2010. júl. 24.

"Alig várom, hogy ott legyek!"

A közelmúltbéli Neutrogenás rendzevényen nem csak az MTV, de az Access Hollywood is meginterjúvolta Vanessa Hudgens-t, a Rent Mimijét, a készülő musicalről, a Charlie St. Cloudról és arról, amiről holnap érkeznek hozzánk majd hírek! ;)

Hogy haladnak a Rent próbái?

Még van 10-11 nap próba, tanuljuk a dalokat, véglegesítjük, hogy ki mikor jön be, megmondják, ki hol álljon, hogy mozogjon.

A Hollywood Bowl-ban fogják bemutatni. Ez milyen érzés?


Elképesztő, őszintén szólva próbálok nem gondolni rá, még soha nem voltam a Hollywood Bowl-ban, ez egy újabb lépcsőfok lesz, de imádok előadni, alig várom, hogy ott legyek!

De muszáj megnézned egy előadást a Hollywood Bowl-ban!

Majd utána! Most ez csak egy színpad, de ha látnám, biztos, hogy kiborulnék.

És Mimi szerepe különleges számodra?


Imádom, hihetetlen karakter, elképesztő, övéi a legjobb dalok, nagyon jó őt játszani.

Nagyon várjuk a Charlie St. Cloud-ot is. Te már láttad?


Igen, elképesztő film. Alig várom, hogy megmutassák a világnak.

Zac nagyon izmos.


Igen, nagyon jó teste van, egyértelmű, hogy mindenki irigyli.

Gondoltatok már házasságra?

21 éves vagyok, ez még nagyon korai. Boldog vagyok így. Megyek a Comic-Con-ra.

Ez hatalmas, nagyon sok hollywoodi híresség jelenik meg, ez nagy dolog.

Igen, ez az első évem és bámulatos dolgokat hallottam mások élményeiről. És izgalmas lesz megmutatni a világnak az első klippet a Sucker Punch-ból, hiszen még én is izgatott vagyok, hogy láthatom!

Fordította: LL.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Jól is teszi, hogy inkább nem méri fel mekkora játszóhely a Hollywood Bowl, majd később, miután lementek az előadások, ráér belegondolni, mekkora dolog ez.

És ha tegnap Z-nek járt a piros pont V filmjének pici promójáért, akkor most is jár fordítva :)

Érdekes, ezek az amcsi riporterek két dologtól képtelenek elszakadni, ahogy nézem: Z testétől meg kettőjük kapcsolatától, nem értem ezt :)

Bizony a Comic-Con elképesztően hatalmas dolog volt ma este, éppen nemrég fejeződött be a minket érdeklő rész belőle :) Az eredmény, nos... majd biztosan közszemlére lesz téve, ahogy a rengeteg visszhang is, hiszen már ma este megvannak a nagy hírek :)

LL írta...

Azért gondolom, rendesen bosszankodhattak a dátumos kavaráson, és V-nek gondolom, egy ideig mindene tele volt a CSC-vel, jó, hogy túltették magukat rajta.

Az öt ezek szerint bűvös szám Hollywoodban, meg hát a kettő is, mivel mindenki a második People címlapot emlegeti Zac-nek :D

És hát igen, már tegnap mindent meg lehetett tudni 5-10 perc csúszással a Comic-Conról, az egyedüli, amit nem láthattunk tegnap este 11-kor az a kép V szereléséről, és egy szem interjú.
Ez a két élőblog részletesen leírja az interjúkat és a kisfilm tartalmát: 1, 2.

A Team Hudgens csapata ezúttal is kitett magáért, minden fejlemény kint volt a Twitterükön, és a képek pedig a kapcsolódó fórumukon.

Szóval még csak fenn sem kellett maradni, a videó pedig kedden kerül a netre, úgyhogy abból a szempontból mindegy :)

b írta...

Ha már megint szóba került a 2 unalmas téma, amiről nem tudnak elszakadni a kérdezők. Az elmúlt héten a magyar bulvárban is az utóbbi téma volt soron, sajna nem is 1x :S (de legalább odabiggyesztették a többinél is, hogy nem szakítottak)

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20100725/lefujtak_az_eskuvot/