2008. márc. 14.

Szellem a 'MAOW' forgatásán


Zac Efron, a tehetséges fital színész azt állította, hogy látott egy kísérteties alakot a 'Me and Orson Welles' forgatásán Isle Of Man-en egy zínházi ablakból.

Zac és színésztársa Claire Danes azt mondta producereknek, hogy egy jelenet alatt szemtanúja voltak egy természetfeletti lénynek a Gaiety Theatre-nél - jelenti The Sun.

A film legénysége kigúnyolta a csillagokat és csak ugratják őket a félelmeikkel.

Forrás: Showbiz

***

Igen, ez nagyon mókás és aranyos hír, de nem muszáj elhinni, főleg ha valaki nem hisz a szellemekben. Ha valakit érdekel, és viszont hiszek!:)
Mindazonáltal sokan írják a neten, ez még még mindig csak egy Sun hír, és ezért nem biztos hogy igaz is! Remélem mihamarabb tisztában lehetünk a hír hitelességével, és a szellem hiteleségével is!;) Várom a commenteket!:D

164 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia Ditta!
csak azt szeretném mondani, hogy a jetixen leadják a HIGH SCHOOL MUSICAL koncertet!azt még nem tudom mikor de hamarosan!úgy hogy nézzétek a jetixet!
pußi Cili

xdittax írta...

Sziaa!
Wow, annyira köszönöm hgy szóltál! Utánanéztem amennyire tudtam a TV-újságban, egyelőre megtaláltam 2 alkalommal, vagy hárommal, nem is tudom, de az biztos hogy húsvét hétfőn, és előtte 21-én valóban le fogják adni, ha mindenigaz 21:00-kor! De még pontosan utánanézek, vagy ha bárkit tud valamit, nyugodtan értesíthet! Mindenesetre, egyszer tuti megnézem, ha nem többször! Wíííí!:)
Köszi, puszi: Ditta

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Kitti vok én úgy tom, h jövöhét pénteken lesz a tvbe a koncert, és 15 órakor, de a pontos idöt még megirom. Amúgy az irásaink hol vannak mert nem találom? Hogy vagy? Kellemes hétvégét.
Pussz!

Névtelen írta...

Szia Ditta! Tudom, hogy hatalmas kérés és írtó nagy bunkóság, mert sok munkád van ebben, de készül egy weblapom a Miss-Vanessa és megszeretném kérdezni, hogy néha megengeded-e, hogy elvigyek 1-2 hírt?? De csak akkor vinném el, ha nagyon nincs időm fordítani! Lécci válaszolj! Jah és persze minden képpen szerepelne ott a neved!:)
Csak így tovább!
Pux: Linda

Névtelen írta...

Szia Ditta! csak azért írok, mert szeretnék neked elküldeni ezt a linket, ahol hallhatod Vanessát énekelni a Will-ben 1 percig! 2 videó is van az egyoknek jobb a minősége!

http://fr.youtube.com/watch?v=lTNaz1LnafQ

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=29782300

xoxo
Hajny

Névtelen írta...

szija!
szeretnék én is nyitni egy blogot!viszont nem tudok hír forrásokat!tudnál nekem mondani párat!

Névtelen írta...

Minden oldalon azt olvasom,hogy Zanessának már vége,mert szakítottak. Lehet,hogy igazuk van. Várom már,hogy visszatérjenek és befejezzék a filmjeiket.Akkor majd többet tudhatunk már.

Névtelen írta...

Nos, elég kétségbeejtő, hogy Van nem hordja a gyűrűt, holott egészen az austini filmfesztiválig, állandóan látható volt rajta. (Igen tudom, hgy ez még nem minden). Most azonban rajta van az új kképeken a piros karlánc (tudom ez sem jelent semmit). Fiatalok, valószínüleg nem az elsők és nem az utolsók egymásnak és elég elfoglaltak is. Na meg gondolom a környezetük is elég bohém, tehát minden együtt van ahhoz, hogy esetlegesen a kapcsolatuk minősége megváltozzon- esetleg szerelemből jó esetben szeretetté "fajuljon". Ezt is el kell fogadni - bár tény és való, hogy Isaura vagy a Dallas óta nem izgult senki ennyire főszereplőért, mint a világon sok ezer rajongó teszi értük napjainkban. Nos, hamarosan többet is fogunk látni belőlük L.A.-ben. Akkor majd kiderülnek a dolgok biztos. Addig remény marad csak, hogy a lápból feltör a szökőkút. Az is lehet, hogy az újabb hsm forgatás újra beindítja szenzorokat! Ahhh, az élet kiszámíthatatlan.
Drága Ditta! Látom az oldalad él és virul. Örülök! jó mnkát és tanulást kívánok. Emlékszel még?: "Egy idősebb....."

Névtelen írta...

Szerintem egyetlen egy ékszer sem változtatja meg az emberek érzését, így ha van gyűrű, ha nincs, egy kapcsolat fenntartható.

Amúgy én ha a helyükben lennék, biztosan nem viselném a gyűrűket nyilvánosan. Csak azért nem, mert mindenki ezt figyeli. És innentől kezdve a "gyűrűvadászat" már kinőtte magát tömegjelenséggé, így egyáltalán nem csak kettőjükről szól. És igazából szerintem addig voltak jól együtt, amíg nem jelentették be, hogy randiznak. Azóta mindenki vagy arra vár, hogy összeházasodjanak, vagy arra, hogy szakítsanak. Ők pedig csak élni szeretnének!

Azért, mert minden oldal azt találgatja, hogy együtt vannak-e még, nem jelenti azt, hogy szakítottak. Több hitet kérünk, emberek!

Bár kedves "idősebb hozzászólónak" igaza van: a HSM3 forgatása majd mindent eldönt, majd minden kérdésre választ fog adni.

