2009. jún. 21.

A boldogság képe

"A híres HSM pár egy promóciós Virgin busz fedélzetén jelent meg a Jean-Drapeau parkban péntek este.

Vanessa Hudgens több hete van a metropoliszban a "Beastly"-t forgatni. Barátja, Zac Efron a Virgin Fesztivál nyitóestjén találkozott szépségével.

Együtt foglalták el helyüket a piros jármű legfelső emeletén és élvezték a The Black Eyed Peas együttes produkcióját.

Simogatások, a szerelem pillantásai és tánc közben a szerelmespár a boldogság képe volt..."

Forrás: 24 Montreal.

A BEP koncert után természetesen after party következett, amelyre a Tribe Hyperclub-hoz Zanessa és a banda tagjai egy kocsival érkeztek. A club előtt pedig egy csoport kép is készült, sajnos a negyedik tag, Will.I.Am nélkül.

Credit: Officially Zanessafied.

15 megjegyzés:

Fant írta...

Erre a bejegyzésre rímel a mese, aminek a szövegét postáztam, Ditta :)
Van egy csomó átfedés :))

És akkor a bejegyzéshez: örülök, hogy jól érezték magukat, és hogy Z meglátogatta V-t, pont úgy, ahogy gondoltuk is. Természetesen persze :)

Névtelen írta...

Sziasztok!
Már itt vagyok egy ideje, igyekeztem pótolni, de a kommentek mennyiségét látva alapból feladtam, hogy reagálok mindegyikre, elolvasni is vagy másfél óráig tartott:)) Aki azt írta, könnyű dolguk lesz a pótlóknak, tévedett:)) De nem is reméltem, hogy könnyű dolgom lesz.

A nyaralásról sokat nem írok ha már eddig nem írtam, nagyon tetszett Törökország, a tengerpart, a kultúra, a bazárok, az ókori romok...szóval röviden és enyhe jelzőt használva übercoolnak minősítem. Élmény volt, kárpótolt bőven a távol töltött hétért.

Szóval üdv Mindenkinek!

És visszaértem erre a mesére szerencsére:)))

Andi írta...

Sziasztok!

Üdv. neked LL - élményeid is mesések lehettek :))

Zanessa találkozásának és a jó hangulatuknak én is örülök :))

b írta...

Azt hiszem én írtam ilyet LL, de visszavonom ha nem így van :))
Én 1-2 képet szívesen látnék Töröko-ról, ha van kedved megosztani.

Névtelen írta...

Nagyon sok képem van, de nem ezen a gépen. Akkor majd alkalomadtán felteszek párat.
Egyébként nagyon vicces, itthon szinte fázom. Ott 20 fok alá nem ment le a hőmérséklet éjszaka sem, itt meg 15 fok van:D

Azért a teljesség igénye nélkül megpróbálok reagálni pár fontosabb dologra az este folyamán időrendi sorrendben.

Először is Fant, köszi azt az idézetet a múlt heti mesében:))
A számok egyébként egész jól alakulnak nálunk és a világon is - kár, hogy nem tudom másodszor is megnézni a szinkron miatt:S
És tetszett a tiszai magyar nyaralás is a sörrel - egyébként ha már sör, a törököknél kicsit mintha vízízű lett volna, úgyhogy az a változat talán nem akadályoz abban, hogy a számokra figyeljünk:))

Erre nem számítottam, hogy a Beastly-ből ilyen hamar jönnek infók - mielőtt elfelejtem, összefoglaló legkésőbb a hétvégén várható, még nem tudom a programom a hétre - azt hittem, hogy a Bandslammel kapcsolatban maradok majd le valamiről. Egyébként szerintem Linda karakterét illetően nem feltétlenül lesznek hűek a könyvhöz, nem lesz szívük csúnyábbá tenni V-t.

Azt a 17-es fordot nagyon szívesen és gratula az 1315-höz!

Folyt. köv.:)

Fant írta...

