2009. jún. 30.

De! Meg fog történni! xD

Vanessa Hudgens a "Beastly" forgatásán Montrealban szakított egy kis időt arra, hogy leüljön beszélgetni az MTV riporterével, és eközben rengeteg témát érintettek. Szó esett természetesen most készülő filmjéről, de előkészületben lévő mozijáról is, amiről Nessa szintén kitörő örömmel beszélt.

Miért is ne tenné? A "Sucker Punch"-ban megtalálta azt, amit már régóta nagyon szeretett volna véghez vinni, ráadásul Zack Snyder direktori keze alatt teheti meg mindezt szeptember 10-től, Kanada másik oldalán, Vancouverben.

Rettentően izgatott vagyok! - mondta Hudgens. Amikor olvastam a projektről, úgy voltam vele ‘nagyszerű lenne, de nem fog megtörténni’... de most mégis! A nagy vonzerő Hudgens számára pedig igazából maga a rendező. “Ez megtiszteltetés, hatalmas rajongója vagyok a munkájának.

A “Sucker Punch”-t illetően Snyder újra a védjegyévé vált fantasyt és akciót fogja egyesíteni egy fiatal lányról szóló történetében, akit mostohaapja egy elmegyógyintézetbe csukat. Azért, hogy túlélje új helyzetét, a lány a saját maga által megteremtett fantáziavilágába menekül. Mindez elég ártatlannak tűnik addig, míg a képzeletbeli hely nem válik egy eszközzé, amit szökési tervének megtervezésére használ.

Hudgens mellett szól, hogy rendkívül izgatott új lehetőségével kapcsolatban, maga mögött hagyni “High School Musical”-es gyerekimázsát. “Olyan ember vagyok, aki nem elégedett ugyanazzal a helyzettel hosszútávon, szeretem összekavarni a dolgokat és megmártani a lábamat más dolgokban is.” - árulta el.

Amikor megkérdezték tőle, hogy mit preferál, amikor színészi lehetőségek után néz, Hudgens megmutatta sokszínűségét. “Ez az amiért most egy romantikus fantasy filmet csinálok... és utána akciófilmet... és előtte egy musicalt volt. Szóval az akciófilmeket határozottan meg akarom majd újra ízlelni.”

Forrás: MTV.

15 megjegyzés:

Fant írta...

Bizony, hogy meg fog történni és mennyire eszméletlenül, rendkívül oltári lesz!
A kép hozzá, Ditta, tökéletes választás, hű illusztrációja annak, amit V érezhetett, mikor megkapta a szerepet :))

Rendkívüli, hogy tényleg benne lesz ebben a filmben, emlékszem, mikor egyszer latolgattuk, hogy milyen szerepek is állnának jól neki, az akciófilm körön kívül esett, erre tessék, máris itt van, nem is akárkivel! Hatalmas nagy dolog ez, nagyon várom már.

(f.é.) írta...

Helló!

Akció-akció:attrakció.:))
Kör:már akinél.:))
Én a horrorra is teszek egy voksot,nyugodt szívvel.:))
Most lehet szédülni.:))

Névtelen írta...

Jó ford, Ditta, látom te is megtaláltad azt a sok cikket az MTV.com-on:)) Azt már el is küldtem, amit beígértem.
Egyébként még mindig olyan elfoglalt vagy, mint mondtad? A Megint 17-et láttad már? Lassan július lesz, a vizsgáknak csak vége már:))

Számomra pozitív, hogy V ennyire szereti a változatosságot, így látni fogjuk, hogy miben mennyire tehetséges, és nem fogják beskatulyázni sem. Van érzéke a szakmához, ez már most látszik.

Horror? Ez tényleg szédítő, még barátkozom a gondolattal:D

Fant írta...

Nekem is teljesen pozitív és szimpatikus a hozzáállása, minden műfajban ott lenni, az a biztos.

Horrort nem nézek, de ha V szerepelne egyben, hát... akkor talán beneveznék rá :))

xdittax írta...

