2009. jún. 23.

Legyőzte :)

Te jó ég, tudom, hogy elég régen volt már az, amikor április 13-án beült egy A szívdöglesztő pasi a The View stúdiójába 5 hölgy közé beszélgetni, de sosem késő, nem igaz? :)


Üdvözöljétek Zac Efront!
Amíg reklám volt, megnéztük a Saturday Night Live egyik részét. Most voltál először a házigazdája, és azt mondtad, ez megváltoztatta az életed. Pontosan miért?
Zac: Ez a hét őrületes. Sok mindent kell csinálnom, őrületes az időbeosztásom, és nagyon jó móka volt velük dolgozni.
Kihasználtad a helyzetet, például a High School Musical-es részben.
Zac: Még nem is láttam, őrület.
Kíváncsi voltam, hogy reagálsz erre: nagyon aranyos vagy!
És bámulatos voltál a Saturday Night Live-ban. És volt benne egy High School Musical paródia. Azt mondtad, az egyetemen senki nem énekel, kifiguráztad a High School Musical-t, Walt Disney-t...igen. És majdhogynem leharaptad a tanár fejét. A High School Musical-ben inkább énekelni láttunk…
Zac: Higgyétek el, ez a projekt nagyon közel állt a szívemhez, sok barátot szereztem, és úgy gondoltam, az lenne a legviccesebb, ha azt mondanám: „Az egyetemen senki nem énekel!”. Az egész csak a gimnáziumban volt igaz, de a valóságban senki nem énekel. Szóval ez elég békés megoldás volt.
Tényleg szép munka volt.
Zac: Lehetett volna durvább is.
Igen.
Mi volt történt az első meghallgatásodon 11 éves korodban? Nagyon érdekes történet volt. A Gypsy? Mi történt, a szüleid nem mondták el, hova visznek?
Zac: Igen, az a történet. Az vicces, tényleg. Anyukám megkérdezte, hogy akarok-e meghallgatásra menni a musicalszínházba, mert mindig énekeltem otthon. Igazából elég idegesítő lehetett másoknak. Egy nap megkérdezte, hogy akarok-e játékboltba menni, mert szerettem volna egy akciófigurát vagy valamit. Aztán kiderült, hogy átvert, mert a meghallgatásra vitt el. És…
A Gypsy-re?
Zac: Igen, a Gypsy-re.
Az egyik fiú mellékszereplőt játszottad?
Zac: Igen, az újságkihordót. Jó móka volt.
És megkaptad a szerepet.
Zac: Igen.
És anyukát egyszerűen elcipelt a meghallgatásra.
Zac: Igen. Nem mondta el előre.
Voltál azelőtt meghallgatáson?
Zac: Nem, az volt az első.
Azután elmentetek a játékboltba?
Zac: Nem hiszem.
De nézd meg, hova jutottál!
Zac: Utólag nem sajnálom a játékokat.
Nemrég volt nálunk Kevin Bacon. Ő a Footloose-szal mutatkozott be, ezzel kezdődött hihetetlen karriere. Pont aznap volt itt, amikor visszautasítottad a Footloose remake-jét.
Zac: Nagyszerű időzítés.
És ezt a döntést nagyon meg kellett gondolnod.
Zac: Így volt. Nagyon nehéz döntés volt. Nagyon szerettem volna véghezvinni ezt a projektet, szóval nem a Footloose miatt léptem ki. Most egy új kihívást keresek.
Például?
Valamit, ami nem musical?
Zac:Igen, talán nem musicalt, szerintem ideje felrázni a dolgokat – ha most nem, akkor mikor?
Ezt igazából már a Megint 17-tel elkezdted, mert PG 13-as a korhatára, ami azt jelenti, hogy a High School Musical rajongóinak egy része nem nézheti meg. Én láttam pár felnőttel, és az elejétől a végéig nevettünk.
Szóval fontos volt neked, hogy készíts valamit egy kicsit idősebb rétegnek?
Zac: Azért éppen hogy elérte a PG 13-as korhatárt…
De a producereknek mégis sikerült elérniük…
Teljesen legális volt!
Köszönjük Mrs Robinson!
De most inkább Zac Efron-ról, mert tényleg nagyon vicces volt a filmben.
Zac: Ez mindig nagyon szórakoztató, és ez az, ami mindig izgalmas a 17-ben, hogy nem csak tiniknek szól. Ezt az egész család élvezheti.
Megbetegedtél a forgatáson és kórházba kerültél, ugye?
Zac: Igen. Vakbélgyulladásom volt.
Viccelsz?
De legyőzted.
Zac: A lehető legrosszabb időpontban történt, hosszú napunk volt és egész nap fájt a hasam. Rájöttem, hogy ezzel el kell mennem az orvoshoz.
Ez veszélyes.
És műtéted is volt.
Zac: Igen.
Már aznap.
Zac: Igen, késő éjszaka. Nagyszerű volt.
Shelley megkért, hogy mutasd meg a helyét.
Zac: Alig látszik.
Bármit mond, ne mutasd meg neki.
Te játszod Matthew Perry karakterének fiatal énjét, aki 17 éves. Boldogtalan, és kap egy lehetőséget, hogy visszamehessen a gimnáziumba, hogy megváltoztassa. Szóval a gimnáziumban – nálad minden filmben van nálad kosárlabda – nagy kosaras voltál?
Zac: Nem, a csapatban sem voltam benne, átlagos diák voltam. Igazából Matthew esete érdekesebb. Azt mondja, hogy gimnazista korában ő volt a legmenőbb stréber. Ez eléggé hasonlít hozzám.
A lányok máshogy sikítoznak a különböző országokban?
Zac: Igen. Japánban nagyon udvariasak. És Franciaországban vagy Olaszországban olyan dolgokat kiabálnak, amit nem feltétlenül értesz, csak mondod, hogy igen, köszönöm.
Azon gondolkodtam, hogy ahogy felnősz, nyilván tervezed a karriered következő lépcsőfokát. És ez a nehéz ebben, átlépni a tinisztár korszakon.
Zac: Igen, sok dolgot figyelembe kell venned. De igazából attól függ, kivel dolgozol. A rendezőktől, a forgatókönyvtől. Most nincs kidolgozott tervem.
Kifizetődött a kockázat, amit vállaltál, gratulálunk a Megint 17-hez, ami péntektől látható a mozikban. És a közönség minden tagja megkapja a filmzenét.

