2008. márc. 26.

Z.D.A.E. in ...

Sziasztok!

Lehet, hogy már sokatok elolvasta azokat a megjegyzéseket, amik elsősorban és fő témáját illetően Zac Efron hollétét tárgyalja, igaz csak feltételezésekbe bocsátkoztunk. És azért szerencse, hogy mindig figyelmeztettük magunkat, hogy az egész csak egy (tan)mese, rajongók spekulációin alapszik, de egészen biztos lábakon nyugodt mindaddig, míg ezt a teóriát a mi férfinemű alanyunk egyszerűen meg nem döntötte. És most jön az, hogy ezért kitekerem a nyakát!xD

Persze, Zachary már sokszor kapott tőlem "fenyegetéseket", de a végére mindig be tudtam bizonyítani, hogy van önfegyelmem, meghát mégse akartam és sose nem is akarok ártani Vanessának!:D

De nagyon úgy néz ki, és ez ellen nem tehetünk semmit, hogy Zac mégse csapott be minket (még szerencse!:P), nem eszelte ki ezt az okos cselt arra, hogyan védje meg magát, és Szerelmetesét a fotósok egyre csak növekvő hadától.

Natehát kibököm már végre, erre mik a fájdalmas bizonyítékok! Mindössze csupán 2 olyan árulkodó fotó, ami Zacről készült, és az Ő tartózkodási helyéről. Azaz...Londonban.

Az oka pedig rá még mindig az, hogy ottan forgatja a régiidőkben (mindenesetre régebbi) játszódó filmjét, a Me and Orson Welles-t.

Oh, és hogy egész pontos legyek a tények felállításában, azt se hagyom ki, h. ezek a fotók a fiatalemberről azon a napon készült, mikor a 3 HSM lány repülőgépre szállt, hogy Salt Lake Citybe utazhasson. Tehát március 24-én. Bár mondja meg nekem valaki az őszintét, ki a csuda dolgozik Húsvét vasárnapján??? Kivéve akkor, ha nagyon feszített a munkatempója. Mert Zacé igenis az. Végülis lassan-lassan mindenki a szereplőgárdából megérkezik a próbákra, valamikor már Zacnek is csatlakoznia kéne.

De egy nagyon kicsit én még mindig reménykedek a mesében...


13 megjegyzés:

Névtelen írta...

ohhhhhh:( pedig teljesen olyan mintha a reptéren az a srác Zac lenne! Az nem lehetséges h ezek a képek máskor készültek..csak 24.-én kerültek fel? bár lenne már vmi biztos info Róla ...

Névtelen írta...

Szia Ditta! Én éreztem, hogy tényleg csak mese a Zac-es rész... De azért szép mese volt!:) Reméljük viszont, hogy legközelebb már tényleg ő is menni fog a HSM3 forgatására!
Vanessa-ról felkerült egy újabb videó, amiben elmondja, hogy mért támogatja a Neutrogena-t!:)
Kül. neked lesz valami versenyed mostanába??? Ha adok egy e-mail címet, akkor írnál nekem? Mert sok dolgot szeretnék rólad megtudni!!!:)
Pux: *Nóri*

xdittax írta...

Igen, engem is gyötör, és ez a dátum zavar össze teljesen. Miért ne lehetne, hogy valahogy összekutyulták a dátumokat, eltévesztették, összekeverták, vagy csak egyszerűen megbízhattalan a forrás(uk). Miért is ne lehetne lehetséges ez? De ha mégsem, akkor meg sajnos hasztalan a kapaszkodók után nyúlni...

Olyan kétségbeejtő a helyzet. Na jó ez erős volt, de azért csak egy csöppet idegörlelő, nem?:S

Üdv: Ditta

xdittax írta...

*Nóri!*

A Te bejegyzésedet még el se olvastam, tehát csak most válaszolok.

Tudom bennem is egy csomó kétely felmerült a mese valóidiságát iletően, hogy túl "összeesküvő-elméletes" meg satöbbi. De akkor is, már nem tudom mit higgyek.
Mindenesetre ha zac még nem tette volna meg, akkor nagyon húzzon bele, és repüljön mihamarabb a Salt Lake Cityben tartózkodó kedveséhez!:D

Lesz bizony versenyem, immáron az utolsó végső döntő lesz megrendezve a Szellemi Diákolinpiából, a 3. forduló, és ezen fogok részt venni éprilis 5-én. Már nagyon várom! Tele izgalommal, félelemmel, szóvl csupa vegyes érzelemmel, de azért magabiztosan! :)

Majd mesélek még róla, szívesen levelezek én akárkivel, ha arra szépen megkér. Tudod mit, máris leírom a mail címem, publikus az.

xdittax@citromail.hu

Puszi Neked, szép napot: Ditta×××

Névtelen írta...

