2008. márc. 23.

Vanessa - 22.03.08.

Sziasztok!

Húsvét vasárnapja is Vanessa candidokkal örvendeztet meg minket, igaz, csak tegnapról, az időeltolódás, tudjátok...

De először még hadd ajánljak figyelmetekbe pár korábbi Vanessa candid frissítéseket! Természetesen mindegyik a napokban készült!
+ Arriving at LAX Airport
+ At her Producer's House in Venice
+ Shopping at Scoop

De a legújabbakon, először is barátnőjével, - nem mondom, hogy újdonsült, mert már eddig is ismerték egymást, de kétségkívül jobban összehozta őket új közös filmjük forgatása a 'Will' - Aly Michalká-val láthatjuk, közösen mentek Los Angeles-ben egy kis shoppintútára. De előtte még egy orvosi központban is megfordultak. (Medical Center) Láthatóan élvezték is az egyformatáskás lányok, (vagy legalábbis egyforma márkájú mindkwttőjük tatyója - Balenciaga) de nekem be kell vallanom, nem rossz szándékkal, sosem volt szimpatikus egyik Michalka-lány sem. Nem akarok és nem is szokásom senkit elítélni, főleg, hogy még egy filmjüket, egy dalukat se ismerem, de valahogy valamiért akkor sem csípem Őket túlzottan. Persze ez csak az én személyes megérzésem.



Az összesített képekért katt IDE!


A nap folyamán később azonban ebédelni Vanessa már családja hölgytagjai társaságában ment, erről sajnos viszont nincs túl sok képünk, azokat is ITT tudjátok megnézni!

Mindenesetre Vanessa vagy kapott egy kis szabit, márcsak Húsvét alkalmából is, vagy ténylegesen befejeződött a 1Will' forgatása, New York-kal bezáérólag. Hamarosan úgyis kiderül. De legalább addig is van Nessánknak néhány nyugis napja, és végre újfent volán mögé ülhetett!:)

EDIT: Felkerült a youtube-ra egy Van-ról és Aly-ról készült candidviedó is.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én nagyon sanálom, h azzal a michalka lánnyal lóg Vanessa!!! Kár, hogy hanyagolja Ash-t!!!

Névtelen írta...

Szerintem meg tök jó hogy együtt vannak.Vanessa egyáltalán nem hanyagolja Ashley csak mint a kettőjüknek meg van a dolga...Ash most Jareddel foglalkozik töbet,de biztos hogy majd Vanessával is fognak lógni!!:)

xdittax írta...

Ez azért nem azt jelenti hogy hanyagolja Ashley-t, egyszerűen csak más társaságára is vágyik, ráadásul csak élvezi a kis pihenőt, míg valóban Ash inkább barátja társaságát keresi, és eközben esetleg Ő is vásárolgat. És néha még a stúdióba is benéz....
Egyébként Aly épp most, vagyis majd pár napp múlva(pontosan nem tudom mikor) fogja ünnepelni a 19. születésnapját és ezért enm haragszunk Nessre ha az ünnepelttel tölti az idejét, főleg a pasija másik földrészen van...:P