2010. júl. 24.

3 végleges jelölés a TCA-n

A hónap elején még azt írtam, hogy idén Zac Efron-t két nem színészi kategóriában jelölték a 2010-es Teen Choice Awards-on.

Ezek mellé - a Legforróbb pasi, illetve kb. a Legszebb mosoly - örömmel jelenthetem, hogy egy valamivel nívósabb nominálást is begyűjtött, méghozzá a napokon belül USÁba érkező 'Cahrlie St Cloud'-dal!

A Nyári férfi filmsztár szörfdeszkáért versenyzik a 22 éves aktor, ellenfelei ezúttal (is) a Twilightos Taylor Lautner és Robert Pattinson, valamint Adam Sandler, a hazánkban július 29-én mozikba kerülő 'Nagyfiúk'-beli alakításával.

Zac-et a nyeréshez mi segíthetjük hozzá: naponta lehet szavazni, csak előzetesen regisztrálni kell a TCA hivatalos honlapján!

A díjátadót augusztus 8-án, vasárnap tartják Los Angelesben a híres énekesnő, Katy Perry vezénylete alatt! És már biztos: a Ben Watts-nak pózoló baromi jóképű fiatalember is a vendégek között lesz!

Forrás: Just Jared Jr.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Őszintén szólva én nem tartom komolyan vehetőnek a TCA-t, az első két kategóriát semmiképp, de még ezt az újat sem. Mondjuk győzelemre nincs esély, túl nagy a hiszti a Twilight körül, de ez nem probléma, lejárt már ennek az ideje Z és V számára is, szerintem legalábbis.

Te Ditta, volna itt két apróság, az egyik egy elírás, a másik, hogy azt a fotósorozatot így nem tudjuk megnézni, nem jó a link :)

xdittax írta...

Fant, ha legközelebb ennél is kedvesebben, finomabban és diplomatikusabban hívod fel a figyelmemet a hibáimra, észre se fogom venni őket! :) De köszönöm, hogy szóltál értük! :)

Egyébként pedig az nem újdonság, hogy nem komolyan vehető egy TCA deszka, de hát ez nem is igazi szakmai díj, a szakmában nem nyom sokat a latba, hanem közönségdíj, és itt a legtöbb esetben nem a kiemelkedő alakításokat veszik figyelembe. Eddig sem azért nyertek az emberek, sem Zac, sem mondjuk Robert Pattinson. De ez nem is igazán erre megy ki. Ettől függetlenül akármikor nyernek díjat, idén, jövőre vagy 10 év múlva, mert bármilyen életkorban nyerhetnek, nem nőnek ki belőle, hálásak lesznek érte, mert olyan emberek, és ez is valami olyan, amit értékelnek a maga módján és emlékezetes marad, szerintem legalábbis. ;)

b írta...

Én nem tudok regisztrálni a TCA oldalán :((( "Sorry but you are unable to vote."

xdittax írta...

Nem tudom, miért nem tudsz regisztrálni, b, nekem sikerült. Bár valahol mintha olvastam volna, hogy korhatáros a szavazás, hiszen mégis csak Teen Choice, a tinik választása, a születési dátumodat egyébként van lehetőséged beállítani. És ha ez sikerült, akkor nem tudom, mi lehet a gond.