2009. jún. 24.

Távolabb a zenétől

A jelenleg igen elfoglalt Vanessa Hudgens a napokban az MTV-nek nyilatkozott új filmjének, a "Beastly"-nek a forgatásán. Igazából Lindy megformálója érdekes kijelentést tett, vagy talán mégsem?

Bár azt rebesgették, miután Baby V zsinórban leforgatja két filmjét Kanadában, harmadik és egyben utolsó Hollywood Records-os albumának munkálataiba fog majd bele a jövő év elején, engem valahogy mégsem lepett meg legfrissebb kijelentése. Na és Ti mit szóltok hozzá? :)



“Szeretem a musicaleket, tényleg, igazán. Ezeket csinálva nőttem fel, szóval mindig lesz hely számukra a szívemben… ugyanakkor, jó, hogyha képes vagy elválasztani a kettőt és csak a filmekre fókuszálni. Nagyon jó móka különböző karaktereket eljátszani és új utazásokon részt venni.” - mondta a 20 éves leányzó.

“Őszintén szólva, most egy kis szünetet tartok a zenével. Csak a filmekre és a színészkedésre koncentrálok. Úgy érzem amikor olyat csinálok, amit igazán akarok, arra összepontosítok és megpróbálok nem mindenbe belefolyni. ”

Forrás: Just Jared Jr.

7 megjegyzés:

Fant írta...

Ez igen! Ez nagyon tetszett! Benne van minden, nem belefolyni mindenbe, nem mindenből egy kicsit, hanem egy valamit, de azt nagyon - maximálisan jó döntésnek tartom! Utalt már ilyesmire nem olyan régen, de most konkrétan ki is mondta, kiváló.
De kézenfekvő is: egy Sucker Punch után például már nem is igazán lenne út vissza a zenébe, illetve nem is érdeke.
Egy musical-film ugyan más kategória, de teljesen jól látja, hogy most olyasminek nincs itt az ideje.

Névtelen írta...

Egyetértek vele ebben a döntésben, szerintem ha visszatér a zenébe, valami olyat kell mutatnia, ami világhírűvé is teszi zeneileg is. Két album után szerintem szerencsésebb lenne elindulnia egy műfaj irányába, találnia egy konkrét stílust, és abban készíteni egy albumot egy rendes kiadónál, a HR-t meg otthagyni végre. A Beyoncé által támogatott album például szerintem jó ötlet volt, de ha nem, azt is megértem.

A filmekkel kapcsolatban viszont pont az ellentéte a helyes út, ott mindig bele érdemes kóstolni új dolgokba, és Nessára most nagyon ráfér, hogy más oldalról mutatkozzon be. Szerintem most minden azon múlik, hogy milyen lesz a Beastly és főleg a Sucker Punch.

(f.é.) írta...

Helló!

Minthogy sohasem rejtettem véka alá a gondolatom Nessa zenei piacon való megjelenéséről,szerepléséről stb,itt volt az ideje ennek is.:)
De valójában egy kicsit sajog is a szívem miatta.:)
Gyerünk,vágj bele!!:) Én ezt üzenném.:)És még annyit:de igen is van visszaút!:)) A zene az kell.....

Névtelen írta...

szia linkluvor teljesen eggyet értek veled és persze vanessával is abszolut igaza van hogy most egy kicsit háttérbe szoritja a zenét.linkluvor azt hogy értetted hogy beyoncé által támogatott album? vele készitene albumot v?
és ha most vissza tér a HR-hoz még egy lemezre és utánna lejár a szerzödése? azt nem tudod hogy most lemezkiadot is fog váltani v?
puszi mindenkinek laura
ui:meghalgattátok már ashley guilty pleasure albumát?
nekem nagyon tetszik
és akik már hallotátok nektek hogy tetszik?

Fant írta...

Egyetértek veletek. Vagy dobjon egy nagyot egy adott zenei műfajban, vagy nem igazán érdemes csinálni. Ezenkívül nem is igazán lehet egyeztetni mondjuk a kemény akciófilmekben való szereplést, meg az éneklést. Összességében választani kellett hosszútávra és választott - szerintem is jól.

Végül is sajnálom én is, f.é., de azért a musicalekhez bármikor visszatérhet :)

Laura, V a HR-el elméletileg egy három lemezre érvényes szerződést kötött, szóval, hogy három albumot fog készíteni náluk - kiadóváltás gondolom addig nem egyszerű.
Ashley új albumát én még nem hallottam, amúgy gondolom, hogy most ezt népszerűsíti a világban.

;o) írta...

Nagyon egy húron pendülnek Kedvesével, ami a musicalek világát illeti ;o)

Névtelen írta...

Szia Laura! Nem Beyoncéval készít albumot, csak volt egy olyan pletyka, hogy az Oscar-on összeismerkedtek, és Beyoncé megkedvelte V-t, és javasolta neki, hogy menjen át az ő kiadójához vagy ilyesmi, amit V el is fogadott. Elvileg Beyoncé segítene V-nek, de hogy ez miben áll, azt nem nagyon részletezték.
A Guilty Pleasure-t nemrég töltöttem le, nekem tetszenek a rockosabb számok, de többségben még mindig nem az én stílusom.