2008. márc. 9.

Csevegés Vanessa Hudgens-sel


Távolról filigránnak, törékenynek, majdnem babához hasonlónak tűnik a Gothy viseletében Austinban a 'Will' forgatásán Vanessa Hudgens, aki az egyik legismertebb a Disney nagysikerű High School Musical-jéből. Ő közelről mégis cool, higgadt, rendkívül rugalmas korára (19) és globális hírességstátuszára való tekintettel.

(Egy elkóborolt lesifotós, ki valószínűleg azért van a városban, hogy becserkéssze Brad Pitt-et és Angelina Jolie-t, [BP is Austinban forgat], mégis őt és színésztársát, Gaelan Connell kapta le, amint a forgatásközben váltottak egy csókot. Azt gondoltam, hogy nekünk van egy paparraziellenes összhangunk Austinban.)

Egy forgatási szünetben csevegtünk a félénken barátságos Hudgens-sel, az Xbox "Rock Band"-jével való játszásról a szereposztás többi részével (ő akar egy sajátot), filmnézésről(Austin legjobb filmkiállításáról), és az evésről(nem fogjuk felfedni a kedvenc helyi éttermét, amíg a rajongók el nem hagyják a várost). Mindent egybe véve Hudgens azt mondta, hogy az Austinban való tartózkodása még a 16 órás munkanapok és a kevés szabadidő ellenére is fantasztikus!

by Michael Barnes

[forrás]

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

helló!
megtudod mondani,hogy ez a kép mikori és melyik rendezvényen készült? Már vagy egy hónapja keresem :( Előre is köszi!

GabriellA

xdittax írta...

Szia GabriellA!
A legjobb helyen érdeklődsz, ilyenekben én nagyon jártas vagyok - és ezt nem beképzeltségből mondom! Vanessa 2oo6.o6.11-én a TRL-ben volt vendég - erről az eseményről való a kép. El is navigállak egy galériába, itt rengeteg csodaszép képet találsz Róla! Csak katt IDE!

Személy szerint ez az egyik kedvenc jelenésem Nessától, nagyon gyönyörűen festett, a haja, ruhája, szeme, mindene! És nagyon szép a szomorú tekintete is!:)
Mindegy, remélem segíthettem, és ha valamit még keresel, csak szólj nyugodtan! Pussz: Ditta