2009. jún. 3.

MTV MA gálavideók

Most, egy kicsivel később jöjjenek a 18. MTV Movie Awards izgalmasabb része, konkrétan a díjak átadása/átvevése, melyekben egyaránt Zac Efron és Vanessa Hudgens is fontos szerepet vállalt.

Sajnos egyelőre nem találtam meg a Generation díj átadásának videóját, el lett távolítva a netről, de kutatok, és aki keres, az talál ugye, nem igaz? :) Állítólag. :) LL újra csak kisegített, és megtalálta nekünk a videót! Élvezzétek! :)

Zac Efron, Kiefer Sutherland és a Triumph, a beszélő kutya Ben Stiller-nek prezentálta az MTV Generation díját.


Hölgyeim és Uraim, üdvözöljék a színpadon Zac Efron szupersztárt, Kiefer Sutherland megasztárt, és Triumph-t!
Z: Ben Stiller! Imádtunk az Apádra ütök-ben és a Zoolander, a trendkívüli-ben. Te vagy a színészek példaképe, aki minden szereppel megváltozik. És mindannyiunk számára kihívást állítottál félelmetes képességeiddel, és láthatóan végtelen hatóköröddel. Minden egyes szerepeddel jegyeladási rekordokat döntesz, megemeled a jó játék mércéjét, és a mozikban sikert sikerre halmozol anélkül, hogy csődbe mennél.

Triumph: Benjamin Stiller! Folyamatosan tágítod a képzeletünk határait. A neved hallatán nagyon sok kép jut eszünkbe. Rendező. Színész. Író. Zsidó. És prímás persze. Az, hogy idén megnyerted az Életmű Díjat, megerősíti régi sejtéseinket Jim Carrey, Adam Sandler, Mike Meyers és Chewbacca után. Lassan kifogyunk a vígjátékszínészekből és a majomszerű emberekből.

KS: Ben, sosem volt szerencsém dolgozni veled. De amikor a filmjeid jelentős következetességét látom – mikor cserbenhagyod a férfit, akinek beakadt a slicce, vagy azt a férfit, akinek hasmenése lesz a randiján – tiszta profizmust látok, aki tiszteli és segíti színésztársait, és biztos vagyok, hogy egy a korábbi munkatársaid közül biztosan itt van, és meg tudja erősíteni a véleményemet.

Z: Ben, még egy kör van! Az első film, amit rendeztél, a neoklasszikus Nyakunkon az élet volt. 5 éves voltam akkor, tehát nem emlékszem rá, a 24-nek viszont nagy rajongója vagyok. Nagyszerű játék!

Triumph: Nagyszerű évad! Tényleg nagyszerű évad, és jó lenne még pár kínzásos film(?)! Ben, ha már a kínzásról van szó, gratulálok az Éjszaka a múzeumban 2-höz! Kétségtelen, hogy újabb és újabb vidám filmekkel kápráztattál el minket! Szüleid a nagyszerű Jerry Stiller és Anne Meara. Azt hiszem, a vígjátékokhoz való érzéket tőlük örökölted. A majomfülekkel, majomkezekkel és majomhomlokkal együtt. Remélem, külön hely van a fejedben ennek a díjnak. Pont a banánjaid mellett.

KS: Ben Stiller…szavakkal nem lehet elmondani, micsoda megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek és megoszthatom veled ezt a pillanatot. A munkát inspirált és inspirál. Minden egyes jelenet, ami lejátszódik a fejemben, értékes, életem legjobb pillanatai. Van egy jelenet a Derült égből Polly-ban, amelyikben fejjel nekimész a kövér ember hasának. Amikor találkoztál az ellenséggel. Amikor elejtetted a villát (?), hogy megtaláljanak. Ember, az a jelenet megmutatja, mi az a színjáték. Sajnálom. Nem gondoltam, hogy ez ilyen érzelmes lesz számomra. Talán le kéne ülnöm egy kicsit. Ben, sajnálom. De van valami, amit meg kell osztanom veled. Bármerre is megyek tovább, mindenképp előveszem a Keresd a nőt! dvd-t. És lejátszom. És nem a „jizz in the hair”-es jelenetről van szó…vagy arról, amikor felállt neked….ez emlékeztet arra, hogy érdemes folytatni ezt a munkát. Arra késztet, hogy jobb színész legyek. És azt is elhitetted velem, hogyha tehetséges vagy és elindulsz az úton, bármire képes vagy! Azt akarod, hogy jobb színész legyek! Szeretlek, Ben, tényleg!

Z: Hölgyeim és Uraim, az idei Életmű Díjas, Ben Stiller!

BS: Köszönöm, köszönöm! Hű. Köszönöm. Ez nagyon kedves. Köszönöm, köszönöm, Zac Efron, köszönöm, Triumph a mélyen átérzett szavaidat, köszönöm, Kiefer Sutherland, köszönöm, MTV! Amikor először szerepeltem az MTV-ben, 18 éve, sohasem…oké, oké…nem megyek sehova. Nem hittem volna, hogy egyszer megkapom ezt a díjat, és minden színész álma ez, hogy eltölthessenek egy pillanatot a rivaldafényben. És tudjátok mit? Legfőképp a rajongóknak köszönöm meg, hogy lehetővé tették, hogy filmeket készítsek ennyi év alatt, szeretlek titeket, srácok, tényleg, és köszönöm, hogy engedtétek, hogy azzal foglalkozzak, amivel igazán szeretek. Szeretlek titeket, nagyon köszönöm. Minden rendben. Jól vagy? És nézzétek meg a 24-et és a Fox-ot januárban! Köszönöm, köszönöm!


