2009. jún. 28.

Tonight’s The Night!

Nem tudok mit hozzáfűzni... ez gyönyörű!


És most! Te mit tennél, ha kapnál egy váratlan telefonhívást, amelyben adnak neked egy soha vissza nem térő lehetőséget, hogy találkozz az egyik legnagyobb és legvonzóbb hollywoodi szívtipróval a világon. Nehéz, nemde? Nézzük, mit csinált Chantelle Owens!

A Wallace-ben elő 12 éves Chantelle-nek még fogalma sincs, hogy a mai nap lesz a legjobb az életében. A madarak azt csicseregték, hogy Chantelle hatalmas Zac Efron rajongó.

Chantelle anyukája: Zac Efron…Chantelle elájulna. Ha találkoznának, egy álma válna valóra.

JB: Itt az idő. Chantelle? A nevem John Barrowman, tudod, ki vagyok?
C: Igen…
JB: Akkor hallgass ide! Anyukád elmondta, hogy elképesztő kislány vagy, és nélküled lehetetlen lenne az élete, szóval van egy meglepetésünk számodra. Ma nem mész iskolába, és odakint a kocsi azért vár rád, hogy elvigyen Londonba, ahol találkozol a példaképeddel, ZAC EFRONNAL!
C: OMG!

C: Azt hittem, ma suliba megyek, de nem, Londonban találkozom Zac Efronnal. IMÁDOM!

Ez bármelyik lány napját a legjobbá tehetné, de Chantelle jobban megérdemli, mint a többiek.

Chantelle anyukája: Chantelle-nél jobbat senki nem kívánhat. Hat éve kiderült, hogy epilepsziás vagyok, ezért nagyon sok dolgot nem csinálhatok, mivel bármikor elkaphat a roham. Ezért fontos, hogy ő vigyáz rám. Ha Chantelle nem lenne itt, nem tudnék függetlenül élni.

Chantelle húga: Ő a világ legjobb nővére, mert mindig segít másoknak és sosem áll meg.

Chatnelle anyukája: Ő az én védőangyalom, az életem.

És ez a kisangyal a Mennyországban lesz, mikor találkozik Zac Efronnal, a szívtipróval.

Zac: Ha le akarsz ülni, akkor oda leülhetünk.
Végy nagy levegőt, Chantelle…
C: Voltál már Liverpoolban?
Z: Igen, voltam.
C: Legközelebb nézz be hozzánk.
Z: Oké, ezt megjegyeztem. Van nálam valami számodra: két jegy a Megint 17 premierére. Eljössz?
C: Igen, szeretnék.
Z: Akkor rakd el őket, és találkozunk a vörösszőnyegen!

C: Zac a legelképesztőbb a világon, és találkoztam vele.

Z: Várod már a premiert? Keresni foglak, este találkozunk! Köszönöm.

C: Mikor megöleltem, nagyon boldog voltam, és izgatott, és azt akartam, hogy sose legyen vége.

De Chantelle legjobb napja még nem ért véget.

Z: Jól szórakozol?
C: Igen.
Z: Elég őrületes, nem?
C: De.
Z: Nagyon sokan vannak.
C: Igen.

C: Ez volt életem legszebb élménye, sosem fogom elfelejteni.

Z: Örülök, hogy találkoztunk ma este.

Hű, Chantelle, először is, alig hiszem el – te el tudod hinni, hogy megtörtént?
C: Nem.
Számodra furcsa lehet hallani, de tudnod kell, hogy te egy olyan lány vagy, aki a világon mindent megérdemel, megérdemelted ezt, és reméljük, nagyszerű napod volt. Így van?
C: Igen.
És az iskolatársaid elhitték, hogy találkoztál Zac Efronnal?
C: Néhányan igen, néhányan nem, de aki nem, az remélem, ezt most látta.
Az ország most látta, hogy találkoztál vele, úgyhogy erre a percre te is szupersztár lettél. Úgyhogy Chantelle mindörökké, emberek!

Fordította: LinkLuvor.

10 megjegyzés:

;o) írta...

Nos, az igen rövid válaszok is bizonyítják, hogy még egy ilyen "kemény" lányra is milyen hatással van Zac Efron!
Kár, hogy csak az erősen vágott videó jut el a közönséghez, szerintem pont ezek azok a találkozások, amik nagyon életközeliek. Nem mesterkélt, nem "előre megszabott forgatókönyv " szerint jönnek a kérdések és a válaszok.

Ha már f.é szavazni akart tegnap, akkor én most megszavazom, hogy mondjuk Ditta is részt vehessen egy ilyen meetingen. Hogy miért nem én? Szerintem a legkeményebb diplomáciai érzékem is cserbenhagyna ;o)

Névtelen írta...

