2009. jún. 22.

Beastly: első betekintés

Amerikában ma este, június 22-én az Entertainment Tonight-ban máris bemutatják az első képkockákat a Montrealban készülő "Beastly" című filmből, amely riportban a három főszereplő, a elnyűgöző hármas, Vanessa Hudgens, Alex Pettyfer és Mary-Kate Olsen is megszólal.

A színészek tagadhatatlanul beleszerettek a filmbe, a karaktereikbe, új "családjukba", és új "otthonukba". És ezáltal mi sem tehetünk mást. Ez lesz a mi legújabb szerelmünk is, és miért is ne akarnánk szeretni a "Beastly"-t?

Íme az első betekintés előzetese. :)


Vanessa: Lindy Taylort játszom. Nagyon jó móka, ő a történetben a „Szépség”, de nem az, amit az ember ilyenkor maga elé képzel. Önálló, erős, független egyéniség.

Kyle: Gratulálok neked. Biztosan nem bocsátasz meg a viselkedésemért a választáson.
Lindy: Nos, két hete volt az első és az utolsó alkalom, hogy beszéltél velem az elmúlt három évben, tehát nem.

Alex: A saját hiúságának a megszállottja. Nem látja az élet igazi szépségeit. Szóval nem egy kedves fiú.

Vanessa: Lindy kapcsolata a Szörnyeteggel...kényszerűen kezdődik el, de megszeretik egymást. Szörnyként kell megcsókolnom, és a mai napig nem láttam a szörnyjelmezében, mert azt akarják, hogy meglepetés legyen, hogy eredeti legyen a reakcióm. Még mindig nem tudom, mit várjak.

Trey: Mi van vele?
Kyle: Szép ruha.
Trey: Mert négykor kezdtél feltűnősködni. (?)
Kyle: Itt az idő.

Mary-Kate: Kendra elindítja Kyle-t – akit Alex játszik - az útján. Lehetne boszorkány is, de igazából jó dolgokat tesz, az ő érdekében. Nagyon erős karakter, ez látszik abban, ahogy jár, beszél, ránéz az emberekre.

Alex: Olyan, mint egy modern Szépség és a Szörnyeteg, egy mese a szerelemről, az önfelfedezésről, de különbözik a Szépség és a Szörnyetegtől abban, hogy mindent a Szörnyeteg szemszögéből látunk, végigkísérjük Kyle-t az útján az elejétől a végéig, látjuk, ahogy változik a személyisége. Az elején nem látja az élet szépségét, a végén pedig olyan dolgokat lát, amit az átlagos ember képtelen. Nagyon sok ember érzéketlen, ő különösen, semmi nem érdekli a világon. És ez egy gyönyörű történet.

Vanessa: Szerintem ennek a filmnek nagyszerű az üzenete, a szépség nem a felszín, hanem sokkal több, ez a filmben hangsúlyos lesz.

Nagyszerűen szórakozunk, ez nagyon jó móka, imádom Mary-Kate-et, nagyon aranyos, jól érezzük magunkat, és még csak most kezdtük. Jó móka, hogy olyan karaktereket alkotunk, akiknek meghatározott a személyiségük. Ezt nem olyan egyszerű eljátszani, ehhez szeretni kell ezt a munkát.

Mary-Kate: Vanessa nagyon kedves, vicces, okos és nagyszerű színésznő, elképesztő nézni. Alex pedig nagyon erős színész, nagy szíve van, és szenvedélyes a munkájával kapcsolatban, jó ezt látni.

Alex: Nagyon sok film van, amiben azt mondják: család lettünk. Nagyon sok előkészületben vettem részt a filmhez, és nagyon kellemes a légkör a forgatáson, mindenki nagyon barátságos. És mind nagyon jól érezzük magunkat. Hány 19 éves mondhatja el magról, hogy Montrealban forgat gyönyörű nőkkel?
Először vagyok Montrealban, gyönyörű város. Gyönyörű nőkkel. Olyan, mint Európa és New York együtt. Király.

Mary-Kate: Imádom, elbűvölő. A macskaköves utcák… Nem tudom, elbűvölő és furcsa egyszerre. Van egy karácsonyi bolt a templom mellett, egy teasüteménybolt mellett. Szóval nem tudom, fura, de király.

