2009. jún. 17.

TCA '09: esély 11 díjra!

A múlt évben augusztus 3-án az elbűvölő Vanessa Hudgens megnyerte a 'Legforróbb csaj' díjat a Teen Choice Awards-on. A díjátadó természetesen idén is megrendezésre kerül augusztus elején - a házigazdák a Jonas testvérek lesznek -, és számtalan kategóriában fognak jutalmazni, színészeket, énekeseket, sportolókat és még állatkákat is. ;)

Összesen 11 díjra nominálták kedvenceiket, és igaz, hogy bármily meglepő, Baby V-t nem sorolták be a "Női divatikon( a vörösszőnyegen)" kategóriába, azt hiszem mindannyian legalább annyira boldogok lennénk, ha imádnivaló kiskutyája kapna egy szörfdeszkát. :)

A tinik által választott díjak közül ugyanis a HSM3, a 17 Again, Zac Efron, Vanessa Hudgens, valamint Shadow(!) a következő kategóriákban érdekeltek:

Zenés/táncos film
HSM3

Vígjátékszínész
Zac Efron - Megint 17

Zenés/táncos filmszínésznő
Vanessa Hudgens

Zenés/táncos filmszínész
Zac Efron

Filmes csókjelenet
Vanessa Hudgens & Zac Efron

Filmes rocktsztár pillanat
Zac Efron - Megint 17

Filmzene
HSM3

Legforróbb pasi
Zac Efron

Legforróbb csaj
Vanessa Hudgens

Férfi divatikon( a vörösszőnyegen)
Zac Efron

Celebrity állatka
Shadow - Vanessa Hudgens

A szavazás minden nap lehetséges, először ehhez regisztrálni kell, majd máris kezdhetünk voksolni naponta ITT!

31 megjegyzés:

Fant írta...

Nem mondjátok, hogy még Celebrity állatka is van :)) Én ezt eddig még nem is figyeltem :) De már szavaztam is a többi kategóriában :)

Ahogy mondtam is már, ez egy teljesen korrekt szavazás, így érdemes szépen bontásban voksoltatni, nem mindent mindennel vegyíteni, ez tetszik így nagyon.

Reálisan nézve szerintem a Nagy Fim toronymagas esélyes, V és Z is a legfontosabb kategóriát behúzhatja simán, sőt ugye Zac még akár a vígjátékszínész díját is megnyerheti. Itt egyébként tök jó, hogy ez az első alkalom, hogy egyikük a HSM szérián kívül nyújtott teljesítményért van jelölve, majd hozzászokunk ehhez is.

Ami nagyon necces lesz szerintem, az azok a kategóriák, ahol a Twilight is képviselteti magát - habár talán-talán most nem lesz akkora söprés, mint az MTV-s gálán, biztosan sokan tekintik ezt a szavazást visszavágónak :)

Talán Zac, mint férfi divatikon a vörös szőnyegen nekem egy kicsikét erős jelölésként, oké, tény, hogy mindig elegáns de azért ennyire nem - habár persze a többi jelöltet elnézve simán indokolt a dolog...

V, mint legforróbb csaj - abszolút mértékben egyértelmű :))

heno írta...

Én meglepődtem hogy ebben az éllatos kategoriában nem jelőlték Ash kutyusát am én már szavaztam de még fogok remélem minnél több dijat nyernek és Ashley nem visszi elmegint Vanessátol a dijat min multkor szavazuk minnél többször

Névtelen írta...

Annyira szeretném, ha sok díjat nyernének!! A csókos kategóriát is! MUSZÁLY legyőzni a Twilight-ot!

Fant írta...

Ezt én is szeretném, Névtelen. A csókos kategória lesz talán a legnehezebb menet - de pont azért, mert az MTV-s díjat a Twilight nyerte, talán esélyes lehet V és Z ezúttal :) De nehéz lesz, mert láttuk a múltkor mennyire népszerű az Alkonyat - nade bízunk a győzelemben természetesen.
De azért sok díjra is jelölték őket, ennyiből majdcsak összejön jónéhány.
Én ma is szavaztam, szavazzon mindenki, sok idő van még, fussun neki újra ennek az egész szavazósdinak :)

Ades, igen, én is remélem, hogy Vanessa kerül ki győztesen ez alkalommal.

;o) írta...

