2009. jún. 24.

Egy szexi thriller Zac részére

Egyszerűen csak úgy hemzsegnek a filmes hírek, újdonságok, készülődések az egykori HSM-es csillagaink körül.

A legújabb izgalmas hírek szerint Zachary Efron-nak néz ki újabb szerep, bár a 21 éves színész részéről még semmilyen megerősítés nem érkezett.

A Hollywood Reporter szellőztette meg az információt, mely szerint Mr. Efron aláírt egy egyelőre cím nélküli thrillerre a Mandate Pictures égisze alatt, amit Leslie Dixon ír.

A cselekményről semmit nem árultak el, de egy "szexi thriller"nek jellemezték a filmet, természetesen Zac főszereplésével, amely bizonyára egy újabb oldalát fogja megmutatni az ifjú aktornak. Olyannyira ismeretlen oldalát is, hogy Zac nem csak játszik majd a filmben, hanem láthatjuk, amint produceri cipőbe is átlép. Nathan Kahane mellett ugyanis ő is vezető producere lesz a készülő mozinak.

A vezető producernek (az angol executive producer fordítása) nincs konkrétan meghatározható feladata a munkában. Szerepe lehet csak jelképes, pl. aláír, jóváhagy, biztosítja az anyagi javakat stb., de felügyelheti más producerek munkáját, ellenőrizheti a munkafolyamatokat, sőt, ő maga is részt vehet bennük.

Greg Shapiro(A bombaszakértő - melynek premierén és after partyján Zac maga is részt vett) és Jason Barrett(Megint 17), valamint Leslie Dixon fogja ellátni a produceri teendőket, miközben egyelőre a rendező személye még nincs kiválasztva. A projektet Nicole Brown fogja felügyelni a Mandate Pictures gyártócégnek.

Érdekesség még, hogy ahogy Zac és a fentebb megnevezett Jason Barrett már dolgozott együtt a múltban a Megint 17 című vígjátékon, úgy Leslie Dixon sem először működik közre a hollywoodi csillaggal - Dixon a Hajlakk forgatókönyvírója is volt!

Ígéretes, ígéretes. ;)

22 megjegyzés:

Fant írta...

Ígéretes, és ügyes! Így aztán legalább a szerep biztosan olyan lesz, amilyet szeretne, eltérő, amiben megmutathatja magát még jobban. Másrészt hát ugye elnézve a számokat, nem egy rossz befektetés Efron-filmbe tenni a pénzünket :)

Névtelen írta...

Ez megint új dolog lenne vagy épp a Charlie St. Cloud vonalát vinné tovább. Érdekelne maga a történet, hogy lehessen véleményt alkotni.
A produceres dolog nekem még korainak tűnik, persze mire ez a film kijön, már az szinte mindenki nagykorú lesz itt. Ettől függetlenül támogatom benne, hogy kipróbálja, milyen a kamera másik oldalán, csak furcsa ezt ilyen hamar olvasni.

(f.é.) írta...

Naná,főleg a sajátba fektetni.:))
Mert ugyebár válság ide,vagy oda,a lóvét forgatni,állítani,és fektetni is tudni kell.:))
És az,hogy szexi:egyértelmű,de hogy thriller?:)) Ez oltári lenne:))

b írta...

A producer nem az az illető, aki zsebre rakja a lét a többszörös megtérülés után?

Névtelen írta...

Megvannak a török képek, illetve még lesz pár máshonnan is, de az még egy gépre sem lett feltéve, úgyhogy majd később.
Vannak köztük nagyon jók, de szinte mindegyiken szerepel valaki, úgyhogy kb 15-öt rakok fel ebből az adagból.

Fant írta...