Szia LL! Üdv itthon! :) Örülök, hogy jól telt a nyaralásod, el is hiszem, hogy nagy élmény volt Törökország, nagyon jól hangzik amit írtál minden, ha van pár érdekességed, szívesen olvasom - ahogy mindenki szerintem. És a képek, természetesen én is várom, őket, ha megosztod velünk.

Korai érkezésed némileg keresztülhúzta a ma adásba kerülő mese folyását - de annyi baj legyen, örülök, hogy megérkeztél :)) Esetleg a mai meséhez leírhatod a véleményedet a múlt hetiről is, ha gondolod - a magyar számok kapcsán lesz egy érdekes párhuzamvonás, hátmég a holland számoknál :))
Tartottuk a frontot - most örülök, hogy b tévedett, amikor írta mondjuk még fennállt a dolog, aztán felpörögtek az események :))

Fant írta...

Á, látom közben a kommentem egy része meg is oldódott :) Szívesen az idézetet! Ezért is kérdezgettem annyira, hogy mikor van vége a sulinak egész konkrétan :)
Örülök, hogy tetszett a tiszai nyaralás is :)
Szóval ha a törököknél járunk, ne sörözzünk, nem éri meg, érdekes, meg is jegyzem. :)
A magyar számok váratlanul jók, egész furcsa is, hogy itthon ilyen jól teljesít a film.

A Beastly pedig tényleg a magyar számok mellett a másik nagy meglepetés, mondjuk gondolom, hogy most még csak ilyen kis kedvcsináló jelleggel, pár mondatot mond mindenki a karakteréről - bár a képek már megleptek, egy hét után. Érdekes, hogy eddig egy projekt kapcsán sem láthattunk ennyire hamar betekintést. Kíváncsi leszek, hogy alakul majd a továbbiakban a forgatás során.

Á, és a Twilight-os párhuzam még nincs meg,a héten nem haladtam a könyvvel, csak tegnap, de szerintem közel vagyok, mert a 10. fejezet elején járok :)

Névtelen írta...

Nem azt mondom, hogy ne sörözzünk, mert amilyen meleg ott van, simán megteszi az is jégkockával. Csak pár kortyot ittam belőle, de jobb volt, mint amit itthon kóstoltam, szerintem azért, mert nem volt olyan tömény.

Rendben, Fant, érdekesség - most a nyelvekkel kapcsolatban jutott eszembe: némettel Türkei-ban sokkal többre mész, mint az angollal, egy csomószor kénytelen voltam németül beszélni.
És akkor folytatom a korábbiakhoz a kommetelést.

A TCA felhozatal összességében tetszik, bár a női vörösszőnyeges kategória tényleg elég nevetséges, és Z-vel kapcsolatban többször volt kifogásom, mint V-vel.
Arra kíváncsi leszek, Z hogy állja meg a helyét, mint vígjátékszínész - nekem tetszett az alakítása, de kérdéses, mennyi esélye van a tapasztaltabbakkal szemben. Bár ha úgy vesszük, ez is népszerűségmérés, csak nagyobb kaliberű. Szerintem mindenesetre jobb, mint az előzőek, már szavaztam is egy csomó kategóriában.

Folyt. köv. még mindig:)

(f.é.) írta...

Helló LL,üdvözöllek ismét itthon!!:))
Akkor én sem iszom sört a Törököknél.:)) Marad a tea,és a kávé.:))

;o) írta...

Ll úgy látom már kérnem sem kell a képeket, volt akinek gyorsabb volt a reakcióideje! Örülök, hogy zerencsésen megérkeztél, gondolom jó színed is van és tele vagy friss élményekkel.
Mivel a török riviérán MÉG nem jártam, így nagyon várom a fényképes beszámolódat!

A hőfok, pedig csak a mi kedvünkért enyhül. A héten volt olyan nap, amikor 35 fokban kínlódtunk, legalábbis Pest környékén. Bitang volt.....pénteken az évzárón több gyermek elájult, ilyenkor embertelenség évzárót tartani. Jó ez a hirtelen -10 fok kicsit durva, de már nem mindegy mitől hülyül a magyar?

Fant írta...

Beszéltél németül, LL? Büszke vagyok rád, mondtam ugye, hogy nem nagy túlzás a mese? :)
Egyébként roppant érdekes a dolog, nem gondoltam volna, hogy a némettel jobban boldogulhatsz ott, mint az angollal. Fura, én bár még nem jártam ott, de jó tudni, hogy akkor a némettel boldogulnék ott. Máris szimpatikus nép a törtök! :)

A sör: hm, akkor gyengébb lehetett alkoholtartalomra, mint az itthoniak talán.

TCA: egyetértek, komoly, igazán mély szakmai szempontú szavazásnál Z jelölése a vígjátékszínészi kategóriában egy film után nem feltétlenül indokolt, de ahogy írod is, ez népszerűségi verseny tulajdonképpen, úgyhogy könnyen díjjá válhat neki a jelölés.
A vörös szőnyeges jelölés különösen a nőknél vicc. Z jelölését inkább elcseréltem volna V jelölésére, talán jobban indokolt lett volna. Talán ezekben a kategóriákban mondom egyedül azt, hogy el vannak szúrva a jelölések, a többi nekem is tetszik.

;o), itt nálunk a sivatagban is 35 fok volt legalább a héten, na ma nem már, itt sem.

Névtelen írta...

Törökországban délben árnyékban volt 40 fok, úgyhogy az egyik egész napos kiránduláson napszúrást kaptam a kalap ellenére. Ahhoz képest az itteni klíma egész elviselhető.
Mondjuk évzárón nem lett volna szerencsés ott állni a melegben, az igaz. Nem is értem, a déliek hogy bírják.

Kénytelen voltam németül beszélni, mivel a bazárban lépten-nyomon megszólítják az embert - legtöbbször németül, bár volt, hogy orosznak néztek - és ha vásárolsz, kötelező alkudni, először mindig magas árat mondanak. Bár azt nem vállaltam be németül.

És akkor az utsó pótlás következik.
;o), király lett az a német-angol ford, a vége különösen:))
Tetszett a stílusa, egyre több ilyen van.
A MAOW-szel kapcsolatban úgy emlékszem, Z azt mondta, 2009-ben jön ki, nem jövőre. Én reménykedem, hogy így lesz. A könyv egy hét múlva ideér elvileg:))

A Virgin-fesztiválra zeneügyileg és Zanessa-téren is kíváncsi vagyok. Örülök, hogy ilyen hamar összejött nekik a reunion:)) Aztán kíváncsi vagyok, Z mikor kezd forgatni:)

Névtelen írta...

Mégsem utsó pótlás, bocsánat!:)
Az In Style-os képek közül nekem az első a kedvencem. A másodikhoz hasonlót tényleg nem láttunk eddig, szerintem erős az a rúzs, de megy a ruhához. A harmadik is jó, de egy hajszállal jobban tetszik az első.

A fordítani való videókat mentettem, de ahhoz időt már tényleg nem tudok mondani.

Fant írta...

Z azt nyilatkozta, ez így is van. De viszont Angliában kijöhet jövőre, ha mondjuk az amcsik valamikor az év vége felé tűzik műsorra - noha nem valószínű, mivel náluk inkább még 1-2 nappal hamarabb is kijön a film... Meglátjuk. Megvárjuk :)

Orosznak néztek?? Hát ez aztán érdekes. Bennük ezek szerint nem olyan kép él az oroszokról, mint ami mondjuk bennem, vagy szerintem legtöbbünkben.
Azért az nagyon jó, hogy használtad a németet :)

A hőség - nekik valószínűleg az a normális, így hozzászokhattak már. Azért az a hőmérséklet durva még ahhoz képest is, hogy Mo.-n mekkora forróságok tudnak lenni újabban.

A fordokat türelmesen megvárjuk. :)

Névtelen írta...

Az lehet, hogy év végére jön ki, sőt, minél inkább nem hallunk róla, annál valószínűbb. A magyar premier idejét az amcsihoz képest tényleg lehetetlen megjósolni.

Törökországban nagyon sok az orosz turista és a német is, de náluk még suli van, úgyhogy a fehér bőrűekhez oroszul is szóltak néha.