Vanessa: Imádom Montrealt, nagyon megszerettem ezt a helyet, nem akarok elmenni. Láttam tűzijátékokat, sok koncert van, és nagyon jó a légkör. Nem hiszem, hogy lehet ennél jobb helyszínen dolgozni.

Fogsz énekelni ebben a filmben?
Nem, ebben a filmben senki nem énekel. Maximum dúdolgatok, de semmilyen betervezett színpadi produkció nem várható.

Fordította: LinkLuvor.

12 megjegyzés:

b írta...

Nagyon köszi a gyors fordot LL és Ditta :))
Már épp itt az ideje, hogy V-t is lássuk nem Gabriellaként :)
A srácon pedig változatlanul ámulok, hogy csak 19 éves :)) (azért a gyönyörű nőket észre veszi :D)

Névtelen írta...

Nagyon szívesen! Szerintem is jóképű a srác, és vicces is, én 23-at néznék ki belőle:)
Remélem, tudja majd teljesíteni ezzel az összetett karakterrel járó színészi kihívást, és persze alig várom a filmet:))

Névtelen írta...

Akkor mára léptem, jó éjt, Mindenkinek!

(f.é.) írta...

Köszi lányok!:)
Csak spontán,semmi tervezés,ezt nevezem!:))
Amúgy olvasás(nézés,hallás) közben beletenyereltem némi nyálba is!:)
No nem a sajátom csöpögött,hanem az egymás magasztalására gondolok,de jó,ez természetes:persze.:))

Fant írta...

Köszi a villámgyors munkát! :)
Az utolsó kérdés nagyon ott van! :))

Érdekesnek tűnik az egész, olyan kicsit misztikus, kalandos, nagyon tetszik, várom már mi lesz a végeredmény.

Hát b, hogy a viharba ne venné észre a gyönyörű nőket? :)) Nem 9 éves, hanem 19 :))

Igen f.é., ilyenkor dicsérgetik egymást, de ahogy mondod, ez természetes :) Jól is érezhetik magukat együtt, három totál hasonló korú fiatal, és még mindig Alexnek a legjobb, valljuk be :))
De ha a filmben spontán dalra fakad V, az a te kedvedért lesz direkt :))

És remélem én is, hogy Alex annyiban hasonlít Z-hez, hogy az adottságai felérnek a tehetségéhez :) Jó éjt LL!

b írta...

Nem fordítva kellene Fant? :)
Megmondom őszíntén, én még 19 évestől ennyire nem hallottam ezt :)))

Fant írta...

De miért? A 19 éves már abszolút nem gyerek, egy srác már sokkal fiatalabban is észreveszi a szép nőket, ahogy a csajoknál is fennáll ugyanez fordítva nyilván, nem igazán értem mi olyan meglepő ebben :) Ráadásul mit mondhatott volna? Csak tényeket közölt. V extraklasszis Szépség, és Mary-Kate, bár most eléggé boszorkány sminkben volt, de szintén egy nagyon szép csajszi. És azért sokkal Z sem idősebb, és mit össze udvarolt (képletesen) Leslie-nek a 17 Again promóján, emlékszel :)

b írta...

Teljesen igazad van, de akkor is :)) És Z most udvarolta körbe, nem a forgatáskor asszem :)
De mindegy, hagyjuk :) Jó az ízlése és a szeme a srácnak :D

Fant írta...

Abban természetesen mindenképp megállapodhatunk, hogy kiváló ízlése és szeme van, tény :)

b írta...

Hű Fant, elgondolkodtattál....... :)

Névtelen írta...

Ezek szerint mégis ez volt a teljes riport, nem mintha nem lennék elégedett, ahhoz képest, hogy mennyi ideje készül a film, ez nagyon sok infót tartalmaz:))

Örülök neki, hogy jól kijönnek egymással, bár a média előtt mindig mindenki ezt mondja, ahogy ezt Alex is hangsúlyozta, de látszik, hogy itt többről van szó. Egyébként JJJ-n vannak újabb forgatási képek.

Fant írta...

Min gondolkodtattalak el, b, vagy mivel? :)

Így van LL, egy héthez képest már így is váratlanul sok az infó :) A szörnyeteg küllemét is ismerjük, ezt sem gondoltam volna például - sőt a pár kicsi jelenetrészlet is tetszik nagyon :)
Amúgy azért van egy olyan tippem, hogy a szörnyetegnek nem az a végleges kinézete, lehet, hogy speciális effektekkel még rádolgoznak kicsit.