Vanessa Hudgens és Jonah Hill adta át az Arany Popcorn-t Robert Pattinson-nak, "Áttörő Férfi Alakítás" kategóriában a Twilight-ért.

Oké. Nagyon gyorsan, fogadtam a színpad mögött. Twilight! Igen, nyertem! Megnyertem a fogadást. Egyikük a Funny People-ben, a másik a Bandslam-ben szerepel. De én őt azért szeretem, mert főszerepet játszott egy melegeknek kitalált középiskolában. Üdvözöljétek Jonah Hillt és Vanessa Hudgenst!
JH: Hello. Vanessa, tudtad, hogy eredetileg én játszottam volna Zac Efron szerepét a High School Musicalben?
V: Tényleg, nem tudtam. Mi történt?
JH: Megkaptam a szerepet, de aztán kiestem a Disney fanszőrzet-ellenőrzésén.
V: Pedig ha megkaptad volna, talán velem járnál most.
JH: Az biztosan jobb lenne, mint azzal az életnagyságú bábuval(?) járni, ami pont úgy néz ki, mint te. Egyébként…
V: A jelöltek tehát…



Brüno, a.k.a. Sacha Baron Cohen hirdette ki Zac Efron-t a "Legjobb Férfi Előadás" kategória győzetésévé, a "High School Musical 3"-ért.


Zac: Ez nagyon bizarr volt. Ilyen cool módon még soha nem hívtak ki, hogy átvegyek valamit, köszönöm! Ember, köszönöm az MTV-nek, köszönöm! Ez nagyszerű! Köszönöm a világ legelképesztőbb rajongóinak, nagyon szeretlek titeket, köszönöm nektek. Köszönöm Kenny Ortega-nak, és a legkedvesebb barátaimnak, a High School Musical csapatának. Ez számomra motiváció, srácok, hogy egyáltalán bekerültem a kategóriába olyan színészek közé, akikre felnézek, erre nincsenek szavak, nem is tudom, mit mondjak. Köszönöm a díjat, köszönöm, hogy nyitott szemmel jártok. Nem tudom, miért teszitek, hogy újra meg újra felküldötök ide, hogy ellopjak dolgokat. Szeretlek titeket, nagyon köszönöm nektek. Jó éjszakát!

Fordítás: LinkLuvor.

26 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ditta, gyors voltál:))
Ha YT-on nem is, itt fennt van a Generation Award-os vidi.

xdittax írta...

Nem inkább Te voltál gyors, LL? :P

Én is itt akartam megkeresni, mivel az egész show fent van részleteiben, csakhogy csöngettek pont mikor közzétettem, úgyhogy még sem tudtam rögtön kutakodni. És már meg is előztél! :)

Köszönöm (ezt is)!

b írta...

LL köszi szépen a gyors és nagyon jó fordokat! :))

Z tényleg jól beszélt :)

V társa pedig "no comment..." :)

Fant írta...

Nagyon jó mind, köszi érte!
A Ben Stiller-es előadás hatalmas volt, és ő vette is a lapot végig, eléggé egyedi volt az egész az egyszer biztos :))

Zac beszéde tényleg nagyon jó volt, összeszedett, korrekt, szerény. A lényeget is kimondta, hogy maga a jelölés is elismerés.

Vanessa és Jonah Hill kis szösszenete is jó volt - a kis riposzt V részéről egyrészt nagyon-nagyon találó szurka, másrészt külön figyelemreméltó, hogy ő ezt vállalta, de így nagy poén volt :))

xdittax írta...

Ha már a show..., a másik nagy poén...:

Kiderült, hogy Eminem és Brüno "incidense" megrendezett volt, a showba pontosan bele volt ütemezve, el is volt előtte próbálva, különben soha nem merték volan megcsinálni. Állítólag Sacha először Paris Hilton nyakába akart volna ugorni, de ő határozottan elutasította. Így jött a képbe Eminem, akinek végül is egyfajta promóként is értelmezhető, visszatérését illetően.

Na ehhez mit szóltok?

b írta...

Beszéltek ilyenekről a neten :) És hát nem robogott ki elég felháborodottan a nézőtérről :)) Honnan van az infó?

Fant írta...

Na ez érdekes, akkor azt mondod Eminem is részletesen be volt avatva. Hát, nem gondoltam volna, hogy őt a legapróbb mozzanatokig beavatták, de ha ésszerűen nézzük, simán benne van.
Ami meglep, hogy Paris Hilton nem vállalta el, ugyan vajon pont neki, mi kifogása volt...

Eminem pedig ezzel bizonyította, hogy van az a pénz, amiért korpásodik a haj.

