2009. jún. 23.

Boom Boom Pow

Miután Vanessa Hudgens egy hete ügyködött legújabb filmje, a "Beastly" forgatásán Kanadában, Kedvese, Zachary Efron elhozta számára a lazítást. Péntek este, június 19-én a montreali Virgin Fesztivál keretében több koncerten is részt vettek, ezek közül minden bizonnyal a The Black Eyed Peas hip-hop együttes tette rájuk az egyik legnagyobb benyomást.

A Baby V egyik kedvenc számát éneklő banda ráadásul a koncertek után az exkluzív montreali Tribe Hyperclubban együtt partizott a "High School Musical" filmek forgatásán megismerkedett párral. Zanessa bizonyára örült a kikapcsolódásnak, és még a fényképészeknek is pózoltak együtt.

Akit pedig az érdekel, Zac vajon a városban van-e, nos, a válaszom igen. Bár képek nem tanúskodnak egyelőre erről, több Twitter-es felhasználó észlelte már Őt, sőt, a "Beastly" egyik stábtagja már a forgatáson is összefutott Vele Vanessa oldalán. :)

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kész a Beastly második része, ITT letölthető!

Névtelen írta...

Itt az összefoglaló legfrissebb változata a 3. résszel bővítve! Remélem, nem lesz mindig ilyen pangás itt:D

Névtelen írta...

Az előző 2 link már nem jó, helyettük itt a legújabb.

Fant írta...

Igazán nagyon jó kedvükben lehettek, ha még együtt is fényképezkedtek :))
Jól is jött a koncert, egy hét munka után két nap lazulás, együtt ráadásul, sőt, hogy Z még mindig ott van, ez már igen :)

Ha rajtam múlik nem lesz pangás LL :)) Számol a rendszer, olvasom a mesédet rögtön, aztán mondom ami eszembe jut :)

Fant írta...

Nagyon tetszett ez a rész (is), köszi! Külön tetszett NPH karakterének, a vak tanárnak, már maga a felvezetése. Jók a visszautalgatások is a legelejére - Lindára gondolok konkrétan. Rob igazi kegyetlen, ahogyan jellemezve is lett még a könyv elején, egy totálisan gerinctelen ember. Érdekes lesz Kyle felismerése és útkeresése - jó feladat Alexnek. Lindanak szintén van egy semmirekellő apja, ez a közös pont egymás felé terelheti őket.
Ha ügyesen csinálják a film tele lesz megható jelenetekkel, ez jó.

Úgyhogy nagyon izgalmasnak tűnik, várom a holnapi adagot. Köszi a mesét LL :)

b írta...

Köszi LL, nagyon jó :) Én is várom a folytatást :)

(f.é.) írta...

Még én is jövök,de egyenlőre várom a számokat.:)

Névtelen írta...

Örülök, hogy tetszett, holnap újabb adag várható:)
A fontosabb részleteket már az elején igyekeztem kiemelni, remélem, nem hagyok ki semmit.
Egyébként észrevettem két különbséget a film és a könyv között. A könyvben ugye a főszereplők neve Kyle Kingsbury és Linda Owens. A vidiben azt hiszem V Lindy Taylort mondott, a hamarosan megjelenő hivatalos oldal szerint a főszereplő Kyle Kingston:)

xdittax írta...

Nem, nem is Kingston, hanem Kingson. :)

Én még csak a második összefoglalónál tartok, de egyébként biztosíthatok mindenkit, hogy LL az igazat adja vissza, ráadásul remekül. :) Én is élvezem olvasni, bár először nekem is meggyűlt a bajom a letöltéssel.

Amúgy Fant észrevételei is nagyon jók, korrektek ám.;) De kérdeznem kell valamit, és lusta vagyok visszakeresni a könyvben, szóval LL, nem úgy van hogy, hogy Lindy apja éppen hogy annyira semmirekellő, hogy kezet is emel a lányára-, Nem üti meg? És erre már tényleg megmozdul Kyle-ban valami...

Névtelen írta...

De, tényleg, a következő verziót kibővítem a pofonnal.

Ha valaki még valami fontosat észrevesz, szóljon:)

Fant írta...

A név kapcsán: hát tudjátok, hogy van, még éppen csak egy hete forgatnak, lehet, hogy V azért mondott más nevet, mert még nem értek olyan részhez, ahol be kellett mutatkoznia :)) Vagy: vezércsel, avagy figyelünk-e eléggé? :))

LL, annyira jó Mesélő vagy, hogy úgy érzem e mellett vasárnap sem mehetek el szó nélkül :)

Pofon? Hát igen, egyenesági következménye a ma olvasottaknak. De várom már, hogy is lesz pontosan.

(f.é.) írta...

Érdekes,izgalmas,és tanulságos ez az egész.:) Ismét jól szórakoztam,és olvastam,jéé olvastam!:))Köszi lányok.:)

Névtelen írta...

Ha az ember szó szerint lefordítja, kénytelen figyelni, úgyhogy ezzel az észrevétellel lehet, hogy az amcsikat is megelőztük:))

Örülök, hogy tetszik a mesepótló, magára a Mesére pedig kíváncsi leszek:))