2009. jún. 15.

1315. The Morning Madhouse

The Morning Madhouse: egy interjú, amiben Zac Efron még mindig legújabb filmjét, a "17 Again"-t reklámozza. De szóba kerülnek ezen kívül a rajongók, a tánc és Zac új otthona is.

Ja, a címben felbukkanó számról még gyorsan: elfelejtettünk számolni, úgyhogy csak most derül ki, hogy már 15-tel elhagytuk az 1300-at. Majdnem 17-tel! ;)

Na, jöjjön a videó!


Én Új-Zélandból jöttem, gondolom, találkoztál ma este pár új-zélandival.
Igen.
Voltál már ott?
Nem, még nem. Szeretnék elmenni, várok a lehetőségre.
És mit tudsz Új-Zélandról?
Tudok pár dolgot, imádom a Flight of the Conchords-t. Napról napra többet tudok meg.
Melyik a kedvenc számod?
Nem tudom, nagyon sok van. Egyszer voltam a koncertjükön.
Tényleg?
Igen.
És tényleg ütősek a dalaik? (?)
Igen, ütősek.
Oké, szóval tegnap láttalak a vörösszőnyegen, és ami leginkább meglepő benned számomra, az a rajongótáborod. Mert nagyon sok színésszel találkoztam már, láttam a rajongóikat, és ők nem voltak magukon kívül, mint a tieid.
Ez őrület, nem tudom, hogy történik. Valójában elképesztő tegnap felismertem néhány rajongót, akikkel korábban már találkoztam. Olyan képeket írtam alá, amiket még ők készítettek velem. Nagyon vicces volt, nyilvánvaló lett, hogy találkoztunk már.
Biztos idegesítő lehet, hogy 15000 lány vár rád, akik már találkoztak veled, és autogramot akarnak.
Ezért rendezik az ilyen eseményeket. Néha tényleg zavaró lehet, de amíg a rajongókra koncentrálsz, valószínűleg jó estéd lesz.
Azt kell mondanom, a való életben lehengerlő vagy.
Köszi.
Tényleg nagyon meleg van, te pedig hot vagy. De szokták mondani nekem, hogy Zac-mániás vagyok, de tíz évvel idősebb vagyok, de rájöttem, hogy vannak nálam idősebb rajongók is. Szóval bejönnek neked az idősebb nők?
Persze. Ezek szerint nem láttad a Megint 17-et?
Leslie Mann játszik még benne.
Leslie Mann, igen. Nagyszerű volt dolgozni vele. Ő gyönyörű, tehetséges. Papíron elég furcsának tűnt, hogy beleszeretek egy idősebb nőbe, de amint találkoztam és beszélgettem Leslie-vel, megdőlt az egész előítélet. Ő elragadó. Már amikor forgatni kezdtünk, nagy rajongója voltam.
Jó voltál a filmben.
Köszönöm.
Nagyon élveztem. Matthew Perry játssza az idősebb énedet, és biztos kaptál tőle tanácsokat. Sokszor találkoztatok - mert nem volt közös jelenetetek?
Pontosan, nem volt jelen azokon a napokon, amikor én. De előtte nagyon sokat próbáltunk együtt, és telefonon mindig el tudtam érni, felhívhattam tanácsokért, ha valami történne vele, hogy reagálna. És ez segített felépíteni a karaktert.
És mi a helyzet a kosárlabdával, amikor szembekerülsz azzal az erőszakoskodó gyerekkel az ebédlőben, és pörheted a labdát az ujjadon. Tényleg megcsináltad, vagy számítógéppel rakták össze?
100%-ban én csináltam. Volt egy úr, aki segített. Profi volt a labdás trükkökben. Ez volt a munkája, reklámokban segített például. Egyébként kedves volt. Láttam, amikor gyakorolt, és megkértem, hogy mutasson párat, mert fel tudnám használni a filmben. Azt mondta, könnyű, pár perc alatt megtanulnom. Nos, pár nap múlva sikerült elsajátítanom. Ez benne is van a filmben.
Imádom azt a jelenetet.
Ennek örülök. Örülök, hogy működött. Jó móka volt.
Ez biztos jó érzés lehet neked, hogy a sok gyakorlásnak meglett a jutalma.
Mondjuk a kosárlabda elég kiszámíthatatlan kellék a forgatáson. Mindent felborít, eltalálja a statisztákat. Komolyan, őrületté teszi a forgatást. Eltöri a kamerát, a felszerelést.
Tudtál kosarazni mielőtt színészkedni kezdtél?
Az alapokat fiatalon is tudtam, mindkét kézzel tudtam vezetni a labdát, ilyenek. De nem voltam nagy játékos, nem játszottam csapatban.
És mi a helyzet a tánccal? Mert ennek a filmnek az elején táncolsz, és ott van még a High School Musical. A szabadidődben is táncolsz?
Igen, ez jó móka. Az emberek azért táncolnak, mert kikapcsolódnak közben, és ez jó mód az önfelfedezésre. Nem voltam hihetetlen táncos az elején, a tudást útközben szedtem össze különböző szerepeken keresztül, főleg a High School Musicalben. De jó érzés, hogy megvannak a képességeid, hogy megtanulj táncolni. Nagyon sokan képtelenek rá, szóval ez egy áldásnak is tekinthető.
Szóval…kérdezhetek a barátnődről, Vanessa Hudgens-ről?
Igen.
Eljegyeztétek egymást?
Nem. Sosem mondtunk ilyet, mert nincs így.
Idegesítő lehet, hogy mit írnak rólatok az emberek.
Biztos vagyok benne, hogy az Enquirer írta ezt.
Most vettél egy új házat.
Igen.
És milyen?
Nem átlagos ház, nem akartam luxusvillát venni, mint ami a szomszédban van például, és még sok embernek. Elég ízléses ház, művészi és modern. Imádom. És betonból van a padló, szóval nem tudom összekarcolni.
Van medence?
Igen, hátul. Nem egy elsöprően nagy ház, inkább jól megtervezett.
És milyen vagy otthon? Rendes vagy rendetlen?
Teljesen rendetlen. Most próbálok megjavulni, fejlődök. Mosogatok, meg ilyenek.
És főzöl is?
Azt is tanulom. Dolgozom rajta.
Azt szeretném mondani, hogy nagyon élveztem a Megint 17-et.
Nagyon kedves vagy.
És ki fogunk sorsolni ingyenjegyeket.
Nagyszerű.
Szóval ha üzensz valami az új-zélandiaknak, hogy miért nézzék meg a filmet…
Igen. Mindenkinek köszönöm, hogy érdeklődnek a film iránt, alig várom, hogy megnézzétek és elmondjátok a véleményetek. Sokat jelentett nekem, hogy megjelentetek egy olyan film premierjén, ami nem High School Musical. Szóval köszönöm. És adjatok nekik sok ingyenjegyet!
Nagyon szépen köszönöm a beszélgetést, tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy.
Nem, nem, semmi baj. Én köszönöm. Jó volt veled beszélgetni.
Köszi Zac!
Nincs mit.