Viszont Zac-éket lehet, hogy nem avatták be ennyire. Habár azt el tudom képzelni, hogy nekik is mondták, hogy valami lesz.

xdittax írta...

Scott Aukerman, az MTV fő írója írta le blogjában, hogy megrendezett volt a történet.

Egyébként Paris Hilton hétfőn azt nyilatkozta, hogy Eminem nem tudott semmiről és a reakciója valós volt, ám egyértelmű kinek hiszünk jobban, nem?

Fant írta...

Teljességgel egyértelmű. Paris Hiltonnak még azt sem hinném el, amit kérdez.

Végeredményben, ha a cél az volt, hogy a gáláról sokat beszéljenek és normálisnál is nagyobb nyilvánosságot kapjon, akkor bejött. Más kérdés, hogy abszolút nem volt poén szerintem.

Névtelen írta...

Szívesen a fordokat!

Ha megrendezett volt a jelenet, akkor Eminem és a testőrei jó színészek lennének...talán. Mindenesetre szerintem akkor sem volt vicces, és csak ront a helyzeten, hogy direkt akarták, hogy a média ezzel foglalkozzon.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy Paris miért nem vállalta...nyilván a hiúsága nem engedte, hogy bepiszkolja amúgy is botrányokban fuldokló, tehetségnek semmilyen jelét nem mutató "pályafutását". És ki hinne egy ilyen libának?:)

Fant írta...

Igen LL :) Vagy a másik verzió, amiért Paris Hilton nem vállalta: egyszerűen nem elég botrányos - ráadásul neki magának ruhában kellett volna lennie, talán, ha őt himbálják kötélen, na akkor vállalta volna simán.

Mindenesetre az egész gyenge volt így nagyon, kár volt provokálni a nagyobb médiafigyelmet.

Netty írta...

Visszatérve Vanessa "szörnyű" ruhájához, a TeenVogue beválasztotta őt a 8 legjobban öltözött sztárok közé, akik megjelentek az MTV Awards-on...szal' ennyit erről...:)

b írta...

Micsoda véleményetek van PH-ról :))
Azt olvastam valahol, hogy ezen a MTV díjátadón mindíg van valami botrány.

Netty ez tök jó! :)) A beszólogatós blogok biztos nem találják meg ezt a hírt :)

(f.é.) írta...

Köszi a fordokat LL!:)
Amúgy erről az Eminem -es dologról fogalmam sincs,hát nem botrány!?:))
Nem mind ha érdekelne.:)
Tehát Zac ezek szerint totálisan Aladdin szindrómában szenved.:))
A kis tolvaj!:))

Fant írta...

De, mint Aladdin, Z is jó útra tért :))

Az Eminemes történet pedig tulajdonképpen műbotrány, mert be volt avatva :)

B, neked talán jobb véleményed van PH-ról? :)

b írta...

Nem, de ennyire nem voltam képben a csajjal :))

Andi írta...

A fordokért LL dettó köszönet részemről is :))

Névtelen írta...

b, elég lenne pár keresetlen szó, és tökéletesen lehetne jellemezni PH-t. De nem ide való sem ő, sem a jellemzés:)

Andi, szívesen, mint mindig:))

Fant írta...

Nos b, PH-t nem túl nehéz kiismerni, nem egy bonyolult jellem :) De
LL-nek tökéletesen igaza van. :)

b írta...

Memondom őszíntén, hogy annyira nem érdekel a csaj, hogy ha gyanítható, hogy PH-s a hír el sem olvasom :)

Fant írta...

Nem rossz taktika :))

Andi írta...

Sziasztok!

Ha már a megrendezett jelenetekről van nagyban szó - Kiefer nagy érzelmes jelenete sem volt semmi :))
Épp a minap láttuk a fiammal az Egy éjszaka a Múzeumban 2-t is :)
Gratula Ben-nek is :)

Fant írta...

Helyes Andi, tereljük pozitív dolgokra a szót - Kiefer jelenete óriási volt, na az tényleg, igazán vicces és szórakoztató volt, az az egész díjátadás jól meg volt komponálva :) Az is jó volt benne, mikor Kiefer és Zac jól eldumáltak arról, milyen jó volt a 24 legutóbbi szezonja, miközben Ben Stillert kellett volna méltatniuk :))

Hiába na, jól is lehet megrendezni jeleneteket, jó, hogy ilyen is volt.

Azt a filmet még nem láttam, csak az előzetesét a Wolverine előtt kétszer :) De nem tűnt rossznak, sőt - habár nekem az első rész is kimaradt.

Névtelen írta...

A fiaim látták, és azt mondták az 1 jobb volt.

Andi írta...

Az igazat megvallva, én sem ájultam be a 2-től, de egyszer megnézhető:)

Viszont a fiam nem hagy békén és alíg várja, hogy megnézzük a
Megint 17-et :) Azt hiszem lassan eleget kell tennem neki :))
Na, ezt sem élvezhetem ki egyedül :))

Fant írta...

Hát Andi, nem tagadhatod meg a fiadtól a 17-es filmet :))) Ha már egyszer ennyire kéri :))
Csodálkozom, hogy nem láttad még, jól megérleled magadban :))