2010. júl. 4.

US Glamour - 2010. augusztus

US Glamour - 2010. augusztus

Figyeld már! Teljesen felnőtt.

A volt Disney sztár megnyílik fontos női szerepével, a jövőjével Zac Efronnal, farmermániájával kapcsolatban, miután bemutatja ezeket a szexi szereléseket ezeken az oldalakon!



Vanessa Hudgens többé nem Disney-s gyerek. Ez teljesen világossá vált számomra, miután az ebédet követően négy órát töltöttem shoppingolással Beverly Hillsben az önmaga által „vásárlásmániásként” jellemzett lánnyal. Igen, ő szerepelt a High School Musical sorozatban, és csak 10 percre lakik a szüleitől. De az ő történetének nem csak ez az egy oldala van: a 21 éves Hudgens elérte a felnőtt kort. Komoly kapcsolatot ápol a szívtipró Zac Efronnal, akit a HSM forgatásán ismert meg majdnem 5 éve. Saját háza van Los Angelesben. És a legutóbbi szerepei hallatán Gabriella Montez biztosan elvörösödne: A jövőre megjelenő Beastly-ben egy drogfügő lányát, az akció-fantasy Sucker Punchban egy kemény, szélsőséges karaktert alakít. Hudgens – akinek a keze két pólóval, két pár cipővel, egy nadrággal, egy övvel és egy kalappal van tele – elmondta a Glamournak, hogy milyen érzés valójában az, ha az ember gyorsan nő fel.

Glamour: Olvastam, hogy magántanuló voltál. Hálás vagy érte, vagy inkább azt kívánod, hogy inkább a tipikus gimis korszakon kellett volna keresztülmenned?

V: Jó volt kimaradni az egész drámából. Nem túl jó plázacicák között élni. Túl laza vagyok hozzá.

Glamour: Disney lány voltál. Érzel nyomást azzal kapcsolatban, hogy hogy kellene viselkedned?

V: Ez nagyon vicces. A High School Musical előtt átlagos színésznő akartam lenni. Miután bekerült az életembe a High School Musical, úgy gondoltam, „Istenem, ezt élvezem!” De minél többet csináltuk, minél prűdebb lettem… Amikor gyerekek közt vagyunk és odajönnek hozzám, természetesen egy bizonyos módon fogok viselkedni, de a nap végén már úgy gondolom, hogy ezt magamért csinálom. Olyan filmekben fogok szerepelni, amit a gyerekek nem nézhetnek.

Glamour: Öt éven belül a munka és a magánélet területén mit tudsz elképzelni magadnak? Házas leszel? Lesznek gyerekeid?

V: Úristen! (nevet) Szerintem vakmerőbb leszek. Amikor kicsi voltam, nagyon-nagyon szégyellős voltam. Néha még mindig azon kapom magam, hogy félek dolgoktól. Ki akarok próbálni pár sportot, mint a paddle surfing (szörfözés evezővel) és a kite surfing (szörfözés „ejtőernyővel”) – szerintem ez még több magabiztosságot ad.

Glamour: Mikor érezted magad utoljára furán?

V: Tegnap este. A hivatalos események előtt mindig aggódom. (nevet)

Glamour: Hogyhogy?

V: Hőhullámom lesz! (nevet) Nem kapok levegőt, és klausztrofóbiám lesz. Nagyon furcsa dolog. Azért csinálom az egészet, mert imádom a színjátszást, de nem tudom, hogy megszokom-e valaha.

Glamour: A pletykák szerint közös házra vadásztok a barátoddal.

V: Nem-nem. Nem.

Glamour: Ezek szerint kacsa?

V: Úgy értem, talán… talán saját házra vadászunk külön-külön. Úgy értem… én nem. És pillanatnyilag ő sem. Tehát nem. Nem. Két éve vettem meg a házamat és imádom. Van egy marokkói szobám a legfelső szinten. Ez az a szexi cool szoba, amire mindig is vágytam.

Glamour: Nagyon sok rajongó imádja, hogy együtt vagytok Zac-kel, de biztosan van néhány lány, aki utálja. Ezt hogy kezeled?

V: Szerencsénk van, mert együtt indultunk el a karrier útján, tehát szerintem az emberek azért szeretnek minket, mert a karaktereinket is szeretik.

Glamour: Szerelem volt első látásra?

V: Már az első perctől kialakult valami köztünk. Szerintem ez mindenkinek feltűnt. A meghallgatáson összepárosítottak minket. És ő imádnivaló volt. Úgy értem, ő nem az a srác volt, aki most. Volt egy nagy rés a fogai között. Tényleg! Megnézed? Teljesen más ember volt. Várj. (Hudgens az iPhone-jáért nyúl, hogy megkeressen rajta egy képet Zac-ről.) Nevetni fogsz!