DE,mondjuk az is lehet hogy Zac vasárnap vette fel az uccsó jelenetett délelőtt a Me and Íorson Wellesből és ment is utazni a Hsm3 táncpróbáira nem???Ez is lehet!!!Mondjuk szerintem illetve tutti hogy Zac volt az a kapuccnis csákó vagy vaalki olyan aki nem tudom,de biztos hogy vaalki akit ismer Vashley!!!

Névtelen írta...

Dittám!

Én is láttam a képeket, de őszintén szólva ezek nem bizonyítanak semmit. Először is a legjobb tudomásom szerint néhány foglalkozástól eltekintve az összes keresztény országban tilos dolgozni a nagy ünnepek alatt. Ezt eléggé figyelik a hatóságok, s rendben van, hogy sztárról beszélünk, de azért szerintem még ő sem szeretné a szabadságát erre feláldozni, ha nem muszáj, a büntetést pedig pláne elkerülné.

De tegyük fel, hogy tényleg dolgozott. Méghozzá 24-én. Az azt jelenti, hogy akkor Londonban volt. Anglia fővárosa LA-ből repülővel 6-8 óra alatt elérhető, s számolni kell az időeltolódással is. Tehát hiába szállsz fel a gépre egy bizonyos időpontban, korábbra kell állítanod az órádat, amikor megérkezel.

A képekről csak annyit tudni, hogy 24-én készültek. De melyik időszámítás szerint? Simán elképzelhető, hogy az időeltolódás miatt "átugrik" vagy "előreugrik" egy napot az ember fia/lánya.

A lányok reggel/délelőtt voltak a reptéren. Ha tehát Zac munka után átrepült Amerikába, simán megérkezhetett velük egy időben. S akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mi van akkor, ha nem volt otthon, csak a reptéren várt. Hiszen Nessa volt a lakásán, elhozhatta a cuccokat.

Tudom, tudom, vadregényes, összeesküvés-elméletes az egész. De neketek nem furcsa, hogy megjelenik valaki a semmiből a zűrzavar közepén protokollkészültség alatt, egy fotós azt kiabálja, hogy Zac Efron, a lányok a srácra néznek, a biztonsági ember pedig továbbtuszkolja a kapun? S mindezek tetejébe megjelenik pont másnap két kép róla? Szerintem több itt az összefüggés, mint a véletlen. S szerintem ismét ott tartunk, hogy valakik el szeretnének hitetni velünk valami mást.

Persze az igazság soha nem fog kiderülni, csak számomra túl sok a kérdés. De mind1, majd minden úgyis kiderül a maga idejében, nem igaz?

Pussz: Névtelen Barátod

Ui.: Nem gondoltam, hogy ennyire felkeltette az érdeklődésedet a gondolatmentem, s azt pláne nem vártam, hogy ilyen hosszasan válaszolsz majd nekem. Tartsd meg a jó szokásodat! Cupp!

xdittax írta...

Persze 1000% hogy köze volt annak annak a rejtéley illetőnek Asnessához, de hogy tényleg zac volt-eő...Utána kéne járni , ki kéne számítani az időzónákat és eltéréseket, mert szerintem viszont annyira nem lehetséges, hogy egy ember ilyen sokat és messzire utazhatna egyazon napon. Vagyis...áhh, nem tudom, az ilyen nekem magas!:D

De ez se lenne rossz teória!

xdittax írta...

Megint úgy jártam, hogy csak akkor figyeltem fel NB a Te commentedre is, mikor már elküldtem a sajátomat...

Ne csodálkozz hosszú írásra, hosszú válasz esedékes, pláne ha az illető megérdemli:P, és érdekes, sőt ilyen rendkívülien bonyulult dologgal hoz szembe.!:)

De azthiszem azért a másik illetőnek szánt válaszom is a Tiédhet vág, mint mondtam nagyon felkeltette az érdeklődésemet és szintúgy öszezavart engem az a dátum, és megnyugtató hallani számomra, hogy lehetséges összehozni még mindig ezt az utazást az időeltolódásokat is figyelembe véve. Persze azt gondoltam, hogy mivel USA előrébb van az időben, mint Európa, minden lehetséges, cak hinni kell benne!;)

Nagyon furcsa ez az egész, és irritáló az, hogy talán sose kapunk rá kielégítő választ, de annyi csak bizonyos, hogy az az illető a reptéren igenis fontos ember volt, és punktum! :)

És az én tippem is továbbra is Zachary marad..<3

Csók: Ditta

Névtelen írta...

