2009. jún. 1.

UK InStyle július - a címlapon V

Vanessa Hudgens néz vissza ránk az Egyesült királyságban megjelenő InStyle júliusi számának címlapjáról.

A 20 éves színésznőnk rengeteg nőtársának divatikonja, és végre ezt már egy kiemelkedő európai magazin is észrevette, főszereplői titulust adva neki.

Az újságban a Kétlábonjáró Szépség bohém stílusáról, hangjáról és kedveséről, Zac Efron-ról is szót ejt. Már alig várom! :)

Az interjúhoz készült képeket egyébként Ben Watts készítette, ezekből már korábban láthattunk 6 elképesztő darabot, remélhetőleg amint elérhetővé válik a szám, nem lesz akadály, hogy további fotókat is kapjunk.

A fotózás remek hangulatban telt, láthatólag Vanessa szenzációsan érezte magát a designer rucikban. Árad belőle a magabiztosság, jó kedv, játékosság. Éppen ezért szívesen ajánlom Nektek, hogy nézzétek vissza a kulisszavideót ITT! Imádnivaló! :)

Sajnos a fedőlap nem lett a legkifogástalanabb, de biztos vagyok benne, hogy remek dolgokat rejtenek magukban a további oldalak, úgyhogy kimondottan izgalmas lesz kivárni, amíg megjelenik az újság - ma!

Forrás: Just Jared Jr.

43 megjegyzés:

Fant írta...

Ez nagyon jó hír. A 6 fotó is elképesztő lett, reméljük a többi is hasonló lesz, sőt. :)
Az interjút is várom, ilyen képek mellett a szöveg is jónak kell legyen, az előzetes témák alapján ígéretes.

Az angol magazinok pedig jól teszik, hogy V-vel foglalkoznak, ilyen szinten, hiszen a HSM 3 külföldi rekorder országáról beszélünk :)

Fant írta...

Nem Kenny Ortega rendezi a HSM 4-et majd! Itt és itt a cikk.
Tudom ez most nem kapcsolódik ide, meg már elmondtuk a véleményünket a negyedik részről, de azért meglepett. Nem is kicsit.

;o) írta...

Most meg kellene lepődni Fant. Vajon mi a frász történhetett, hogy így elmentek a jó dolgok a produkció mellett? No, ez már nem is annyira számít.

A címlap tényleg lehetett volna jobb is a sok szuper közül, de bízzunk benne, hogy a belső tartalom majd kárpótol minket minden egyes elkövetett szerkesztési hibájukért.

b írta...

Hm... Ez érdekes. De nem lepődtem meg, hogy Kenny sem csinálja tovább. Az új rendező is tett már le az asztalra 1-2 dolgot, kérdés az új szereplők milyenek lesznek :) Mármint, hogy mennyire lesznek magávalragadóak.

xdittax írta...

Én sem igazán értem, mi a vihar folyik arrafelé... Mondjuk azt még jobban megértem, hogy Kenny nem tudja vállalni, a Footloose miatt, és persze ebben biztos más is szerepet játszik, bizonyára vannak félelmei, vagy nem tudom, bármi, de szegény három új szereplővel is alaposan "elbántak". Mondjuk ezt már régebb óta tudni lehetett, de hogy nem szerepelnek a negyedik részben... ezért volt akkora dráma, mikor bevették őket a harmadikba. Megérdemelték volna, hogy szerepeljenek benne, úgy még meg is engedtem volna nekik a HSM cím megtartását, ugyanis azért kevesek voltak az új szereplők és szeretnivalóak.

Nincs kétségem az új rendező tudásában, de eléggé elkedvtelenedtem most.

Fura.

(f.é.) írta...

Engem most valahogy nem hoz semmilyen lázba ez a HSM4-es dolog.:)
Most valójában eljött az ideje a felnőttebb filmek "kukkolásának"!:))
És ebben ugyebár hiány nem lesz.:)

Aha,az a piros hetes mindig mindent visz!:)

b írta...

Mit csináltak az új szereplőkkel?

Névtelen írta...