Fordította: LinkLuvor.

36 megjegyzés:

b írta...

Ez is jó interjú, köszi LL :))
Eddig nem azt mondta Z, hogy Corbintól tanulta a trükköt? :S

Fant írta...

Ditta, szívből gratulálok az 1315-höz! :) Látod, most én is elfelejtettem számolni, a viharba :)) De ezt a számot is pont olyan jó megünnepelni :)

Az interjúhoz: köszi érte :)
Nagyon udvarias a riporter, nekem az tűnt fel, pl. "kérdezhetek a barátnődről?" - ezt nem is szokták megkérdezni, csak úgy bedobják legtöbbször. És lám egyenes válasz érkezett, így is lehet :)

A riporter által említett kedvenc jelenet, nekem is a kedvencem, egyértelműen, kiemelkedően :) És teljesen látszik, hogy nem számítógépes munka, hanem valóban ő viszi véghez - és ugyebár bizonyította is párszor már :)

Nos, b, lehet, hogy az alapokat Corbin-tól tanulta, de volt ott még már trükk is, a pörgetésen kívül, amit elnézhetett az említett embertől :)

Netty írta...

Hey már lehet a Teen Choice-on szavazni. Csak az istenért se tudok regelni. Tudna valaki segíteni vajon miért nem megy??már mindenféle nevet, szül.dátumot, emailcímet írtam, de nem megy...:S

(f.é.) írta...

Dittus,gratula a számocskához.:))
És hogy éppen ezt nem tartottuk észben?:)) Számfelelős,elég nagy vihar lehetett!:))

És hála ennek az önfelfedezéses dolog egyikének,én is csípem nagyon.:))

Fant írta...

Pontosan mi a gond Netty? Nekem sikerült a regisztráció, csak olyan iszonyat lassan tölt be az egész oldal ahol szavazni lehet, hogy még.
E-mail címet beírod kétszer az helyes, jelszó szintén kétszer, aztán ha jól emlékszem nevet kér, oda tetszés szerint írsz amit akarsz, majd a születési dátumot.
Aztán ha ez sikerül a bejelentkezésnél a felső mezőbe az e-mail címed, az alsó mezőbe a megadott jelszó kerül.