Ezek a kisgyerekek tényleg megérdemlik, és öröm látni, hogy mennyire felvillanyozza őket Z:) A betegeket is, és a rajtuk segítőket is. És mivel Ditta az utóbbi csoportban van - meg amúgy is - beszállok a szavazásba:))

És emberek, megjött a MAOW Amerikából, 270 oldalas, és máris megtaláltam benne azt a részt, amiből az az egyetlen videó készült:) Ha ritkán vagyok, már tudjátok az okát. Mielőtt megkérdeznétek, ebből nem hiszem, hogy lesz olyan részletes összefoglaló, mint a Beastly-ből, max egy részletesebb 5 oldalas összesítés, de párbeszédek egyáltalán nem lesznek benne, csak a cselekmény alakulása. De még szinte ki se nyitottam a könyvet, úgyhogy korai többet eldönteni. Elsőre izgalmasnak tűnik, pl. tudtátok, hogy az egész egyetlen hét alatt játszódik le?

(f.é.) írta...

Helló!

És igen,ez nagyon szép volt!:)

DE,mindig ott van az a de,mert ahogy Chantell,és még rajta kívül az a hihetetlen sok gyermek,kik sajnos vagy betegek,vagy árvák,vagy valamilyen óriási problémával küszködnek, egy életre szóló örömet kaptak ugyan,de a "normális" életet sajnos nem.

Ezért áldom én azt,hogy a szemlélődő innen csak én vagyok!
Persze a szívem összeszorul,és az érzések akaratlanul is fojtogatnak.

Dittára az entert persze én is nyomom .:))

;o) írta...

Igen f.é.
Én is azt gondolom, hogy nagyon nehéz gyermeks sorsok vannak a világban. Még a másik/egészséges oldalról szemlélni is őrület, hát még benne élni.

Ditta, remélem érzed, hogy átölel a szeretet ;o)

Hogy áll a sztori mesemondó?

Fant írta...

A történet kész egyetlen kérdésem van, az mondjuk fontos lenne: az angolban megkülönböztetjük egy-egy foglalkozás női és férfi alakját? Arra gondolok, hogy a német az in szócskát a végére illeszti, van ilyen az angolban?

Ezen kívül kész a mese, postázom, aztán rohanok el itthonról, estére persze jövök :)

Fant írta...

Mese szövege postázva, lépek, ha jövök olvasok, mert azt még nem sikerült :)

Fant írta...

Kell-e mondanom, hogy én is megszavaznám Dittának a találkozást? :)) Nagy esemény lenne :)

A videóhoz: nagyon szép történet. Igazad van, f.é., hogy a dolgok változatlanul maradnak, de mindazért egy ilyen jutalom, hogy erőt adjon neki és a hozzá hasonlóknak is a továbbiakra, kijár. És tényleg szép.

LL, annyi összefoglalónak örülünk amennyit kapunk - noha nekem nagyon tetszett a Beastly-s módszer, de ha egyszeri mesét írsz, azt is elfogadom és örülök neki. És persze várom.
Ja, ahogy a filmet is.

xdittax írta...

Nem vagytok eszeteknél... Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Szeretlek Titeket! :')

Mit mondjak? Ha találkoznék Velük, a blogot képviselném, Titeket. De másért nem érdemelném meg. Nem vagyok kiemelkedő, közületek pedig pláne nem. Egyáltalán nem segítek sokat, annyit, amennyit szeretnék, csak amennyi tőlem telik.

Átölel a szeretetetek, csak még mindig nem tudom, miért ennyire fojtogató, amikor nem is tettem semmit... de fogok! Ha egyszer találkozhatok Velük, elintézem az életem árán is, hogy Ti is tudjatok, hogy végre ez a mese is valóra váljon! És akkor az a legszebb lesz! ×××

Névtelen írta...

helo mindenkinek
ditta milyen szavazásrol van most szo? és milyen mitingen veszel részt? ez esetleg utazásos? és köze van a hsm-hez? bocsi a sok kérdésért,de 2 napja nem voltam gép közelben puszi mindenkinek és persze neked is linkluvornek is
laura

xdittax írta...

Szia Laura! :)

Ne aggódj, semmi komolyról nincs szó, attól eltekintve, mennyire édes olvasóim vannak. Nem fogok egyelőre semmilyen találkozásra menni Zac-kel, vagy Vanessával, de a többiek megszavaznánk ezt, ha lehetne. Pedig Ők/Ti vagytok a legjobbak! :)