Különösebben nem izgatott a HSM4, az eredeti szereplők nélkül a sikere eleve korlátozva van, de gondoltam, Kenny kihoz majd belőle valamit. Bár ahogy elnézem, az új rendezőnek is van múltja, nem lehet tudni, Kenny miért hagyta ott a filmet. Szerintem ha csak a Footloose lenne az ok, áttették volna máskorra, szerintem meg lehetett volna oldani.
Azt viszont tényleg nem értem, miért vették ki Jemmáékat. A HSM elindította a karrierüket, erre elveszik tőlük a lehetőséget...

Fant írta...

Nem is értem mit művel a Disney. Van egy bejáratott márkaneve, jó, távozó sztárok, de ügyesen beépítették az új szereplőket, a rendező pedig eleinte úgy tűnt hajlik a folytatásra - erre hirtelen lerombolnak mindent semmiből semmi.
Egy dologtól félek: hogy lejáratják a nevet. Oké, az új rendező sem akárki, de a lenyűgöző koreográfiák semmit nem érnek az egész film hangulatisága nélkül.

Főképp az mozifilm új szereplőinek mellőzését nem értem.
Kenny távozása mögött pedig én is többet sejtek...
A Disney helyében ragaszkodtam volna a rendezőhöz, aki a semmiből kultuszt teremtett.
Aztán lehet, hogy a feltételek nem tetszettek Kenny-nek.

A felnőttebb filmekkel kapcsolatban igazad van f.é., de azért én csak kíváncsi vagyok mihez kezdenek azzal a szériával ami elindított engem erre :) Nem várok sokat tőle, világos, hogy az eredeti filmekhez nem érhet fel, de azért remélem nem szúrják el. Nagyon.

Semmit b, nem számítanak rájuk a negyedik filmben.

b írta...

Hm. Ez érdekes.Csak úgy kirakták őket? A Disney vagy az új rendező? Vagy nem tudni.

Fant írta...

Valószínűleg a Disney, mert ez már korábban kiszivárgott. A rendezőcsere viszont mai történet.
Nem értem mi volt az ok, azt sem, hogy ha az új rendező elképzelésébe Jemma-ék beleférnének, akkor most vajon mi lenne?

b írta...

Innentől kezdve akár lehetne más is a film neve.

Fant írta...

Ezt pontosan így gondolom én is. Változtassanak nevet, és semmi probléma, azt csinálnak amit akarnak. De így...

Egyébiránt itt egy red carpet-os interjú, érdekesnek tűnik. A vonatkozó részt kérhetnénk majd, LL? :)

Névtelen írta...

Persze, véletlenül az előző kommentekhez írtam, a fordok csütörtökre várhatók.

Fant írta...

Rendben LL, várjuk türelemmel.
Vasárnap pedig lesznek magyar adatok, már találtam nézőszámot, úgyhogy mindenképp lesz.
Előzetesen annyit, hogy a film nem okozott csalódást :)

Fant írta...

Látom ám, nagy a pangás; a tegnapi itteni pörgést piheni mindenki? :)

Na, csak hogy még inkább alvós legyen a kedv: a mesében vasárnap, újfajta összevetésben is vizsgáljuk a magyar számokat - a fővárosiak és az ott mozizók kedvében is járunk :)

Andi írta...

Sziasztok!

Látom én is, hogy nagyon furi dolgok vannak készülőben :(:)
Kenny döntésén nem lepődök meg, ellenben azzal, ha maradt volna úgy, hogy sikerült valamilyen úton-módon még is visszacsábítania az eredeti szereplőket, de az ezzel kapcsolatos storyt már ismerjük, főleg Z részéről, hogy miért nem... :)
Az viszont tényleg
inkorrektebb amit Jemmáékkal művelnek...

Fant linkjét,a red carpet-es interjú fordját én is várom, persze türelemmel LL :)
Jaaaj úgy beletúrnék abba a hosszú hajába, hogy valamit lásson is tőle :)))

Andi írta...

Ja - és a kulisszavidi valóban
imádnivaló :)

Fant írta...

Igen, a kulisszavideó priceless :)

Hát szóval egyelőre érthetetlen, ami a negyedik rész körül zajlik. A Disney eddigi profi gépezete elakadt és megkergültek.
Összességében Kenny talán jobban is jár így, hogy kimarad a folytatásból, annak ellenére, hogy vele lett volna remény a korrekt folytatásra.

