2009. jún. 9.

Jeremy Piven ♥ Zac Efron

"Ez biztos, mindenki szereti Zac Efron-t. Mit ne szeretnénk? Helyes, sármos, tehetséges és valójában, azt merjük mondani, hogy... szerény.

És Jeremy Piven is úgy tűnik, hogy ezt gondolja. Az E! News utolérte őt és Törtetők-beli munkatársát, Ari Gold-ot, a Másnaposok premierjén és itt van, mit mondott Zac elkövetkezendő vendégszerepléséről...

Igazából ő teljesen imádnivaló, és döbbenetes volt, és most Ari Gold egyik kliense lesz.” - mondta Jeremy az E!-nek.

Pontos dátum még nincs megerősítve arról, mikor kerül adásba Zac vendégszereplése, de Jeremy azt mondta: “Valamikor a közepén. De remélem jó lesz. Előrelépés lesz a fő cselekményben. Magát alakítja, mint David Schwimmer is. Nagyon sokan magukat játsszák és nagyon helytelenítik magukat és úgy tekintenek magukra, mintha benne lennének a csapatban. És nem néznek ki benne túl jól. És mindig bámulatosak voltak. Hihetetlenek. Bámulatos évad lesz.”"

Forrás: E! Online.

27 megjegyzés:

Fant írta...

Jó estét! Zac akármerre megy, mindenhol mindenki a legnagyobb tisztelettel beszél róla, a kötelező körökön túl. Ez csak megerősíti mindig, amit már tudunk, valóban szerény, a tehetség mellet ez a legfontosabb - szerintem.
És: így vagy úgy, de Zac vonzza a Jóbarátokat :)

Látom pangtok, azért linkelek egy "szép estét Mindenkinek" dalt - ide nézzetek - ha már Tony-gála :) Szerintem eszméletlen :) Van egy párhuzam az Oscar-gálával - kérdés: mi/ki az :)

Találtam egy vicces bulváros sztorit is, ha lesz rá igény belinkelem :)

Névtelen írta...

Nálunk megy már a nagy nyár előtti punnyadás, ez lehet a pangás oka:D
A párhuzam könnyű kérdés:)) Anne Hathaway és a musical visszatérése:)

Az biztos, hogy munkatárs Z-ről egy rossz szót nem mondott, sőt, az sem, aki találkozott vele.
Szóval annyi szent, hogy van érzéke a diplomáciához és a munkájához is:)

Andi írta...

Sziasztok!

Helló Fant!
Öhm, köszönjük :) - sajna, nekem a HAIR az csak is a film szereplőivel az igazi hangzású :) Miért nem lehetett közel olyan hangzásban előadni? Nem lehet ugyan azt, ugyan úgy, másokkal, de legalább megközelíteni:) Egy kicsikét:)

Arra a vicces bulváros sztorira egy igény már van :))

Andi írta...

És szia LL :)

b írta...

Hali, én most értem haza :)

b írta...

Engem érdekel a cikk Fant :)

Névtelen írta...

Hello Andi!

A sztorit felőlem is tolhatod, Fant:)

Fant írta...

Üdv Mindenkinek!

Ott a pont LL, szép megfejtés :)) És Anne Hathaway sosem mararad ki a show-ból :))
Igen, Z lenyűgöz mindenkit, aki csak találkozik vele, lehet anno a kosármeccsen a TMZ-s főnökkel is azért próbált normális viszonyt kialakítani, beveti a diplomáciát, aztán majd alakul :)

Hát Andi, azért annyit hozzátennék, hogy ez a Hair Tony-díjat kapott, mint legjobb felújítás - úgyhogy egész biztosan tud valamit :)
Tudod, 2009-ben már nem biztos, hogy elegendő az a hangzás egy Broadway-show-ba, ami az eredeti filmbeli, kicsit ki kell színezni, fel kell pörgetni, de azért ez most egészen jól sikerült, talán :) Persze itt is az van, hogy a film annyira jól sikerült, hogy majdnem lehetetlen felülmúlni, de a Broadway mindig más, oda több kell :)

A vicces bulváros sztori pedig: van ugye a Blikk című bulvár szennylap, illetve német eredetije a Bild - minden szám címlapján egy félmeztelen csajjal, namost, az egyensúly kedvéért kitalálták, hogy ne csak én járjak jól, hanem ti is - így: itt olvasható, hogy mire jutottak, és vajon kire gondoltak? :)) Na kire? :))

Andi írta...

Köszi Fant :)) Na ezért nem járok én Broadway Show-ra, mert ami így felpörög és átpörög az szépen ki is pörög mellettem :))

Névtelen írta...

Wow, ez most vicc? A félmeztelen csaj és a félmeztelen pasi azért nem ugyanaz:D És azok a csajok nem sztárok... Na mind1, viccnek, nem rossz, de nem tudom, hogy képzelik, van-e rajongó, aki nem nézte már végig Z Hawaii-i vagy karibi képeit:))

b írta...

Anyám :)) És köszi Fant :)

Fant írta...

Hát Andi, megsúgom vasárnap különleges helyszínen játszódik majd a mese ;)
Bár járhatnék Broadway-showkra! :) Nem rossz az, ebben a Hair-ben látok fantáziát, ha megvan benne a kellő drámaiság is, akkor minden okés :) Azt is vedd figyelembe, hogy a Hairt csakis úgy játszották eddig, ahogy a filmben volt - ez most biztosan valami újat is tud :)

A nem ugyanaz kapcsán: nekem mondod LL? :)) Igen olyan furcsa az egész, nem is tudom. Legfőképp tényleg az, hogy azok a csajok nagyon nem sztárok, hanem ebből élnek, hogy kerül oda Z. Tőle várnak magasabb eladási számot? De pont úgy van ahogy mondod, már mindenki az unalomig ismeri a képeit :) Szerintem csak elsőre egy látványossal akartak nyitni. És ezt teljesen komolyan gondolják...