Glamour: Azt mondtad, most más ember. Miért?

V: Egyszerűen felnőtt. Már nincs ott a rés. Ha ránézek, egy férfit látok.

Glamour: Tehát érett a kapcsolatotok?

V: Szerintem igen. Szerintem inspiráljuk egymást. Imádom, hogy van valaki, akivel együtt növök fel.

Glamour: Voltál valaha egy pillanatra is féltékeny?

V: Minden kapcsolat a bizalomról szól. Szerintem régen igen. De most már nem igazán.

Glamour: Valószínűleg utálod ezt a kérdést, de az interneten félmeztelen képek jelentek meg rólad. Hogy sikerült egyensúlyban maradnod? Vagy sikerült egyáltalán?

V: Szerintem erősebb lettem miatta. De még mindig fáj. Sz*r, mert a fényképek magánjellegűek voltak, de ugyanakkor egy csomó színésznő megteszi ezt filmekben. Végső soron biztos vagyok benne, hogy én is meg fogom. De nem tudom, hogy most képes lennék-e rá.

Glamour: A Glamour fotósorozatában kismacskákkal is fényképeztek. Szereted az állatokat?

V: Imádom őket. Imádom, imádom, imádom az állatokat. Van egy göndörszőrű uszkárom, Shadow. Ő egy kis csirkefogó! És a kismajmokat is imádom.

Glamour: 21 éves vagy. Mi volt mostanában a legfelnőttesebb dolog, amit tettél?

V: Írtam egy csekket! Az akcentustanáromnak. De az én lelkivilágom olyan gondtalan, hogy 80 évesen is gyerek maradok. Az orvosnál néha véletlenül azt írom, hogy 18 éves vagyok.

Glamour: De úgy tűnik, hogy sokkal hamarabb és gyorsabban nőttél fel, mint sok lány.

V: Így van. Ebben a szakmában nem lehetsz gyerek. Nem élheted túl.

Glamour: Nem érzed úgy, hogy túl gyorsan nőttél fel?

V: Talán. És talán emiatt vagyok 21 évesen még mindig bolondos. De nem bánom. És ha nem lettem volna fiatal koromban olyan, amilyen, most sem olyan lennék, amilyen. Érted? És most imádom, hogy ilyen vagyok.

Glamour: Ez a Farmer Különkiadásunk, tehát meg kell kérdeznem: Hány farmered van?

V: Istenem. Nagyjából 100 lehet.

Glamour: Te vagy a farmerek Imelda Marcos-a! Melyik a kedvenc márkád?

V: Current/Eliott vagy J Brand.

Glamour: Melyik a kedvenc farmerod?

V: A J Brand 25 centis csőnadrágom. Fel van hajtva, de mivel ilyen alacsony vagyok, pont jó rám.

Glamour: Mi a legjobb dolog a farmerban?

V: A, hogy mindenhez megy. És B, hogyha pont jó rád, úgy érzed, nagyon szexi vagy. (nevet) És minél régebbi, annál jobb!

Fordította: LL.

7 megjegyzés:

Fant írta...

Ez a ford teljesen méltó pótlója a mesének, sőt még jó is, hogy nincs mese, annál hamarabb olvashattuk ezt :)

Összességében talán egy kérdéstől eltekintve nagyon tetszett az interjú, a fő erénye az volt szerintem, hogy nagyon őszinte volt benne V. Például a közös házvásárlással kapcsolatban, ami persze egyértelmű, hiszen mostanában vettek lakást önállóan mindketten.

A gyerekvállalós kérdést nem is értettem, 21 éves pályája elején lévő színésznőnek értelmetlen feltenni ilyen kérdést.

Egyetértek azzal, amit a kapcsolatban az inspirációról mond, szerintem fontos dolog, hogy tudja az ember inspirálni valamire a másikat, akkor nem laposodnak el a dolgok soha...

Ezek a sportok LL-nek valók szerintem :D Pont passzolt most a cikk a fordítóhoz :)

Az, hogy kettőjük közt valami volt mindig az feltűnt nyilván Kenny-éknek is, meg ugye aztán nekünk is :)

Abban az iparban nincs helyük gyerekeknek, ez is ténykérdés. És abban is igaza van, hogy minden jól van utólag már úgy, ahogy történt, hosszútávon így vagy úgy, de tanul belőle az ember.

100 farmer :D Jesszus, elvetemült a csaj nagyon :D

Köszi a villámgyors fordot LL, nagyon tetszett!

b írta...

Jó kis interjú, a ford nem különben! :) Köszi nektek!!

Fant lehet, hogy kötelező kérdés, mivel már 5 éve együtt vannak,meg miért ne? Szerintem jól mellébeszélt a válaszban :))

LL írta...