De beszélgessünk pozitívabb és vidámabb dolgokról :) Például, nem tudom kinek mennyire új információ, de Drew Seeley pont mához egy hétre debütál a Broadway-n, a Kis Hableány című zenés mesében, mint Eric herceg.
Szerintem ez egy óriási dolog neki, különösen, hogy kimaradt a HSM világsztárjai közül, ez hatalmas lehetőség. Ő is nagyon nagy tehetség a zenés műfajban, szerintem ott a helye a Broadway-n abszolút.
Mit szóltok? :)

(f.é.) írta...

Helló!

Én ezt már nem is firtatom,mármint a HSM-es ügyet.Megvolt,kerek lett az egész,és elég is volt,mindannak ellenére,hogy imádtam.:)
Jöjjenek az új produkciók,hátha lesz még egy-két "kedves",de ennél nagyobbat ütő nem!:)

Jó,váltsunk.:)
De ki ez a figura?:)

Névtelen írta...

Jó hírem van, kész vagyok a fordokkal, úgyhogy nem kell csütörtökig várni:)
Lépnem kell, tényezők...

OMG, Broadway?! Azért nem gondoltam, hogy ilyen hamar sikerül és pont neki. Remélem, elismerik:))

b írta...

Húúú (f.é.) bezöldült :)))))

Milyen kulissza vidi?

Én most jutottam géphez, és dolgozom is még, de vagyok.

Andi írta...

Ez jó hír Fant, tényleg :) Örülnék Drew további sikereinek, megkedveltem őt a Sinderella Storyban, abszolút tehetséges pali:)
Broadway? Megérdemelné, hogy ott legyen :)

Fant írta...

Jogos LL, Drew érdekes karriert jár be, annyira nincs előtérben, mint Z-ék, de ez a Broadway-os dolog hatalmas lépés, szépen csendben.
Bízom benne én is, hogy jó kritikákat kap :)
De azért ha belegondolunk nagy baj nem lehet: az énekhangja teljesen mesefigurához passzol, táncolni láttuk a Cinderella Story-ban, rosszul nem sülhet el :)
A fordokkal köszi a gyors tempót :) És akkor: jó éjt neked!

Drew vagy Eric herceg, f.é.? :) Utóbbival nem vagyok képben annyira, de ő a főhős annyit tudok, a hableány szerelme gondolom :)
A kerekséggel kapcsolatban igazad van, nem is kellene tovább ragozni, nagyon szép ívben ment felfelé az egész, a mozifilmmel bezárólag, befejezni is tudni kell(ene).
Jöjjön elő a Disney is újdonsággal, a blogalanyok már lépéselőnyben vannak :))

Üdv b! Jó munkát! Kulisszavidi: amit Ditta linkelt a bejegyzéshez :)

Egyetértünk Andi, Drew óriási tehetség, a zenés műfaj pedig az otthonának tűnik. A lehetőséget meg is érdemli, valóra is válik :) A JJJ kész szenzációként kezelte a hírt, mikor először tudósított róla, okkal - Disney sztár a Broadway. Vajon a cinikusok, hogy érezhetik magukat most? :))

(f.é.) írta...

A-ha b!:))
Már képben is vagyok,ami a figurát illeti,most elválik majd,hogy a sasszét hogy döngeti.:)

(f.é.) írta...

Ó Istenemre Fant!:)
A herceggel még úgy ahogy képben vagyok,igaz már sok "válfaját"láttam.:)Felőlem lehet éppen Viking is.:)
A csávó(Drew) nem ugrott be egyből,így beugrasztottam én Őt.:)

Fant írta...

Okés :)) Akkor mostmár mindketten képben vagyunk - én azzal, hogy te mire gondoltál, te pedig Drew-val :))
Most biztos nem hiszed el, de először arra gondoltam, hogy biztos Drew nem ugrik be neked, aztán mégis arra jutottam, hogy csak a herceg az :))

(f.é.) írta...

