2009. jún. 8.

Lógás a haverokkal...part 2

Hmm, mintha újabb időutazásra került volna sor...! :) Nem még jobb: (részben) megismétlődött a tavalyi november 21-ei nagy találka! Oh Istenkém! Az összetevők újra magukba foglalják a Maroon 5 frontemberét, a nagy környezetvédőt és azt a piszkosul jóképűt is, sőt, még a helyszín se változott! Van ennél jobb? :)

A tárgyilagosabb és több információt tartalmazó részbe beletartozik, hogy a hétvégén, vasárnap újabb rangadót játszott, immáron a másodikat, a Los Angeles Lakers és az Orlando Magic, melyet végül újra a Lakers nyert meg hosszabbítás után 101-96-ra a floridaiak ellen.

Az újabb NBA nagydöntő számos hírességet becsalt a Staples Center, például Denzel Washington-t, a mentalista Simon Baker-t, Jack Nicholson-t, a barbadosi Rihannát, és akik a mi pasinkkal is összefutottak: Kanye West, Adam Levine és Leonardo DiCaprio.

A most 17 éves Dylan Efron Twitter adatlapján volt olvasható előre, hogy a népszerű színész öccse Lakers meccset tervez a hét utolsó napjára, és a társaság majdhogynem egyértelműen a daliás Zac Efron-t ígérte. És így is lett. A testvérpár értékes időt tölthetett együtt, és Zac újra találkozhatott kedvenc csapatának híres rajongóival... ez pedig annyira izgalmas. :)

További képek a tényleg veszettül sármos Zachy-ről és társaságáról a ZA Angel's galériájában.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Ez a meccs a paparazziknak igazi paradicsom lehetett, a névsort olvasva.
Igen, Z újra találkozhatott egy példaképével, ez feltétlenül jó. Ahogy az is, hogy eltöltött jó társaságban pár órát, jól érezte magát, teljesen pozitív :)

Annyit megjegyeznék, hogy, ahogy látjuk Z haja csak relatíve hosszú :))
És a számok kedvéért: a Lakers ezzel a győzelemmel már 2-0-ra vezet a négy győzelemig tartó nagydöntőben :)

Névtelen írta...

Ezek a meccsek lassan hírességtalálkozók lesznek. De végül is a kosár az egyik legnépszerűbb amcsi sport. És mindenki a Lakersnek szurkol:))

Fura, nem tudom eldönteni, hogy Z a legújabb szerep miatt, vagy "csak lustaságból" növeszti a haját. Bár ezzel a sapkával nem olyan feltűnő.

;o) írta...

Leo alig várta, hogy újra Z-vel kaphassák lencsevégre..... ;o)

Tényleg eszméletlen jóképű, sapi ide-haj oda. Nekem már rég bejött!

Még arra lennék kíváncsi, hogy egy magyar sportcspat mikor kap ekkora figyelmet - természetesen jó értelemben....Valószínüleg ezt én már úgysem érem meg.... :D

Fant írta...

Nos ;.), kérdésedre a válasz rendkívül kézenfekvő: majd akkor, ha Zac Efron látogatja a meccseiket :))
Leo és Z párhuzama nagyon jó :))

LL, tényleg igazad van, hogy mindenki a Lakers-nek szurkol :)) Megfigyeltem én is :))

Amúgy, kicsit komolykodóbban: az első HSM-ben az is tetszett anno, hogy végre egy film, amiben az amcsik kedvenc sportja nem a foci, hanem a kosárlabda - ami ugyebár sokkal életszerűbb.

A haj növesztése szerintem lustaságból történik.