2009. jún. 6.

Együtt a két ikon!

A CBS Films egyik legújabb projekte Alex Flinn "Beastly" című regényének megfilmesítése Daniel Barnz direktori keze alatt, ami amolyan napjainkban játszódó Szépség és a szörnyeteg.

Már tudjuk, hogy a Szépség, azaz Linda Owens nem más lesz a képernyőn, mint a "Bandsalm" csillaga, Vanessa Hudgens és a Szörnyeteget, azaz Kyle Kingsbury-t pedig a 19 éves modellből lett színész, Alex Pettyfer fogja megjeleníteni. Ő egy jóképű, gazdag, manhattani fiú, aki megszabadul egy randitól, ezért bosszúból súlyos átkot helyeznek rá, és olyanná változtatják, amit önmaga is utál. A groteszk átváltoztatás látszólag lehetetlen helyzetben hagyja; ahhoz, hogy megtörhesse a csúnya varázst, meg kell találni az igaz szerelmet.

És ki követte el a "bűbájt"?
A válasz megérkezett: Mary-Kate Olsen.

A Variety számolt be a napokról arról, hogy a híres Olsen ikrek fiatalabbik fele fogja megformálni Kendra Hilferty-t, azt a diákot és boszorkányt, aki megátkozza a főhőst, amiért olyan arrogáns, lekezelő és lenéző azokkal szemben, akiknek kevesebb pénze van mint neki, kevésbé népszerűek vagy szépek.

Ez a hír azt hiszem jól mondom, ha döbbenetesnek jellemzem, hiszen tovább fokozza az izgalmakat. Igaz, személy szerint én mindig is Ashley Olsen-t kedveltem jobban, Mary-Kate igazi egyéniség, aki ráadásul ha nem is engem, de Vanessát valamivel biztosan jobban megmozgatja. Gondolok itt arra, hogy Nessa számtalanszor nevezte meg már MK-t egyik stílusikonjaként, - ami nem is csoda, mert a 23 éves színésznő a "boho-look" egyik legextrémebb képviselője - sőt több alkalommal hordta is az ikrek saját tervezésű ruháit.

Úgyhogy rettenetesen örülök Vanessáéknak! Együtt fognak dolgozni! :)

Fun fact: a tényleges forgatás, június 13-án kezdődik Montrealban, pontosan Olsenék születésnapján.

Forrás: AceShowbiz; Fangoria.

17 megjegyzés:

Fant írta...

Meglepő mindenképpen, nagyon is az. Ha bárkire tippelnem kellett volna Mary-Kate Olsen-re biztosan nem gondoltam volna.
Hogy egész őszinte legyek elsőre vegyes érzéseim voltak az ő szereplésével kapcsolatban - már csak azért mert ő, mint színésznő az utóbbi években nem igazán volt foglalkoztatva, legalábbis, ha jól tudom. Aztán végül is úgy vagyok vele, hogy érdekes dolog fog egész biztosan kisülni belőle, várom kíváncsian őt is, megérdemel egy sanszot mindenki - hátha éppen ez a film lesz a visszatérés neki.
Miért ne?

Úgyhogy a sztori jó, a színészek dinamikus fiatalok, biztos vagyok benne, hogy mindenki extrát fog nyújtani. Természetesen V-vel az élen.
Várom már nagyon, hogy mit hoznak ki belőle.

A Mary-Kate-el való munka pedig V szempontjából tényleg nagy dolog lehet :)

És akkor a tényleges forgatás pont mához egy hétre kezdődik :)

Névtelen írta...

Sziasztok, hazaértem!:)
A kirándulás többé-kevésbé jó volt, a pozitív rész abban áll, hogy barátnőmmel jól elbarangoltuk az időt Pécsett tegnap, a negatív pedig abban, hogy az osztály nagy része neheztel most ránk egy játék miatt. Ezt tényleg nem akarom kiteregetni, meggyőződésem, hogy nekem volt igazam, és az ofőm is így gondolta.
Egyébként sokat nevettünk, de a mi osztályunk sajna nem nevezhető ideális közösségnek.

És akkor még egy közérdekű: a ford lehet, hogy csúszik hétfőre, holnap kötelező cangatúra lesz, de próbálok hamar előkerülni. Ezért, bocsi, Ditta, ha esetleg addigra le szeretted volna fordítani. Akkor most innentől pedig reagálok az eddigi kommentekre a teljesség igénye nélkül.

Először is a New Moon-hoz: Ditta, teljesen megértem, mit érzel a könyvvel kapcsolatban, mikor anyukám kérdezgetett azon a hétvégén, mikor olvastam, hogy minek vágok ilyen bús képet, azt mondtam, "lelépett a fővámpír, így nem olyan érdekes." De azzal vezérelve mentem tovább majdnem ugyanolyan sebességgel, hogy egyszer csak vissza kell térnie. A New Moon a legszomorúbb az összes könyv közül. És egyébként nekem az első és a negyedik tetszett leginkább holtversenyben. És a második könyv helyezésének főleg a vámpírok hiánya volt az oka.

Egyébként a Midnight Sun-t lassan befejezem - a gépen olvasást nagyon nem nekem találták ki.

És ha már vámpírok, barátnők ajánlására megnézem majd a Vámpírok Bálját a Magyar Színházban. Csak jót hallottam róla, úgyhogy ajánlom Mindenkinek, aki nem sajnálja rá a pénzt (sajna nagyon drága).

Soundtrack: fura, hogy ilyen hamar megjelenik, de örülök neki, nem kezdek rögtön aggódni meg következtetéseket levonni, lehet, hogy szerepet játszik benne a pénz, sőt biztos, Hollywoodról beszélünk...de szerintem egyszerűen jó, hogy hamarabb kezdhetjük hallgatni:)
Egyébként megsúgom, az Everything I Own fordja kész van egy ideje, csak ki kell jönnie a teljes verziónak, és küldöm.

Az ausztrál interjút nagyon szívesen. A Déja Vu érzés nekem is ott volt, azt hittem, elkavartam valamit, de nem találtam hasonló ausztrál anyagot. Egyébként a ford időrendileg nem volt utsó, csak én hagytam utoljára. Ezek szerint jó befejezés volt.

Szerintem is jó, hogy V házat bérel Kanadában, várom a további fejleményeket. Olsenék közül nekem is az idősebb lány szimpatikusabb. De nem következtetek előítéletekből, ez mindenkinek új esély lesz arra, hogy a legjobbat hozza ki magából. És V számára - így nekünk is - ez mindenképp pozitív.

Egyébként, Fant, a kétkedőkkel kapcsolatban nem mondtam, hogy örökre megszabadulunk tőlük. Annak örültem, hogy a vörösszőnyeges különváláshoz nem jöttek aggodalmas kommentek. Ne reagálj rájuk semmit, látod, hogy felesleges, egy ideje én sem teszem.

Fant írta...

Szia LL! Örülök, hogy jól telt a kirándulás - a negatívumokkal ne is törődj, ha meg vagy róla győződve, hogy neked van igazad, és meg is erősítettek benne, akkor a többi nem érdekes.
A közösség kapcsán: én bármilyen suliba jártam osztályközösségről nem beszélhettünk, úgyhogy megértelek.
A Vámpírok Báljáról én is csupa jót olvastam - megy már egy bő éve biztosan összesen. Nagyon profi produkciónak tűnik.
Nekem sajnos kicsit messze van.

Soundtrack: kimondtad a lényeget :)

Az ausztrál interjú annyiban érezhető, hogy nem az utolsó időrendben, hogy a Footlose-al kapcsolatban még ködösítés van. De kétség kívül az egyik legjobb ottani interjú, tökéletes befejezés.

Film: igen-igen, szerintem mindenki extrán odateszi magát, mert minden szereplőnek nagyon jó lehetőség.
Amúgy bevallom, én az Olsen ikreket nem tudom megkülönböztetni egymástól külsőleg :)
Tegnap este különben nyilvánvalóan a mi tiszteletünkre az rtl leadta az egyik filmjüket :)

Kételkedők: világos, de azért azt hittem kicsit tovább fog tartani a csend. Megkísérlek nem reagálni rájuk.

xdittax írta...

Először is, szia LL, újra itthon! :)

Fant, nem igazán érzek úgy, mint Te, MK-tel kapcsolatban, nem érzem visszatérésnek, volt egy igen komoly filmje a tavalyi évben, és folyamatosan munkálkodik a háttérben, mint színésznő, mint producer(plusz mint író, és mint divattervező). De annyiban igen, hogy a színészek sokat lendítenek a filmen! :)

LL, a New Moon... hogyismondjam, tudtam előre, hogy ez lesz. Ismerem a történetet a negyedik részig végig, és felkészültem arra, hogy a második könyv a Team Jacob-é lesz. De valahogy ha ettől elvonatkoztatok akkor is azt mondom, hogy már nem úgy köt le, mint az első. Ennek ellenére, miután péntek este befejeztük a napot és visszavonultunk szobáinkba, én még a könyv több mint felét elolvastam egy fekvő helyemben, 3/4 1-ig. :) A végére felgyorsult ugyan a tempó, és az utolsó 2 fejezetet már azóta többször elolvastam (hiába, romantikus vagyok), de valahogy igazán ezek az "olaszok" sem nyerték el a tetszésem. No sebaj, a saga folytatódik(néha ugyan azt gondolom az egészet nézve, már az elsőnél meg kellett volna állni), és igazából a varázsa is fenn áll még. Mindenképpen azért pozitív az összessége, és tényleg tetszett a könyv. :)

Fant írta...