Az én tippem is Zac! Nagyon úgy néz ki h Ő van a kapucni alatt...szinte biztosra veszem:D

Gartulálok a blogodhoz, nagyon klassz;) és annyira jó itt olvasni mindenki véleményét a kommentárokban, és tudni, hogy mások is ugyanúgy éreznek Zanessáék iránt mint én.:)
üdv.: Évi

xdittax írta...

Szia Évi!

Mos már lassan nem tudok mit írni ehhez az ügyhöz kapcsolódóan, annyi minden lehetőséget megnéztünk, sok volt már, de akkor is nagyon izgat! Ezért csak örömmel veszem, ha mégtöbben leírjátok ide a Ti saját véleményeteket! Hajrá!;)

És hidd el, a legboldogabb még is én vagyok azért, hogy Veletek együtt tárgyalhatom meg/ki az aktuálisokat, nekem esik a legjobban, hogy vesziket a fáradságot és commenteltek, ez nekem is hihetetlenül leírhatatlanul fenomenális érzés, mindig feldob és boldoggá tesz az hoyg tudom van itt egy kisebb Zanessa-rajongói társaság!
Szóval ne hagyjátok abba!<3

Köszönöm Évi a dicséretedet, puszi Neked: Ditta×××

Névtelen írta...

Sziasztok!
Látom ez a téma nagyon felzaklatott mindenkit!Meg is értem.
Egy kicsit utánna néztem a repülőjáratoknak.Lehet,hogy rosszul olvastam,de nem találtam járatot Londonból Salt Lake Citybe.
Szóval előbb hazakellet jönnie.9 óra az eltérés.Lazán megtutta csinálni.
Remélem így volt!
De Zac nélkül nem is tudják elkezdeni a próbákat,szóval...
Reméljük,most épp kedvesével és barátaival jót röhögnek ezen az egész ügyön.

Remélem Ditta nagyon sokáig működtetni fogod ezt a blogot.:)Sok oldalon jártam már,de ez...További sok sikert!
Nagyon köszönnyük neked!
puszi:Taki

Névtelen írta...

Sziasztok!
Szeretnék egy kicsit segíteni Nektek, mert látom teljesen oda vagytok...
Zaangels oldalon olvastam, hogy +1 hét még a MAOW forgatás.
Így alakult, bár nem biztos, hogy Neki is végig kell csinálnia.... A menedzserek biztos találnak vmiféle kiutat.
Zac tehát kissé késik Utahból, de a forgatásig van még 3-4 hét és biztos lesz vmennyi idő aklimatizálódnia is.
Nyugi kislányok, a közeljövőben biztos lesz hír a LOVAGról.
Egyébként meg csak azt hidd el amit látsz és azt is fogadd kétkedéssel (vagy hogy is van ez?)

xdittax írta...

Taki!

Wáá, én odáig nem mentem el, hogy mindennek utána jártam, ez nagyon dicsértes dolog Tőled, köszi szépen!:)
Viszont az, hogy zac nélkül nem tudják elkezdeni a próbákat...azokat a dlokat feltudják venni, amiben nem énekel, azokat a jeleneteket próbálhatják, amikben nem szerepel...és az is lehet, hogy még ténylegesen nem kezdődtek el a kemény próbák. Végülis MoMo-ról, és Corbin-ról sme érkeztek meg az infók, hogy ott vannak-e vagy sem, bár lehet, hogy őket nem kapnák le a papparazzik, nem tudom...
elkezdeni a próbákat,szóval...
Reméljük,most épp kedvesével és barátaival jót röhögnek ezen az egész ügyön.

És igen, hadd mondjam, hogy ebben nem kell reménykedned, mert előreláthatólag valóban nagyon sokáig élni és virágozni ez a blog, vagy még annál is tovább!;)
Én köszönöm Neked a szavaidat, és köszönöm Nektek a bizalmatokat!<3
Pussz!

Kedves ismeretlen "névtelen"!

Arra nem tudok igazán mit mondani, hogy még forgat-e egy hetet, vagy sem. Őszintén, szerintem ezt leginkább mi nem tudhatjuk, és a mi alatt az egész rajongótáborát értem. Ráaádusl ha már az "öszeesküvés-elmélet"-nél tartunk, azt is mondhatjuk, hogy ez is a megtévesztés része. Vagy nem?:)
Ez mind csak egyelőre feltételezés, spekuláció, de van aki számára elég biztos lábakon áll...

De jajj, az utolsó mondatod nagy fejtörést okozott ám nekem!:D
De azért az is biztos, hogy nem mindig hihetsz a szemeidnek, mert szimplán könnyen azokat is megtéveszthetik, pláne egy ilyen összesküvéselméletben!xD (Hogy a napokban hányszor használtam ezt a szót...!xD)

Üdv: Ditta