2010. júl. 11.

Tennivalók Zac számára

Miután országuk megalakulásának napját megünnepelték, Zac Efron és kedvese saját útjaikat járták, legalábbis azt a részét, ami ránk tartozik. Ahogy Vanessát, úgy a szépfiút is lencsevégre kapták július 7-én, szerda este, amikor néhány barátjával találkozott össze egy finom vacsora erejére a Studio City-ben található Pace étteremben.

Aztán másnap, július 8-án szintén kiszúrták, hogy West Hollywoodban lófrál, csütörtök délutánját ő is egy találkozóra áldozta rá, utána pedig további időt a Sunset Towers előtt, amíg az őt felvevő kocsijára várt.

A 22 éves Zachary hamarosan tényleg útnak indul, hiszen otthonán kívül többek közt előreláthatólag New York-ban, de Atlantában is be fog ütemezni promóciós jelenéseket, interjúkat új filmje, az USA-ban július 30-án kijövő 'Charlie St Cloud'-hoz. A díszbemutatót pontosan 10 nappal előtte, július 20-án tartják meg Los Angeles-ben, de nem sokkal előtte, július 14-én például díjátadói feladata miatt újra részt fog venni a 18. ESPN ESPY Awards díjkiosztó gálán.

Képek a Pace-ből ITT, míg a Sunset Towers-ből ITT!

Forrás: Zac-Efron.Us.

Nincsenek megjegyzések: