2009. jún. 26.

In Memoriam

Ma reggel kivételesen szinte rögtön azzal kezdtem a napomat, hogy feljöttem az internetre, és akkor azonnal azzal a mondattal találtam szembe magamat: Elment Micheal Jackson.

Hogy mit gondoltam? Nem hiszem el. Ez egy olyan hír, ami az egész világot letaglózza. Köztük engem is. Az egyik utolsó élő legendánkat veszítettük el. Az 50 éves énekeshez hasonló nem lesz soha többé. És éppen ezért, bár ez még mindig egy Zanessa blog, kötelességemnek érzem, hogy itt is megemlékezzünk egy ilyen emberről. Hiszen kire ne lett volna hatással?

Művészete egyedülálló, és biztos vagyok benne, hogy ahogy már többször is olvasható volt Jacko neve itt a blogon, Zac és Vanessa, valamint jóbarátja Kenny Ortega és az egész HSM-es hatosfogat is együtt érez a pop királyának családjával. Ahogy mi is.

R.I.P. Jacko!

8 megjegyzés:

Fant írta...

Jacko egy páratlanul tehetséges komplex előadóművész volt. Véleményem szerint a dalai mellett lehengerlő és egyedülálló tánctudása volt az ami, a pop királya címig repítette, szinte hihetetlen volt az a show, amit a koncertjein, vagy videoklipjeiben láthattunk, egyedülálló hang, utolérhetetlen tánctudás, óriási művész volt.
Nagyon szurkoltam, hogy legyen sikeres a visszatérése, hogy legyen egy nagy dobása, amivel bizonyítja mindenkinek, hogy még mindig ő a legjobb ebben a műfajban...

A hatása leírhatatlan talán. Kenny-vel dolgoztak is együtt több alkalommal, ráadásul a HSM 3-ban helyenként egyértelmű Jackonak, mint táncosnak a befolyása, így aztán találunk kötődést is, keresni sem kell sokáig.

A világ egyik, ha nem a legjobb előadóművészét veszítettük el.

Nyugodjék békében.

Dana írta...

Nem akartam elhinni amikor meghallottam a szörnyű hírt!Először barátnőim mondták el hogy látták a híradóban,aztán anyu rá 2 perccel csörgött hogy hallottam-e.Én is, és anyuék is imádják, nap mint nap hallgatjuk számait. Hihetetlenül tehetséges művész,hihetetlenül nagyot alkotott, ő a legeslegjobb,és egy biztos hogy őt senki sem éri utól.

Nyugodjon békében!

dorka írta...

R.I.P. Michael Jackson! A legjobb előadó volt a világon!

;o) írta...

Ditta! Aranyos vagy. Köszönöm. szerintem sokan nem tudják, kit veszített el a pop világ....
Borzasztóan sajnáltam, hogy így kisiklott az élete.

Andi írta...

Csak csatlakozni tudok mind ahhoz amit Ditta és Fant oly tökéletesen megfogalmazott Jaco-ról...

A hatása tényleg leírhatatlan....
Ő egy óriási példakép a popvilágban.

Nyugodjék békében.

Névtelen írta...

Előttem már mindent elmondtak, amit kellett, hatalmas űrt hagyott maga után.

Csatlakozom: RIP Jacko még egyszer és mindörökké.

Andi írta...

És most látom, hogy a megdöbbenésemben még a nevét is elírtam...Jacko

(f.é.) írta...

Sziasztok!

Én úgy gondolom,ha egy ekkora világsztár, ikon,mint Ő is,kilép az élők sorából,akkor ténylegesen csak onnan távozik el.De az,amit itt hagyott,amit elért életében,azt mind itt hagyta azoknak,akik ezt értékelték(értékelik)!