Akkor nem voltam elég informált MK-ről, illetve nekem kimaradt a tavalyi filmje. Így már akkor képben vagyok, és kicsit más megvilágítást is kap a dolog. Köszi az infokat :)

xdittax írta...

Most nézem Fant, a magyarok nem túl naprakészek valóban Olsenék világa körül. Na mindegy. :)

Kérdezhetek valamit?

Hogy a viharba kell azt mondani a Te nyelveden;), hogy 'mindig is szerettünk volna'? Egyszerűen nem tudok összepakolni, pedig pont egy éve tettem le belőle egy vizsgafélét. :)

Tudnál segíteni? :)

Névtelen írta...

Hello Mindenkinek!
In Style ford elküldve.

Ditta, a Wikipédián én is elolvastam a tartalmat, szóval nagyjából emlékeztem a könyvek lényegére, de az egész sorozatra igaz, hogy nagyon sok a késleltetés. Túlságosan is. Talán kivétel az első rész, és ilyen szempontból talán az lehet a legjobb. Annyiból nem veszti el a varázsát, hogy nem tudod letenni egyiket sem, a negyediket főleg, de 2-3-nál többször nem hiszem, hogy el fogom olvasni őket. És ha már a Potterrel hasonlítják össze őket: a szenzáció körülöttük szinte ugyanaz, de a Potter irodalmi szempontból sokkal értékesebb. A Twilightban egy fő szál van, a Potter sokkal összetettebb. És a DVD extrái közt volt egy nyilatkozat Stephenie-től, miszerint azt írta meg, amire az embereknek igényük volt. Ezzel szemben Rowling megölt egy csomó jó karaktert, amiért sokan haragudtak rá, a Twilightban mindig happy end van, kicsit hiteltelen. És lenne még más is, a Volturival kapcsolatban például, de nem akarom az egészet lelőni.

Nem azt mondom, hogy pálfordultam volna, nincs szó ilyesmiről. Most, hogy kiolvastam egy ideje, ugyanabból a látószögből össze tudom hasonlítani a kettőt.

Igen, összességében pozitív, de túlzás a lelkesedés, ami körülveszi. Azért remélem, tetszeni fog a többi is:))

xdittax írta...

Biztos vagyok benne!! :)

Egyébként nagyon hasonló véleményen vagyok Veled. Gyakorlatilag tök ugyanazon! :D

És köszönöm gyors munkádat. Lenyűgöző vagy, de komolyan. :)

Névtelen írta...

Szívesen:) Két oldalas lett csak, többre számítottam, azért lett ilyen hamar kész:D

Jó, hogy egyetértünk ebben is:))

Fant írta...

Nagyon jó kérdésed van Ditta, egészen komolyan. Elsőre rámondanám, hogy Wir mochten es immer - de ez nem egészen jó, inkább csak kompromisszum. Viszont a hätten-el kifejezni a feltételes módot jónak tűnik, így a "Wir hätten es immer (auch) gemocht" szerintem jó megoldás. Az auch-ban nem vagyok 100%, hogy kell oda, talán elhagyható, bár nem gond az sem, ha ott van.

Szóval szerintem valahogy így, az igei része jó így :)

Vagy Neked van más verziód esetleg?

Vizsgaféle? :)) Pont ugyanolyan vizsgaféle, mint ami nekem van :))

A vámpíros könyv első részét, mostmár tényleg elkezdem a jövő héten, annyira jót és jól írtok róla :)

Fant írta...

Olsenékről én csak a botrányt hallom, anorexia, drogok, semmi más. Bár az imdb-n azért megnézhettem volna a filmjeiket :)

xdittax írta...

Köszönöm Fant! :) Drága vagy! :]

Igazából egy plusz levelet írtam a német tanárnőmnek, mivel nekem nem adott házit, de a többieknek igen, és ezzel csak meg akartam mutatni neki, hogy azért készülök az órájára, így fair szerintem, mindegy ez egy bonyolult helyzet, és nem is ez a lényeg.

