2010. júl. 23.

Baseball Zac Efronnal

Zac Efron és Charlie Tahan ad interjút a következő videóban az ET-nek a Los Angeles-i Dodger stadiumban, következő filmjük, a 'Charlie St. Cloud' megjelenése kapcsán - július 30. Amerikában -, amelyben egy testvérpárt alakítanak.


Milyen érzés újra együtt lógni? Mióta nem találkoztatok?

Charlie Tahan: Talán egy hónapja.

Z: Valami olyasmi, de olyan sokat voltunk együtt a forgatáson, hogy szinte testvérek lettünk.

Ez az első komoly szereped, mik a tapasztalataid?

Z: Minden filmben van valami kihívás, az elején inkább fizikai jellegű, most érzelmi, és meg kell találni a kapcsolódási pontot, számomra ez a kisöcsém volt, az egész kapcsolat ebből alakult ki.

Úgy tűnik, mintha a szemünk előtt fejlődnél, musicalekkel kezdted, ez pedig már egy nagyon komoly szerep.

Z: Pontosan, ez az egész arról szól, hogy meg kell találni a kihívásokat, hogy teszteld a határaidat, különböző szerepeket találj. A kedvenc színészeim nagyon sokoldalúak, nem félnek új dolgokat kipróbálni, jók a vígjátékokban, a drámákban, romantikus filmekben, de per pillanat az a legfontosabb, hogy megtaláld azt a filmet, ami mond neked valamit. Nem tudom, mit fogok csinálni a jövőben, de ezt a lépést meg kellett tennem.

Áruld el az edzéstervedet, mert most mindenki a félmeztelen képeidet nézegeti a tengerparton.

Z: Őszintén szólva napközben nincs sok dolgom, ha szabadnapom van, szeretek csinálni valamit, ha felkelek, legyen az kocogás, futás az erdőben, vagy kondizás. Nyáron szívesebben szörfözök, ha megtehetem, de alapvetően szeretek edzeni, mert nem tudhatod, milyen szerepet kapsz.

Ha a jövőbeli szerepeidről beszélsz, úgy érted, nem fogsz már musicalekben szerepelni?

Z: Azt fogom választani, amit coolnak találok, ez nem a műfajtól függ.

Mondj valamit Zacről, ami meglepi az embereket!

CT: Mindig a földön jár.

Z: Ő nagyon sokat tud, féltem, hogy kiderül valami kínos.

Hogyan maradt titokban, hogy Vanessa is Vancouverben volt, amikor a Charlie St. Cloudot forgattad?

Z: Nem tudom, nem titkolóztam szerintem. Ő is forgatta a Sucker Punch-ot, ami teljesen más, mint az én filmem, amiben sok a hajós jelenet, főleg kint forgattunk, ők pedig egy hatalmas színpadon voltak, ahol minden tízedik másodpercben volt egy speciális effekt, valami hatalmas robbanás.

Azt mondják rá, hogy Alice Csodaországban gépfegyverekkel.

Z: Igen, így van. Nagyon várom a Sucker Punch-t, hihetetlen az alapján, amit láttam és hallottam.

Fordította: LL.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Z-t aztán nem érheti az a vád, hogy nem lenne korrekt srác, a saját filmje mellett még a Sucker Punch-t is promózta, teljesen rendben van.

Igazából nem volt ez az interjú annyira informatív most, engem a legjobban az edzésre vonatkozó része kötött le inkább, hátha valamit el tudok tanulni tőle :) Rájöttem, hogy esélytelen, a Sivatagban nincs se erdő se víz a szörfözéshez :D Egyedül a síkfutás hasznosítható :D

A titokban tartásra vonatkozó kérdést nem is értem, semmiféle titok nem volt ott, mindenki tudta akkor, hogy mindketten Vancouverben vannak.

Amúgy gondolom Z onnan tudta akkoriban, hogy V is dolgozik, hogy abból az irányból folyton lángnyelvek meg füst csaptak fel, hangos robbanások kíséretében, míg ők csendben hajóztak :)

Laza kis interjú volt, köszi LL! :)

LL írta...

Szerintem nem szándékosan promó volt, amit Z a Sucker Punch-hoz szólt, elvégre ott volt a forgatás egy részén és látott-hallott dolgokat :)

Ez az interjú szerintem annyiból volt különleges, hogy nem a megszokott "setting" veszi őket körül, hanem lazultak egy kicsit a baseballpályán, aztán dumáltak egy kicsit. Persze Charlie alig szólalt meg, és ha igen, akkor is Z-rők kérdezték, jellemző.

A Sivatagban szerintem az erdőt a park teszi ki, a vizet meg a pocsolyák :D :D

Nagyjából a láng és a csend jellemezheti a két film közti különbséget :)

xdittax írta...

De hiszen mindkettőben van láng, hiszen mindkettőt szenvedélyből, szenvedéllyel készítették! ×P

LL írta...

Ettől független, ha párhuzamosan vetítenék a filmeket, ez lenne a különbség, attól lehet értékes mind a kettő :)