Szívesen b :))

b írta...

Ha majd lement ez a része a sorozatnak, szerintem innen le lehet majd tölteni.

Andi írta...

Hát Fant, megsúgom örülök neked;)) És már várom a mesét!:))

Jó éjt Midenkinek!

b írta...

Fant lenne egy nagy kérésem :) Tudom, talátál már nekem hsm2-t, éd én egy nagyon béna kereső vagyok az interneten. Szóval az lenne a kérésem, hogy nem találnál nekem egy olyan verziót, ami magyar feliratos eredeti nyelves? Örök hálám üldözne érte!

b írta...

... és én egy béna kereső...

Fant írta...

B, amit belinkeltem, nem eredeti nyelves? Na nem baj, akkor újra: itt a film és a feliratot a múltkor nem linkeltem - itt a legalsót töltsd le. Ha valami nem stimmt, jelezd nyugodtan, keresünk más megoldást :)

Látom a legjobb sorozatletöltős oldalt te is ismered, én is onnan szedek mindent :)

Remélem Andi a mese felér majd a várakozáshoz :))

Fant írta...

Ja b, még annyi, hogy tudod, majd a feliratot át kell nevezni a film file nevére csak .srt-re végződjön :) Remélem működik hozzá majd.

Névtelen írta...

Igen, Fant, azt neked mondtam, bocsi:))
Ha komolyan gondolják, remélem, nem ugrik meg a bevételük, mert az azt jelentené, hogy Z rajongótábora olvassa ezt a kukatölteléket. Az biztos, hogy látványos lesz, de szörnyű ötletnek tartom.

Kár, hogy nem olvasom már azt a Mesét...de legalább lesz miért hazajönni:))

Fant írta...

Ugyan már LL, értettem én :))

Az ötletet nem értem én sem. Szerintem senki nem a címlapon lévő mindenkori csaj miatt veszi az újságot, megvannak erre is a megfelelő magazinok. Nem tudom elképzelni, hogy ez majd nők milliót vonzaná arra, hogy vegyék az újságot. Az ilyet vagy veszi az ember, vagy elvből nem, de mindkettő független a szóban forgó dologtól.
Ráadásul, ha Z esetét vesszük, nagy felbontású, egész monitort betöltő képekkel van tele a net róla, erősen kérdéses, hogy bárki egy közepes képminőségű tíz centis fotóért megvenné a lapot ...
Ha pedig esetleg a Bravo-vásárló közönséget célozzák, ők sem fogják venni, mert ugye előbbiben poszter van adott esetben, úgyhogy ez önmagában öngólnak tűnik...

Reméltem, hogy azért majd visszaolvasod a kimarad mesét/meséket - egyébiránt lesz miért, utalás szempontjából is :))

Névtelen írta...

Röviden sem Z, sem a bevételek szempontjából nem lenne jó döntés, bár csökkenni nem csökkenne, de igazából engem csak az első szempont érdekel:))

A Mesét, meg mindent tuti visszakeresem, az egész hétfőn ezzel telik majd szerintem:)

Fant írta...

Na jó bevallom: a szennylapok számai még engem is hidegen hagynak :)
Bár Z szempontjából az egyszeri megjelenés - ami tőle független, nem oszt, nem szoroz.

Akkor lesz egy nagyon jó hétfőd várhatóan :))

Névtelen írta...

Csak arra gondoltam, hogyha túlságosan felfújnák a dolgot, az itteni média biztos felkapná a sztorit. De maga Z tudomást se szerezne róla, számára végül is mind1, lehet, hogy túldramatizálom a dolgot:))

Ja, legalább lesz miért hazajönni:)

Fant írta...

Nem tudom, mekkora visszhangja lenne itthon, illetve, hogy a Blikk is bepróbálkozna egy ilyesmivel. Különösebben nem hiszem, hogy túl nagy horderejű lenne az ügy, Zac csak, mint elsőre népszerűsítő ember lesz rajta feltételezem, van benne logika, még ha nekem sem tetszik.
De szerintem nem egy nagy ügy ez. És különben: szerepelt ő már tudtán kívül sokszor újságban félmeztelenül, úgyhogy ez a mostani kis akció szerintem nem nagy dobás.

Hát elhiszem, hogy egy hét Törökország után annyira nem lesz egyszerű a kis magyar valóságba visszacsöppenni :)

b írta...

Fant köszönöm! :)

Névtelen írta...

Nem, tényleg, minimális a jelentősége, csak eddig egyáltalán nem voltam képben az ilyen pletykalapok "működésével".

Szerintem meg egy hét után már pont hiányozni fog a gépem - és ti:))

Fant írta...

Nincs mit b, majd jelezd, hogy működik-e a felirat a film alatt, az az egyetlen rizikófaktor :)

A működésük egyszerű LL, képben vagy te is vele, csak szokatlan és kissé céltalan ez a kezdeményezés, de a lényeg mindig ugyanaz: minél híresebb emberekkel minél bombasztikusabb, minél szokatlanabb sztori. És érthető, hogy Z óriási népszerűsége motiválja őket a bemutatónál. Kicsikét szánalmas, de ez már az ő problémájuk :)

Nekünk is hiányozni fogsz, az teljesen biztos :)