Inkább az, hogy köszönöm a segítséget. A tanárnő beült mellém a padba és együtt javítottuk ki a levelet, igazából a nyelvtannal valóban nem volt sok gond. Amit írok az jó, csak lehetne másképpen is, tudod, hogy megy ez. Nem találom el, hogy a német egy adott helyzetben milyen kifejezést használna, emellett én inkább néha túlspilázom a dolgokat, holott sokkal egyszerűbben is meglehetne oldani.

A mondatnál, amit kérdeztem is éppen ezt mondta. Írhattam volna, hogy régi álmom, vagy kívánságom, hasonlók, érted. De egyébként ahogy Te mondtad úgy jó, tetszett neki és nem talált benne hibát, bár javasolt egy másik kifejezést is: Wir hätten immer gern gehabt.

Was sagst du dazu? :]

Fant írta...

Ditta, Te annyira becsületes vagy! :)
A bonyolult helyzetet persze nem akarom feszegetni, de gondolom, mint nyelvvizsgás, felmentésed lehet.

Der Satz der Lehrerin gefallt mir sehr :))
Jó nagyon, nekem eszembe sem jutott volna, ha órákig gondolkozok se. Frappáns nagyon.

Tudom én, hogy száz módon kifejezik magukat a németek, de tulajdonképpen ez azt eredményezi, hogy sok jó megoldás van egy adott dologra, végül is könnyebbség, persze nem egyszerű.
Alapvetően én mindig az egyszerűségre törekszem, az a biztos. Még, ha a tegnapi mondat ezt cáfolja is kissé :)
Jó, az is igaz, hogy mondjuk akinek van már középfokúja, mint Neked is, attól picit elvárás is, hogy valamivel bonyolultabban fejezze ki magát. Ha esetleg még felsőfokút is szeretnél egyszer, akkor pedig ez kifejezetten hasznos.

Szívesen segítettem, máskor is szívesen teszem, ha úgy adódik :)

xdittax írta...

Nem, nem, nem úgy értettem, nincs felmentés, nincs könnyebbség, és nem is akarom, hogy legyen, az hosszútvára nem sok jót eredményezne, ezt teljesen belátom és örülök is neki.

Egy felsőfokú nyelvvizsga jól hangzik, de egyelőre csak az emelt szintű érettségi a biztos. Ha azt mondom, hogy nekem az angollal vannak jelentősen nagyobb terveim, gondolom nem okozok meglepetést. :)

De a németet is űzöm, már csak a Te kedvedért is. ;) És azt hiszem még van hova jócskán fejlődnöm. :)

Fant írta...

Most megint bebizonyítottam, hogy az emelt szintű érettségivel nem vagyok képben :) Azt hittem, hogy egy középfokú C kiváltja. Érdekes, hogy nem.

Azért remélem LL felsőfokúja már kivált egy emelt szintű érettségit, viharba ezzel a (szerintem) bűnrossz rendszerrel :)

De alapvetően jó, hogy nincs felmentés, legalább edzésben maradsz. De annyira meg vagyok róla győződve, hogy ha felkínálnák sem fogadnád el a felmentést.
Az angollal, hát igen, túl nagy meglepetést nem okoztál :))
De örülök, hogy a németet is gyűröd ;)
A felsőfokú különben nekem is csak terv még. Egyszer majd legyőzöm a lustaságomat :)

xdittax írta...

Az emelt szintű érettségi váltja ki a középfokú nyelvvizsgát, nem fordítva, persze csak egy bizonyos százalék fölött.

És igazad van, nem bújnék ki a német tanulás alól. Végigcsinálom a negyedik évig, mert ugyan megcsinálhatnám előre hozottan az érettségit, akár középszinten is, inkább kivárok a végzős év végéig, addig folyamatosan tanulom heti 5 órában és akkor talán gyerekjátékszerű lesz az emelt szintű is. Folyamatos szinten tartás, mert bár legszívesebben csak az angolnak szentelném magam, ki tudja mikor mire lesz szükségem. Akár a túldicsért némettudásomra... :)

Fant írta...

Mikor mire lesz szükséged, és mikor mi kamatozik anyagilag, ez sem utolsó szempont.
Nem túldicsért az, biztos vagyok benne :)

Egyértelműen jó hozzáállás, mégha nem is a legkényelmesebb, hogy kivársz és bejársz az órákra, még akkor is, ha sok új már nem hangzik el ott. Habár a heti öt óra az jónak tűnik. Arról nem szólva, hogy amúgy a középsuli az egyetlen ahol még normálisan lehet tanulni a nyelveket.