2009. jún. 6.

Az első montreali képek

Az ifjú Vanessa Hudgens jelen pillanatban Montrealban él. A 20 éves leányzó azért utazott a szomszédos Kanadába, hogy elkészítsen egy új filmet, "Beastly" címen.

Nessát először szerdán, június 3-án szúrták ki a kanadai fotósok a város utcáin, egyelőre úgy tűnik a színésznő egy igazán remek helyre érkezett, mindenesetre nyugisabbra, mint Los Angelesben szokott lenni.


Először tett egy gyors kitérőt a helyi Starbucks-ba, és egy kávé magához vétele igazából indokoltnak is látszik. A Kétlábonjáró Szépség erősen hűvös környezetbe csöppent. :) Majd folytatva a császkálást az Ogilvy nevű áruházba is betért, és a parfümrészlegben válogatott néhány új illat után.

Ami egy kicsivel érdekesebb, Vanit egy ingatlanügynökkel is látták Montrealban, miközben egy kis apartmant, lakást kerestek a gyönyörű színésznő számára az óvárosi részben. Úgy tűnik Vanessa a nyárra, a forgatás idejére szeretne magának egy állandó helyet, nem pedig valami hotelszobát, és ez szimpatikusnak lépésnek is tűnik. Így még nagyobb az önállóság, a nyugalom, és akár vendégeket is fogadhat. És ez bizonyára elő fog fordulni. Lesznek oda-vissza utak, nem kell félni.


Annál is inkább, mert ha emlékeztek egy hónappal ezelőtt hírül adták, hogy Vanessa részt fog venni az idén 20. alkalommal megrendezett Time For Heroes rendezvényen L.A-ben, és bízhatunk benne, hogy ez a jelenés még mindig áll. Nem okoz problémát, egy viszonylag rövid repülőút vissza haza, és az az érzésem, hogy nem ez lesz utolsó... :)

Az első kanadai candidokat ITT találjátok meg!

8 megjegyzés:

;o) írta...

Minden út Kanadába vezet!?
Juhar levél, juhar szirup, szerelem és vámpírok....

Kicsit mintha még fáznának odakint.

;o) írta...

...és Vettel....

Fant írta...

Minden út valóban :)
Tulajdonképpen logikus lépés, hogy kivegyen egy kis lakást V, elég sok időt fog eltölteni ott, nyugodtabban lehet ráhangolódni a forgatásra is.
És a vendégfogadásra, természetesen :)

És ahogy látom rögtön felmérte a terepet vásárlás szempontjából :))

Névtelen írta...

nem semmi idö van most kanadában
vanessa mint mindig most is jol néz ki az elsö kép tökre tetszik aranyos hogy ki van vasalva a haja de a többi kép is jo na meg ruhák és az a csizma nagyon jo izlése van
ui kik fognak még ebben a filmben játszani?
xoxo laura

xdittax írta...

Laura, azt hiszem a válasz ott "bújik" most már a legújabb hírben! :)

Névtelen írta...

köszönöm ditta igen most már látom
alex pettifer jaj tudom ö van a vadocka cimü filmben is helyes srác biztos jo lesz a film már nagyon várom
ditta annak mi a cime amiben zac a halott testvérével fog beszélgetni? és abban még kik fognak játszani? xoxo laura

b írta...

Fant be kell látnom, hogy tévedtem Z gatyahordását illetően. Hordja majdnem annyira lent :)

Fant írta...

Laura, ha tőlem is jó a válasz akkor The Death and Life of Charlie St. Cloud lesz a film címe. További szereplőket az imdb egyelőre nem említ.

B - na látod, látod :))