen olyan volt, mintha tényleg testvérek lennétek.

Z: Őszintén tényleg olyan volt, mintha a gyerek a kisöcsém lenne.

Látszott.

Z: Az első nap még nem a színjátszásról szólt, csak próbálgattuk a jeleneteket, hogy mennyire jövünk ki egymással, együtt lógtunk és nagyon jó barátság alakult ki köztünk.

Nagyszerű munkát végeztetek. Burr Steers rendezte a filmet?

Z: Igen.

Milyen módszerekkel hozta ki belőletek a legjobbat, mert volt jó pár érzelmes jelenet. Beszélj egy kicsit Burr-ről, és arról, hogy hogyan voltál képes megcsinálni azokat a jeleneteket, mert nagyon össze voltál törve.

Z: Nagyon közel áll hozzám a téma a kistestvér szerepe miatt, együtt éreztem Charlie-val minden szempontból, ez nagyon egyszerű volt, de Burr nagyon sokat segített, együtt dolgoztunk a Megint 17-en is, elég jó viszonyban voltunk a Megint 17 után is, mikor mondta hogy szeretne készíteni még egy filmet, rögtön beleegyeztem.

Hihetetlen színészek játszanak a filmben, mint például Kim Basinger, és még nagyon sokan. Te pedig a szemünk előtt nőttél fel, 23 éves leszel nemsokára.

Z: Igen.

Mit szeretnél csinálni a jövőben, ezen az úton maradsz, vagy visszatérsz a viccesebb filmekhez?

Z: Szerintem mindkettő, bármire készen állok. Nem tudom, meglátjuk, merre visz a szél, de ez a lépés nagyszerű volt, alig várom, hogy lássák az emberek, ez egy más film lesz, és remélhetőleg emlékezetes.

Miközben néztem, állandóan azt mondogattam, hogy nem fogok sírni. Sikerült visszatartani, erős voltam. Hihetetlen munka. Hamarosan találkozunk, akkor egy még nagyobb film kapcsán!

Z: Köszönöm!

Fordította: LL.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Ebben az interjúban az tetszik a legjobban, hogy felkészült volt a riporter, úgy értem, képben van a MAOW-el és el is tudja helyezni, a legtöbben ezt a filmet átugorják.

Érdekes a nézőpont, amiből megvilágítja Charlie helyzetét, így még inkább érthető, miért áll annyira közel az öccséhez.

Én is átmenet félének gondolom ezt a filmet a szórakoztató és a komolyabb hangvételű alkotások közt, ahogy Z is utal rá.

Ami egyre jobban felkelti az érdeklődésemet, az az, hogy ennyire jó értelemben véve érzelmes lenne a film, persze a sztoriból adja magát, de ez mindenképp jó pont. Különösen azért figyelemre méltó, mert egy férfi riportertől halljuk ezt. Várom kíváncsian.

Köszi a fordot LL, érdekes volt.

Tudom, hogy vagytok a számokkal, de ez érdekes szerintem, ma szaladtam bele, szóval a CSC pénteken 2500 moziban nyit az amcsiknál, anno a 17 Again 3255 moziban nyitott :) Ennyit a számokról :)

Névtelen írta...

Tényleg remek interjú volt :)
Kár hogy kevesebb mozi fogja vetíteni :(
Nem tudjátok , hogy miért ?