Mivel egyes kategória jelölésük eléggé specializálva lett a zenés/énekes jelzővel, így a Twillight, mint húzó projekt, nem ellenfél. Jól gondolom? És bár nem láttam a jelölteket, de divatikonként V simán mehetne, de Fanttal ellentétben én Zre is simán rábiggyezsteném a jelzőt (DE ITT IS JELZEM, NEM TUDOM KIK AZ ELLENFELEK). A vígjáték kategóriát kicsit korainak tartanám Z számára - de itt is a nézők, illetve a tinédzserek fognak szavazni (illetve azok, akik rájönnek, hogy mi az a korosztály, akit elfogadnak szavazóként).
Ha filmes sikerekről beszélünk, akkor a T láz úgy gondolom, hogy itt is aratni fog, de a szavazók életkori összetétele sokat fog számítani.
Jó lesz ez is!

b írta...

A red carped divatikon jelöltjei kicsit viccesek :)) Hogy nem fért oda V??

(f.é.) írta...

Sziasztok!

Ez állati!:)) Már a házi kedvenceket is ily nagy becsben tartják?:))
Tisza Amerika,mi is lehetne más.:))
A gatya kétszer megfordult rajtam.:)

Amúgy a felsorolt kategóriák közül 3-at talán saccra bemondanék,mármint ennyit "hazavihetünk" szerintem.:)

A többiről lövésem sincsen,ugyanis én ebben nem vagyok jártas egy cseppet sem.:)

Amúgy Drága Barátom,Fant,megkérhetnélek,hogy ismételten teennél egy pipát a nevemben oda,ahová kell,ugyanis ez nálam nem működik.:)))
Köszi előre is!:)

Fant írta...

;o), valóban a Twilight körön kívül esik a mi szempontunkból többnyire - de azért van néhány átfedés, így az említett legjobb csók kategória is.
Z számára a vígjáték kategória: hát, igen, egyetértünk, de ahogy mondod is, ez közönségdíj, úgyhogy itt belefér már.
Jó lesz, izgalmas lesz, tényleg.
Egyébként: a Wolverine is jelölt néhány kategóriában, sőt még az Ausztrália is :)

B, igazad van, a női divatikon kategória jelöltjei kész vicc, az meg pláne, hogy ebbe a mezőnybe nem fért be V - nade ez van most, de tényleg igencsak fura :))

Ne is mondd f.é., én is majdnem dobtam egy hátast az állati kategóriát mikor olvastam - még szerencse, hogy elég nagy székben ülök, így nem estem hátra :))
Melyikek a tuti befutóid?
A pipatevést megoldjuk, természetesen :)

b írta...

Mivel érdemelte Z a film rockstar (vagy mi) jelölést a 17 Againban?

Fant írta...

Ez egy jó kérdés, igazán én sem tudom. Szerintem ez ilyen nagyon cool jelenetre akar utalni a filmben, és én arra a jelentre tippelnék, mikor kiszáll a vadiúj verából napszemüvegben és bőrkabátban és kb 5 percig őt mutatja a kamera amint sétál a suliban :)
De ez csak tipp.

b írta...

Aha. Hát hatásvadász a jelenet az tuti :)

;o) írta...

bocs. zenés/táncos lesz az és már előre látom lelki szemeimmel, ahogy a kis tinik a nyári szünidőt kihasználva Hannah Montana, Johnas Brothers és társai lázban égve nyomkodják a gombokat.
V nincs is az "ikon" kategóriában - és egyrészt rühellem ezt a szót ebben a felállásban, másrészt halál gáz a felhozatal, nem csodálnám, haongoria vinné a cuccot. Még ő az egyik alkalmas páciens ezen a téren.
Nagy az Isten állatkertje. Csak tudnám, hogy kik és mi alapján hozzák össze ezeket a kategóriákat és a jelölteket. Ráadásul ennyire vegyesen.
Az Ausztráliának NAGGYYYON örülök, bár értékelné más is annyira, mint én. A Wolverine is ott van a szeren....na majd meglátjuk.
Jó éjszakát!

Fant írta...

;o), én azért remélem, hogy a HSM szavazóbázisa hasonló lázban ég majd egész nyáron és kompenzálja a lelkes HM rajongókat :)) Jonas-ék az eddigi tapasztalat és a számok alapján nem túl veszélyesek talán.

V és az ikonok: hát szóval na, ritka egy elfuserált kategória az valljuk be, nem is értem, hogy lehettek azok a jelöltek, akik lettek. Fura, de viccesnek tartom.

Viszont a lényegi kategóriákat tekintve alapvetően meg vagyok elégedve a bontással és a jelöltekkel.

És szavaztam az Ausztráliára is :)

Hát igen, b, kissé hatásvadász :)) De javukra legyen írva, hogy feleslegesen hatásvadász jelenet nincs ezen kívül a filmben :)

Andi írta...

