2009. jún. 14.

He's Beading Cancer

Zachary Efron hamarosan Vancouver-be indul(pontos időpont még nincs), de még előtte is olyan dolokat igyekszik tenni Los Angeles-ben, amely maradandó emléket hagy az emberek szívében. A kisemberekében...

A "Charlie St Cloud halála és élete" című készülő film főszereplője kb. egy órát tölött június 12-én, péntek délután a LA-i gyermekkórházban(CHLA), egy különleges látogatást téve. Zac egy “I’m Beading Cancer” felirattal ellátott narancssárga pólót viselt. A Marnie Rocks Beading Cancer nevű szervezet alapítója, Marnie Greenwood tudomást szerzett arról, hogy azoknak a rákos gyerekeknek, akik valamilyen kezelést kapnak, nincs túl sok lehetőségük a kikapcsolódásra, szórakozásra.

A jótékonysági szervezet, mely lassan az amerikai nagyvárosok többségében elérhető, önkéntesekkel havonta látogatja meg a kórházakban lévő gyerekeket és családjaikat, akikkel különböző kreatív foglalkozásokat végeznek.

A 21 éves Zachy egy ilyen programba kapcsolódott be, ami a beteg kisgyerekeknek bizonyára életreszóló élményt jelentett! Napjukat különlegessé, őket pedig boldoggá tette!

Képeket a híres jótevő távozásáról ITT találtok!

Forrás: Just Jared Jr; Celebrity Gossip, ZA Angel's.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Ismét egy nagyon szép gesztus, ezzel egész biztosan nagy örömet okozott a gyerekeknek és talán a gyógyulásukat is segítette, nagyon fontos az ilyesmi és mindig jó látni, hogy nem felejt el karitatívkodni ilyen módon.

A mese szövegét postáztam :)

;o) írta...

Ilyenkor (talán naiv módon?) mindig az jut eszembe: bárcsak ő lenne ennyire szociálisan érzékeny, és igényelné ezt a fajta megnyílvánulást.
De mindegy is. Az ilyenmegmozdulás mindig könnyet csal a szemembe!

Fant írta...

Nézd úgy: ha nem lenne erre igénye, vagy minimális figyelme sem, nem csinálná biztosan, nem szorul rá hírnévileg. Szóval bár nyilván szervezett program, de biztosan nagyon szívesen vállalja.

;o) írta...

Jó. Úgy fogom.
Kérek engedélyt megjuhászodni....