2010. júl. 8.

"Nincs semmi, amit ne próbálnék ki."

A Charlie St. Cloud-ban Zac Efron bebizonyítja, hogy teljesen felnőtt.

A közönség már megszokta Zac Efront kosárlabdás szerepekben látni; elvégre a háromszoros fenyegetés ehhez alkalmazkodott a High School Musical trilógiában, ahogy a Megint 17-ben is. De e hónapban a 22 éves színész megválik a kényelmes bemelegítésektől, hogy szerepelhessen a Charlie St. Cloud-ban, amiben egy fiatal srácot alakít ígéretes jövővel, ami veszélybe kerül egy autóbaleset után, ami öccse, Sam életét követelte. Zac, aki a tavalyi Me & Orson Welles-szel fedezte fel drámai oldalát, úgy érzi, legújabb szerepe egy új kezdést jelent számára.

"Sokkal emocionálisabb és egy kicsit idősebb." - mondja büszkén. "Ez volt az, ami ehhez a különleges filmhez vonzott." A szerep azt is megkívánta, hogy Zac egy tapasztalt vitorlázóvá váljon, ami nem csak néhány leckét vont maga után. "Vitorláztam már korábban, de nem én voltam az, aki csinálta is a dolgokat. Game Boy-t játszottam a fedélzeten." - vallja be. "Most már nagyon nagyra értékelem ezt a sportot."

A tiniszívtipróból bona fide filmsztárrá válás nem mindig egyszerű, de Zac úgy tűnik teljesen felkészült a kihívásra. Következő filmje (amiben produceri feladatokat is vállalt) még mélyebbre hatol a felnőtt témákban: Zac egy pénzmosó drogfutárt játszik. Ezen túlmenően, Zac meglepően hallgatag következő munkáinak részleteivel kapcsolatban. "Nem akarom elszúrni, tudod?" - mondja. "A listám végtelen. Nincs semmi, amit ne próbálnék ki." -- SARAH JENKS-DALY

Eredeti cikk: Teen Vouge.

Nincsenek megjegyzések: