2009. jún. 13.

17 Again DVD-n és Blu-ray-n

A Warner Bros./New Line Cinema az Amerikában április 17-től vetített “17 Again” című vígjátékot augusztus 11-én jelenteti meg az Államokban DVD és Blu-ray formában.

A boltokba kerülő alap DVD-n a filmet mind szélesvásznú, mind pedig teljesképernyős változatban meg lehet majd nézni, ám csak a Blu-ray lemez fogja tartalmazni Zac Efron filmjének extráit, ráadásait.

A 21 éves színész és társai, Matthew Perry, Leslie Mann, Sterling Knight és Michelle Trachtenberg egy olyan történetet mutatnak be nekünk, melyben a Segítség felnőttem!, a Hirtelen 30 és a Vissza a jövőbe filmek elemeit is felfedezhetjük.

Valamilyen kegyetlen okból kifolyólag, a normál DVD-n semmilyen bónusz nem kap helyet, és ehelyett BD-n lehet majd minden extrát megtekinteni, többek között kisfilmeket a karakterekről és a színészekről(például Tom Lennon és Melora Hardin, azaz a legjobb barát és az igazgatónő kapcsolata), hogyan lesz Zac-ből megint 17, és Mike zenei flashback-je is rajta lesz majd!

Hmm, kinek jó hír?

Forrás: MovieWeb.

11 megjegyzés:

Fant írta...

Nekem nem jó hír, az egyszer biztos. Sőt, szerintem még a forgalmazónak sem, kíváncsi leszek mennyit adnak el így belőle. Mert az, hogy most szélesvásznú, vagy teljes képernyős, az engem konkrétan hidegen hagy, szerintem a legtöbben azért veszünk dvd-t, ha veszünk ugyan gyárit, hogy az extrákat is láthassuk.
Nem értem, hogy gondolhatják, hogy a túlnyomó többségnek van blu-ray lejátszója, és hozzá technikája...
Óriási melléfogásnak tűnik ez és hatalmas öngólnak...
Asszem erre mondják, hogy fapados dvd.
Ha ezek után a vonatkozó számok az égben lesznek akkor az csak a rajongók fanatizmusával magyarázható.

Névtelen írta...

Ha el tudják érni valamivel, hogy kevesebb dvd-t vegyenek, akkor ez az. Ez alapján semmi nem indokolja, hogy nem fogják inkább letölteni a filmet, amíg meg nem jelentetnek egy extrákat tartalmazó dvd-t is. Lehet, hogy az a cél, hogy előbb kiadják extrák nélkül, utána extrákkal, és úgy akkor többet vesznek...de nem tűnik valószínűnek. És akinek megvannak hozzá a megfelelő programjai, az nyilván kiírja dvd-re a letöltést, és úgy nézi.
Ebben semmi logikát nem látok, maximum annyit, hogy globálisan jobban el akarják terjeszteni a blu-ray-t. De ez is belemagyarázásnak tűnik.
Lényeg a lényeg, a dvd számainak, ez nem fog jót tenni szerintem.

Fant írta...

A blu-ray elterjesztés, mint cél akár lehetséges, csak hát ez nem egy olyan dolog, ami erőszakkal kikényszeríthető, elég drága mulatság ez még ehhez.
Hogy esetleg kiadnák extrákkal is: akár lehetséges ez is, de hozzád hasonlóan én sem igazán hiszek ebben.
Az biztos, hogy ha ez így marad itthon is, én biztos nem veszem meg a dvd-t, teljesen felesleges.
A számokra ezek után a szokásosnál is jobban kíváncsi leszek, én is alacsony bevételt tippelek. De nem fogom érte sajnálni a gyártó stúdiót. Azért ne gondolják már azt, hogy Zac nevével el lehet adni még a semmit is.

Névtelen írta...

Nem tudom, ennyire tudtam gondolni, de mindegyik valószínűtlen, és valszeg így én se veszem meg, legalább sosem kell megnéznem szinkronnal...:))
Jó, azért a film nem volt semmi, de tényleg, ha arra következtetnek, hogy a dvd sikerei is a mozihoz hasonlóak lesznek: béna promó - nagy bevétel, súlyos tévedésben vannak. Z még nem tart ott, hogy tömegeket győzzön meg csak a nevével, és ez a lépés egyáltalán nem segíti abban, hogy elérje azt, amit el akart ezzel a filmmel. Bár ez nyilván nem csak az extrákon múlik, de sokat számít.

Fant írta...

Remélem Z következő filmje már nem teljes egészében őrá épül, mert ahogy te is mondod, ezek a dolgok gátolják a sikerét.
Nem volna szerencsés még egy olyan filmet vállalni, amiben ennyire csak és kizárólag rá épül minden a projekt kapcsán.
Ezért is szerencsés, hogy a Beastly-ben V körül híres színészek vannak, nem beszélve a Sucker Punch-ról, ami meg szinte külön kategória ezen belül.
Az lenne jó, ha valami hasonló lenne Zac körül is. A MAOW pont tökéletes lenne erre - csak jönne már végre.
A szinkron kapcsán nem hagysz ki semmit, gondolhatod, így aztán nagyon jó a döntésed :))

Névtelen írta...

Nem feltétlenül kellenének híres emberek köré, de akkor sem kéne kizárólag csak őt hangsúlyozni. Szóval a film épülhet őrá, de akkor játsszon egy teljesen különböző karaktert az eddigiektől. Neki magának kell építenie a karrierét, de ha népszerű színészekkel szerepel együtt, akkor nyerhet egy csomó rajongót. A MAOW pl. nagyon jó példa, abban ő a legismertebb, de ott van az ismeretlen McKay is, akit agyondicsértek a kritikusok. Az a film sokat jelentene Z karrierének, remélem, ősszel kijön végre.

Fant írta...

Oké, nem feltétlen kellenek híres emberek, csak az a legegyszerűbb módja annak, hogy a maximálisan ráépítést kiküszöbölje. Most még szódával elmegy a 17 Again körüli bénázás és a totális előtérbe helyezése, de még egy ugyanilyen már kifejezetten káros lenne.
És nem az alakításával van baj, tényleg a legtöbben elismerték, a filmet is kb elfogadhatónak tartották, erre a körülötte lévő dolgokkal elrontanak mindent. Különben ha már a film szóba került: itthon meglehetősen kevés kritikát lehetett róla olvasni. Én láttam kettőt, te említetted az Exit-est, ezzel ki is fújt - tudomásom szerint legalábbis.
A MAOW körüli csendet sem értem meg. A kritikák imádták, rengeteget fordítottatok anno, erre még mindig nincs a mozikban, nem is értem.
Én is bízom benne, hogy még az idén bemutatják. Jóval nagyobb lépésnek tartom, mint a 17 Again-t, még ez amolyan átmeneti kompromisszum, az már teljesen új útnak tűnik.

De, hogy valami pozitívum is legyen ma még: Corbin állandó szereplője lett a CW csatorna The Beautiful Life című sorozatának, úgy, hogy vendégszereplőként indult. Szóval nagyon jó lehetett benne, ha állandósították. Ez például egy nagyon jó út Corbin-nak, jó lehetőség igaz, hogy tv, de nagy népszerűségre lehet szert tenni ott is, sőt. Forrás itt.

Névtelen írta...

Szerintem nem tudtak mit szólni a filmhez, mivel előtte lehúzták a HSM3-at, nem akartak maguknak ellentmondani, ezért hagyták az egész kritikaírást.
A MAOW biztosan nagy siker lesz, de már vagy másfél éve forgatták, nem értem, mire várnak vele. Most jut eszembe, még trailer sincs, csak az az egy szem videó. Be kell mutatniuk idén, mindenhol az van, hogy 2009, és Z is mondta, hogy megjelenik ebben az évben, de ő se tudja, mikor. Szerintem ősszel esedékes lenne. De addig legalább elolvasom a könyvet:))

Örülök, hogy Corbinnak sikerült egy utat találnia, ami a sikerhez vezethet. Remélem, felfedezik, és szerepel egy jó akciófilmben:))

Most vagyok utoljára, hajnalban indul a gépünk. Mindenkinek jó kommentelést az elkövetkező hétre!:))

Névtelen írta...

Miről írnak a summer-romance-n, hogy Zac és Ashley együtt fognak forgatni egy filmben, amiben szerelmespárt alkotnak.Mit szóltok ehhez? Vagy valaki hallott egyáltalán már erről? Szerintem a lehető legrosszabb ami történhetne, az az lenne, ha szerelmesek lennének mégcsak egy film erejéig is, az igazán nem tenne jót Vanessa és Zac kapcsolatának. Tudjuk, hogy miért. Ashley=szarkavaró. Bocsi!

Fant írta...

Van benne ráció LL - a kritikák kapcsán. A vagy rosszat vagy semmit elv alapján.
Reméljük, hogy Corbint egyszer akciófilmben is láthatjuk :))
Jó utat kívánok - a repülést látod tettleg is végrehajtod, nem csak a szokott szőnyeges módon - és nagyon-nagyon jó pihenést, kikapcsolódást és szórakozást a jövő hétre! Érezd jól magad, aztán várunk haza :)


Nos kedves Névtelen: erről beszélgetünk, ugyebár. Először is nyugodj meg, korántsem biztos, hogy megvalósul ez a film, sőt, ez csak egy petíció, amit ki tudja ki írt, csak egy ötlet, hogy annak az oldalnak a szerkesztője ezt szeretné. Ez nem egy valós terv, egyebek mellett az imdb sem tud róla, pedig május 30. óta ha valós lenne az infó, ott megjelent volna.
Tehát nyugodj meg, ez csak kacsa, álhír.
Nekem semmi gondom sincs Ashley-vel, Vanessa és Zac is jó barátságot ápol vele, mint tudjuk. Kettőjük kapcsolatában pedig hidd el, semmiféle problémát nem okozna, ha egy közös barátjukkal forgatna Zac egy filmet - de mondom ez nem valós terv, nem fog bekövetkezni.

;o) írta...

Halihalihó! Hmmmmmmmm megint felborzoltátok a kedélyeteket, pedig kár érte.
Mocsoládé 1 világ ez. Nyílván kell a bevétel is, na meg hosszas piackutatások alapján meghatározható, hogy a piac merre toldóik el.
Egyébként személyes tapasztalatom szerint a blu-ray lemezt meg tudja nézni a mai állás szerint "egyszerű" lejátszóval rendelkező tulaj is, csak nyílván nem fogja a valódi minőségét élvezni. Valószínüleg a torrentekre is felkerül csakhamar a teljes cucc egészben vagy tördelve, így onnan is letölthető lesz (esetleg érdemes onnan letöltve próbálkozni először).
Sajnos ez a világ nem a hétköznapi embereknek kedvez mostanság....
de ne csüggedjetek, hiszen annyi minden tuti más jó dolog is van!
Pl a Balaton..... ;o)