Fordította: LinkLuvor.

56 megjegyzés:

(f.é.) írta...

De le ám!:))

Igaz nem tegnap volt,de majdnem úgy tűnt.:)És nagyszerű ez a srác,már csak abból is kiindúlva,hogy ennyi fehérnép közé becsücsült,és igaz kissé feszengve ugyan,de véghezvitte,amit vállalt.:))

Fant írta...

Sosem késő :) És legyőzte, teljes mértékben :)) Nem volt egyszerű, néha tényleg eléggé feszengett, de ő is elmondhatja, hogy "győztünk és túléltük" :)

A SNL óriási volt, főképp a szóban forgó része, a HSM paródia, iszonyú ütős volt.

Az első meghallgatás kapcsán nagyon érdekes, hogy milyen apró kis nüanszokon múlhat egy karrier indulása.

Fant írta...

Jó reggelt Mindenkinek! Találtam egy videot, Josh Howard, a Dead@17 írója beszél a képregény megfilmesítéséről - LL, ha esetleg lesz időd a mese előtt/után, a lényeget segítesz megfejteni benne? Szerintem egészen ígéretes hírek, már amennyit ki tudtam hámozni belőle :)

Névtelen írta...

Így van, ígéretes hírek, azt mondja, szerinte összejön a film, de még nagyon-nagyon a kezdeti stádiumban van a dolog, gyűjtik hozzá az embereket. Vanessa viszont beleegyezett, úgyhogy ez a rész nekünk innentől 100%. Howard tudja a cselekményt nagy vonalakban, de a forgatókönyv vázlatát ő sem olvasta.

Névtelen írta...

Hű, kész a legújabb változata az összefoglalónak, itt le lehet tölteni.
Ez a 4. résszel lett bővítve, ami hosszabb, mint az eddigiek, és sokkal több dolgot kellett kiemelni. Innentől nem tudom, hogy mikor rakom fel a következőt, holnap nem lesz sok időm, pénteken verseny, szombaton nézem a vámpíros musicalt:)) Közben valahogy összehozom az ötödiket, de valszeg nem tudok naponta frisselni.

xdittax írta...

Kétszer wow!

Először is, a Dead@17-re! Nagyszerű hír, épp mostanában néztem vissza az ezt a filmet érintő eddigi híreket. És ez kapcsolódik ahhoz az ideiglenes szünethez, amiről Vanessa nemrég beszélt. Ráadásul addigra fizikumilag még jobban fejlődik a Sucker Punch-csal, úgyhogy fantasztikus ígéret lehet a filmben. :)

Másodszor, a legújabb Beastly összefoglalóra. Nagyon izgalmas helyen lett vége, de ha már folytatásoknál tartunk, nem lesz baj, ha egy kicsit várni kell rá. Jó persze, én könnyen beszélek, de talán a többiek is kibírják. Minden türelmünk megvan, a várakozásnak is meg van a maga varázsa. Már az eddigieket is nagyon köszönjük! :)

Névtelen írta...

Örülök, hogy tetszett, és köszönöm a türelmet:))

Egyébként a Random Acts of Kindness vidifordokat is átküldtem.

Most lépek kicsit hosszabb időre, este jövök:)

Fant írta...

Sziasztok! Köszi a Dead@17-es összefoglalót LL! Nagyon jó, akkor egyre biztosabb, hogy készülnek rá, lesz, Vanessa megerősítése órási öröm. Kicsit akkor ez hosszabb távú dolognak tűnik továbbra is, de egyrészt remek, hogy lépegetnek azért folyamatosan, másrészt pedig V elég elfoglalt már az idénre, jövő év elejére még átnyúlhat a Sucker Punch, aztán jön valószínűleg a Beastly promója. Szóval idejük az van még.

Ditta, az ideiglenes szünet kapcsán a zenés filmekkel kapcsolatban tartottra gondolsz? Már csak azért, mert más nem jut eszembe, és kíváncsi vagyok, hogy figyelmetlen voltam-e :)
Abban abszolút egyetértünk, hogy a Sucker Punch-al fizikailag sokat fejlődhet, ráadásul tapasztalatot szerez az akció-fantasy filmek terén - úgyhogy szerintem is fantasztikus lesz :)

LL, a mai mese még számol vissza, de megerősítem én is, hogy türelemmel kivárjuk amíg legközelebb lesz időd. Már így is szinte elkényeztetsz bennünket a napi adagokkal, úgyhogy az eddigieket is köszönjük, az újabbakra várunk türelmesen.

Fant írta...

Okés Ditta, látom megvan a válasz egyel feljebb :))

b írta...

Mi az a Dead@17?

b írta...

Egy kis tájékoztató a sokkoló Brüno-ról

b írta...

Adam Shankman tényleg "más"?

Névtelen írta...

b kérdéseire a válasz: az eddigi infókat a Dead@17-ről itt meg tudod nézni, és igen, Adam Shankman tényleg meleg.
Brüno humora nekem nem jön be, lehet, hogy másoknak igen.

Ahogy elnézem, holnap a délelőttöm szabad lesz, úgyhogy lesz időm írni, ráadásul ma megcsináltam a vidifordokat is.

Ha már most olyan sok bejegyzés szól jótékonykodásról, van egy 17-hez kapcsolódó rövid vidim még elmentve, megcsinálom azt is.

Fant írta...

Elolvastam a mesét LL! Nagyon izgalmas rész, ahogyan Linda lassan elfogadja a helyzetét, Kyle pedig ismét tanul valamit az emberekről, és a helyes szemléletről.
Gondolkoztam, hogy az eredeti mesében ugye mindenféle berendezési tárgyak változnak élővé, ez vajon hogy oldható meg itt - már látom, és tetszik, kézenfekvő ötlet.
A pofonos rész kegyetlen - arra számítok, hogy a filmben is egy nagyon erős jelenet lesz. Az apa tette, hogy mentse a bőrét, iszonyú. Különben nagyon érdekesen alakul, hogy Linda mennyire mélyről és sötétből jön, már ami a családi körülményeit illeti.
Szóval a mai epizód is nagyon tetszett, türelmesen várom a következőt :)

B, a Dead@17? Keresd csak vissza a blogon, jónéhány bejegyzés foglalkozott vele már. Kutasd csak fel, érdemes :)
A Shankman téma engem őszintén szólva nem érdekel, számomra indifferens, lényeg, hogy mennyire teszi jól a dolgát.

Brüno humora abszolút nem jön be nekem sem.

b írta...

Köszönöm az infot a Dead@17-ről. Nem mondom, hogy nagyon rémlene valami :))

AS jól teszi a dolgát, nem is ezért csodálkoztam rá a hírre :) de nagyon meglepett.

Brüno humora nekem sem jön be, akárhogy is hívják :)

Fant írta...

Nem rémlik b? :) Hm, pedig sokszor beszélgettünk róla már :))

Akkor holnap még tudod folytatni a sztorit LL ezek szerint? Várom :)

b írta...

Lehet :) Sajna ez a képregény kihullott az emlékezetemből :)

Fant írta...

Sebaj, most legalább frissítetted az emlékezetedet, jegyezd is meg, hosszú távú projekt :)

b írta...

Megjegyeztem :) És ennek örömére véletlenül összekombináltam a 2 bejegyzést :S

Névtelen írta...

Igen, ma folytatom a sztorit, csak azon gondolkodom, hol hagyjam abba, mivel ezen a fejezeten belül minden eldől, és lehet, hogy jobb lenne, ha megállnék a tetőponton, úgy jobban várjátok majd a végkifejletet. A fejezet így is legalább olyan hosszú lesz, mint a tegnapi, vagy fél évet foglal magába.

A török képeket felraktam.

Fant írta...

A mesét nem sokára olvasom, de a képeket máris megnéztem. Wow! Hallod, mikor azt mondtad, hogy Törökország kárpótolt azért, hogy egy hétig tudtál jönni, hát nagyon-nagyon diplomatikusan fogalmaztál szerintem :) Eszméletlen gyönyörű a hely! Az atmoszféra pedig még fantasztikusabb lehetett. El tudom képzelni, mennyire jól érezhetted magad. A sétálóutcát és a fürdőt ábrázoló képek külön tetszenek.

Névtelen írta...

És mondom, alig tudtam feltenni párat, egy csomó a kamerán van, és szinte mindegyiken rajta van valaki. Voltunk pl. görög színházban is, arról még nem is láttam a képeket.
A 45 fokot azért oda kell képzelni a képekre, úgyhogy a sétálóutcán meg a fürdőben már mindenki a hotelba akart menni:D

b írta...

Köszi LL a képeket, nagyon klasszak! Azokat a szobor-dinnyéket hogy kell elfogyasztani?

Névtelen írta...

Azokat sehogy, csak díszek voltak, és igazi dinnyéből készültek. Mindig volt a salátás pulton belőlük, szerintem külön dinnyefaragó is volt az étteremben:D Gondoltam, érdekességnek még felteszem:D
Örülök, hogy tetszenek a képek:)

b írta...

Na látszik, hogy imádom a görögdinnyét, én megettem volna :))
Elolvastam a mesédet, várom a folytatást, nagyon jó :)
A vidifordot pedig még meg sem köszöntem. Szóval köszi, az is nagyon jó lett. Viccesek a "csajok" :) Z pedig hogy zavarba jött (szerintem), mikor mondák, hogy mutassa meg a műtéti heget :)) Mellesleg én is megnézném mit alkot mostanság az orvostudomány egy olyan emberen, aki a külsejéből él :)))

Fant írta...

El tudom képzelni a 45 fokot oda :) Gondolom mindenki vágyott már a jó kis klímás hotelba :))

A dinnyék is óriásiak. Nagyon jó képek. Azért elég türelmes emberek lehetnek a dinnye-szobrászok, ez kész műalkotás.
Ahol a vizes bemutató volt az cirkusz, vagy állatkert, vagy valami hasonló?
Nagyon tetszenek a képek, igazi élmény lehetett.

Kár, hogy nincsenek még meg a török számok :))

Névtelen írta...

b és Fant, örülök, hogy tetszett a mese meg a ford.
Szerintem láttuk mi már azt a heget, pl. azokon a hawaii esküvős képeken Z gatyája olyan alacsonyan volt...:D

Inkább az a nagy virág alakú medence hiányzott.
A Delfinshow egy Troy nevű hotelhez tartozott, legalábbis a szálloda területén volt a műsor, és annak a reklámja volt mindenhol.

Mennem kell, vihar van:( Ha elmegy, jövök később.

Fant írta...

Nem mondod, hogy Troy volt a hotel neve? :))

Ja igen, a hotel a medencével, meg a nagy csúszdával, hát hadd ne mondjam, eszméletlen lehetett.

Holnapra sok sikert kívánok a versenyhez, remélem normális idő lesz, fő a magabiztosság, és legyél laza, ne görcsölj semmiképp, meglátod kijön a lépés. Csak ügyesen - szurkolok majd 14.30-tól! :)

;o) írta...

LL mostanra nekem is sikerült átnéznem a képeidet. Csodálatos egy hely, bár a törököktől az utókorra maradt emlékek alapján nem is gondoltam, hogy más lehet egy turistaparadicsom. Nekem, nemes egyszerűségükkel a kőszobrok jöttek be - de aki a naplementét fotózta, az is nagyszerű munkát végzett.

Gondolom azért ott is érzékelhető külsőségeikben is, hogy melyek a turistaparadicsomok és melyek a hazai pályák.

;o) írta...

A holnapi versenyed okán természetesen én is nagyon gondolo rád! Remélem estére jön az élménybeszámoló is!

A Beastlyvel megint felfordítottam fenekestül az életmet. Egyfolytában olvasom.....nagyon szép és echte Disney: Szépség és a Szörnyeteg feeling.

Névtelen írta...

A hotel nyilván Trója után lett elnevezve:)) Felraktam egy képet, amin látszik az elnevezés.

És még sok minden volt abban a hotelban, de nem gondoltam, hogy különösebben érdekes.

A déli rész szinte a turistáknak épült, gondolom egész más lehet pl. Isztambul környéke.

Köszi szépen a drukkolást! Csak ez az eső ne lenne...

Fant írta...

Jó, oké, Trója, de azért vicces - legalábbis szerintem :)

Remélem mostanra elállt az eső - úgyhogy mivel lassan ugrani készülsz: Game on!

;o) írta...