Addig pedig tényleg csak a remény marad: a remény abban, hogy látjuk Őket még március vége előtt együtt...

Pussz: Jb

Ui.: Péntek este 21 órakor lesz a koncert a Jetixen.

xdittax írta...

Itt is sziasztok! :)

Huh, először is, azthizsem majd mindekinek részben vagy teljesen válaszoltam már a legfrisebb hírben a főoldalon, de most ha kell ki is egészítem, de csak röviden!:)

Kitti: Az írásaink? Mármint a beszélgetéseink? Mert ha azokra gondolsz, így hirtelenjébe én se tudom Nekem megmondani, majd utánakeresek!:) És azt hiszem a hogy létéi állapotomat már elmondtam, de egy szóval összefoglalva, bár lehet hogy nem a legtökéltesebben, de boldog vagyok! És valóban kellemes hétvégém volt, csak azt sajnálom, hogy én nem kívánhattam Neked és Nektek viszont! De remélem ettől függetlenül még az volt!;)

Linda: Neked teljes egészében válaszoltam a hírben, természetesen megtheeted, főleg, hogy olyan udvariasan és becsületesen kértél meg rá! Ezt köszönöm Neked! És majd megadod az oldalad címét? Nem ellenőrizni akarlak, csak egy jó Vanessás honlapot akarok ismerni!:)

Hajny: Neked itt is nagyon köszönöm a videókat, tényleg, és akkor mindjárt meg is nézem őket!
De Ti is elmondhatjátok ilyen is a dala, és kinek hogy tetszik!:)

"Egy idősebb...": Egyszer már nagyon "ideges" leszek azért, mert mindenki azt feltételezi rólam, hogy esetleg elfelejtettem!xD Mindekit az emlékezetembe vések, kit ezért, kit azért, de ha valami biztos, Rólad sose fogok elfelejdkezni! :)
És megkérhetlek valamire? Ha időd, munkád engedi, többet hallasd a hangod, néha már hiányzik nékem!:)

Jankababa: Nagyon érdekes, amit írtál, és őszintén szólva igazad van. Sokkal nehezebb a kívülálló emberek miatt kezelni a kapcsolatukat, folyamatos próbatétel, de lényegébe véve akkor se változtat azon, hogy szeretik-e egymást, vagy sem. És remélem én is, ahogy Te és Ti is, hogy szeretik egymást, de nagyon!

Mert ajánlom Nekik!;)

Sok-sok csókot küldök Mindekinek: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Megtaláltam az irásainkat, de most ide irok!
Kunszentmiklóst azért kérdezdtem mert én valójába odavalósi vvagyok, csak felköltöztünk Pestre. Az eredményednek nagyon örülök. És el árulom neked, hogy én is imádom a Forma 1-et, és én is megnézztem élöben. Ja és nekem is Kimi a favoritom, igaz Kimi elött Schumis voltam. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul kezdödött nekik a szezon, de ennél márcsak jobb lehet.
Sok ikert a döntöhöz. És ezentúl együtt izgulunk Kimiért és a csapatért. A hétvégémet sajna ez beárnyékolta, h nem ő lett a gyöztes.
Pussz Kitti

xdittax írta...

Szija Kitti!

Jajj, nagyon örülök, h. Te is Kimi-párti vagy, vagyis fan!:)
Persze tiszteletbnen tartom én mindenki "ízlését"/kedvencét és véleményét, de örülök ha közösért szurkolunk majd hétről-hétre! Vagy 2 hétre! De hál'Isten most ezen a hétvégén is lesz, alig bírom már kivárni, és nagyon imádkozok azért, hogy most tudjon Kimi, és Felipe is bizonyítani! :)
Köszönöm a bíztatást, nagyon jól esik, és majd igyekszek!
Pussz:Ditta

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Igen nagon jó lesz, hogy hétről-hétre együtt tudunk majd szurkolni! De most jó lesz, mert nem lesz olyan korán és tuti, hogy Kimi nyer!
Mikor lesz a verseny?
Pusz Kitti

xdittax írta...

Háát, így azért én nem jelentem ki, inkább csak bizakodok, és le is kopogom(alulról, bal kéz, középső ujjal, 3×)! Habár a versenyem előtt már kijelentettük, hogy megnyerjük és sikerült is! Most is azzal bátorítjuk egymást, hogy nem lesz nekünk elleffelünk, mindekit lesöprünk! Ez így egészen hatásos!:) És április 5-én lesz, Tatán! Bárcsak ott tartanánk már, és túl lennék rajta, mondjuk egy aranyéremmel!:)))
A Te hétköznapjaid hogy telnek?
Visszatérve még Räikkönenhez egy pillanatra, azért örülök hogy legalább 1 pontot kapott! Sovány vigasz, és a gonosz emberek szerint meg se érdemli se Ő, se acspat, de én örülök neki, mert minden egyes pont számít! Remélem mostmár mindig fognak szerezni!:)

Na pusszi: Ditta

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Igen fognak szerezni mindig pontot a Ferrarisok. És drukkolok neked a verseny miatt. Nekem a hétköznapjaim lassan tanulással telnek, mert 6 hét és érettségi.
Kunszentmiklóson jártál már?
Szép napot holnapra!
Szió

xdittax írta...

Szia Ditta!
Igen fognak szerezni mindig pontot a Ferrarisok. És drukkolok neked a verseny miatt. Nekem a hétköznapjaim lassan tanulással telnek, mert 6 hét és érettségi.
Kunszentmiklóson jártál már?
Szép napot holnapra!
Szió

Kitti!
Örölök a magabiztos kihelentésednek! Nagyon pozitív!:D
És nem, sajnos még eddig nme jártam Kunszentmiklóson, majd egyszer bepótolom!
Bizony itt az érettségi időszak, és még én panaszkodok így 3 évvel előtte a sok tanulás miatt, és én rettegek tőle anniyra!:D De Téged csak bátorítani tudlak! De lehet hogy nem is kell, vagy hogy is van ez?:)
Pussz: Ditta

Névtelen írta...

Szia Ditta!
A hétvégén nem leszek! Utazok Kunszentm.ra. De nézzem a F1-et és a koncertet is. Kiváncsi vok mindkettőre. A ferrarinak jónak kell lennie.
Ne félj a tanulástól, vagyis az érettségitől, nem nehpéz.
Szép hétvégét, vasárnap leszek!
Szió Kitti

xdittax írta...

Kár, hogy nem leszel, szívesen elcsevegtem volna Veled is a legfrisebbekről, de legalább lesz mit bepótolni!;) Most néztem meg, egész jól, sőt, szerepeltek a szabadedzéseken! Ez nekem nagy öröm ám!:D
Viszont kívánom, és kellemes ünnepeket! Puszi: Ditta

Ui.: Én lehet, hogy nem ma nézem még a HSM koncertet, úgyis adják többször még később. De Midnenkinek ezúton is jó szórakozást hozzá!:)

Névtelen írta...

Szia Ditta!
KIMI nyert! Jó sok frisset tettél fel, nem gyzzöm olvasni:) Neked is kellemes ünnepeket és sok locsolot!
Amúgy Zac és Nessa talijával mizú?
Pussz Kitti

xdittax írta...

Jajj, szia!
Annyira sajnálom, hogy csak most kukkantottam ide, hátha hírt adsz már magadról, és ne hogy azt hidd, hogy nem hiányoztál már, annyira meg akartam volna már bezsélni Kimi győzelmét. Mert nyert-nyert-nyert! :))))
Azért Massát sajnálom! Nem kívántam, hogy kiessen, csupán csak annyit, hogy legyen második...*bűnbánóan mosolyog*
A Húsvét eltelt, jó is volt, nlunk midnen simán és bkéksen zajlott, szerencsére! Mind1. ez hosszú.

Zac és Ness randevúja sajnos későbbre csúszott, pedig már nagyon lelkes lettem, de hamaraosan úgyis minden bepótlódik(?), hiszen már készülődnek Utahba! Wííí!<3

Puszi Neked, remélem Neked is jól telt a húsvéti szünet! Légy jó:D itta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Na végre, hogy irtál már. Igen Kimi nyert és nyerni is fog! Massa meg bénázik, ami sajna baj!
Képzeld vettem HSM újságot, igaz nincs benne semmi új, de azért jó, és a hátlapján reklámozzák a HSM könyveket. Nem tod kiteriteni, h hol és mennyiért lehet kapni őket?
Nekem már van sulim sajna, ma kezdödött, és mivel 5 hét és érettségi csak napi 1-2 órát leszek gépnél.
A húsvétom nekem is jól telt.
További jó szünetet neked és várom válaszodad.
Pussz Kitti!

xdittax írta...

Szia Kitti!

És csak a netenm nézegettem a scannelt változatait az újságnak,(kövezzetek meg, de azért sajnálom rá a pénzt...) a könyvekről nem hallottam még. Mégis milyenek? De azért megpróbálok utánanézni, minél hamarabb.
Nekem is van, valahol félreérthettük egymást, már ugyanúgy én is mentem suliba tegnap, azaz szerda óta. Szóval nekem sincs pihenés, de azért ide mindenképp feljárok Miattad, és Miattatok!:)

Puszi Neked: Ditta

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Jajj nagyon aranyos vag, h feljársz miattunk. A könyv reklámozása az újság hátoldalán van. Van egy könyv ami aHSM2ből van meg van kettő kitalált Ciműk: A bandák csatája, és az Ez maga a költészet, a harmadik pedig az amit már mondtam. Kimis oldalt nem csinálsz?
Pusz légy jó!
Kitti

xdittax írta...

Szija!

Hulla fáradt voltam, úgyhogy tegnap mikor már végleges hazértem, olyan fél 9-kor, akkor márcsak bedobtam magam az ágyba, és vége volt is a napnak!

De azt kell hogy mondjam, életemben nem hallottam még ezekről a könyvekről és nem is tudok róluk semmit, de azért én is kíváncsi lennék rájuk.

A Kimi-s kérdésedben nagyon elmosolyodtaam, egy kicsit meghökkentem, ne érts félre, de nagyon aranyos maga a gondolat, azonban erre már semmiképp sem tudnék vállalkozni. Nem mondom, hogy ezen blog fáradságot okozna nekem, csak néha már függőségbe kerülök miatt, és minden időmet itt töltöm!:D
Nekem tökéletesen elég az a tudat, hogy van egy fantasztikus magyar Kimi-s oldal, és ezért mondjuk az enyémre már nem is lenne szükség, mert az minden igényt kielégít.
Ettől függetlenül akár annak szántad, akár nem, jólesett a kérdésed!:)

Puszi!

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Elhiszem, hogy fáradt voltál. Tetszenek az új hírek nagyon csak sajnálom, hogy Zac nem érkezett meg, de lássuk be Zac nagyon elfoglalt lett és ennek örölök is, mert jó sokat látjuk majd a moziba. Zacből nem lesz hiányunk szerintem.
A Kimis oldalt sajnálom, mert nagyon tetszik ahogy csinálod ezt az oldalt, ezért sajnálom, hogy nem csinálsz. Amúgy mi a Kimis oldalnak a cime amit tudsz?
Vedd meg a HSM újságot, mert annak a hátulján látthatnád a könyveket.
Nekem a hétvégén kéne novellaelemzést csinálni, csak nem tom, hogy hogy fogjak hozzá, mert még nem csináltam ilyet.
iwiwe, myvipen vagy baratikörön fent vagy? Én mind3mon fent vok.
Kellemes hétvégét!
Pusz Kitti!

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Most nézztem meg és a wwww.libri.hu -n van HSM könyv. Ird be a keresőbe azt hogy high school musical, és ki fogja adni.1499ft.
Amúgy én is már megszálott vok és sokat ülök itt:)
Pusz Kitti

xdittax írta...

http://the-iceman.extra.hu/

Szija!

Háát igen, igaz, valóban nem kell majd hiányt szendvednünk V és Z "produkcióiból", csak győzzük kivárniőket, mert az a legnehezebb!

Még mindig köszi a Kimis-dolgot, nagyon jólesik, de hidd el The Iceman mindent megad, amire vágysz!:D Mindig friss, naprakész hírek, rengeteg kép, friss interjúk, és Kimi személyes blogbejegyzései! Szóval fantasztikus!:)

Sajnos nem tudok még tanácsot se adni ahhoz a novellaelemzéshezt, de biztos vannak diáktársaid, barátok, ismerősök, akik hozzá tudnak szagolni, és segíteni tudnak Neked. És ha már elkezdted, könbnyen fog menni! Sok sikert hozzá!:)

Én is mindegyiken megtalálható vagyok, de a myVIP az, amit legtöbbször használok, a barátikört szinte sose látogatom, IWIW-et is csak angyritkán. De már teljesen leszoktam ezekről a dolgokról, pont mint az MSN-ből, meg ilyenekből...Nem tudom miért, égen függő voltam, ma már unom...

Hmm, na és megfogod venni a HSM könyveket?

Azért ne ülj örökké itt, de nem kell mindig hallgatni rám, mert én is pont ezt teszem!:D

Na pusszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Hogy vagy? Én jól vok, igaz kicsit fáradtan. Végre végeztem a novellával, és remélem, hogy jó is lesz.
A könyvet nem tom, h megveszem, de jó lenne megvenni. Megnézzted az oldalon? a Kimis oldal angol? Mert én nem tudok angolul, mert németes vok.
Nemsoká Forma1, márcsak pár nap és Kimi újra célba ér:)!
Remélem te is nézzed!
Az új hirek tök jók! De sztem Zac nem hasonlit Tomra.
Én már nagyon várom Nessa új cd-jét mert nekem nagyon tetszik, és sztem jobb mint például Rihannáé.
Pussz Kitti

xdittax írta...

Szia!

Örölök, hogy sikerült végezni vele. Mármint a novellás dologgal!:)
A Kimis oldal nem angol, csak a neve az, dehát mégiscsak ez a beceneve Räikkönen-nek!:) Pont azért is ennyire kiváló az oldal, mert magyarul adja a legtutibb információkat!
Nem, a könyveket még nem néztem, szégyenletes dolog, mostanában csak idejövök fel szintre, és csakis erre tudok időt szakítani. De furdal, úgyhogy megfogom!:)
Fogom nézni a Forma1-et, hál'Istennek addigra túl leszek már a versenyen, és így phiengetve végigi izgulhatom!×D
Ha nem is midnenben, meg mint ember se valószínű, néhány mozdulata valóban oylan, de az emberek már csak ilyenek, és mindenhol és mindekiben az ilysmiket keresik.
Kétségkívül Rihanna nagy egyéniség, zeneileg is, meg nőként is, hatalmas siker, stb., bírom is Őt, de csak azért hanyagolom már, mert mindenhonnan Ő folyik, már bocsánat. De ha úgy veszzük az utóbbi időkben HSM-et is kevésbé hallgattam, de csak azért, mert kell egy kis változatosság!;)

Köszi szépen jól vagyok, állapotom a néha izgulás-idegesség, de elsősorban fáradtság és vidámság állapota között ingadozik. Szóval kitűnően vagyok!:)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Örülök, hogy jól vagy nagyon. A verseny miatt ne izgulj! A novella miatt én is nyugodtabb vagyok, de furi belegondolni, hogy már csak 27 nap és ballagás.
Én Rihannát nem nagyon csipem.
Létszi add meg a Kimis oldal pontos cimét.
Bejelölhetlek az oldalokon?
Akkor majd megdumcsizzuk a Kimit jó?
Remélem, h ő nyer.
Szió Kitti

xdittax írta...

Szió!
Háát erre sajnos nem tudom mit kell mondani, a ballagásra, a búcsúzásra...nem is tudom milyen szavakat "várnál". Biztos nehéz lesz, és közben ott lesz a drukk is, de ez attól ugyanúgy hogy nagy lépés, és új kezdet. Szóval ha Te bátorítasz engem, akkor én is Téged!:)
Elég lenne rákattintanod a 'The Iceman'-re, nekem úgy bejön, de itt a pontos cím:
http://the-iceman.extra.hu/

Természetesen bejelölhetsz, hiszen már régen ismeretséget köttöttünk!×)
Igen, épp ezt akartam én is kérni, mondani, de ez majd lassan rendszeres megszokássá fog válni, remélem! Na és persze Kimi győzelme is! De még nem tudom mikor leszek, mert ugye a hétévgén nem leszek nagyon itthon, és valószínűleg a futamot is csak este fogom megnézni, az ismétléskor. majd meglátjuk, hogy alakul, de mindképp traccspartit fog eredményezni!xDDD

Jó éjszakát Néked: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Köszi a biztatást, de kicsit félek mert nem könnyű ám, föleg a matek:)
Ja bejelölnélek, de nem tom a vezetéknevedet, ezért nem jelöltelek be, létszi add meg. Elöre is köszi:)
Hallod ma a Kimiék voltak a királyak:) Hamilton összetörte a kocsiját:))
Köszönöm zépen az oladlcimet igyekszem megnézni. Hétvégén leszek, de nem tom mikor, mert forma 1, és tanulni is kéne, és vasárnap megyek orchideakiállitásra ja és persze forma 1 és KIMI!
Amúgy örülök annak, hogy ennyire hasonlittunk egymásra, de sajnálom azt, h nem vagy MSN-en soha, mert ott is tudnánk jókat dumálni.
Sok szerencsét, vigyázz magadra, pussz Kitti!

xdittax írta...

Sijja!

Nem tudom miért van ám az úgy, hogy nekem is a matekkal van kisebb-nagyobb gondom. :) Valahogy egyébkén általános, hogy mindenki ettől "retteg", de utána kiderül, hogy majdnem felesleges volt, vagy nem!×P×)
Igen, Kimiék nagyon jól mentek a szabadedzéseken, de sajnos megint úgy lett, ahogy kimi már elmondta, az időmérőn nem tudnak olyan jó időt futni, mint amilyet szeretnének, de most mndjárt a futamon bizonyíthatnak!:)
Most akkor sietek is, és kívánok sok szépséget a kiállításra. Képzeld, egy-két évvel ezelőtt én is voltam!:)

Na cupp: Ditta×××

Nevem: Tarjányi Edit :)

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Bejelölek, de majd jelölj vissza:)
Kimi nem lett az első, de szerintem nagyon szép a második hely. Kimi most nm tudta volna megelözni Massát, mert ő most nagyon jó volt. Szerintem most az a lényeg hogy Kimi vezetti a pontversenyt. Nem nagy az elönye, de szerintem nem is kicsi.
A versenyen voltál?
Az én hétvégém most változatos volt, mert tegnap voltam a szüleimmel meg a tesommal színházba. A Figaro házasságát néztük meg. Nekem tetszett de sztem kicsit hosszú volt.
Ma a kiállitás nagyon szép volt! Csináltam is sok képet a mobilomon ami általában jól sikerűltek de vannak rosszak is:(
Jövöhéten is megyek kiállitásra, de ott már lesznek más növények is.
Igen a matektól mindenki fél, de valaki jogosan is csinálja.
Hallod! Nem lesz csak 3 hét múlva F1, ezt hogy fogjuk kibirni azt még nem tom.
További szép napot, puszi Kitti!

xdittax írta...

Szió!

Oké, mihamarabb meg fogom nézni!:)
Én roppant módon örülök Massa győzelmének, mert az egyik testvérem is Őérte rajong, és végre már bizonyítania kellett, Kimi pedig így is második, ezzel nincs gond, remek volt!:) Azzal viszont valóban van, hogy 3 hetet várni kell a következő futamig. Ez lehetetlenség! Muszáj lesz legalább Zanessának megvigasztalnia!:P

Abban nem kételkedek hogy szépek voltak az orchideák, mikor én voltam, akkor is csak úgy kapokodtam a fejem, és gyönyörködtem, bár első számű kedvenc virágom a pluméria.<3

Igen, megfordultam a versenyen.:D 4. lettünk. Nem rossz, nem a legjobb igaz, de ez így sikerült, én mégse keseredtem el. Nehéz volt de igazán, és pont a leggyengébb "pontjaikba" tapintottak. Ezer más témát is kérdezhettek volna, azt mind tudtuk is volna, de ehelyett kifogták azt amiben bizonytalanok voltunk. Midnegy, nem sajnálkozok, mert tudom, hogy rengeteget tanultunk vele, és jóval okosabb is lehetünk, akár a msik most épp nyertes csapatoknál is.:P Csak most épp pont így sikerült. Ilyen az élet, de nem panaszkodok!:) Az olimpia már így is felforgatta az életemet!×)

Most megyek és gőzerővel tanulok egy kis "Föld szerkezetét", puszi Neked, szijja!

Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Bocsi, hogy eddig nem irtam de dolgom volt és egyre jobban vagyok ideges több okból is. Egyrészt a suli miatt már csak 3 hét van belöle, másrészt meg a papám miatt is mert nagyon rosszul van és harmadrészt persze fiú is van a dologba.
Köszi szépen, hogy visszajelöltél az iwiwen, máshol még nem kerestelek meg de mgfoglak.
A novellalemzésem csak hármas lett igaz az én hibámból mert sok volt benne a helyeirási hiba. De képzeld el hogy a barátnömnek én diktáltam és neki 4-gyes lett. Jó, mi? Na mindegy.
Jó az a 4. hely, sztem szép helyezés.
A hirek amiket irsz tök jó ám de azért remélem, hogy Zac nem válalja el a meleg föszerepet, ndem kéne, mert akkor mindenki azt mondaná rá, hogy tutti, hogy meleg, igy is már sokan mondják rá.
Te mit szólsz Kimi pénzbűntetéséhez? Sztem tök szerencséje volt, mert a pénzbünti sokkal jobb annál, hogy hátrébb sorolják., ja és neki ez a pénz meg sem kotyan. Hát nem?
Szép hetet, jó tanulást!
Szió Kitti!

xdittax írta...

Szió Kitti!

Hmmm, nem jó hallani, ill. olvasni szavaidat, együtt érzek Veled, és megértelek!

Még majd én is megpróbállak "felkutatni", amint időm engedi, és odajutok.

Uff, az ilyeneket úgy nem bírom. Az ember dolgozik meg minden, de mégis esetleg más kap érte jobb elismerét, persze azért gondolom, ha jóbarátnőd az illető, akkor nem irigykedsz rá, annyira!;);p De a hármas se rossz azért annyia, vagy igen?

Na és mi a véleményed a HSM4 újabb fejleményeoről? Mennyire egyezik a véleményünk? Kíváncsi vagyok rá!

Pontosan, ehhez az ügyhöz csak Téged tudlak ismételni. Nekem mikor apum elújságolta a pénzbüntetést, úgy örültem. Ez valóban majdhogynem semmiség neki, és így garantált lehetett Neki a dobogói hely, hál' Istennek!:)

Most a hétvégém szokás szerint zsúfolt lesz, de ha tudok akkor mindenképp írok majd ide Neked!

