2008. márc. 9.

Ali Lohan a HSM3-ban?


Zac Efron és a kedvese, Vanessa Hudgens élvezte a hatalmas sikert a High School Musical filmsorozattal. Zac és Vanessa virtuális ismeretlen színészeknél és énekeseknél jutottak magasabbra a ranglétrán egy olyan párnak, akit most Zanessa néven ismernek, és mindkettőjük most olyan egész világon elterjedt csillagok, akik több millió dollárt zsebelhetnek be.

De mindezt Vanessa nem akarja megosztani Lindsay Lohan kishúgával, Ali-val. Egy jelentés az eheti Star Magazine-ből azt mondja, Vanessa megvétózta Ali-t a filmsorozatból. Ali nemrég kijelentette, hogy reménytelenül színészcsillag akar lenni és már el is vitték a HSM3 meghallgatásaira.

"De a 19 éves csillag fél, hogy a jóakarat elveszhet a forgatáson az új szereplő megjelenésével - a 14 éves Ali Lohan-nel! Amikor Vanessa meghallotta, hogy Ali verseng egy HSM3 beli szerepért, megvétózta." - mondja a forrás.
"Tudja, hogy Ali nem Lindsay, de ő még mindig kifárad attól a drámától, amit a Lohan klán hoz. A bennfentes szerint Vanessa azt mondta, hogy nem akar egy csepp kellemetlenséget sem a hangulattal a forgatáson."


[Forrás: National Ledger - Credit: Zac-Efron.Us]


Megjegyzés: Ez csak egy szóbeszéd, egy egyszerű pletyka, de az valóban töbsször elhangzott már, h. Ali Lohan szóbajöhet a HSM3 valamelyik új szereplőjeként!
Ui.: Na mi a véleményetek, kellően belehúztam? ×P

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sya Ditta!!Evy vagyok remélem még emlékszel rám;)
Nagyon szupiii a blogod mint,midnig.:DNagyon belehúzztál ügyi vagy:)
Én is lefordítottam az oldimra tegnap ezt az Ali Lohan dolgott,de én se hiszem el szerintem csak pleytka az egész..
Na sya!!Pux...Ewii

Névtelen írta...

A Star Magazine, a National Ledger és a National Enquirer olyan pletykalapok az USA-ban, mint nálunk a Blikk vagy a Bors. Szóval valószínűleg Vanessa reakciója csak fikció. (Én eleve rosszul vagyok azoktól a hírektől, amelyek úgy kezdődnek, hogy "egy közeli ismerős szerint" vagy "egy bennfentes elmondása alapján" stb. Ezek tuti kamuk, mert a sztárokhoz közel álló emberek biztosan nem akarnak rosszat nekik azzal, hogy befeketítik őket.)

Az viszont igaz, hogy Ali Lohan szerepelni akar a filmben, s hogy a Disney még Miley Cyrust is akarja. (Amúgy ő benne volt a HSM2-ben kb. 2 másodpercig.)

Van még 2 srác, akik a "kis Troy Bolton" szerepre jelentkeztek. Az egyikük például azt mondta, hogy utál énekelni és nem tetszett neki a HSM, a másik pedig nem szereti a musicaleket. Ez a választék, nem borzasztó?

Amúgy a héten derül ki, hogy kit válogatnak be. Én személy szerint nem örülök az új szereplőknek, s szerintem a Disney nagyon nagy hibát fog ezzel ekövetni. A rajongók a régiekre kíváncsiak, ha ők elmennek, nem hiszem, hogy sokan megnéznének még egy HSM-t. Márpedig mi másért akarnának új szereplőket? Biztos, hogy folytatni akarják a produkciót, de az is biztos, hogy a régiek nélkül.

A másik meg az, hogy hogyan fogják bemutatni az újakat úgy, hogy a régiekre is koncentrálnak közben? A téma ugye az elválás lesz és az érettségizés, minden végzős örök témái. Ez nem okoz elég aggodalmat az emberek életében? Miért kell még plusszba bajkeverőket beleírni a történetbe?

Én úgy érzem, a Disney csak a pénzre hajt és szerintem nagyon meg fogja bánni ezt. Sajnálnám, hogyha a HSM3 nem sikerülne jól, hiszen mégiscsak lezárul egy korszak vele. S bár a HSM2 rekorder film volt ami a premier nézettségét illeti, a mű nem kapott sok filmes elismerést, ami azt jelenti, hogy szakmailag nem volt jó. Ilyen előzménnyel az ember azt hinné, a Disney összekapja magát és csinál egy szép filmet az igaz barátságról, szerelemről, összefogásról. De nem.

Mind1, remélem nem lesz igazam. Ti mit gondoltok?