Drága LL, nem tudom merre ugrassz - keletnek, nyugatnak, északnak. délnek - én a Dunának....ömlik az eső, időnként a jég is, sötét van, fázom és utálom, hogy megint ilyen lesz ez a szuttyos hétvége.

Isztambulnak is van túristaközpontja, a kosz a bűz és a nagyon szegénység, ettől kicsit félreesőbb helyen található. No, ugyan nem láttam még eredetiben, de felvételről már igen.

Ezzel a trójai jelzővel elvagytok úgy látom....

Névtelen írta...

Sziasztok!
Az esővel kapcsolatban ráéreztetek az igazságra, mindkét komment keletkezésénél ömlött Fehérváron. A versenyt is ennek fényében kell értelmezni, bár attól tartok, sokáig már nem foghatok mindent az időjárásra.
Tehát. Mikor bevonultunk a pályára, a csapat jobban hasonlított néhány árvízkárosultra, mint sportolóra. Mondjuk az is elég furcsa volt, hogy a pálya közelében egyáltalán nem volt fedett rész, nálunk, Pesten kellett volna ezt is rendezni.
Na de mondom tovább. 50 volt a kezdőmagasság, mivel 55 volt a bekerülési szint. Én voltam a második ugró, és a rossz bemelegítés - esőkabátban - ellenére átvittem, úgyhogy enyém volt a verseny első érvényes ugrása. Hárman már ott kiestek.
55-ön már nem volt olyan egyszerű, figyelni kellett a nekifutásra is, úgyhogy kétszer levertem. Harmadikra összeszedtem magam, és átvittem rendesen. Aztán a 60 különösen idegesített, mert mindig a lábammal vertem le, és nem tudtam még egyszer olyan jól koncentrálni, mint a 3. 55-ön. Így is az 5. hely körül lehetek, de az is lehet, hogy túl optimista vagyok. Mondanom se kell, amint kiestem, elállt az eső.

Nagyon mérges vagyok az időjárás és magam miatt, és most az egyszer ne próbáljatok meggyőzni az ellenkezőjéről.

Fant írta...

Sajnálom LL.
Nagyon nagy kár, hogy az utóbbi versenyeken esett az eső. A normális erőviszonyokat csak száraz időben lehet felmérni. Az országra jellemző, hogy alig van normális sportlétesítmény megfelelő körülményekkel. Azt mondom neked, hogy majd akkor korhold magad, ha ideális körülmények között nem tudod hozni a formád. Nyugodj meg, pihend ki magad, aztán lélekben már készülj a következőre, nézz előre.
Ugyan tőlem hiteltelen a sporttal kapcsolatos tanácsadás, mert én csak a magam módján sportolok, hozzád nem mérhetően, noha egész rendszeresen, de ne add fel, a negatívumokból is lehet erőt meríteni. Kielemzed magadban, hol lehet javítani, végiggondolod és sikerülni fog véghez vinni.
És talán legközelebb nem akkor szólnak mikor hazaesel az egy hetes külföldi nyaralásból, az sem mindegy.

Most így jött ki a lépés, lépj túl rajta és tekints előre. Törvényszerű, hogy be-becsúszik egy olyan eredmény, aminél jobbat várunk magunktól. Ám törvényszerű az is, hogy az ilyen szakaszok ahogy jönnek, el is múlnak és helyüket sikeres szériának adják át. Fel a fejjel!!

Névtelen írta...

De pont ez az, hogy olyan körülményeknek, mint eső, már nem szabadna zavarniuk. Az mondjuk más dolog, hogy a szivacs inkább úszómedencéhez hasonlított kb. 3 perc után, és a 3 réteg ruhám 3 ugrás alatt szétázott. A szél pl. más kérdés, az fizikailag befolyásol, az esőnél egyszerűen jobban kell figyelni. Az egyik csaj még egyéni csúcsot is tudott dönteni.
Az zavar leginkább, hogy most rájöttem, hogy van egy korlát, hogy mennyit tudok koncentrálni egy versenyen, és ha "mindent felhasználok", akkor a többi ugrás esélytelen. Ezért nem tudok egymás után több csúcsot dönteni. Az 55-nél viszont mindet be kellett vetnem, azért az 50 szégyen lett volna.
De ne higgye senki, hogy most összeomlottam, vagy ilyesmi, de ez a verseny hatalmas lehetőség lett volna, és ha jól sikerül, hivatkozási alap pl. díjaknál. És legszívesebben már ma megpróbálkoztam volna a 63-mal. Egyszerűen idegesít, hogy nem tudtam a legjobbat hozni, pedig rendesen felkészültem.

A nyaralás teljesen az én hibám volt, nagyon jól tudtam, mikor van a verseny, de mivel a Budapest Bajnokság alatt Törökországban voltam, azt hittem, nem mehetek OB-re se. Az más, hogy az időpontot nem én választottam, de életemben nem voltam a családommal együtt külföldön, és tengerparton se töltöttem ennyi időt. A Budapest Bajnokságot egyébként szintén elmosta az eső.