Pusszi, szép estét, és szép napot holnapra: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Köszönöm szépen, hogy együttérzel velem, aranyos vagy nagyon.
Én még nem kerestelek meg, mert egyszerűen nem volt idöm, ne haragudj.
A barátnőmre nem vagyok féltékeny, mert kicsit olyan mindha én kaptam volna azt a 4-gyest. De van egy jó hírem, most megint kellett novellát elemezni, egy másikat, és az 4/5-öt lett, igy mostmár nagyon boldog vagyok. Nekem a 3-mas nem jó jegy, mert nem szeretem azt a jegyet. Félévkor 4,6 volt az átlagom, de most sajnos úgy nézz ki a dolog, hogy évvégén nem lesz egy darab 5-söm sem, mert a 1 darab 3-ma nagyon lerontotta az átlagomat magyarból is, meg töriből is sajna, így csak 4-gyes leszek belölük.
A HSM4 fejleményéről még nem hallottam, írtál már itt róla? Vagy nem láttam, de tudomásom szerint az már nem lesz.
És te mit szólsz, ami a Bravoba jelent meg Zacről? A "Meleg" csókról? Szerintem Zac nem meleg, ez az egyik, a másik az, hogy a fiúnak nem a szájára adta, hanem az arcára, és szerintem abba nincs semmi. Máskülönben is szerintem csak valyami buli volt és többet ivott Zac a keleténél, és akkor csak buliból csinálták ezt.
Vagy az is lehet, hogy nem is Zac van a képen hanem csakhasonli rá.
Na szted?
A hétvégém nekem is zsúfolt lesz, mert kell takarítanom, tanulnom, de az elszomorít, hogy nagyon sokat kell várni a következő F1-es futamra.
És mit szólsz ahhoz, hogy Kimi beteg volt? Úgy sajnálom:-)
Én is irok neked hétvégén ám.
Szép hétvégét!
Szió Kitti!

xdittax írta...

Szia!

Jajj, hát akkor gratu!
Én most semmi egyebet nem tudok felmutatni, mint egy 5öst agnolból, szódogát írtunk.:P
Én se mondom, hogy meglennék elégedve egy hármassa speciel, de néha csúszott már be, végül nem bántam, ki tudtam javítani. Muszáj is mert a szüleim szigorúak, ráadásul apum tanár is, de egyébként magamnak sem felel meg mondjuk egy 4esnél rosszabb jegy. Hál'Istennek a félévimben csupáncsak egy ilyen jó osztályzat szerepelt, persze matekból - mimásból, de most lehet, hogy hozzájön még, vagy felváltja azt egy kémia 4es. Hát ez van:(

Igen a HSM4es fejlemények az eslő hír most, páran már elmondták vélemnényüket, de én a Tiédre is kíváncsi vagyok!:)

Uhh, mpont ma került egy olyan szennylap a kezeim közé, utána alig bírtam az indulataimat visszafojtani. Először is csak tisztázzuk le, nem Zac van azon a képen. Másrészt sose tudják mit írjanak, csak összevisszaságot és mindeféle légből kapott dolgokat. Semminek nem járnak utána, azt írják szintén zachez, hogy hanyagolja Nessát, de szerintem ez midnenkinek tök érthető, akinek világos, hogy épp távol forgatnak egymsától.Áááá, valahogy át kell siklani ezek fölött a butaságok fölött, de itt most nem csak Zacre, haenm az összes többi hírességre is értem, akiket kikészítenek, ill. "bemocskolnak".

Jajj, erről ezidáig nem is hallottam. Ahogy láttam mit írtál gyorsan utánajártam, elszorult a torkom, de azért utána egy kicsit meg is nyugodtam, és mondhatom akkor Kimi nagyon vitézül szerepelt a futamon még gyulladt füllel, vagy mivel.:)

Holnap Munkácsy kiállításra megyek, és ezerrel tanulnom is kell majd fizikát, már repesve várom...:(:)*horkantva felnevet*

Na mostmár búcsúzom, alszok és szebbet fogok álmodni, mint amit mára virradóan álmodtam, mert az sokk volt a javából.

Neked is szép álmnokat kívánok, pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Köszönöm szépen a gyors válaszodat mindenről.
Bejelöltelek amúgy a barátikörön és a myvipen is, mert volt rá idöm hála már.
Létszi mond már meg, hogy honnan tudod, hogy nem Zac van a képen? Mert nagyon hasonlit rá.
A HSM4-ről elolvastam azt a hírt amit irtál, kicsit késön, de elolvastam. A véleményem az, hogy ha nem az eredeti szereplök lesznek benne akkor nem lesz akkora népszerűsége szerintem, de ha megmaradnak az eredeti szereplők a nagy népszerűség akkor sem garantált már, mert szerintem sokan úgy fogják venni, hogy nagyon húzzák már a filmet, de majd meglátjuk, de azt tutti mondom, hogy ha új szereplök lesznek benne, akkor nem lesz akkora szám.
Nessa új száma számomra is nagyon furi, de majd szerintem megszokom. Én még az első albumához vagyok szokva de nagyon! Nagyon szeretem hallgatni, mert szerintem marha jók a számai.
Milyen volt a kiállitás? Hol voltál? Kecskeméten?
Pusz Kitti!

xdittax írta...

Sziaa!

Én mág vissza is jelöltelek!;)
Hááát, igazából nem tuom, csak érzem. Na jó ne, sokan érveltek már amellett, hogy nem Ő van azon a képen, és egyezik a véleményem. Hasonlít, de nem ő. Ilyen sapit se láttunk még rajta, ma×. csak hasonló beütését. Nem tudom. Szerintem azért meg lehet állapítani, hogy nem ő. De ha mégis ő lenne, hát nem tudom. mindenestre az biztos, hogy csak a magyar sajtó fújta fel ennyire az ügyet...

