2008. márc. 18.

Zac & Miley kapcsolata

Úgy tűnik, hogy mindenki ismer mindenkit a Disney világegyetemben, és ez vonatkozik a Hannah Montana csillagra, Miley Cyrus-ra és High School Musical szerelmespárjára Zac Efron-ra és Vanessa Hudgens-re is!
Mindazonáltal, mi nem gondoltunk arra, hogy a Cyrus lány egyik legjobb barátjának tartja Zac Efron-t.

"Zac Efron és én legjobb barátokká váltunk, és (mostmár) minden lány azt mondogatja, "Oh, annyira szerencsés vagy, Ő annyira hot!" - mondta a J-14 Magazinnak Miley.

De ne legyenek rossz gondolataid!

"Ő olyan, mint a bátyám!" - tette hozzá Miley, eredeti nevén Destiny Hope Cyrus.

És ez nem változna akkor sem, ha esetleg Zanessa szakítana.
"Nem randizhatsz a legjobb barátod exével. Ez szabály!"

Forrás: Zac-E.Com.

Nos valóban, Miley, aki nem mellesleg kb. egykorú velem, de velem ellentétben világhírű, egy nagyon korrekt leányzónak tűnkik, és tudjuk, hogy tényleg igazán jóban van, már-már legjobb barátságban Vanessánkkal! De hogy Zac-cel? Ezt azért nem hiszem. Legjobbak semmiképp, de barátok természetesen lehetnek. És mint kiderült, azok is! Közös képre azonban én nem emlékszek...Vagyis tudom, hogy valamikor mitnha láttam volna, de nem sikerült felkutatnom mindeddig.xD

KÉSŐBB: Így utólag, egy nappal lekésve, de szeretnék Nagyon Boldog Születésnapot Kívánni a HSM-filmek Kelsijének, Olesya Rulin-nak! A Moszkvában született szépséges színésznő hazai idő szerint tegnap töltötte be a 22. életévét! Reméljük jól telt! :)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia! remélem hogy zac nem jött össze cyrussal , de nem is feltételezek ilyet róla , mert ő azért mindenkinek zanessa!! és reméljük , hogy nagyon naagyon sokáig haljuk még ezt a szép nevet!

xdittax írta...

Nem, nem ezer%, hogy nem jöttek össze a Hannah Montana üdvöskéjével, és mint elmondta sMiley is, ez soha nem is fog megtörténni!

Zanessa Forever!<3

Ditta×××

Névtelen írta...

Juuuj, láttátok már a legújabb candidokat Nessáról amin New York-ban shoppingol?:D nagyon aranyos képek..:D és rajta van a gyűrű;)

xdittax írta...

Jajj, csak most nézem! Wíííí, ezt azt jelenti...New York, New York!<3
De szeretlek Téged és nemcsak a Jóbarátok miatt,hanem mert összehozod szerlmespárunkat, ezt már majdnem biztosra veszem! :D
Mert Vanessa még nem promosíthatja albumát, se semmijeét, újfilmjét satöbbit, hanem csak egy valami miatt, illetve valaki miatt utazhatott a nagyvárosba...Ugye ti is arra gondoltok, mint én?!
Végülis Kedvese, Párja, Zachary fog forgatni, vagy akár már forgathat New York városában, hiszen oyl' nagy a csend körülötte! Jajj, Istenem annyira, kimondhatatlanul boldog vagyok, még akkoris ha előre örülök!:)))))

És rajta van a gyűrű! Igazam lett?:)

Na és a hajáról is lehet csevegni... Nem rossz, nem rossz, de nekem még szokatlan.Majd megszokom, főleg ha már férfitársa frizujával is együtt látom! Őrült lennék?xD

Na pussz: Ditta×××