Nyáron lesznek még versenyek - igaz, hogy nagyságrendekkel jelentéktelenebbek - de ebben a szezonban 65 körülit akarok ugrani, úgyhogy valamelyiken muszáj lesz elindulnom.

Fant írta...

Hidd el nekem, a korlátaink kitolhatók. Ahogy mondtam, az én sporttal kapcsolatos tapasztalataim nagyságrendekkel kisebbek a tiédnél, bár frissek szintén, de én azt tapasztalom, hogy a határok bővíthetők. Különben is: ha a teljesítményed tud javulni, nagyobbat tudsz ugrani, akkor a koncentrációd is javítható.

Hogy pedig valaki egyéni csúcsot döntött, nem vagyunk egyformák, valaki jobban tudja magát spanolni a szélsőségesebb körülmények közt is, ilyen is van.

Ne vedd rossz néven, mert egyáltalán nem úgy szánom, de maximalizmus nem mindig a legjobb dolog.

A nyaralás pedig még csak szép, hogy elsőbbséget élvez! Egyértelműen ezt kellett választanod, csúcsot ugrani lesz még lehetőség, de egy törökországi nyaralás nem jön össze minden másnap.

Ne is gondolom én, hogy összeomlottál volna, csak, hogy zavar ezt a a dolog, és hibáztatod magad.

Egyszer indulnod kellene olyan versenyen is, ami nem esős, ott majd leméred mi újság van. És ezzel se hibáztasd magad, a legnagyobbakat is zavarhatják a körülmények.
Az egyéni csúcsot ugró csaj az is lehet, hogy száraz időben elmaradt volna a legjobbjától, csak különösen feldobta az eső.

És emlékszem ám, hogy te mondtad éppen: nagyot ugrani bárhol lehet. Úgyhogy bízunk benne, hogy legközelebb kijön egy olyan eredmény, amivel elégedett leszel. Meglesz, mostmár sikerülni fog. A nagy számok törvénye alapján is.

De, hogy jobb kedved legyen, linkelek neked egy videót, mikor először megláttam egyből rád gondoltam, érteni fogod miért: nézd csak.

;o) írta...

LL, látom megérkeztél....

Nem próbállak meggyőzni, hogy ne önmagad ellen menj, hiszen én is hasonlóan reagálom le a dolgokat. El sem hinnéd mennyi hasoló stílusjegyünk van.....
Én azt gondolom, hogy egy bajnokságot azért sokkal feszesebb felkészülési időszak előz meg, ami ugye neked lazulással telt ezerrel. És milyen szerencse, hogy ezt is megtehetted.
Lesz még bajnokság, van még cél amit el kell érned, van időd, hogy felkészülj és vagy olyan fiatal, hogy megeheted az egész bandát uzsonnára egy nap, az összes egyéni csúcsukkal, meg öszpontosításukkal együtt - és még csak meg sem feküdné a gyomrodat.
Nem tudom, hogy hányan indultatok pontosan, de ha egy országos bajnoskság, akkor felteszem, nem öten....
És te mindazon által, hogy előtte 1 hétig szent heverd el napokat tartottál-az 5. hely nem is olyan gyatra mindjárt. Persze nem az történt amit szerettél volna, de pár nap és felülkerekedve a hirtelen megpróbáltatáson, pont annyi hasznot fogsz kovácsolni az egész sztoriból, mint amennyi deficitet most elkönyveltél.

Jó vagy és mi akkor is szeretünk, ha egy OB-n CSAK az 5. helyen végzel ;o)

Fant írta...

Csatlakozom ;o) utolsó mondatához, LL! :)

Névtelen írta...

Az Obamás vidit köszi szépen, mosolyogtam rajta.

Azért is mondtam, hogy ne próbáljatok jobb belátásra téríteni, mert azért ezekben a kommenekben az edzőm véleménye is benne volt, miszerint "nem álltam a helyzet magaslatán, de az 55-ös javítás miatt szép verseny volt". És ebben teljesen egyetértek vele, mint ahogy abban is, hogy a koncentrálás nem függ össze a csúccsal, konkrét példákat láttam arra, hogy az egyik legyőzhetetlen csaj 10 centivel alulmúlta a rekordját, mert nem volt sok tapasztalata. 15 évesen még így is 60 felett ugrott, szóval képzelheted. Ilyen szempontból még jónak számítok, de az ember mindig fejlődni szeretne.
A következő versenyen most már felőlem vihar is lehet, beújítok egy csúcsot mindenképpen.

Egyébként tényleg nem vagyok letörve, csak irritál ez a dolog, hogy ez pont az OB-n jött össze így. Mellesleg majdnem kész a Beastly összefoglaló utsó része.