Sziasztok!

Látom a 69-esek már nem is tudnak
szavazni ? Hát szomorú vagyok :(:)

b írta...

Írd be a gyerek születési dátumát :)

Andi írta...

Köszi b az ötletet, így már sikerült nekem is szavaznom :)

Fant írta...

13-19 éves korral kell regisztrálni, úgyhogy b tippje tökéletes, Andi - kell egy csel :))

Jó éjt Mindenkinek!

Andi írta...

Akkor hát - cseles :))

Jó éjt Mindenkinek!

(f.é.) írta...

Sziasztok!

Ez a kis csend,ami mostanság itt honol,de egy cseppet sem bosszant,sőt néha kell a szusszanás,szóval volt ma időm kissé szerte szét nézni,és rábukkantam én is,gondolom rajtam kívül még többen is arra a kis videómontázsra,amely az elmúlt napok egyikén hírként szerepelt nálunk.:))
Pontosabban a Random acts of Kindness video-ra.:))
Imádom,sőt bevallom a kislányok boldogsága láttán potyogtak a könnyeim.:))

b írta...

Néztem már én is, a kislányok nagyon aranyosak :)) És az örömüket nagyon jó látni :) Esetleg valakitől alkalom adtán egy kis összegzést, hogy miről szól a vidi, lehet kérni?

Fant írta...

Sziasztok! Mutatom miről is beszélgettek, hogy láthassa mindenki: íme. Így linkelem, a youtube, valahogy nem akarja nekem az igazságot.
Én még nem néztem végig, de sort kerítek még ma rá.
Az összegzés b, biztosan érkezik majd idővel, ha előbb nem, LL jövő héten már biztosan ki lesz éhezve egy kis fordra :)

Van másik linkem is: ez ízelítő a Törtetőkből, ha jól sejtem :)

Sőt, van egy harmadik linkem is, Dittánk figyelmébe majd unicum interjú - legalábbis ez az oldal címe, ahonnan való :) És bár német az oldal, de angolul van az interjú, ilyet... :)

A csenddel kapcsolatban: hát igen kell a szusszanás, hogy aztán újult erővel folytatódjon minden, nagyon nyár van és nagyon az eleje ez igaz. És hát a blogalanyok is teszik a dolgukat szépen csendben, így aztán a kis pihi feltűnés nélkül megejthető, ráadásul :)
De azért a magunk részéről tartjuk a frontot :))

b írta...

Legalább a távol levőknek nem lesz olyan sok olvasnivalója :)

Fant írta...

Így van, teljesen méltányos a dolog, kímélni kell a távollévőket, hogy könnyebben vissza tudjanak rázódni, jó meglátás :))

;o) írta...

Mindjárt kész vagyok az unique forddal....

Fant írta...

Ez igen, ;o), köszi előre is! Úgy a fordot, mint a villámgyors reagálást.

Közben megnéztem a videót is: hát igen, tényleg igazán aranyos és megható a dolog. Nem semmi élmény lehetett azoknak a kisgyerekeknek, a főhős kislánynak különösen...
Priceless :)

Andi írta...

Sziasztok front emberek! :))

Jó éjt Mindenkinek!

;o) írta...

Elküldtem.

jó éjt Mindenkinek!

;o) írta...

Nagyon gáz a netem, őrült vihar van

Fant írta...

Nos, bár a csend nem gond, de azért hátha mégiscsak sikerül előcsalogatni Szerkesztőnket, egy dallal :) Aki ebben segít: Neil Patrick Harris és a How I Met Your Mother című sorozata, amelynek egyik utóbbi részében egy féktelenül laza szösszenetet sikerült összehoznia éneklés címen. :)) Kis adalék, hogy értsük: NPH karaktere a sorozatban Barney Stinson :)
A klip szerintem fergeteges, ajánlom mindenki figyelmébe :))
Amolyan: jó hétvégét mindenkinek videó :)

De, hogy a blogalanyoknál maradjunk, találtam pár képet - Bandslam plakát Franciaországból, és Vanessa az Instyle magazinban: 1, 2.
És több, egymástól független emberke a Twitteren írogatja, hogy látta, amint V ezerrel forgatja a Beastly-t.

;o) írta...

A hiba biztos bennem van, de nem tudom a videót előcsalogatni.....

Fant írta...

Van Quick Time player-ed a bővítményeid közt ;o)? Nélküle nem működik. De: belinkelem a lapot, ahonnan való: íme.
Remélem sikerül megnézni :)