Emberek, a regisztrációnál, akit érint, az fiatalítsa vissza magát, nem fogadja el a regisztrációt a rendszer, én is visszaléptem az időben :))

Hát gondolhatod, f.é. mekkora vihar :)) Túlságosan lekötöttek a mesék számai - pedig tegnap, vagy ma reggel gondoltam is rá, hogy összeszámolom, de aztán csak gondolat maradt :)) Az 1400-ra már figyelni fogok :)))

Netty írta...

Mindent tökéletesen csinálok, mégse enged...bár mondjuk ma hihetetlen rossz a netem és szerencsétlen vagyok...talán majd holnap. De köszönöm, hogy próbáltál segíteni...:)

b írta...

én képtelen szavazat vagyok :S

Netty írta...

Neked is azt írja, hogy You are unable to vote? Hát nekem is...és nem tudom miért vagyok képtelen rá. Nah, mind1

b írta...

Mi vagyunk a képtelenek :)

Netty írta...

Hát ja. :)Pedig úgy megörültem neki!

xdittax írta...

Én sem tudom mi lehet a gond Veletek..;) De remélem rendben lesz a következő próbálkozástoknál, mert szükség lesz minden szavazatra - minden nap lehet egyszer!

Nekem sem sikerült elsőnek regisztrálnom, bár nekem a számokkal volt gikszerem, másodjára már össze is jött, és nem tartott sokáig maga a szavazás is. Bár egy-egy kategória különösen nehéz. Nekem tetszik. Sok díj lesz kiosztva, és remélem jut belőle nekünk is. :)

Holnap jön ki hírbe :)

Fant írta...

Maga az az oldal nekem iszonyú lassú, nem értem miért, más minden normális tempóban bejön...

Az jutott még eszembe, hogy Quick Time Player van bővítménybe a böngészőtökben? Illetve ott a számokkal a kor kapcsán minél fiatalabbat írjatok, úgy próbáljátok meg, hátha.
Egyelőre nekem nem pálya az az oldal, pedig valóban érdekes a kategorizálás, nem ömlesztett.

Akkor holnap várjuk a hírt :)

b írta...

Én már születtem 1999-ben. Az most öreg vagy fiatal?

Netty írta...

én is kipróbáltam 1970-től 94en át egészen a 2009ig mindent, de nem igazán megy...pff

Fant írta...

Oké, ti nyertetek :) Ez esetben végképp nem tudom mi lehet a probléma a regisztrációval. Nekem maga az oldal nem igazán működik normálisan. Elképzelhetően tartom esetleg, hogy túl sokan próbálkoznak most regisztrálni és megzavarodott a rendszer... De nem tudom sajna. Holnap bízunk benne, hogy menni fog majd.

Fant írta...

Még egy lehetőség van a németek szerint: 13 és 19 év közötti kort kell megadni, ami viszont lényegesebb, hogy Firefox és Safari alatt működik a dolog, az Explorer-ben nem.

Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

Én 94-el regeltem és elsőre sikerült!
lehet hogy elírtatok valamit mondjuk enyien nem valószínű
lehet az oldi volt rossz
mert hiába regeltem bejelentkezni tegnap engem se engedett.

Netty írta...

wow sikerült regelnem!!lehet, hogy tényleg az volt a baj, hogy túl sokan próbáltak egy időben. :)

xdittax írta...

Örülök Neked, Netty.

Akkor most szorítsunk b-ért! :)

Fant írta...

Sziasztok! Én is tegnap hasonlóan jártam, mint Névtelen, a regisztráció sima volt, de maga az oldal gyakorlatilag nem működött. Na de ma :)) Ma már szavaztam is! Nagyon tetszik ez a szavazás, külön bontásban szépen minden ahogy kell. Noha van egy olyan sanda gyanúm, hogy lesz okunk a nem maximális elégedettségre :) De: az előző szavazáson esett csorbát kiköszörülhetjük, a
Movie: Actress Music/Dance kategóriára gondolok :)

Szerintem, Netty, simán az oldalnak volt valami baja tegnap :) De lényeg, hogy mostmár teljes a siker :)

Hajrá b! :))

b írta...

Muszáj mindenkire szavazni??

b írta...

megint egy értelmes iromány
:S

Andi írta...

Sziasztok!

Gratula a 1315-höz Ditta !:)

Ez is egy jó interjú LL, bár te most igen csak más vizeken "evezel":)
Kellemes nyarat neked:)

Szia Fant! Kíváncsian várom a vididet :))

Fant írta...