Névtelen írta...

Emberek, most komolyan: egyrészt az 5. hely csak tipp, másrészt nem hajt semmiféle vágy, hogy itt nektek bizonyítsak, ez magam miatt fontos, mert szeretem ezt csinálni és szeretek versenyezni.

;o) írta...

LL itt nincs is szükség arra, hogy bizonyíts!
Az élménybeszámolóidra azért van szükség, mert "o-hana" van, vagyis család. És a családban mindenki figyel a másikra.....

Fant is, és én is értjük mi zajlik le benned. Kösz a beszámolót, az edzőt pedig csókoltatom!

Fant írta...

Nem is gondoltuk, hogy nekünk akarsz bizonyítani LL, magad miatt fontos a dolog, neked, nekünk pedig a jó eredményed azért, mert kedvelünk és törődünk veled, érdekel bennünket az is, hogy teljesítesz és ha úgy látjuk le vagy törve kicsit, megpróbálunk biztatni.
De legalábbis a meglátásainkat közöljük, noha egyikünk sem ilyen szintű sportoló mint te, így aztán néha leshetsz, mit is akarunk kifejezni, de alapvetően support, úgyhogy :)

Nagyon örülök, hogy látod a pozitívumokat, de lásd be, az első beszámolód elég búsra sikerült :)

A következő versenyen már olyan csúnyán nézel majd a lécre, hogy meg sem mer az moccanni majd, szinte szuggerálod belé, hogy maradjon a helyén a csúcskísérletednél :)

Nem mellesleg várjuk a mese befejező részét :) Jó bálozást holnapra a vámpírokkal, előre is!

Névtelen írta...

;o), ez a család nagyon sokat jelent nekem, hihetetlen sok mindent köszönhetek nektek, például részben a sikeres 55-ös ugrásom. Mindig rátok gondolok ilyen helyzetben, vagy nem mondtam?:D
Az edzőmtől viszont el a kezekkel, hol lennék nélküle, 45-nél? Leszámítva a nyaralásokat, tényleg nagyon jól kijövök vele, ami nálam nagyon ritka, ezelőtt szinte minden helyet az edző miatt hagytam ott.

Látom a pozitívumokat, persze, de ismerjük be, a leesett lécet szemlélve az embernek nem azok jutnak eszébe. Egyébként nem akarok nagyokosnak tűnni, és hosszútávon az a helyes, amit ti mondtok, de lehetek én is hibás, sőt.

Köszi, a bálozás meglesz, az élmény előre garantált. A mese viszont kész lesz szerintem fél órán belül, ha adtok életjelet, felteszem:))

b írta...

Életjel :)
bár még nem telt le a fél óra :)

Fant írta...

Tedd csak fel, de lehet, hogy én már csak reggel olvasom :)

A nagy igazságot egyikünk sem tudja, igazad van, hogy közvetlenül a léc mellett szomorú vagy, de a verseny után a teljes értékeléskor a pozitívumokat is figyelembe kell venni talán, csak hogy teljes legyen a kép.

De nagyokos én sem akarok lenni, pláne mert én meg a sport, bár barátkozunk már, de nem nagy múltra tekint vissza a kapcsolatunk :))

De megvolt ez a versenyed is, pipa, jöhet a következő.

;o) írta...

Drága LL, sinus vagy cosinus görbékkel kell integetnem ;o)

Pakold, pakold, bár én már azon szerencsések közé tartozom, akik teljes élményben részesülhettek, ugyanis bevégeztem az utolsó fejezetet (hohóóóóó: hátulról kezdtem :D )

b örülök, hogy itt vagy te is, de most már búcsúzom....jó éjszakát Mindenkinek!

Névtelen írta...

Mese
Az epilógus holnapra marad, legyen mit olvasni reggel is:))

b írta...

Köszi LL, jó volt olvasni így nap végén :)

Fant írta...

Köszönöm a mesét LL! Nagyon tetszett ez a rész is!
Végül aztán van egy sor kikacsintás az olvasók felé, az eredeti mesére vonatkozóan. Linda-nak igen sok mindenen kell átmennie mire megtalálja a boldogságot, ezért úgy gondolom, hogy V számára ez egy jó szerep, ugyan vannak párhuzamok Gabriella-val, de ez szerintem ki is merül néhány úgymond külsőségben, mint, hogy szeret olvasni.
Nagyon szépen sikerült történet, tetszett végig, ahogy modernizálták az eredeti mesét, tetszik, hogy Kyle karaktere nagyon összetett, ha Alexnek sikerül hozni, amit kell, és amit várunk tőle, akkor nagyon jó lesz a film.
A Kendrával kapcsolatos csavaron meglepődtem, nem számítottam rá, noha voltak erre utaló jelek, ha jobban belegondolok, például mikor nem mindig jelent meg a tükörben, mikor Kyle hívta.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Linda elleni támadást hogyan fogják ábrázolni a filmben majd, mennyire lesz durva. Van benne sok lehetőség szerintem.
Érdekes, hogy Rob semmit nem változott a történet végére, ugyanaz a közönyös ember, akinek a sztori elején megismertük.
Összességében úgy gondolom, hogy mivel a könyv tele van nagyon érzelmes és nagyon romantikus jelenetekkel, a filmben vigyázni kell, nehogy hatásvadász legyen majd ez a dolog.
Úgyhogy tetszett, várom az epilógust :)
Örülök, hogy tartogatsz még mesélnivalót :) Minden napra jut egy mese, tetszik ez nekem :)

