2009. jún. 4.

A másnapos Zac Efron

Egy szép nap szép folytatása. Zachary David miután Beverly Hills-ben forgatta saját beugrójeleneteit a Törtetők című HBO sorozathoz június 2-án, kedden, este újabb filmmel szervezett reandevút: első kézből nézte meg a "Másnaposok" című filmet Los Angeles-i díszbemutatóján.

A film egy élményekben gazdag legénybúcsú utáni két nap története, ahol a háromtagú társaság megpróbálja kimosni magát a részegen összeszedett problémákból. Legjobb barátjuk Vegas-i búcsúpartija olyannyira jól sikerült, hogy magának a vőlegénynek is nyoma veszett. Igaz, helyette egy csecsemő és egy tigris is vár rájuk másnap reggel...

Mr. Efron egyszerű sportos öltözetben ugrott el a nyári vígjátékot megnézni a Grauman’s Chinese Theater-be kedd este. Egy szimpla kék ing, fekete csőgatya és fehér cipők alkották szerelését. No és az a szörnyen hosszú haja... Zachy, Zachy, kezdek pipa lenni! Csak igazán néhány nyisszantás kellene, és aztán az egész nőtársadalom elcsendesedne. ;)

Az ITT található képeken kívül, videó is készült arról, ahogy Zac végigsétál az őrült film tiszteletére kiterített vörösszőnyegen, ahol, bár a 21 éves színész fel sem tűnik a filmben, torkaszakadtából üvöltik a nevét. :)



Forrás: JJJ; ZA Angel's; Port.hu.

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kíváncsi lennék, Z mikor kezd forgatni. Bár így is elfoglalt napja volt tegnapelőtt.
A haj pedig...még nem tart ott hosszban, mint pl Sydney-ben, de a fodrászt tényleg ideje lenne meglátogatnia:D

És akkor szombat estig léptem. Jó böngészést és kellemes dumálást addig Mindenkinek!

b írta...

Syndey-ben hosszabb volt?

Jó kirándulást!

xdittax írta...

Neked pedig egy szenzációs kirándulást kívánunk!! Jó utat, szép élményeket, de ne felejts el vigyázni magadra!

És még hadd mondjak annyit, jobb is, hogy elvállaltad az InStyle-t, mert bár szerettem volna én csinálni, most kaptam meg New Moon-t, szóval... ha visszajössz ki kell dumálnunk! ;)

Puszi Neked, jó legyél:
Ditta×××

(f.é.) írta...

Nahát,már egészen jól megy az a szőnyeges séta-fika.:))
Föl-alá,mint egy mérgezett egér,de tulajdonképpen miért teszi ezt,hiszen semmilyen érdekeltsége nincs benne,ráadásul még a jegy színét sem látta.:)
Hát Dittus pipa!:))
Tudom-tudom,hajba nem kapunk,de valaki ténylegesen felemelhetne már egy ollót.:))

Fant írta...

Az a fodrász kellene már mindenképp. Az MTV-s interjúban sem értettem, hogy ha zavarja őt is, miért nem vágatja le egyszerűen? :)

Hogy miért vonul fel, f.é.? :) ezt én sem tudom, de már más filmpremiereken is megfigyelhettük, hogy azok a hírességek is végigvonulnak, akiknek nincs benne érdekeltségük. Valószínűleg a fotósok munkájának megkönnyítése, ez lehet a szokás :)

Arra én is kíváncsi vagyok, mikor kezdi a forgatást, persze hosszú a nyár.

Akkor a következő napokban tudjuk Ditta mit csinál, ha elveszettnek gondoljuk :))) Jó szórakozást a könyvhöz - látom én, hogy a Teddy-n kívül még a vámpírok állandóak :))

Érezd jól magad, LL!

(f.é.) írta...

Mit?:)
Fotós munkájának a megkönnyítését?:)) Ez mit takar?:)
Amúgy már én is ugrottam be filmpremierre,igaz nem az angyalok városában.:) A szőnyeg ott is megvolt,ami hülyén volt kiterítve,és a szó legszorosabb értelmében beugrottam a vetítésre.:)
Hála fotósok ott nem voltak.:))

Fant írta...

Azt, hogy nem csak úgy besétál szimplán a filmre és mondjuk a bejáratban nyomnak az arcába három tucat fényképezőt, hanem szépen lassan végigvonul, aztán békénhagyják - így mindenki jól jár. Ez az elméletem :))

Olyan beugráshoz nekem még szerencsére nem volt szerencsém :))

xdittax írta...

Hmm, az az igazság Fant, hogy fogok én erre sertepertélni, akár szeretnétek, akár nem...:P

A könyv igazán jól meg van írva, de nem annyira nehéz rákényszerítenem magam arra, hogy ideig-óráig lerakjam. Nem olyan, mint az első könyv, nem olyan lebilincselő, igaz, ezt már előre tudtam.

Igazából vendégség lesz nálunk, ma és holnap, de ez azért megint csak nem fog annyira visszatartani. Este valószínűleg nem leszek, és most még hittanra megyek, de azért remélem találkozunk! ;)

Addig is legyetek jók!
Ditta×××

Fant írta...

Örülök, ha erre sertepertélsz :))
És akkor ezek alapján a késő délutántól az estéig tartó periódusban valamikor találkozhatunk - egyébiránt előre jelzem, hogy van egy zsák szám vasárnapra :)

b írta...

Megint Eminemes hír

;o) írta...

Ditta, mit nem mondasz? Sajnálom, hogy így elsőre nem jön be a dolog. Valószínüleg hiányzik a főszereplő körüli vibrálás. Bocs. Nem nekem kell eldöntenem, hogy neked miért nem tetszik, de azt iszem nekem az volt az első gondolatom ezzel kapcsolatban, hogy Edward eltűnése nem csak Bellában, hanem bennem is űrt hagyott, így valóban nem volt gyszerű ennyi szomorúság után ráhangolódni, de mivel én már túl vagyok az összesen, csak azt mondhatom, soha ne add fel! Olyan élményben lesz részed.....megemlegeted ;o)

xdittax írta...

;o): tudom, hogy mire számíthatok. :) Írtam már az első bejegyzésnél is, mivel már pénteken végeztem a filmmel, de elmondom egyébként, igen, tényleg furcsán rádnehezedik Bella érzése a történtek után, annak ellenére, hogy az olvasó úgyis tudja az igazságot, akár tudja előre a történet végkimenetelét, akár nem. Én előbbiek táborába tartozom, tudom a főszál alakulását az utolsó könyvig, bár nem olvastam, csak rövid összesítést angolul, de persze a könyv így is élvezhető. nem teljesen ugyanaz az érzés, mint az elsőnél volt, de az íróné szuper és igazából a hangulata nagyon ott van. :)