Szerintem is furcsán fogják fogadni egy új "HSM filmet", pont azért kéne legalább a címet megváltoztatni...
Az viszont szerintem már majdnem biztos, hogy az eredeti színészek nem egyeznek ár bele egy újabb filmbe. Ez valóban már eröltetés lenne.

Igen, én is azt szeretem benne, mármint a V albumban, hogy mindegyik dal fantasztikus, érzelmes, dallamos, énekelhető és sok fajta stílusba elkalandoz. Azért remélem legalább ugyanennyire fog majd tetszeni mindenkinek a második album!:)

Sajnos nem tudom elmondnai, milyen is volt a kiállítás - igen Kecsón- , mert a rossz idő miatt, a nagy esőzések miatt inkább nem mentünk el, jövőhétre halasztottuk, még akkor is meglehet majd nézni! :)

Neked hogy telt a hétvégéd, igaz még nincs is vége...

Cupp Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Ne haragudj, hogy nem írtam tegnap, de nem volt rá idöm, sajnálom!
Igen Nessa cdje elég pörgös.
Hallod már csak két hét van a suliból! Izgulok! 3 hét és irásbeli!
Ezért alig leszek gépnél. Napi max 1 órát, hétvégén is! Tanulok mint az állat!
Zacnek örülök, hogy van már róla hír, de az igazat megvallva elég furcsán nézz ki a képeken. ŰSzegény elég gondterhelt lehet. Nagyon sok munkája van. Sztem nem hitte volna, hogy ilyen híres lesz, de m1. Remélem, hogy komolyan egymás karjaiba borulnak, és Zacről a pletykát elfelejtik.
Na megyek!
Szió!
Szép hetet elöre is!
Holnp irok!
Pusz Kitti!

xdittax írta...

Hey, nem kell bocsánatot kérni, teljesen megértelek, és melletted állok ám!:)
De azért néha, csakúgy sunyiba, csak kapaszkodj fel a netre, akár ide felém is eltekinthetsz!;)

Tényleg be kell vallani, nem a legjobb és legszebb képeket kaptuk Róla, de legalább előkerült, és a többiek is örülnek Neki ott Utah-ban. De a pörgés nem áll meg, szegénynek jócskán kevés ideje maradt a felkészülésre, és pár nap nyugi se fér már bele. Talán utána, még a promotáláok előtt pihenhet Kedvesével, mondjuk egy utazással, mint tavaly a hawaii kirucannás. Csak legyen az úticél mondjuk a fülöp-szigetek. de tök jó, hogy én itt tervezgetek helyettük, de végülis Nessa elmondta régebben egy interjúban, hogy még sosem járt ott, pedig vannak gyökerei onnan is. Szóval ez egy tökéletes üdülési hely lenne nekik!:)

Én is kívánok Neked minél szebb hetet, és véletlenül se tanuld agyonra magad, oké?:)

Pusz: Ditta×××

Névtelen írta...

SZIA DITTA!
NÉMETBŐL A FELELÉSRE 5-ÖST KAPTAM. KÁR HOGY KÉSÖBB KEZDIK EL FOGADNI A HSM-ET. JA ÉS BOCSI, H KEVESETT IROK, DE NYUGI NEM VISZEM TÚLZÁSBA A TANULÁST, DE A GÉPET SE!
VELED MIZÚ?
PUSZ KITTI!tpj

xdittax írta...

Semmi gond, ha keveset írsz, csak néha adj életjelet majd magadról, jó? Hiányolnálak különben...:)

Velem semmi különös nem történt, tanulgatok, főleg a nyelveket, és épp benne vagyok egy töri versenyben is. Szóval megy az élet, megy a tanulás javából.:)

sőt, azképzeld lassan egy német középfokú nyelvizsgáról is szó lesz, persze egyelőre csak írásbeliről. Háát nem tudom. Ere még alszok, de a felkészítésünk a Tanárnőnk által kiváló, így igazából nem lehetne gond letenni.

Nálam kb. ennyi a új(ság), csak azt remélem Zacék háza tájékán is lesz valami...;)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Képzels másodszor irom a megjegyzést, mert elöször elment a netünk, szóval most újrakezdem:)
A rövid irást úgy értettem, h bocsi, h olyan keveset irtam, de amúgy mindennap irok, mert maximum 1 órát mindennap fogok űlni a gépnél. Szóval nem kell hiányolnod. Most mikor beléptem az oldalra akkor vettem észre Zaccel az interjút, elovasom és holnap irok róla. Ok?
Amúgy akkor nagyon jó lehetsz nyelvből, és szerintem csináld meg azt a középszintet, mert ebbe a mai világban kell az. Amúgy én is németet tanulok és meg kell h mondjam néha nem olyan könnyű ám. Németből 20 tételünk van és hallod, van 1-2 olyan tétel ami nem olyan könnyű.
Történelemből meg jó felkészülést, és sok siker. Amúgy én a törit imádom, főleg a Monarchia korszakot, mert Sissy rajongó vagyok, és sok mindent tudok róla. Szerintem nagyszerű asszony volt. Hasonló volt mint Lady Diana.
Amúgy tök szar, hogy ewzen a hétvégén nem lesz F1, de hála jövöhéten már igen!GO KIMI!
Mára zárom soraimat, holnap irok!
Jó tanulást!
Pussz Kitti!

xdittax írta...