Pussz: Rita

Névtelen írta...

ewii-nek!
szija!
neked volt a blogod a hsm entral, ugye?és azon írtad hogy beszünteted azt az oldalt és hogy nyitsz egyet ami csak ashley tisdale-lel fog foglalkozni!ha létezik ez az oldal amit mondtál hogy nyitni fogsz akkor megadnád a címét,mert érdekelne!

Névtelen írta...

Sya névtelen igen enyém volt az oldi!!Ma nyitottam meg az Ashley oldal nincs sok infó eddig rajta csak három darab,de igyekszem csinálni!!itt az oldal címe...
http://tisdale-hsm.blogspot.com/

xdittax írta...

Szia Ewii, hogy is gondolhatod, h. esetleg elfeletettelek, az oladadat is rendszeresen átogatom, már ha tudom, és én is csak gartulálni tudok Neked! :)

Ebben a pleytkában, és a nemcsak Ali-val kapcsolatban teljesen egyezik Ritával a véleményem, de az újszereplőket felvonultató HSM3-mal is ugyanezek a kételyek dúlnak bennem. Nem értem mi szükség van rájuk, ha tényleg nem a pénz miatt, és foggalmam sincs konkrétan hogyan helyezik majd bele őket a mi kedvenceink közé.
Erről a 2 gyerekről meg, minek jelentkeztek a szereplőválogatásra, ha csak húzzák a szájukat, és viszolyognak az énekléstől?!
Miley-ról pedig, akkora táncszerep mint az All For One-ba jutott neki, annyi kijár most is, hiszen Disney-s csaj ő i, és emelett kebelbarátnők Ashleyvel, és Nessával, de hogy is valamilyen jelentősebb szerepet játszon el, nem tudom, nekem furcsa lenne..
Szerintem is iszonyatosan elszúrnák, ha már nem az eredeti karakterekre koncentrálnának, nem az Ő kapcsolataikra és szeretném ha méltán búcsúzhatnának ettől az egésztől, h. valami újba vessék bele magukat! És itt nem csak a filmbéli személyekre gondolok, hanem az igazi megformálóikról is!
Habár jobban belegondolva, ők mindig azthajtogatták, h. csak akkor "igazolnak le" egy újabb HSM filmre, ha jó a sztori, és talán ők se szeretnék, így befejezni. Kitudja? Remélem valami igazán jó fog kisülni a végére!

Nagyon örülök Rita, hogy felhoztad a témát, sztem még jóideig boncolgathatjuk! :)

Puszi Neked/Nektek: Ditta

Névtelen írta...

Ditta!

Csak Zac mondta azt, hogy kivárja, milyen lesz a forgatókönyv, Vanessa és a többiek már korábban aláírták a szerződést. A HSM2 DVD premieren kérdezték meg Ashleytől, hogy mi lesz a HSM3-mal, erre ő azt mondta, hogy nem olvasta még a forgatókönyvet, de biztosan jó lesz.

Nekem csak az furcsa, hogy Zac olyan nagy fizetésemelést kapott. Azt mondták, hogy azért nem írt alá sokáig, mert több pénzt kért, amit végül megkapott. Ez két dologra enged következtetni engem: 1) még nagyobb szerepet kap a filmben (ha ez egyáltalán lehetséges), 2) tudja, hogy nem lesz olyan jó a film és ezért valamilyen "kártérítést" akar. Mert valljuk meg őszintén, akármennyire is imádjuk a HSM-t, ez mégis csak visszaesés a karrierjében. Mármint ha belegondolunk, hogy a 17 Again-t neki írták, a Me and Orson Welles-nek ő a főszereplője, hát nem tudom, ehhez képest a HSM3 nem nagy kihívás. Ugyanakkor egy hűséges és jófej fiatalembernek tartom őt, aki mindig mondogatja, hogy büszke a HSM-ekre és soha nem felejti el a Disney-nek, hogy segítette a karrierjében. (Azt nem hiszem, hoyg azért akarna még több pénzt, mert ismertebb lett. Nem ilyennek hiszem őt.)

És ha új szereplők jönnek, még kevesebb idő fog jutni az eredeti gárdára! Tehát nem értem, miért kapna több pénzt, kevesebb szerepért. Jó, az új szereplők nem zárják ki az ő jelenlétét a jelenetekből, de azért mégis. Sőt mostmár nem 3, hanem 5 új szereplőről van szó. Egyszerűen nem fogom fel a dolgot.

Annál is inkább fura nekem a történet, mert a HSM szereplőgárdája nem 6, hanem 10 főből áll. Ha nagyon unják a készítők a Troyella jeleneteket (ami bolond dolog lenne, tekintve hogy ez a film alapja), miért nem koncentrálnak a többiekre? Ott van Kelsi és Jason, Sharpay és Zeke, Chad és Taylor, s akkor már találhatnának valakit Ryannek és Marthanak is. Annyi lehetőség lenne!

A VABN-en és a ZA Angel-en is fent van Vanessa legújabb interjúja az ET-vel. A végén beszél a HSM3-ról, azt mondja, amit a többiek is: nagyon várja már a forgatást, de szomorú lesz, amikor majd véget ér. Ami új, az az, hogy kifecsegi, hogy lesz folytatása a HSM-nek, de egyik eredeti szereplő sem lesz benne. Erről ennyit. Tehát ezért kellenek az újak. (Ez jó, mert akkor nem kell őket teljes egészében bemutatni, de azért mégis kell velük foglalkozni, hogy a későbbiekben a rajongók elmenjenek a HSM4-re.)

Nem tudom, ti mit gondoltok, én nem érzem úgy, hogy ezt így kellene csinálni. Eleve mozifilm lesz belőle, ami mindig nagyobb vállalkozás, mint a TV-film. Sokan fognak elmenni a premierre, ebben biztos vagyok, ahogy az is 100%, hogy minden film megéri, amelyben Zanessa egymás oldalán játszik. Én csak féltem őket, mert Hollywood nagy úr és ha egyszer beskatulyáznak, nehéz kitörnöd többé. Ha ez a film nem úgy sül el, ahogy várják, sokkal kínosabb lesz nekik azt mondogatni, hogy nem baj, mi egy nagy család vagyunk és ez nem is munka volt, hanem szórakozás, mintha csak TV-n vetítették volna le az adást. A tét tehát nagy.

Tudom, hogy ez egy rajongói oldal és nekem örülnöm kellene, hogy lesz HSM3, s támogatnom kellene azt. Boldog is vagyok és biztosan megnézem a filmet, csak azért bennem van a félsz egy kicsit. Talán azért, mert annyira szeretem Zac-et és Vanessa-t (meg persze a többieket is), ami hülyeség, mert nem is ismerem őket, de azért mégis csak a legjobbakat kívánom nekik.

Na jó, elhallgatok, írjátok meg, mit gondoltok! Pussz: Rita

xdittax írta...

Szia Rita!

Nem tudom, ezen még nem gondolkodtam, vajon Zac miért kap több pénzt. végülis mostmár írtó népszerű és sikeres és ez majd csak tovább fog fokozódni. A Disney-nek pedig valóban valamivel csak vissza kell Őt csábítani, de én is úgy hiszem, hogy Zac akkor is aláírta volna a szerződést, ha nem kapna annyi fizetést, mint amennyit. Tényleg mindig hangsúlyozza, h. mennyire hálás a HSM-ért, és így "tartozik" a HSM3-mal, persze ezt nem szószerint értem!
Olvastam, hogy valóban mégse sok új szereplő jön be, ráaádusl nem is kapnak akkora szerepet, legalábbis remélem, és enmnek szívből örülök!

Viszont én ott akadtam el, hogy HSM4. Mármint persze lehet, de olyan fura hogy ilyen átvezetősdi lenne így a HSM3, ráaádásul sosem rajongtam annyira az eszement folytatásokért. Akkor hozzanak ki valami új filmet, de az ne High School musical néven/címen fusson, szerintem, mert az már így kicsit elcsépeltté, unalmassá válik, vagy csak válhat. Legalábbis én úgy érzem, ez már, és ennyi már nem kell.

Az hogy a HSM3 mozifilm lesz, szerintem viszonylag remek ötlet! Mármint ez így utolsórész, búcsúzkodás, nagyon jó és méltó befejezést ad, ha nem folytátjak egy 4. résszel. Persze kérdéses hogy egy "egyszerű" tinivígjáték mennyire fog majd megállni a mozivásznon, annyi tuti, hogy rengeteg fiatalarajongó fog rá jegyet váltani, őrült nagy lesz a bevétel stb.stb. És ennek egy kis töredékét de én is fogom okozni!xD
Minazonáltal bízok a legjobbakban, és abban, h. mindez úgy süljön el, ahogy csak a legjobban tud. Érdekes, mert én már a 2. rész előtt rettentően izgultam vajon mivel rukkolnak majd elő, mi lesz a témája, és én is egyet értettem abban, hogy minek egy újabb folytatásos miacsuda. Aztán beláttam, hogy mégis csak kell, ráaádásul igazán fantasztikus lett a 2.film is, és ezért ,ár annak is örülök, hogy lesz egy amolyan búcsúzkodós film. De nekem ennyi elég is, ha még ez furcsán is hangzik, és innentől kezdve várom a z egyéb kiugrásukat, amin már tudjuk javában dolgoznak, és ezért mérhetetlenül büszke vagyok rájuk! <3

Pusszi: Ditta