2009. jún. 5.

Bandslam soundtrack: július 27.

Kiderült végre, mikor jelenik meg odaát Amerikában a közelgő "Bandslam " zenei anyaga CD-n! Nézzük csak!

'Bandslam'

Megjelenési dátum: július 27. (Hollywood)

Filmzenéket akarsz eladni? Csinálj egy filmet tinilányoknak! (Lásd: A"Twilight" soundtrack, ami 1.9 millió példányban kelt el, a Nielsen SoundScan szerint, és a "Hannah Montana: The Movie" filmzenéje, ami 826,000 példányban.) A "Bandslam" szereplői, Alyson Michalka, az Aly & AJ pop-duó jobban ismert fele, és a "High School Musical" csillag Vanessa Hudgens, mint egy beilleszkedni képtelen középiskolás diák a bandák háborújára készül, és mindkét hölgy énekel az filmzenei albumon. "Ez egy igazi zene kép úgy, ahogy Cameron Crowe csinálna egyet."- mondja Mitchell Leib, a Walt Disney Pictures zenei és filmzenei elnöke. A Disney emellett megpróbálja a fiatal nőket arra buzdítani, hogy ismerkedjenek meg idősebb muzsikosokkal is; egy másik szám a Velvet Underground-tól is helyet kap a lemezen, ill. a Cheap Trick-től, és David Bowie-tól is, aki a filmben is feltűnik egy aprócska szerepben.


Forrás: AL.Com.

16 megjegyzés:

Fant írta...

Érdekes, hogy ilyen sokkal a film előtt megjelenik a soundtrack.
Nagyon színesnek tűnik és okosan csinálják, hogy becsempésznek hátha megragad alapon más előadókat is.
Jó ötletekkel van tele eddig ez a produkció. Majdcsak eljön már a premier :)

Névtelen írta...

Mi a véleményetek, szerintetek a szerelmük kibírja ezt a többhónapos távollétet egymástól? Bár egyes oldalak azt írják, hogy szakítottak vagy akarnak, míg más oldalakon azt lehet olvasni, hogy ugyanúgy vagy még jobban szeretik egymást, mint az első nap. Azt is olvastam pl. ma az egyik oldalon, hogy remélhetőleg Zac meg akarja majd látogatni Vanessát Montrealban. Reméljük így lesz, mert a tegnapi montreali képeken nekem Vanessa kicsit szomorúnak tűnt. Biztos,hogy hiányzik neki Zac. Hisz ő mondta nemrég egy újságban:"Zac az életem!"

Fant írta...

No comment! LL, látod, én mondtam, nem ússzuk meg!
Nem igaz, hogy a Teddy's bár című bejegyzés nem elég világos.
Zac és Vanessa felnőtt emberek, nem tegnap kezdték, nem ez az első ilyen szitu, nem is az utolsó, ez hozzátartozik. Ne pörögjünk ezen, teljességgel maximálisan felesleges, ha a lapok helyett a szemednek hinnél, nem lenne kétséged.
Azt is tudom, hogy tök feleslegesen írtam le mindezt, mert úgysem hiszed el, de mindegy.

;o) írta...

Fant az a furcsa, hogy előbb jelenik meg, mint a film, vagy hogy ilyen sokkal előbb? Mert a soundtrack általában előbb érkezik, mint a film, nem?

Egyébként tényleg nagyon ötletes ennek a filmnek a bevezetése, nagyon tudják, hogy kiket, hol és hogyan lehet megnyerni a sikeres kimenetelhez. És hát mit is mondjak a fuvolás- (és nem furulyás!)lánynak: a New Moon csúcs. Figyeld meg, hogy a sorozat nem hagyja a filmtörténelmet maradandó emlék nélkül. Jut eszembe, ott is hamarosan ígérik már az első zenei példányokat.

Fant írta...

Az a furcsa, hogy ilyen sokkal előbb, ez majdnem három hét. Világos, hogy a film előtt jelenik meg, csak soknak tűnik hirtelen - oké, ez egyáltalán nem negatívum, csak szimpán olyan kicsit érdekes. Aztán az is lehet, hogy ez is egy marketingfogás, hogy a zenei anyag olyan ütős, hogy hátha még többen kedvet kapnak általa a filmhez - így maga a soundtrack is szerves promóciója a filmnek.
Vagy túlkombinálom? :)

;o) írta...

3 hónap inkább, nem? Augusztusban lesz a bemutató. Vagy lemaradtam volna? Még véletlenül sem gondoltam rá, hogy negatívumként élnéd meg. Ugyan miért, Hiszen annyi jó dolog van körülötte.

Fant írta...

;o), nem értelek, július 27. a zenei anyag, augusztus 14. a filmpremier - szerintem az három hét, nem hónap. Vagy nem egyre gondolunk esetleg?

Nem, abszolút nem negatív, minden ami van ekörül a film körül az rettenetesen tetszik nekem, többszörösen felülmúlja a várakozásaimat.

;o) írta...

Bocsánat, elnéztem az album kiadásának időpontját.

Fant írta...

Semmi gond, legjobbakkal is megesik :) És a 3 hétről akkor így mit gondolsz?

;o) írta...

Azt hogy SOKÁRA lesz ;o)

...And I will give everything I own,
I'll give my life, my heart, my home
I will give everything I own
Just to have you back again....

;o) írta...

Egyszerűen imádom, már most és még mindig!

You sheltered me from harm
Kept me warm, Kept me warm
You gave my life to me
Set me free, Set me free
The finest years I ever knew,
We're all the years I had with you

And I will give everything I own,
I'll give my life, my heart, my home
I will give everything I own
Just to have you back again.

You taught me how to love,
What its all, all above
You never said too much
But still you showed the way
In my new, I'm watching you
Nobody else will ever know
The part of me that can't let go

I will give anything I own
I'll give up my life, my heart, my home
I will give everything I own
Just to have you back again

Is there someone you know
You're loving them so
But taking them all for-granted
You may lose them one day
Someone takes them away
And they don't hear the words you long to say

I would give anything I own,
I'll give up my life, my heart, my home,
I will give everthing I own
Just to have you back again
Just to touch you once again

;o) írta...

Jó éjt! Még megpróbálok megküzdeni az angyalokkal és a démonokkal ;o)
Remélem jó lesz és nem alszom bele...

Fant írta...

Valóban sokára :)) Ennek a dalnak a Sa5m verzióját fogom imádni, vagyis máris azt teszem - köszi a dalszöveget :)) Jó küzdelmet, remélem te nyersz :))

Andi írta...

Nekem ez a dal, Boy George-ot juttatja eszembe :))

xdittax írta...

Nekem megint egy másik, lassabb feldolgozást, viszont azt imádom énekelni, úgyhogy mire a Vanessa/Sa5m teljes verzió meglesz, tényleg vele együtt fogom kántálni a gyönyörű szöveget.

És az ő előadása is fantasztikus. Csak igazságtalanság, hogy még csak az elejét hallhattuk. :) Kell a folytatás! Nagyon! :))

;o) írta...

Andi! A Boy George vonatkozás azért nem véletlen, nekem is az ő verziója motoszkál a fülemben, de sztem ez korfüggő - minden generációnak más és más elsőre, majd aztán szépen egy síkra szállunk Sa5m által.

Sajnos elaludtam a filmet, de igazán nem azért mert unalmas volt. Esélyem sem volt, hogy végignézzem - cca, mint Gandhinak a hízásra.