2009. jún. 27.

Valahol Sa5m és Gabi között

Nessa Hudgens-nek hamarosan új filmje landol a mozikban, és ennek kapcsán az Alloy interjút készített vele új, sokban különböző szerepéről, a rajongókról és még egy pletykát is végleg tisztázott.

Vanessa Hudgens úgy tűnik az a lány, akinek mindene megvan: nem csak hogy tehetséges színésznő, és bámulatos hangja van, de Zac Efron édesíti meg az életét! Annyira könnyű lenne utálni, de édes személyisége ezt szó szerint lehetetlenné teszi. Mindannyian a csintalan és élénk Gabriellaként ismertük és szerettük meg a High School Musicalben, de a Bandslam-ben egy teljesen új oldalát fogjuk meglátni. Ő játssza a sötétebb és sokkal titokzatosabb Sa5met. Hogy megtudj többet kedvenc furcsa ételkombinációjáról és az első csókjáról, olvass tovább!

Átmenet volt Gabriellából Sa5m-be váltani?
Izgalmas volt. Vicces. Végre sikerült egy valamivel különbözőbb karaktert játszanom és valami újat és mást csinálnom.

Sa5m monotonon beszél. Nehéz volt érzelmek nélkül beszélni?
Egy kicsit az volt, mert én egy olyan könnyelmű ember vagyok és majdnem mindenen nevetek, szóval ettől tartózkodnom kellett. Nagyon vicces volt, tudod? Ő egy különböző személy, szóval sokáig tartott.

Kivel tudsz a legjobban azonosulni azok közül a karakterek közül, akiket eddig megformáltál?
Valószínűleg valahol Sa5m és Gabriella között vagyok középen. Vidám vagyok, mint Gabriella, de valahol középen.

Sa5m szeret kólát inni Twizzlers-szel. Mi a te kedvenc furcsa ételkombinációd?
Szeretem a hasábburgonyát tejturmixba mártogatni.

A filmben Will bálványa David Bowie. A tiéd ki?
Angelina Jolie. Inspirál engem és erős, és ott van neki Brad Pitt. [Angelina] elég hihetetlen.

Sa5m-nek és Willnek van egy kínos első csókja. Milyen volt a te első csókod?
Vakmerőség volt. [A barátaim] felbátorítottak, hogy csináljam a barátommal, és én berezeltem. Megpusziltam és egyszerűen igazán kínos volt és végül is egy héttel utána szakítottunk.

Jártál középiskolába vagy otthon tanultál?
Otthon tanultam. Mielőtt megcsináltam volna a High School Musical-t. Úgy éreztem, mintha hiányozna valami, de amint megcsináltam azt a filmet, sikerült annyira sok mindent megélnem belőle! Igazán nagyszerű barátokat szereztem, volt szalagozóbálom és leérettségiztem azokkal az emberekkel, akiket szeretek és ráadásul nem volt egy olyan nagy drámám sem, ami a középiskolával jár.

A HSM-nek van néhány fanatikus, elvetemült rajongója. Mi volt a legőrültebb rajongótalálkozásod?
Valószínűleg Brazíliában. Visszafelé jöttünk LA-be és Zac-kel voltam, és a biztonsági csapat egymás kezét fogva körbevett minket és én meg: "Oh Istenem, ebből katasztrófa lehet. Nevetségesen festünk!" Amint besétáltunk, azt mondtam: "OK, nem muszáj megcsinálnod!", amikor rajongók egy csokra előtűnt valahonnan és tömegjelenetté változott. Őrületes volt.

Vagy valaha a spektrum ellentétes oldalán és rajongsz hírességekért?
Nem feltétlenül rajongok értük. Egyszerűen nagy tiszteletem van azok iránt, akikre felnézek. Ha valami, azokkal találkozni, akiket évek óta hallgatsz vagy nézel nagyon izgalmas és szenzációs.

A Funny or Die videód Zac-kel elképesztően vicces! Hogyan történt mindez?
Köszi! Zac mesélt erről nekem és azt mondta, valószínűleg jó buli lesz, úgyhogy én is mentem és a barátaink is ott voltak velünk és nagyon jól éreztük magunkat.

Azt a pletykát hallottuk, hogy beszélgetésekben volták Leah Clearwater szerepéért a New Moon-hoz. Igaz vagy hamis?
Teljesen kitalált volt. Egyáltalán nem beszéltem erről soha senkivel. Légből kapott. A testvérem nagy rajongója a könyveknek, szóval majdnem mindegyiket elolvasta és barátok vagyunk Nikki [Reed]-vel, aki benne van a filmben. Szóval ő mesélt nekem erről -- én meg mondtam, hogy "Fantasztikus lenne együtt dolgozni veled!" De ez nem most fog megtörténni.


Eredeti interjú: Alloy.

5 megjegyzés:

;o) írta...

Hah, nem tudom milyen furi meglepetést tud még okozni nekem ez a lány, de a sültkrumpli tejturmixba mártva igen bizarr.

A New Moon homály is felszállt, tiszta a kép - Sa5m és Gabi között félúton....

Fant írta...

Jó interjú, köszi Ditta! :)

Hát igen ;o), sültkrumpli tejturmixal tényleg kissé fura - na jó, nem is kissé :) Ennél már csak a sültkrumpli gofrival lenne durvább :))

Örülök, hogy tisztázódott ez a New Monn-os történet, hogy őszinte legyek, nem nagyon bánom, hogy nem lesz benne ebben a filmben, más jellegű feladatokra van szüksége - olyanra, ami aktuálisan nem ennyire népszerű, és nem övezi ekkora hiszti.

Jó, hogy a Bandslam előkerült, mint téma, újabban érthető okokból a Beastly-ről hallottunk sokat, miközben nyakunkon Bandslam.

A brazil visszaútra is emlékezhetünk, eszméletlen volt tényleg.

Hm, Funny or Die? ;)

xdittax írta...

Hmm, valamelyik nap pont csokis gofrit ettem. És közben az is eszembe jutott, hogy nekem is meg kellene tanulnom, hogyan kell ilyet gyártani, túl finom. :)

A Funny Or Die...tudom, tudom. Én is arra gondolok, amire Te Fant. Csak közben valahogy a napokban a második szó más értelmet nyert, és nem akartam ilyen funny dolgot "lehozni".

Névtelen írta...

Nekem is tetszett, és jó lett a ford:)

Azért örülök, hogy hamarosan eljön az idő, hogy nem csak két karakterét tudjuk összehasonlítani.

Z-nek és Nessának is vannak fura étkezési szokásai, de ez még szerintem bőven elviselhető a poliphoz képest:D

Fant írta...

Megértem a funny-s dolgot Ditta. Pont aznap lett volna aktuális ráadásul.

Eljön az ideje azért majd - és én bízom az időzítésedben :) A gofrigyártást pedig mesebeli úton megtanultad ;))

Igazad van LL, jó, hogy vannak újabb karakterei, noha még jogos a párhuzamvonás, de tényleg jó, hogy ebből a korszakból már kifelé megyünk azért.
És a polip, hát igen, azt ki nem próbálnám semmi pénzért, de V különleges ételét azért bátrabban és nagyobb valószínűséggel próbálnám ki :))