2010. júl. 4.

TCA 2010: 2 jelölés Zac-nek!

Június 14-én kihirdették az idei nyári 2010-es Teen Choice Awards jelöltjeinek egy részét, akik között azonban egyik kedvencünk nevét sem találhattuk meg.

Pár nappal ezelőtt azonban, június 28-án közzétették az esélyesek a második hullámát, amiben már szerepel egy ismerős, jól csengő név: Zac Efron.

A 22 éves színész azonban nem tehetségével került a listára, az a múlt évre jutott, mindinkább szívdöglesztő tulajdonságával.

A tavaly kétszeres győztes ugyanis a Legforróbb pasi, illetve kb. a Legszebb mosoly kategóriában nyerhet újabb szörfdeszkákat évről-évre gyarapodó gyűjteményébe, utóbbi díjat az Invisalign Teen szponzorálja.

A kategóriákban mindennap lehet voksolni kedvencünkre, ehhez mindössze regisztrálni kell a díjkiosztó hivatalos honlapján, itt: TeenChoiceAwards.com!

A díjátadót augusztus 8-án, vasárnap rendezik meg és a háziasszony Hilary Duff, és Miley Cyrus után ezúttal Katy Perry lesz! A további fellépők, díjátadók és vendégek kilétéről még semmit se tudni, de az is könnyedén előfordulhat, hogy idén Vanessa kihagyja a bulit, hiszen neki aznap komoly "megmérettetése" lesz. A napokban már a harmadik, és egyben utolsó. :)

Forrás: ZA Angel's.

Nincsenek megjegyzések: