2009. jún. 8.

Újabb stábtag a "Beastly"-ben

Csak két napja volt, hogy jelentettem Nektek, egy újabb híres színész csatlakozik a Kanadában forgatott "Beastly" szereplőgárdájához, a 23 éves Mary-Kate Olsen személyében, máris egy új nevet kaparhatunk oda a képzeletbeli stáblistához.

A roppant ismerős képű színész, nevén nevezve Neil Patrick Harris fog bekapcsolódni a romantikus film elkészítésébe, jelent meg az információ a tegnapi nap folyamán számos internetes portálon.

Az "Így jártam anyátokkal" című sikeres amerikai sorozat egyik szereplőjeként ismertséget szerző csibészes arcú színész^^ egy vak tanárt fog játszani a filmben, aki a főszereplő jóképű, de elkényeztetett fiatalembernek, Kyle Kingsbury-nak fog segíteni, mivel egy boszorkány( Mary-Kate Olsen) egy önutálattal teli, visszataszító szörnnyé változtatja. Az átkot pedig végül csak Vanessa Hudgens karaktere lesz képes megtörni. :)


Alex Flinn regénye alapján készülő Beastly összességében egy napjainkban játszódó Szépség és a szörnyeteg tündérmese. :)

Forrás: THR.com.

9 megjegyzés:

Fant írta...

Alakul a stáb, jól van, ez tetszik.
Hm, ez is egy olyan film, a Bandslam-hez hasonlóan, ami a csak a tartalmát olvasva, nem biztos, hogy megfogna - ha ugye nem lennék elfogultságom okán érintett -, de például vak tanár nekem nem rémlik az eredeti meséből.
Az is biztos, hogy filmek és sorozatok terén le vagyok maradva, nem nézem Neil Patrick Harris sorozatát sem, és a Vadócka sem ismerős. De végül is, van még idő 2010. július 30-ig :)

Fant írta...

Na lássuk, ki az a Neil Patrick Harris, emberek, ha van még, akinek hasonlóan ismeretlen volt eddig mint nekem, az nézzen IDE! Ő volt az idei Tony-gála házigazdája :)
Habár nem egy Hugh Jackman, de szerintem ennyiből ha le lehet szűrni, akkor határozottan tehetséges.

Az énekelt dalát utolsó sorai ellenére, nem altatónak szánom még :))

xdittax írta...

Istenem, beleszerettem ebbe a paliba. <3 Kár, hogy foglalt, és kár, hogy nem az ellenkező nemből való a párja... :) De akkor is, a hangja, a sármja... stipi-stopi az enyém! ;)

;o) írta...

És kár, hogy több millió km választ el tőle....na meg fényév!

Jackman súgott vajon? Tényleg eszméletlen jól csinálja! Nagyon jó hangja van.

A filmhez meg csak annyit, hogy Vnek mozgalmas napjai lesznek a forgatáson....ennyi pasit meggyőzni a dolgok ellenkezőjéről???? Az életben sem egyszerű, hát még a filmben....vagy ott pont az ellenkezője lesz?
Egyszer ez is kiderül...

Fant írta...

Áu, Ditta, nem mondod, hogy nem a nőket szereti? Hát, na jó, ilyen is van, ettől függetlenül tényleg tehetséges, és ez a lényeg jelen esetben. Tiszta, szép hang, magabiztos éneklés, tud nagyon.
De így akkor, hogy nem igazán sanszos a dolog, már csak Jackman marad, vagy ő annyira nem? ;)))

;o) - tőled ugyanezt felesleges megkérdeznem azt gondolom :)))

Egyébként Jackman súgott, a JJ-n lehetett olvasni, hogy tőle kért tanácsot, hogyan ragadja meg a nézők figyelmét. Szerintem tudott mondani egy-két tippet :))

V egyértelműen megoldja majd simán a dolgot - neki ki mondana ellent? :) Én biztos nem :))

A filmet pedig várom, alakul ez a szereposztás, mégpedig igen jól. Hogy a sztorit hogyan kerekítik végül is, nem tudom, de mivel a vége sejthető, gyanítom, hogy a dolgok ellenkezőjéről való meggyőzés sikerrel jár majd. :)

Névtelen írta...

Eléggé titokban tarthatják a stábtagokat, hogy csak így, kicsivel a forgatás előtt derítik ki a szereplőket.

Ezt a hapsit én se ismerem, de jó hangja van, kíváncsi leszek rá, mint az egész filmre.

Egyébként lehet, hogy lassan el tudom intézni a könyvek beszerzését, egyik barátnőm tud rendelni Amerikából:))

Okés, nem altató, értelmezzük úgy, hogy szép estét Mindenkinek!

xdittax írta...

Súgott, igen, de azért van némi tapasztalata, játszott ő már a Broadwayn tudomásom szerint. :)

A sorozatát csak hírből ismerem, és az arca valószínűleg azért volt olyan ismerős mert a JJ-n lehet néha róla olvasni.

Na de tényleg találkozott már Harris Jackman-nel. Összefutottak, és Harris-nak nagyon jó véleménye van Farkasról. Kért tőle tanácsot is, hogy hogyan tudja megtartani a közönség figyelmét, és Jackman titka az, hogy ne felejtse el biztosítani arról a nézőket, hogy jól fognak mulatni, nem fog a szórakoztatásra megfeledkezni.

Istenem, most olyan vagyok egy mint kislány, és két színészbe lettem szerelmes: újra Zac Efron-ba, akinek a Lakersös képeivel nem tudok betelni, és ebbe a NPH nevezetű fazonba, aki egy csoda most nekem. ;)

Fant írta...

Semmi baj Ditta, van ez így - Jackman körön kívül is esik akkor ahogy látom :))

Azért Jackman igen diplomatikus választ adott, kíváncsi lennék konkrétan mire gondol. Mondjuk oké, ezt már láthattuk párszor, hogy ő, hogy csinálja :)

Ahogy nézem NPH nem is akármiket játszott a Broadwayn, sőt SNL házigazda is volt már, Tony-t sem először vezényel.

Igen LL, de tulajdonképpen végig titokban zajlott az egész, magát a filmet is egyszer csak minden előzmény nélkül bejelentették, hogy lesz és V lesz a főszereplő, szóval a további szereplők ilyen sokára napvilágra kerülése illeszkedik az eddigi folyamatba talán.
De ez jó végeredményben.
A könyv: kész, nem vagy semmi :))

Kendi írta...

wááá basszus imádom ezt a hapit xD az "így jártam anyátokkal"-ban nagyon jól nyomta :D