Nem tudom LL, a kamera másik oldalán van a producer, ez igaz, de csak inkább, mint pénzember van jelen, a szakmai dolgokba, a rendezésbe nem folyik bele, csak a pénzét fekteti a filmbe - így aztán szerintem nem korai annyira. A rendezés például korai lenne, de én úgy gondolom, hogy egy ilyen befektetés nem akkora szakmai lépés. Viszont megéri valószínűleg.
Habár az is igaz, hogy, mint pénzt adó ember bizonyos szakmai dolgokba is beleszólása lehet - mondjuk ebben az esetben, hogy ő maga a főszereplő is, így ideálisabb a dolog.

Pénzügyileg abszolút ott a pont f.é. :) Látod, a számok elértek téged is :))

Egyébként lehet, hogy rosszul gondolom, de nekem úgy rémlik, hogy az Olsen-ikrek már nagyon régóta producerei a saját filmjeiknek.
Hugh Jackman is jelen volt ilyen szinten a Wolverine-ben, persze ez nem jó példa, de kihozta a téma :)

De b, de a producer az is, aki adja a lét, hogy egyáltalán elkészülhessen a film, plusz a járulékos költségeket fedezi, úgyhogy igen nagy anyagi kockázatot is vállal, mielőtt aratna. Persze Zac eddigi filmjeiben nagyon is megérte producernek lenni :)

;o) írta...

Sziasztok!
b, jól látod, a producer az aki hozza a pénzmagot és mire a produkció elkészül, majd a mozikban sikerre juttatjuk, jól megfialtatja.
Közben nyafoghat, úgy tehet, mintha eszméletlenül fontos összetevője lenne a filmiparnak és a legapróbb részletekig master szinten lenne.
A legjobb példa rá a "magyarságból" Andy Vajna. Aki fodrászként és paróka bajlódással kezdi, aztán feltörekszik a hollywoodi Rudi-k közé. (Pedig a filmezéshez, mint szakmához, semmi köze.) Ehhez nem kellett sok film (pedig van bőven), mint pl a Terminator vagy a Rambo.

Abban is lenne ráció, hogy Z egy új, a produceri oldalról közelíti a szakmát. Azt gondolom, hogy ha egy szakmában benne vagy, csak pozitívum, ha minden oldalát ismered. Sok pluszt adhat.

A szexi thriller pedig még izgalmasabbá teszi számomra a mókust, bár bevallom őszintén, hogy egy "Halálos iramban" stílusú produkcióban nagyon el tudnám már képzelni. Izgalom, jó pasik, kis zűrzavar, eszméletlen verdák és sebesség....

Névtelen írta...

Ha csak pénzről van szó, akkor szerintem Z csak tapasztalatot akar gyűjteni a kamera másik oldaláról, mert nem hinném, hogy ilyen téren hiányokkal küzdene. De az is lehet, hogy Z-nek egyszerűen elege lett a 17 promója körüli bénázásból, és ki akarja próbálni magát azon a részen is. Arra mindenképp rájött, hogy a filmjei mindig hatalmas bevételt hoznak:))

Netty írta...

Ma reggel fejeztem be a Beastly-t és imádom!! Awww... most még jobban várom a filmet! :)

Névtelen írta...

Itt letölthető a következő mese, pontosan a csúcson abbahagyva. Enjoy:))

Fant írta...

Áá, LL, nem mondhatod komolyan, hogy egy ilyen résznél így hagysz minket! :) Nagyon értesz a hangulatfokozáshoz, micsoda résznél hagytad abba, azta, hú. Végig szépen lassan csordogált a történet, különben abszolút egy romantikus film bontakozott ki előttem, tetszik, ahogy Linda és Kyle egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Kyle ismét fontos ponthoz érkezett a jellemfejlődésével, életében először lehetett szívből nagyvonalú és önzetlen.
Érdekes, hogy Linda feláldozná a saját jövőjét az egyébként közönyös és kegyetlen apjáért.
A jelenet pedig amivel a mai mese zárult eszméletlenül izgalmas.
Már nagyon várom a folytatást. Türelemmel persze :)

A produceres dolog és a 17 Again közti párhuzammal nagyon egyetértek, lehet simán benne ilyen is.

;o) írta...