Névtelen írta...

A legutolsó Mese

Névtelen írta...

Egyébként 6. lettem, de nem szeretnék többet beszélni a témáról, ki lesz javítva.

Nekem leginkább azért tetszett a könyv, mert a szerző betekintést enged a főszereplő lelkivilágába, és végigkísérhetjük, hogy az hogy változik meg két év alatt. Ezt nem lehet egy tömörített összefoglalóban rendesen visszaadni, de remélem, valamennyi azért átment belőle. Kyle karaktere a legfontosabb, úgyhogy nagyon sok múlik Alexen, és a rendezőn persze. Lindy is van olyan összetett, mint Kyle, szóval Vanessának sem lesz könnyű dolga. Ilyen szempontból MK-nek lesz a legegyszerűbb a feladat.
A történeten sok mindent hangsúlyozhatnak egy filmben, kíváncsi vagyok, milyen irányba mennek el.

Egyébként ha minden jól megy, hamarosan halljuk V-t a Sucker Punch-ról beszélni;)

Fant írta...

LL, ne szabadkozz mindig, lassan már majdnem annyit hárítasz, mint Ditta :))
Az összefoglalók, vagyis a mese minden része nagyon-nagyon jó volt, lényegretörően fogalmazott, színesen megírt és érdekfeszítő. Amit ki lehet hozni a műfajból, azt kihoztad, nyilván a karakterek egészét nem lehet visszaadni, nincs ebben semmi, de abszolút kivehető és érezhető belőle, hogy Linda és Kyle figurája roppant összetett, nem egyszerű egyáltalán és V és Alex dolga nem lesz könnyű.
Az epilógus is tetszett, tetszik, hogy nem ér véget a történet ott, hogy visszaváltozik, hanem kicsivel tovább viszik a szálakat.
Na és az utolsó mondat :)) Feltételezem, hogy mindenkinek az a kedvence :)) Tudnék erre egy nagy poént a filmben, szerintem tudjátok mi lenne az :)) Ennek nyilván a megvalósulási esélye nulla, de azért gondolatkísérletnek nem rossz szerintem :)

Névtelen írta...

Akkor örülök, hogy elégedett vagy az összefoglalóval:)

Na igen, az utsó mondat, amit rögtön kedvencemnek nyilvánítottam:)). Arra gondolsz, hogy a tetőn hangzik el? Szerintem se valószínű, de poén lenne:)

Fant írta...

Nagyon elégedett vagyok, nagyon tetszett :)

Nem kifejezetten arra gondoltam, bár a te verziód is tetszetős, én arra gondoltam, hogy esetleg mint háttérzene halkan felhangzik a vonatkozó dal a Nagy Filmből :))

Jut eszembe: milyen volt a bálozás a vámpírokkal?? Tényleg olyan jó az előadás, mint amilyen a híre?

Névtelen írta...

Annak viszont tényleg semmi esélye, főleg, hogy V pont távolodni akar a HSM-től. De így akkor van egy saját verzióm.

Vámpírok bálja...mikor vége lett, azt kezdtem fontolgatni, mikor megyek legközelebb. Van olyan jó, mint a híre, sőt. A sztorit már ismertem, a zenéjét megszereztem korábban, de így is lenyűgöző volt. Az egyik, ha nem a legjobb darab, amit eddig láttam, és szerencsére első szereposztással. Már ha a zenét meghallgatod, tudod, hogy nem lehet rossz, de ha megnézed, tudod, hogy az semmi a látvány nélkül. Voltak vicces fordulatok, és ijesztő részek is, pl. feljöttek a vámpírok az erkélyre. A végén öt vastapsot számoltam, a tapszenét kétszer nyomták le, és a végén már álltunk. Ez volt talán az első darab, ahol nem kényszerből tapsoltam vagy negyed órát, hanem mert tényleg kiérdemelték. Tényleg szívből ajánlom mindenkinek, akinek van rá lehetősége, arra viszont figyeljen, hogy Egyházi Géza legyen a főszereplő, mert páratlan hangja van.