2009. jún. 29.

Csodanő, Macskanő

Vanessa Hudgens-t legjobban a High School Musical-ben való szerepéből, Gabriellaként ismerjük, de az ő álma egy fekete bőrszerelésben eljátszani valakit. A "Beastly" forgatásán találkozva a 20 éves csillag elárulta vágyát: megformálni Macskanőt.

Amikor az MTV News arról kérdezte, melyik képregénykaraktert vagy történetet szeretné vászonra vinni, Vanessa bizonytalanul válaszolt: "Csodanő?" Aztán azonnal hozzátette: "Őszintén, amikor gyerek voltam, az egyik oka annak, hogy a szüleim rájöttek arra, hogy szeretem a show bizniszt az volt, hogy minden egyes nap a Macskanő jelmezembe öltöztem föl." Miután elmesélte, a karakter hogyan inspirálta színészi karrierében, azzal folytatta: "Úgyhogy talán egyszer... eljátszhatom Macskanőt."

Vanessa, aki bevallotta, hogy rengetegszer megnézte a "300"-at, Michelle Pfeiffer Macsaknő-megjelenítését az 1992-es "Batman visszatér"-ben egyik kedvenceként írja le. "A jó karakternek kellene lennie, de ez mindig mókás, mindig nagyszerű. Nők s*ggeket rúgnak szét, tudod? " - magyarázta.

Vanessa Hudgens jelenleg a "Beastly" forgatásával elfoglalt, egy fantasztikus szerelmi történtén, ami a "Szépség és a szörnyeteg" mesén alapul, amiben ő játssza a női főszereplőt, Linda Taylor-t. Egy másik közeljövői projekt Vanessa számára Zack Snyder thrillere, a "Sucker Punch".


Forrás: AceShowBiz.

8 megjegyzés:

Fant írta...

Látom V iszonyúan szeretne egy kemény, erőszakos nőt alakítani a vásznon :)
Részemről jöhet a Macskanő, a Halle Berry-féle film iszonyúan gyenge volt, szóval itt az idő, hogy jobban feldolgozzák azt a karaktert.
És azért mégiscsak Batman-hez van köze, úgyhogy külön tetszik ez a kis interjú nekem :))
Csodanő is abszolút jó szerep lenne hozzá, de azért ha színészi szempontból nézzük, akkor Macskanőben sokkal több lehetőség van. Szóval jó felé tekintget :)

Névtelen írta...

helo mindenkinek
nekem is tetszik vanessa ötlete a macskanövel kapcsolatban
szia fant teljesen egyet értek veled a halle berry-féle macskanős film nagyon de nagyon gyenge volt.
ha ez a macskanös ötlet összejönne vanessának akkor talán a christian bales batmanben kellene szerepelnie,mert a mostani batman filmek nagyon jol meg vannak csinálva
puszi mindenkinek laura

Névtelen írta...

Támogatom, bár a Halle Berry-s filmet nem láttam.

Emberek, épp azon az oldalon jártam, ahova az összefoglalókat szoktam felrakni, és azt vettem észre, hogy a szokásos letöltések felét sem éri el a letöltések száma, nyilván mert még egy régi beszélgetéshez raktam a linket. De ilyenkor szólhattok ám:)) Szóval a Beastly összefoglaló utolsó, teljes változata itt elérhető.

Fant írta...

Teljes mértékben a szívemből szóltál Laura, a Christian Bale-es Batman filmekkel kapcsoltban! Abszolút egyetértek. Érdekes lenne, ha V-nek összejönne egy szerep benne, hihetetlen nagy dobás lenne.
Hát még én mit éreznék, gondoljatok bele :))

Mondjuk szerintem kicsit olyan talán félkomolyan mondta ezt most V, mindenesetre a Sucker Punch, ha jó lesz, és ő jó lesz benne, minden lehetséges.

Rajtam nem múlott a letöltés LL, az összes része megvan :)
A Halle Berry-s Macskanővel nem veszítettél semmit, nem érdemes megnézned.

b írta...

Tényleg ezzel a mondattal van vége? Köszi LL a mesét, nagyon jó lett :)

Névtelen írta...

Tudom, hogy nem rajtad múlott, Fant, te már a véleményed is elmondtad:)

Szó szerint azzal van vége, hogy "May I have this dance?", ami ugyanazt jelenti, mint a "Can I have this dance?", csak kicsit formálisabb.

b írta...

Vicces :)

Csabi írta...

s*ggeket? baszd meg