Nem tudom b, szerintem nem kell mindenkire szavazni :) Soknak találod? :)

A linkelt cikk: persze. Mindennek van legalább húszféle olvasata, ez is egy közülük. Noha a 17 Again már kilencedik hétvégéjét teljesítette odaát.
Igaz, hogy nagyon érdekes számmal ezúttal, vasárnap elmesélem milyennel :)
Az egész cikk cinizmus felsőfokon. Nyilván valahol önreklám is, de nyilván ha valamilyen szinten nem foglalkozna a dologgal, akkor nem venne részt ilyesmiben.

Hello Andi! Na akkor linkelem a videót - a Jézus Krisztus Szupersztár-ról van szó, ami ugye szintén van filmben - ez is egy verzió, ami szerintem felér az eredetihez :) Mit gondolsz? :)

b írta...

Én a csajozós részen rökönyödtem meg. Lehet, hogy neki van valami titkos forrása, ami ilyenekről is tud?

b írta...

Igen, soknak találom, főleg, hogy a feléről vagy nem tudom kiféle-miféle, vagy alig :)

Andi írta...

Ez a kedvenc részem :)
Köszönöm az élményt - meggyőztél !:))
Kicsit aggódtam, hogy fogja ott azt a híres magas részt megoldani, de
hatásos volt :) Borzongtam rendesen és tetszett, ahogy könnyezve átélte az egészet :)
Igen - ez felért az eredetihez !:))

Fant írta...

Titkos forrás b? :) Ugye csak viccelsz? :)) Magyar firkászoknak titkos forrás - annyira egyértelmű, hogy lövése nincs a cikkírónak, ki Z egyáltalán, hogy nagyon - V-vel sem mutatkoznak túl sokszor, és pláne nem túl feltűnően, nemhogy egyéb ok, amiért lehetne írni. Mese a roppant gyenge fajtából :)

A szavazás: nem kevés tényleg, sokat én sem ismerek mondjuk, de azt azért látom, hogy most a Wolverine és Jackman jópár kategóriában jelen van :) És a blogalanyoknak is több babér teremhet, mint az MTV-s szavazáson :)

Na Andi - örülök! :) A Szupersztárból ez a legnagyobb dal valóban szerintem is és a világon sem sokan tudják ennyire jól elénekelni - én már olyan verziót is hallottam, ahol az énekes a híres magas részt kihagyta egyszerűen, na az rettenetes volt. De ez szinte teljesen tökéletes, nekem ez a kedvenc verzióm :)
Állítólag az énekes srác egy Társulat-hoz hasonló műsorban indult Angliában, és mikor Webber meghallotta, hogy énekli ezt a dalt, akkor azt mondta, stop az egész, innentől megvan Jézus, csak a többi szerep kérdéses :) Mondjuk nem csoda :))

Úgyhogy örülök, hogy tetszett neked és, hogy szerinted is felér az eredetihez :)

Névtelen írta...

Tessék szavazni, szavazni, szavazni a Teen Choice-on!!

(f.é.) írta...

Csá!:)

Csak lassan névtelen,csak lassan!:))
Majd tessék,ha lássék.:)
Jó éjt!

Fant írta...

Hello f.é.! :) Hát igen, várjuk türelemmel, hogy kedvenc szerkesztőnk közhírré tegye :)) Jó éjt!

Egyébként Névtelen, én már szavaztam ma - naponta egyszer lehet csak egyelőre, így aztán a mai penzum letudva :)

b írta...

Fant reméltem, hogy érted a viccet :))
Ez a TCA milyen díjátadó? A neve ismerős, de nem tudom hova tenni. Itt adnak szörfdeszkát?

Fant írta...

Ja, a szörfdeszkás az, úgy nézem :) Ez kb a KCA nagytesója lehet amúgy szerintem - márpedig ott mindent megnyertünk, amit lehetett, ha jól emlékszem, úgyhogy hátha a trend folytatódik :)

b írta...

Ja, akkot a KCA-ra gondoltam :S És ezt hol rendezik?

Fant írta...

De itt adnak szörfdeszkát és ez a TCA. Jóra gondoltál szerintem.
Hogy konkrétan helyileg hol rendezik az nem tudom, csak azt, hogy a Fox csatorna fogja közvetíteni :) És, hogy majd augusztus 10-én lesz a rendezvény. Azért augusztusban sem unatkozunk majd úgy néz ki, Bandslam, 17 Again blu-ray, TCA - és ez mind egy héten :))

Andi írta...

Jó éjt Mindenkinek!