Nem a PÉNZ volt a lényege annak, amit a producerkedésről írtam, hanem az, hogy bárkiből lehet producer, ha van pénze és némi sütnivalója.
És ha van valaki aki igazi értelmet és tartalmat tud adni ennek a "szerepkörnek", akkor az nagyon jó dolog. Megint egy +!

Engem a Beastly ily' bruti módon való megszakítása arra sarkallt, hogy elkezdjem olvasni végre. Most viszont hátulról haladok előre ;o), mint ahogy az újságot is olvasom....
Türelmetlnségem nem ismer határokat :D

Névtelen írta...

Azért remélem, nem utáltok most nagyon azért, hogy itt hagytam abba:D
Hollywoodban bevett szokás így fokozni az izgalmakat, ezt mi is tapasztaltuk már:)) De hogy most angolul olvasod, ;o), sikernek veszem:))

Oké, vágom a pénz-producer-film kapcsolatot most már:)

Fant írta...

;o), hogy őszinte legyek, meg sem lepődöm a fordítottságon :)) Noha, az újságnál max annyi a sztori, hogy a sportrovatot olvasod először :))

Nem, nem utálunk érte LL :) Profi Mesélő vagy, az amcsi rendezők is büszkék lennének rád :)) És mi szerencsésebbek is vagyunk, mint az amcsik, mert csak pár napot kell várnunk a folytatásra, nem heteket, hónapokat :)

b írta...

Az újabb robotcsirke miről szól?

b írta...

vagy funny or die :)

Névtelen írta...

b, az hosszú történet nagyon. Az egész cuccos will.i.am és Perez Hilton vitájához kapcsolódik, mert will.i.am elvileg egyszer megtámadta Perezt, mert ő Fergie-t inzultálta. Will.i.am állítása szerint nem ütötte meg Perezt, de ő a neten másképp írt erről. Perez valahogy a másság képviselőit is bekavarta a dologba, és felszólalt ellene az őket védő szervezet, a GLAAD is.

A videó ezt a helyzetet parodizálja ki, mármint hogy most elvileg Perez akarja, hogy will.i.am bocsánatot kérjen. A szitu a vidiben az, hogy Breckin Meyer megkérdezte Z-t, hogy korizhat-e együtt V-vel a Robot Chicken Korcsolyapartin, de amikor a titanicos szám jött, Z fellökte Meyert, és V-vel korizott. Z a végén bocsánatot kér.

Remélem, nem volt túl bonyolult, én se vagyok 100%-osan biztos benne.

Fant írta...

Will.i.am és Perez Hilton vitáját annyival egészíteném ki, amit az indexen olvastam, hogy Perez később elismerte, hogy will.i.am valóban nem ütötte meg, a melegeket képviselő szervezet pedig úgy került képbe, hogy Perez Hilton állítása szerint will.i.am megsértette meleg mivoltában őt talán.
A lényeg az, hogy totális kamu az egész sztori, Perez újabb akciója.
Noha annak az embernek én azt sem hiszem el amit kérdez.

Köszi a videó összefoglalóját! Jó volt, jót nevettem :)
Különben ha már Funny or Die: emlékeim szerint van egy nevezetes ilyen videóford még Kedvenc Szerkesztőnk raktárának mélyén :))

(f.é.) írta...

Sziasztok

LL,köszi a szörnyen jó mesét!:)Kedvet kaptam a megnézéséhez,na tiplizem is.

xdittax írta...

Így bizony, van. A múlt héten beakartam rakni, mert már eléggé ideje lenne, meg is formáztam és az egyik este jött is volna, aztán valahogy mégis kimaradt. de most, hogy máris újabb Funny Or Die videó készült, érdemes lenni, az előzőt végre kiadni, nem? :)

Fant írta...

Ahogy gondolod :) Mindenesetre jó kis apropót kaptunk rá az új videóval az már igaz :)

Névtelen írta...

Ha már témánál vagyunk, cseppet sem türelmetlenül, de megkérdezném, hogy a True Hollywood Story mikor kerül ki?