2010. júl. 23.

Kegyetlen és szokatlan

Ha azt hittük, hogy az első ízelítő videó megérkezése előtt semmi anyag nem érkezik a Comic-Con-ról Zack Snyder készülő filmjéről, a Sucker Punch-ról, akkor tévedtünk - és hatalmas meglepetés érhetett minket ma reggelre virradóan.

Ugyanis a múlt héten debütált csoportkép után a női szereplőgárdáról külön-külön is érkezett egy-egy hihetetlen kép, és ezek a karakterposzterek láttán szóhoz sem tudok jutni. Én. És talán a világ sem. :)




De hogy még jobban felcsigázzanak minket a Warner Bros. megnyitotta a film hivatalos honlapját is! Igaz, eddig egyetlen egy aloldalt vagy menüt sem tartalmaz, a fő oldal éppen azt az ígéretet hordozza magában, mint a 6 plakát.

‘Felkészületlen leszel!'

Nézzétek meg a hivatalos Sucker Punch oldalt IDE kattintva és bármennyire is lehetetlen, készüljetek rá a Comic-Con hétvégére Vanessával, azaz a barna
Blondie-val!



Forrás: VABN; ZA Angel's.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Fergeteges, fantasztikus, állati! Én ezzel kezdtem a napomat, egyből beőrültem :D

És baromi ügyesek! Itt a Comic-Con, jönnek az előzetessel, és nem csak azzal, ezek a poszterek zseniálisak, a honlapra szintén nehéz méltó jelzőt találni - Alice Csodaországban gépfegyverekkel, szó szerint, ha megnézzük a honlapot megértjük miért :)

Emberek, a HSM 3 óta most először érzem, hogy igazi nagy, nemzetközi, durván ütős promóciót látunk, ahogy a nagyok csinálják! Oké, elismerem, itt aztán van mit mutatni, de annyira jó látni, hogy tele van a net ezzel az anyaggal, bármilyen mozis oldalra nézünk. És ez még csak a kezdet, a Comic-Con után gondolom csend lesz kicsit, de rengeteg idő is van még.

Megjegyzem szerintem V karaktere a legütősebb, legjobban eltalált, elfogultság nélkül mondom :) Talán nálam a második helyezett Sweet Pea, ő nekem a képen kicsit olyan, mint egy női Robin Hood :)

Maxpontos az egész, csillagos ötös fölé dicsérettel :D

LL írta...

Szerintem erre nagyon is tudnánk szavakat találni, csak szerintem a blogon ezek valahogy így jelennének meg: *******************!

A lehető legjobban csinálják a promót, még sehol sincs film, de már magával az anyaggal sikerült felcsigázni új arcok érdeklődését itt nálunk is. Amit eddig összedobtak, sok más Z/V film egész promóját übereli, pedig alig adtak közre valamit. Oké, nyilván a film maga is überel eddig mindent, de volt példa pl. a Bandslam kapcsán az értékek nagymértékű elherdálására, szerencsére az SP-nél erről nem lesz szó. És emellé száll majd be a Beastly, pedig garantáltan több embert mozgatott meg csak most, mint a CSC több államra kiterjedő egész promója két hónap alatt :D

Szerintem a karakterek képeit Ditta pont olyan sorrendbe tette, ahogy én osztályznám :) Azt nem tudom, ki lehet Madam Gorski, őt nem láttam fegyverrel a kezében, talán az intézetben dolgozik? :)

xdittax írta...

"Szerintem a karakterek képeit Ditta pont olyan sorrendbe tette, ahogy én osztályznám!" És ahogy én is osztályozom. Igazából már az első képnél is ez volt a sorrendem. :) És LL, a kérdésedre a választ ugye már tudod. :)

Fant írta...

Hm, én Rocket-et azért Madam Gorski elé helyezném mindenképp,a többi stimmel :)

LL, az első három soroddal abszolút egyetértek, hasonlóan látom én is :D