Az első gondolat nem teljesen igaz, Fant :)

Kicsit bulváros cikk volt bizonyos szempontból, sok volt a magánéleti kérdés, de ami meglepett, hogy nem a megszokott /itt a menedzser közbelépett/-et tapasztaltuk, hanem V őszintén válaszolt azokon a kereteken belül, amit a sajtó előtt megengedhetett magának.

A gyerekvállalás szerintem is teljesen méltatlan, hogy megemlítsék, épp arról van szó a cikkben, hogy V próbál felépíteni magának egy karriert, tartós helyet találni magának a szakmában, normál földi halandó sem vállal ma már gyereket 25 éves kor előtt, nemhogy egy színésznő, akitől elvárják, hogy 50 évesen is fiatalnak tűnjön. Nem beszélve arról, hogy ha eltűnik 2 évre, egyelőre nem tett le annyit az asztalra, hogy megmaradjon annyira a köztudatban, hogy aztán is elhalmozzák szerepekkel.

Azért ezek a szörfözések elég extrémnek tűnnek, egyelőre egy közepes hullám is elég, hogy leessek a sima vitorlás szörfről :D :D

A HSM megemlítése újabban már-már kötelező nosztalgiaként van jelen, pl. a meghallgatás :)

100 farmer el se férne a szobámban. Ha nekem van 3 hordható, az már jónak mondható, de 100... :D :D

xdittax írta...

Legalább annyira tetszett Vanessa válasza a jövőbeli elképzeléses kérdésre, mint LL utalása Fant kommentjének első bekezdésére. :) Mindketten azt bizonyítják, milyen kedvesen furfangosak, és ez nekem nagyon jóleső mosolyt csalt az arcomra. :)

Tökéletesen egyetértek azzal a jelzővel, hogy bulváros, ezért nekem kevésbé tetszik is, és itt jegyezném meg, hogy magukért a képekért se repesek kifejezetten. De nem rosszindulatból akarom mondani, ez végül is a Glamour magazin és ehhez illő kérdéseket tettek fel, stb. Ettől függetlenül ki jön belőle az, hogy Vanessa nagyon jól érzi magát, öntudatos és értékeli mindazt, ami most körülveszi.

De én ha megengedhetném magamnak, akkor sem tudnék értékelni 100 farmert. Borzasztóak ezek a számok! ;)

Fant írta...

Talán tényleg kicsit bulváros volt, de szerintem minőségi bulvár volt, abból a szempontból, hogy nem volt bicskanyitogató, hanem kimondottan tapintatos volt.
A menedzserrel kapcsolatban azt gondolom, hogy már nincs annyira megkötve a keze, szóval amíg a Disney-hez tartozott inkább meg kellett válogatni miről mit mond, már csak az image-ét kell szem előtt tartania.

A gyerekvállalásos kérdésben LL elmondta amit én is gondolok. Pályakezdő színésznőtől 21 évesen nem igazán helyénvaló azt kérdezni, hogy na és egyébként mi a helyzet a gyerekvállalással. Karrier-gyilkossággal érne fel jelen helyzetben.

Nos LL, mindig emelni kell a lécet, úgy értem a tétet :D Ma még csak közepes hullám, holnap már ejtőernyős szörf, érted :D

A HSM-re vonatkozó kérdést elég jól vette, pedig gondolom bosszantó lehet egy idő után :)

Nekem össz két farmerem van, azok is egyformák :D

A képek nekem nagyon tetszenek amúgy, kiváltképp a cicafüles :) Bevallom, magát a magazint nem ismerem, mármint nekem olyan képem van róla, hogy divatlap kb :)

xdittax írta...

(: Hadd kötözködjek: A kérdés úgy szólt hogy 5 éven belül mit tud elképzelni. 5 éven belül 26 éves nő lesz, már gondolhat házasságra, babára, és most is tervezgethet, álmodozhat ilyesmiről, csak nyilván nem fogja egy magazin segítségével az egész világ orrára kötni. Persze, nyilván elég alacsony színvonalú kérdés, de valahogy mégis szeretik az ehhez hasonlóakat néhanapján feltenni: hogyan képzeled el magad x év múlva. És igazából gondolkozhatunk rajta, még ha ebben a pillanatban különösen is hangzik.. :)

Fant írta...

Oké, de 5 éven belül is ugyanez a válasz szerintem :) Láthatjuk, hogy filmekkel éveket variálnak, amíg bemutatják, korai még arra gondolnia reálisan, hogy 5 éven belül anyuka lesz. Amúgy szerintem 26 évesen is fiatal hozzá, pláne ő, célzott is a gondtalan lelkivilágára :)
Persze nem tudhatjuk hol tart majd a karrierben 5 év múlva, de nem hinném, hogy annyira jól állna akkor, hogy két évre kiszállhatna...