2010. júl. 23.

Comic-Con: Vanessa megy!

Vanessa Hudgens szerint a Sucker Punch még jobb lenne 3D-ben

A tomahawkomat az arcod felé repíteni, túlságosan is cool lenne,” mondja az MTV News-nak Zack Snyder filmjéről.

Vanessa Hudgens következő filmszerepei egyértelműen távolodnak patyolattiszta munkájától a High School Musicalben – főleg a következő, hamarosan érkező akció-thrillerben, a Sucker Punchban, melyet a 300 alkotója, Zack Snyder rendezett.

Mikor az MTV News nemrég utolérte a fiatal hírességet, elárulta, mennyire más ez a szerep. Célzás: Az éneklést golyók süvítése váltja fel.


Annak ellenére, hogy a film hétvégén megjelenik a Comic-Con-on, Hudgens szerint még közel sincs készen. „Még biztos, hogy nincs kész,” mondta. „Hihetetlen, mennyi CGI van benne. Nevetséges.

Azt illetően, hogy a film csatlakozik-e a népszerű 3D trendhez, Hudgens (aki elmondása szerint imádja a 3D-s filmeket) azért lelkesedett, hogy a Sucker Punch is kövesse az utat. „Annyira király lenne,” mondta. „Már így is nagyon király, de 3D-ben… hogy a tomahawkom az arcod felé repüljön, szinte már túl cool, nem?

Ha már király dolgokról beszélünk, Hudgens kedvenc része a filmben szintén a fegyverek elsütése volt.

Gépfegyverrel lőni semmihez sem hasonlítható,” mondta mosolyogva. Hudgens hozzátette, hogy kolléganői (Jena Malone, Abbie Cornish és Emily Browning) úgy érzik, új erőt ad nekik, hogy tudják kezelni a fegyvereket. „Szerintem mindannyian nagyon szerettük. Erős egyének vagyunk, és ha fegyvert adsz a kezünkbe… szabadjára engedsz valamit.

Hudgens amiatt is izgatott, hogy a rajongók bepillanthatnak a filmbe a San Diegoban rendezett Comic-Con-on. „Most megyek először, és nagyon izgatott vagyok!” kiáltott fel. „Felvennék egy maszkot vagy kifesteném az arcom, hogy sétálhassak a tömegben.

Ami a legfontosabb, hogy Hudgens alig várja, hogy meglássa az első felvételt a filmből, amelyet szombaton mutatnak be. „Alig várom, hogy a rajongók lássák. Van egy szörnyeteg, amit ilyenkor szabadjára engednek… sokkal keményebb, erősebb vagyok – nem akarok beképzeltnek hangzani, de ez cool.

Ó, de még mennyire hogy az! Csak várjátok meg a következő bejegyzést! ;)

Fordította: LL.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Ez a szörnyeteg már teljesen világos nekem! Ha bemutatják az előzetest, akkor bizony már nincs visszaút, előálltak, itt vannak, visszavonhatatlanul, lehet véleményezni és meg is teszi mindenki majd, az egyszer biztos. Máris bejárta gyönyörűen a netet az az anyag ami biztosan a következő bejegyzés lesz.

Erről jut eszembe: Ditta ennyire letaglózott az az anyag, vagy mi történt? :)

A 3D-val kapcsoltban abszolút érthető V lelkesedése, ez a film akkorát ütne úgy, hogy elmondani nem lehet, de Snyder jól teszi, hogy vacillál, nehogy csak ártson az egésznek egy nem annyira jelentőségteljes konvertálással. Amúgy az lett volna még durvább, ha imax technikával veszik fel az egészet, de az már iszonyú pénz, tudom :)

Még bőven van idejük csiszolgatni a látványvilágon, Snyder korábbi filmjeiből kiindulva ezzel a résszel nem lesz gond, sőt :)

És hát V gépfegyverrel, újszerű élmény az már biztos, de könnyen hozzá fogunk szokni szerintem :)

Van egyébként egy ötletem V-nek: a Comic-Con-ra úgyis elmegy egy csomó tök fanatikus, öltözzön be ő is például Macskanőnek, hátha sikerül elvegyülnie :)

Köszi a fordot LL, nagyon tetszett, tökéletes beharangozója a Comin-Con-nak! :)

LL írta...

Igen, szerintem a szörnyeteg már most ki lett engedve, és a legújabb képek nem igazán esti mesének valók, valamint igazán elláthatnák valami felirattal, hogy a "kislányok fejlődését gátolja", egyszóval felesleges még tovább tartani a hatásszünetet :D

V sem azt hangsúlyozta, hogy mindenképp 3D-be kellene konvertálni a filmet, csak belegondolt, hogy milyen ütős lenne, ha jól sikerülne, ennek a részleteivel a rendező nyilván jobban tisztában van. Azért akkora pénzt durva lett volna belefektetni, mint az Avatarba, kétséges, hogy visszakapják-e egyáltalán.

Komolyan mondom, V már most természetesebb ebben a környezetben, mint Gabriellaként évekig, szerintem nagyon könnyű lesz az embereknek megszokni :)

Macskanő és elvegyülés, hát hogyne :) Érdekes, szerintem maximum úgy vegyülhetne el, ha kiegyenesíti a haját, beteszi valami sapka alá, az arcát meg kifesti. Ja, és valami zsákruha sem árt. Kacsintás :D

xdittax írta...

Én is osztozok LL-lel, én úgy gondolom elmondhatom, hogy talán előzetesen már alkalmazkodtam a gondolathoz, és első pillantástól fogva nem okozott gondot Vanessát így látni. Számomra tökéletesen természetes. :)

De azért letaglózni letaglózott persze, úgy egybe az egész. Csak hogy várt rám egy egész földszint kitakarítani. A legjobbkor... ;)