2009. jún. 20.

Virgin Fesztivál - 1. nap

Most zajlik Montrealban a Virgin Fesztivál, ami az év első fesztiválja Kanadában! A Virgin Fesztivál az év egyik legnagyobb zenei fesztiválja lesz a juharfaleveles országnak, kb. 30,000 embert várnak rá a Parc Jean-Drapeau – Île Ste-Hélène-hez június 19-én és 20-án, azaz péntek-szombat.

A két napos fesztivál nagyon ütős lesz a koncertekkel, illetve már most az, pénteken a Grammy-díjas Black Eyed Peas, az MMVA-, és Juno-díjas Simple Plan, a kanadai Hedley, a szintipop specialista The New Cities és a soul műfajban játszó Eva Avila is a fellépők között volt! A nézők között pedig Vanessa Hudgens és ... Zac Efron!

Érdekes is volt számomra, hogy bár még mindig a kis Zachy Mr. Szívtipró, egy lesifotó sem akad róla napokban, de ahol alig terem paparazzo, az az a hely, ahol Kedvese van, Montreal. Szóval Zac felkerekedett, és újra egyesült Vanessával!

Remélhetőleg, és miért is ne lenne így, a két napos fesztivál második napjára is kilátogatnak, ahol a legendás pop együttes a New Kids On The Block mellett, a pop- soul énekes Akon, a Live, valamint az elektronikus zene (Lights) , de az R&B képviselője (Divine Brown) is koncertezik. És így tovább, köztük például Jesse McCartney is...

Forrás: Virgin Music.
További képek: Vanessa-Hudgens.Org.

6 megjegyzés:

Fant írta...

Lám mindennek megvan az oka, még a lesifotó hiánynak is, ezúttal ráadásul igen alapos és kellemes az ok :) Z pedig összekötheti ezt a kellemes dolgot egy hasznossal is, kicsit feltérképezheti a helyet, ahol nemsokára ő is dolgozni fog :)
Reméljük jól szórakoznak a koncerteken is, na jó, ez garantált - ki tudja, lehet, hogy holnap rájuk nézünk :)
Egyébként kifejezetten pozitív, hogy ezúttal sem paparazzi készített fotót róluk - a rajongóknak pedig, hát na, ugyanez könnyebben elnézhető ugyebár. :)

(f.é.) írta...

Ho-hó,ezt a fesztivált ugyan nem mi csináltuk,de valóban igencsak ígéretes fellépőgárda jelent meg rajta.:)
És az,hogy -e két édes cukorszint növelő pofika megjelent ott,ezzel ez a kép is megszülethetett. Engem rögtön egy koktél elfogyasztására sarkall,melyben a megfelelő összetartozó ízek, aromák,gyümölcsök,és színek is egyesülnek benne.:))Tehát éljen az egyesülés!:))

Fant írta...

Megvolt a koktél, f.é.? :))

(f.é.) írta...

Talán előre ittam a medve bőrére!?:))
Igen Fant a koktél megvolt,de hogy a gyomrom mit szól ehhez az egyesüléshez,majd elválik.:))

Fant írta...

Nem ittál előre :)
A gyomrod simán veszi biztosan, a laza dolgokhoz már hozzá lehet szokva :))

Névtelen írta...

Ugye, hogy ugye :)) És megmondta, hogy a papzik ellenére is éli a saját életét :)