2009. jún. 7.

Péntek esti after party

Mr. Efron újabb hivatalos rendezvényen vett részt péntek este, június 5-én Los Angeles-ben.

Az Egyptian Theatre-ben tartották az Amerikában június 26-án bemutatásra kerülő "A bombaszakértő" című háborús film premierét a film főszereplőivel, többek között Jeremy Renner-rel, Anthony Mackie-vel és Brian Geraght-tal.

A díszbemutató után került sor az after party-ra, melyen már a mi fiunk, Zac Efron is felbukkant hétköznapi stílusában, fekete farmerban és pólóban, sőt még egyik kedvenc sapkáját is előkereste, hogy eltakargassa rakoncátlan, hosszú tincseit. ;)

A partin Zac Renner-rel is összetalálkozott, aki a filmben az Egyesült Államok hadseregének
bombaszakértőkből álló alakulatának vezetője. A csapat Bagdadban, az iraki háború kellős közepén kényszerült macska-egér játékot játszani, miközben mindenki potenciális ellenség és minden objektum egy-egy különösen veszélyes robbanószer lehet.


11 kép Zac-ről ITT!
Forrás: Just Jared Jr.

7 megjegyzés:

Fant írta...

Z körül zajlanak az események a filmek kapcsán, hol készíti, hol nézi, gondolom pihen egyet mielőtt a legújabb projektbe belevetné magát :)

Fant írta...

Mese szövege postázva a mesekönyv szerkesztőjének :)

xdittax írta...

Jajj, ne csináld Fant, még előtte akartam volna Neked küldeni egy levelet. Végül is mindegy, csak már megint régen írtam... :)

De előre is köszönjük! :)

Fant írta...

Küldheted utána Ditta, már gépközelben vagyok :) Ha pedig esetleg a mesére vonatkozó passzus is lett volna benne, akkor majd a következőhöz figyelembe veszem :)
Lényeg, hogy várok, tudod :)

Andi írta...

Sziasztok!
Kicsit szomorú vagyok mert az én fejem eltűnt a sorból:(
Bár valóban nem commentelek minden nap.

Andi írta...

Ok:) Megvagyok, csak a tovább gombra kellett mennem:) Már megijedtem:)
Na jól van, most inkább olvasom a mesét:))

Fant írta...

Örülök, hogy megnyugodtál Andi :) Kicsit meglepő elsőre, de a tovább után tényleg szépen sorakozunk mind - legközelebb az én fejem tűnik el, ahogy nézem :))
De nem baj, mert a Fejek projekt virul és bővül :)