2009. jún. 3.

Teddy's bár

Május utolsó napján miután véget ért a 18. alkalommal megrendezett 2009-es MTV Movie Awards, ahol végül egy díjt sikerült megszereznünk a szépfiú győzelme által, Zac Efron és Vanessa Hudgens a Teddy’s bárba mentek ünnepelni, ami a Hollywood Roosevelt Hotelben található.

Az estét itt töltötte többek között Cameron Diaz, akivel a díjátadón Vanessa is összefutott, illetve a Hősök sztárjai, Hayden Panettiere és Zachary Quinto, valamint a "Legjobb Csók" díjat bezsebelő páros is. :)

Innentől kezdve pedig hadd ne én számoljak be, hanem engedjétek meg, hogy jó néhány oldal szavaival éljek:

Zac Efron és Vanessa Hudgens nem tudják levenni egymásról a kezdüket. A "High School Musical" munkatársak - akik azóta együtt vannak, mióta a Disney széria első részét leforgatták 2005-ben - közelebbnek tűntek egymáshoz, mint valaha.

Fogták egymás kezét, közel táncoltak egymáshoz és mindig a másik köré fonták karjukat. - mondta egy vendég.


Képek a hotelből való távozásukról kéz a kézben ITT, videó ITT.

Forrás: People; M&C, Just Jared Jr.

Ui.: Már itt is Teddy...?! ;)

16 megjegyzés:

Fant írta...

Jól van akkor, most remélem megnyugszanak a kételkedők egy időre.

A Teddy örök és mindenhol jelenlévő ezek szerint :))))

(f.é.) írta...

Dittus látom van segítséged rendesen:))Csak annyit kellett mondanod Teddy-de.:))És lám,párosunkat szépséges jelenében pillanthattuk meg.:)

Névtelen írta...

na ennyit erröl hogy zac szakitani akar vanessával
és pont ezt olvastam az epizodban ma hogy állitolag zac-nek mondta az ügynöke meg még az anyukája is hogy karrierje miatt jobb lesz ha szakit vanessával ,mert ha nem akkor csak olyan tipusu film szerepeket fog kapni mint a hsm
és hogy zac komolyabb filmekre vágyik,és nem szeretné ha beskatulyáznák öt a troyos karakterbe
erröl az a véleményem hogy egy nagy baromság.mert ha zac tényleg ilyen lenne akkor nagyon rossz ember lenne + akkor össze se jött volna vanessával stb
komolyan már ez az epizod is hova süllyed
mi a véleményetek erröl?
linkluvor nem jo volt a cim mert végülis a megfejtés az amerikai spyho volt de azért köszönöm a segitségedet
ja az mtv movie awards 25 perces lesz össz vissz ez komoly? ezt akarja a magyar mtv ez igy tiszta szar lesz (bocsánat a szóért)én neten néztem végig és az nem 25 perces volt
puszi mindenkinek laura

b írta...

Szívesen beírnám, hogy "Miért meglepő? Utolsó óráikat töltötték együtt egy jó ideig :)" De nem teszem :P
Olvastam ma egy érdekes cikk-félét a szerelemről. Egyet értettem vele összességében :)

Fant írta...

Az Epizód újság - én már jópár éve nem vettem olyat, de emlékszem mikor indult még kizárólag a dél-amerikai szappanoperákkal meg egyéb sorozatokkal foglalkozott, de ahogy ma a címlapjait elnézem, ha néha ránézek, olyan már mint a Bravo vagy hasonlóan "nívós" társai, úgyhogy nem szabad törődni vele, laura.
A magyar MTV meg valószínűleg akkor egy zanzásított összefoglalót ad le...
A könyv címére pedig akkor a szinkron alapján voltak kíváncsiak úgy néz ki.

Azok a hangzatos utolsó órák egy darabig, amiket úgy írtál le, hogy nem írtál le, nem biztos, hogy helyesek b, ha Z is követi a saját filmje forgatásával Kanadába V-t :)

Mára mentem, jó éjt!

b írta...

Valóban, de nem tudhatjuk, hogy mikor megy a Mr (és sok egyebet :P), és ha olyan a szitu, akkor 1,5 nap is rengeteg időnek számít... :P

Névtelen írta...

