2009. jún. 20.

Alex & V: vacsora együtt

Vanessa Hudgens már kereken 20 napja tartózkodik távol otthonától Montreal városában, ahol legújabb filmjén, a könyvadaptáció "Beastly'-n munkálkodik.

A 20 éves színésznő a modern kori Szépség és a Szörnyeteg történetben természetesen előbbit alakítja, míg utóbbit az ex-modell 19 éves angol Alex Pettyfer.

Ha már nála tartunk, ismerjük meg egy kicsit jobban, nem? :) Alex Pettyfer Hertfordshire-ben született, a színész Richard Pettyfer és a modell Lee Robinson gyermekeként, így már gondolhatjuk, hogyan alakult ki benne érdeklődése. Gyerekkorában feltűnt színpadi és tévés szerepekben egyaránt, ahogy különböző divatmárkák reklámkampányaiban is szerepelt.

Legutóbb, 2008-ban a "Vadócka" című filmben láthattuk, és már azt is tudjuk, mi lesz a következő dobása a szőke hercegnek. ;)

És hogy még jobban megismerje kolléganőjét, elvitte őt június 12-án a “La Marée” étterembe Montrealban vacsorázni. Ő fizetett, egy rajongó pedig kattintgatott.

Plusz 2 kép ITT!

3 megjegyzés:

Fant írta...

Kíváncsi leszek erre a srácra, mint színészre, a Vadócka filmet nem láttam még, úgyhogy nem ismertem eddig. Mindenesetre V-vel úgy látszik máris jó barátságot ápol, ez persze természetes.

És talán f.é.-nek igaza lesz, lassan azt is meg fogjuk tudni mit ettek :))

pucca írta...

áh én már láttam a vadócka filmet nem csinálta rosszul
de ez a karakter teljesen más mint amit ott játszik
én is kivácsian várom mit produkál

(f.é.) írta...

Ugye-ugye tudtam én oszt a koszt is megvolt.:)