2009. jún. 23.

Vasárnapi forgatás

Egyelőre igazán elmondhatjuk, hogy Montreal egy szerencsés hely. Alex Pettyfer vidáman és nyugodtan dolgozhat legújabb filmjén, gyönyörű nőkkel és kevés paparazzóval.

A "Beastly" című filmet Daniel Barnz rendezi, és ezidáig nem volt túl nagy "érdeklődés" a lesifotósok részéről, akikből szerencsére nincs is sok a kanadai városban. Most is csak néhány homályos képet kaptunk a dolgozó csillagokról, szépségünkről, Vanessa Hudgens-ről, képernyőbeli kedveséről, Alex Pettyfer-ről és Mary-Kate Olsen-ről.

Most a forgatáson másodszori alkalommal találkozhatunk velük képekben, vasárnap(június 21)délutánról, és láthatóan tényleg jó a légkör. :)

A legújabb képeket a Just Jared Jr-on találjátok meg!

11 megjegyzés:

Fant írta...

Homályos, de azért feelinges legalább :) Nem zavarják őket nagyon a munkában, abszolút szerencsés helyet választottak a forgatáshoz. Ez a pár homályos kép bele is fér még bőven.
Igen, teljesen úgy tűnik, hogy jó légkör :)

(f.é.) írta...

Helló!

Tehát a légkör?:) Persze,hiszen a gravitáció erőssége,és a hőmérséklet is befolyásolja ennek a nagyságát!:))

És egy cseppet sem bánom,ha egy ideig még homályos marad egy s más.:)

Az oszlop elég stabil,a lépcső pedig éppen elég.:))

Névtelen írta...

Elég röhejes, hogy már minden oldalon arról írogatnak, hogy Vanessa dobja, vagy dobta Zacet Alex miatt. Csak azért, mert átölelkezve vannak azon a képen.

Névtelen írta...

Biztosan hangulatos hely lehet Montreal legalábbis az interjú alapján. Kíváncsi vagyok az új fejleményekre. Elég kevés és homályos kép van, úgyhogy lehet, hogy akciózás közben eltávolították a papsokat a helyszínről:D

xdittax írta...

Nem is értem, miért hozzák ehhez rögtön Zachyt. Mármint viccesen meg lehet jegyezni, hogy nézzen a barátnője körmére, vagy kezdjen féltékenykedni, de csak addig a pontig, ameddig ez aranyosnak és játékosnak hat.

A furcsa emberek viszont azonnal véresen komolyan veszik, rögtön megrémülnek, elvesztik a hitüket, és nem látják be, milyen erős is Zanessa kapcsolata, pedig mi csak a töredékét tapasztaljuk meg ennek.

Vanessának lett egy új barátja, férfiból van oké, de ennek nekünk örülni kellene. Képzeljétek el, ha szörnyen nem jönnének ki egymással... Barátságosak, most ismerkednek még, közvetlenek, jól szórakoznak, és együtt dolgoznak. Vanessa biztos vagyok benne, hogy nem egy potenciális szerelmi jelöltet keres, hanem egy jó barátot, aki vele egykorú, akivel a montreali napokat meg tudja osztani. Egyébként pedig V most töltötte együtt a hétvégéjét és még előtte ki tudja hány napot kedvesével, aki igazán büszke lehet a barátnőjére, mert újra valami nagyon jóba vágott bele, és újra valamit szívvel-lélekkel ad majd ki a keze közül. El tudom képzelni, Zacnek hogy dagadhat a mellkasa mikor látja, hogyan veszi fel az egyik jelenetét Vanessa. Mert biztosan nem azért van ott, hogy szemmel tartsa, meg féltékenykedésből.

Hanem mert szereti. Őszintén. Hogy mi ezzel a gondja az embereknek!? Hiszen fordítva sincs másként.

Fant írta...

Ditta arasznyi rávilágításához nincs is mit hozzátennem :) Az abban foglaltak a valóságot tartalmazzák :)

Hm, LL szóval ez a magyarázat a homályos képekre :)) Abszolút életszerű verzió :))

Névtelen írta...

Igen, Ditta kommentje teljesen helytálló:))

Akik a török képekre várnak, azoknak egy kis bejelentés: holnap estére szerzem meg őket, akkortól kezdem majd feltölteni. Napközben két gépet tudok használni, szóval akkor gyorsabb lesz. Olyan 25-30 darabot tervezek kiválasztani közülük.

(f.é.) írta...

Taps-taps fuvolás szerkesztőnknek,aki nemcsak fújni,de írni is nagyon tud.:))
Én örülök ennek,és annak is.:))

b írta...

Ditta kommenteket olvastál?
Nekem vicces, hogy ha Z "csajozik" akkor is V szakít, ha V-t lekapják valakivel munka közben, akkor is V szakít :)
Amit írtál, ahhoz nincs mit hozzátenni :))

Fant írta...

Oké LL, köszi a bejelentést, várjuk a képeket.

xdittax írta...

Köszönöm srácok. :)

B, igen olvasgattam kommenteket erre-arra, már természetesen azért elég sok helyen fölbolydulnak az emberek. De mindig vannak olyanok, akik tisztán látnak, és nem rémeket. :)