2009. máj. 6.

Time For Heroes

2009. június 7-én a Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation, egy amerikai gyermekgyógyászati alapítvány újra megtartja a Time For Heroes eseményt, ahol egy napos, nyári délutánon gyerekek és felnőttek, nagy családok együtt segíthetnek a világon élő beteg gyerekeken.

A "pikniken" számos hollywoodi csillag megjelenik, mint például előreláthatólag Amber Valetta, Heidi Klum, Selene Gomez, Rumer Willis, Ashlee Simpson Wentz, a HSM-s Kaycee Stroh, valamint többek között Brittany Snow és legjobb barátnője, Vanessa Hudgens is, aki már 2oo7-ben is részt vett a vidám hangulatú jótékonysági rendezvényen.

Idén a 20. alkalommal szervezik meg a Time For Heroes-t, ami 1990 óta több, mint 30 millió dollárt tudott összegyűjteni! Ez évben újra a Disney lesz a főszponzor, ezzel is nagyban hozzájárulva az életmentő munkához.

Forrás: EGPAF.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Újabb nagyon szép gesztus. Mind a Disney-től, mind pedig a közreműködőktől. Jó olvasni az ilyet.
A Disney pedig mint főszponzor, óriási anyagi segítséget is nyújt ezáltal, a folyton jelenlévő erkölcsi dolgok mellett, hiszen a meséi és ezek a mérhetetlenül pozitív filmjei egészen biztosan sokat jelentenek a beteg gyerekekenek.

Andi írta...

Sziasztok!
Most csak ennyit tudtam....:(:)

Jó éjt Mindenkinek!

Fant írta...

Sebaj Andi, mára én is csak ennyi voltam - na majd holnap :)

Jó éjt Mindenkinek!

;o) írta...

Igen, ez nagyon nemes gesztus. Remélem a hősök nem az adományozók, hanem a beteg gyerekek, akik minden nap megküzdenek beteg életük buktatóival...