2010. júl. 19.

Neutrogena’s Wave for Change

Vanessa Hudgens sétált végig tegnap, július 19-én, Malibuban a tengerparton, méghozzá jótékonysági okból, a Neutrogena 'Wave for Change' (Hullám a változásért) nevű rendezvényén, amelyen a GlobalGiving szervezettel fogott össze.

A káprázatos V, egy Missoni ruhában másik Neutrogena szóvivővel, Hayden Panettiere-rel vett részt, hogy elindítsák a közös ügyet, amelynek keretében július 17-től augusztus 23-ig két termékük minden egyes darabjának vásárlásakor 1 dollárt ajánlanak a GlobalGiving-nek. A cél a 200 000 dollár összegyűjtése. Ráadásul a vásárlók dönthetik el azt is, a szervezet melyik jótékonysági ágaira - többek között oktatási, környezetvédelmi, katasztrófavédelmi - használják fel a befolyt összeget.

"Az emberek gyakran részt akarnak venni, de nem tudják hogyan, így a Neutrogena kinyitja az ajtót, és a gyerekek részt vállalhatnak valamiben, és fantasztikus dolog része lenni annak, hogy segítünk a világnak." - nyilatkozta az éppen a Sikoly 4. részén dolgozó Hayden.


Annyira jó, hogy a Neutrogena megengedi a rajongóknak, hogy fölmenjenek a Neutrogena Facebook oldalára, hogy részt vehessenek egy kvízben, ami megállapítja, hogyan legyen a jótékonyságra gyűjtött pénz elosztva. Csak néhány percig tart csatlakozni, mégis mindenki hozhat egy nagy változást a világban.” - visszhangozta kolléganője véleményét Vanessa is.

Még több varázslatos nyári képért kattintsatok IDE!

Forrás: VABN; Vanessa-Hudgens.Com.

1 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló Mindenkinek!!

Én tegnap előtt-előtt sétáltam a parti homokban a honi tenger partján.:)
No az is igaz,hogy csupán saját magamnak jótékonykodtam,adakoztam.:)
De valójában nem is,mert a kezemben egy aprócska joghurtos pohár is volt,melynek megvásárlásakor én is segítettem egy cseppet!!!!!:)
Jó nyarat mindenkinek!!!