Persze, hogy megtaláltam LL, meg is rémültem az igazat megvallva a szédületes mennyiségtől. :)

A horrortól viszont én nem. Hiszen Vanessa kedvenc műfaja, imád rettegni. Ha talál egy olyat, ami elég minőségi, én még azt is támogatom, pedig egyébként nekem sem a puszipajtásom. :)

pucca írta...

a fordítás naon jó
és tényleg gratula sajnos holnap elmegyek nyaralni a balcsira és nem bizti hogy tudok szavazni :(
ezért egy ismerősöm fog irkálni és szavazni
csak azért figyelmeztetlek ha valami nem ide illőt irna ne haragudjatok rám pls sziasztok pucca:)

Fant írta...

LL, megvannak a török számok! :) Vasárnap utazunk :)

Ne rémüldözz, Ditta, nagy levegő, megy az szépen :)

Jó pihenést pucca - az újakat mindig szívesen látjuk, ha valami nem egészen stimmel, majd kijavítjuk :)

maddie írta...

Sziasztok! Ha ti is szeretitek Zanessáékat, v egyszerűen csak Nessát és Zacet akkor kérek mindenkit h szavazzon - akár minden nap! Itt a link: http://www.teenchoiceawards.com/users-login.php (Ditta! A főoldalra nem rakod ki a szavazást?) Nagyon köszi mindenkinek aki legalább egy szavazatot lead!

Névtelen írta...

Pucca, ne sajnáld, hogy nyaralni mész, tavaly én is így voltam vele, és most már nevetségesnek tűnik. Az újakat meg várjuk szeretettel:))

Maddie, kösz a figyelmeztetést, én mindennap szavazok, meg a többiek is szerintem. Bár lehet hogy jó ötlet lenne egy link, ha valaki elfelejtené.:)

Fant, kíváncsi vagyok déli barátainkra:))

Névtelen írta...

A lényeget meg pont kifelejtettem, szóval ebben az interjúban előkerül a MAOW bemutatójának időpontja: 2009 ősze! Az interjú Z-re vonatkozó részlt igény szerint lefordítom.

És ha már MAOW: tegnap este kiolvastam, és akkor ott eldöntöttem, hogy írok róla egy kritikát. Addig nem is mondok véleményt. A cselekményt majd utána írom le, de lényegesen gyorsabb lesz, mert a kritikához már lesz jegyzetem. Egyetlen probléma van: hova rakjam a kritikát, hogy mások is lássák. Ha valaki tudna ajánlani egy oldalt, azért nagyon hálás lennék.:)

Fant írta...

LL, nagyon várom a kritikádat!! Sajnos oldalt nem tudok, én csak filmes portálokat ismerek. De remélem van valaki aki tud segíteni ebben.

És MAOW ősszel?! Eszméletlen híreid vannak ma estére!
Az interjú vonatkozó részeire egy igénylő már van :)

Déli barátaink igazán jók egyébként :)

Mindjárt megyek szavazni :)

b írta...

Kettő :)

Névtelen írta...

Oké, interjú átküldve:)

Mivel nem hiszem, hogy ezt a könyvet 50-nél több magyar olvasta volna tekintettel a körülményes beszerzésre, gondoltam, érdemes lenne nyilvánosan közzé tenni az irományt majd ha meglesz.

Jaja, MAOW ősszel, ráadásul az interjú elég friss, ezt tudtam csekkolni egy Rober Pattinsonnal kapcsolatos kis részlet alapján.

Déli barátainkkal kapcsolatban nem tudtam, mire számítsak, mivel a kilométeres bazárokban egyetlen HSM-es cuccot nem láttam, az itthon aranyáron árult Ed Hardy-s cuccokat viszont pár euróért utánad dobták. Bár mondjuk ez már nem HSM, de azért mégis számít...:)

Fant írta...

Akkor a délieknél kitérünk majd a HSM 3 szereplésére is. Érdekes lesz különben, ahhoz jó lesz viszonyítani. Szóval akkor érdemes volt szétnézni a bazárokban :)

A könyvvel kapcsolatban valószínűleg igazad van, biztosan kevesen olvasták még, nagyon várom a kritikádat, remélem addig valaki talál megfelelő oldalt, ahol ezt megjelentetheted.

Névtelen írta...

Közben eszembe jutott, minek lehet köszönhető a török siker, a HSM, a 17 és valszeg minden fiataloknak szóló film kapcsán: az ottani társadalomnak közel fele 25 év alatti. Egy idegenvezetőtől hallottam, aki ott él.

A kritikát hétvége körül tervezem megírni, nektek mindenképp felrakom a szokásos helyre, de tényleg kéne egy nyilvános hely is.