Észrevettétek egyébként, hogy most nem volt kétkedés? Úgy látszik, csírájában érdemes elfojtani az ilyesmit:))

Laura, akkor nagyon sajnálom, de hallottad, hogy ezt mondták, egyszerűen nem értem, minek kell direkt másképp fordítani...szóval bocsi még egyszer:(

A magyarok egyáltalán nem tesznek ki magukért, mit akarnak leadni egy másfél órás világhírű rendezvény helyett, ami annyira fontos, hogy előbbit rövidíteni kell? Nevetséges, na mind1.

OMG, már vagy 3 napja nem látták egymást! És az nem jut eszükbe, hogy tavaly 3 hónapig nem találkoztak a MAOW miatt?:)

pucca írta...

Á ez igazán jó hír és annyira édesek
:)

Fant írta...

Igen LL, meg is lepett, hogy nem jöttek a szokott kételkedők :)) Ritka alkalom, becsüljük meg :))

A szinkronban szerintem az az elv, hogy inkább kitalálnak egy itthon jobban ismertebb címet oda - de nem értem miért van értelme, annyira mindegy volt, hogy milyen könyvet olvasott, a történet szempontjából. Nem beszélve arról, hogy az ilyen játékokban szerintem még több ezren jártak úgy, mint laura.

Magyar MTV: nem tudom mi fog beleférni 25 percbe - 10 perc a műbotrányból biztosan.

Komolyan mondom ilyenkor eszembe jut mi lenne net nélkül, az égvilágon semmit nem tudnánk a minket érdeklő amcsi eseményekről.

Nem jut eszükbe, de megnyugodhatsz, már jövő héten menetrend szerint jönni fognak a villámgyorsan felejtők, tudod hogy van :))

b írta...

Fant ha nem lenne net, nem is tudnán valószínűleg, hogy miről maradsz le, vagy hogy ilyen is érdekelhet :)

;o) írta...

Hát mit mondjak, semmi jó hírt nem olvasok itt az MTVről.....
Ezt komolyan megcsinálják? Ezért kellett akkor ez a pár nap, hogy a licecek alapján jól megvágják az egészet? Elég szomorú a helyzet.

Az Eminem-es "poén" emberileg elég gyatrára sikeredett, de ezek szerint hírügyileg nagy durranást vártak és kaptak tőle. Azóta is egyre több helyen láttam a hírt a képpel megtűzdelve.

Fant írta...

Igen ;o), sőt nézettségügyileg is megkapták, amit vártak, mert a múlt évhez képest 92%-al nőtt a nézettsége - itt olvastam.

;o) írta...

Na ez a nem semmi! Képzeld el mi volt ezelőtt????

Fant írta...

Ezen én is gondolkoztam - a 92% brutál, de egyben valószínűleg azt jelenti, hogy a tavalyi finoman szólva sem volt kiemelkedő.
De gondoljuk tovább: mi lesz ezután?? Úgy értem: ha botránnyal tudnak nézettséget gerjeszteni, mit találnak ki jövőre?

;o) írta...

Nem feltétlenül a botrány generálja szerintem a nézettséget, hiszen valószínüleg akit érdekelt, az már előbb a tv elé ült...

Szerintem a produkciók és az a háttérmuka jelentette a "profitot", amit végre beleöltek.
Jól volt kommunikálva, figyelemfelkeltő volt és éppen úgy jött össze a produkciók minőségi sorozata is, hogy van bőven rajongóbázis, akikért érdemes volt műsort csinálni.
(A Ben Stiler féle átadó rész elég érdekesre sikeredett, színészetből jeles!)

Fant írta...

Jogos - habár a botrány annyiban növelhette a nézettséget, hogy akik mondjuk véletlenül akkor kapcsoltak oda, azok például sokan úgy gondolhatták, hogy na ez érdekes, hátha lesz még ilyen, és továbbnézték.

De egyébként értem amit írsz és igazad is van valószínűleg. Jogos, mert a Twilight óriási tábora tuti nézte, a HSM mint másik hatalmas tömegeket mozgató film rajongói szintén jelen lehettek.

A Ben Stiller díja köré kerekített kis jelenet óriási volt, nagyon tetszett.