Amúgy nem vagyok nagyon képben a Broadway-el,ugyan elképzeléseim ellenben vannak.:)Iszonyatos strapabírás,tökéletes kondíció,erős idegzet,és tehetség,ez ami kellhet oda.:)Hogy ez a csávó rendelkezik-e mindezen adottságokkal,hát passz.:)
Mindenesetre egy próba,mely megér egy misét.:))

Fant írta...

A Broadway-ről szívesen mesélek :) A lényeg az, hogy ez a zenés színház csúcsa, hatalmas, show-szerű látványosság, maximális technikai és színészi színvonal, mindenből a legprofibbat követeli meg egy ízig-vérig Broadway előadás. Még a legnagyobb színészeknek is óriási rangot jelent oda bekerülni.
Csak a legjobbak kerülnek oda- mindamellett óriási üzlet is, még a világválság sincs igazán kihatással rá.
Egy-egy népszerű előadás évekig, évtizedekig mehet, igazi kultúrája van ott a musical-nek, történelme :)
És minden amit írtál róla, tökéletesen helytálló, ezek kellenek oda :)

Fant írta...

Mese az előző bejegyzésnél :))

xdittax írta...

Hmm, érdekes dolgokat vetettetek fel, és érdekes dolgokról beszélgettetek itt is, és az előző bejegyzésnél is. Sajnálom, hogy ma nem született hozzá még több, de nem azért, mert ma pihenős és alvós nap lett volna. Épp ellenkezőleg. :)

Azért azt még elejteném Mesélőnknek, hogy a magyar számokat akár a Fuvolás Lány holnapi fuvolavizsgájának meglátogatásával is kiegészítheti, persze csak ha az utasoknak van kedvük látogatást tenniük rajta. ;) Én örömmel venném a hogyismondjátok: supportot! ;)

Pusza Nektek, még egyszer ne haragudjatok a mai szünetért.

Jó éjszakát: Ditta×××

Fant írta...

Sok sikert holnapra Ditta! Jó leszel, sima ügy lesz!
A Mesélő pedig köszöni a tippet ;) És üzeni a Fuvolás Lánynak, hogy biztosra veheti a látogatást és a támogatást egyaránt :)
Tehát: hajrá holnapra, ügyesen!

És: Nem haragszunk! :)

Andi írta...

Dettó :)) Sok sikert holnapra Ditta!:)) Ügyes vagy Te :))

Andi írta...

Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

Ditta drukkoltam/drukkolok Neked egész nap! Hajrá:))
Egyébként nem csak neked tetszett Zac köszönőbeszéde, az EW-nek is.

xdittax írta...

Köszönöm Nektek. 1 órakor kezdődött én voltam az utolsó, de szerencsére nem kérték mindegy egyes darabomat, etűdömet és a skálát pedig egyáltalán nem, úgyhogy nem nagyon bénáztam. :) Talán élvezni fogjátok, ha visszautazunk az időben. ;)))

Valahogy sikerült leküzdenem, hogy pillangók repkedjenek a hasimban, úgyhogy köszönöm Nektek, hogy gondoltatok rám és segítettetek!

Szép napot: Ditta×××

Fant írta...

Akkor jól sikerült, örülök Ditta! Természetesen nem is volt kétséges, hogy remekül szerepelsz majd :)

Hogy pedig miért nem kérték minden egyes darabodat, az kiderül ha visszautazunk az időben ;)))

Ügyes voltál, gratula!

xdittax írta...

Hmm, most nagyon kíváncsivá tettél, Fant! ;)

Köszönöm. :)

Névtelen írta...

Ditta, tudtam, hogy neked sikerül, gratulálok!

Hmm, úgy tűnik az e heti Mese is tartogat majd izgalmakat:)))

Andi írta...

Sziasztok!

Gratula Ditta :))

Fant írta...

Szerintem direkt Ditta sikerének örömére tették fel máris a németek az InStyle V-re vonatkozó részét - itt elérhető :))

Névtelen írta...

Ford lefoglalva, szótárazva:)

De csak vasárnap kapjátok meg, holnap meg szombaton osztálykirándulok:))

Fant írta...

Jó kirándulást LL, remélem szép időtök lesz!
Várunk türelmesen :)