Akkor örülök Neked!:)
Awwm szerintem állati édesek, Zac szavai, nembonyolítja túl a válaszait, de őszintén és természetesen beszél. Ez nagyon megkapó, nem?:)
Azért túlzás, hogy nagyon jó lennék, de azért van érzékem, bár inkább mondjuk az angolhoz, de alapvetően nem áll tőlem tőlem távol a nyelvtanulás, mindig is a humán tárgyak vonzottak, tehát nekem is a töri, meg a magyar az ami jobban fekszik, na és plusz a nyelvek.
Húha, Sissy-nél mi még nem tartunk,de biztos élvezni fogom. Filmekből, és a bécsi Sissy múzeumból ismerem, ezenkívül a kuytusunk neve is Sziszi.:)
Jövő héten már lesz? Ez az! *örömujjongás* Azt hittem még azon kívül is várni kell egy hetet, de hál'Istennek akkor nem!

Sok puszit küldök Neked, és sok nyugit is, na meg sok kitartás kjívánok: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Igen Zacnek az interjúja nekem is tetszett nagyon. Sztem is öszinte és tök jó, h nem száll el mgától. Kár, h még nem tartottok Sissynél, de sztem nem is fogtok sokat. Inkább Ferenc Józsefről fogtok.Pedig Sissy sok mindent tett az országért. Neki köszönhetjük például a kiegyezést is ami 1867-ben kötnek meg. A bécsi múzeumba én is már voltam, olyan csodálatos élmény volt számomra, h csak na. Nagy álmom volt az h eljussak oda és sikerűlt. Gödöllön jártál má?
Én még sajnos nem, de tervezem nyárra.Amúgy sok titokzatos dolog van Sissyvel kapcsolatosan ami engem nagyon érdekel. Na mindegy.
Szép álmokat, holnap irok.
Szió, puszi Kitti!

xdittax írta...

Szia!
Jajj, gondolom észrevetedd, hogy már hamarabb is "működtem" az oldalon, de pont mikor elkezdtem Neked írni, akkor szólt árm tesóm, hogy idő van, és el kellett ballagnom elintézni pár dolgot. Ne haragudj!:(

Ne tudd meg, mennyire dühös voltam ma. Nem szép dolog kiakadni a tanárokra, meg is értem, részben, de úgy ki kelt midnenki magából, szerintem még mindig jogosan, a történelemtanárnőnk ellen, na meg a roppant hüje dolgozatai ellen. Ezt így hosszú elmesélni, meg újra csak felhúznám magam rajta, ma már akkor harmadszor, de hidd el, nagyon igazságtalan helyzetbe keveredtünk, de mindegy, úgyis Neki lesz "igaza"...
Szóval most el is ment a kedvem a töritől, de jó azt hallani, hogy Te myennire oda vagy érte, vagyis jobban mondva Sissy-ért!ez a lekesedés pedig egy nagyon kicsit rám is átragadt! Na és persze ma is a könyvtárban csücsültem és dolgozgattam a csapatársaimmal a töriversenyünkön, a városunk helytörijével foglalkozik, jobban mondva híres-neves embereivel, díszpolgáraival. Tavaly megynertem, más csapatfelállással, de akkor ténylegesen helytörténelem volt. De most ez a kedvem is lankadt egy kicsit. De jó itt Neked leírni.:)

Gödöllén még nem jártam a kastélyban, de megígérem Neked, hogy egyszer vagy többször biztos meglátogatomk majd, és akkor biztos eszembe fogsz majd jutni!:)
Holnap viszont a Munkácsy-kiállítás felé veszem az irányt a családommal, vasárnap pedig Mamámékhoz, úgyhogy kevés időt fog itt eltölteni, pláne úgy, hogy még tanulni se ártana. De azért számíthatsz rám!;)

Így kapva kapva az alkalmon, kívánom Neked őszintén, hogy még sok kisebb-nagyobb ámod is teljesülhessen!:)
Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Jó estét Ditta!
Igen láttam, de semmi baj, gondoltam, h valami elintézni valod van.
Örölök, hogy Te is lassan már Sissy rajongó leszel, de sztem azt is megcsinálhatjuk, hogy együtt megyünk el Gödöllöre akár.
Amúgy Kecskeméten kicsit honos vok, mert egyrészt laknak ott rokonaink, mástrészt 2 hete voltam ott, mert papám ott volt kórházban, harmadrészt meg én is voltam ott kórházban, mert vesekövem volt és elötte meg ott mütötték a lábamat.
Röviden ennyi:)
De amúgy tudod Sissy történetét?
A tanárnöd ügyéről sajnos nem tudok mit mondani, mert nem mesélted el, ami érthető, mert sztem is igazságtalan volt.
Köszi a jókivánságaidat.
Kellemes hétvégét, és jó szórakozást!
Pussz Kitti!

xdittax írta...

Hah, most én mondom, hogy jó estét!:)

Megint szörnyen restelkedhetek, hogy nem adtam életjelet magamrl, szombaton tudod miért, ma meg szintén azt kell mondanom, hogy nem voltam itthon napom nagyrészén, és ha itthon is, mindig megszakították, a gép előtt tartózkodásomat. Ebben a csodaszép időben még stefelé füvet is kellett vágnom!:D
Mehetünk tényleg egyszer együtt Gödöllőre, de addig nekem még egy csoó midnentr meg kell tanulnom akár általad is Sissy királynőről. Foltokban emlékszek Sissy történetére, igaz például mikor a filmet néztük egyszer, réges-régen itthon, csak annyi maradt meg bennem, hogy anyum mennyire lelkes volt, és Neki mennyire tetszett:) Aztán ugye december 1-jén voltam Bécsben a kiállításon, onnan meg legfőképp a halálának körülményei maradtak meg bennem, na megb a képek, s ékszerek, de ezek még elég maradandóak nekem.:)
Arra emlékszek hogy meséltél papádról, de arra már "bunkó" módon nem kérdeztem rá, hogy azóta hogy is van?
Nekem személy szerint eddig szerencsére, és most lekopogom(alulról, bal kéz középsőujjal, 3×, fára) csak egyszer kellett egy éjszakára bentmaradnod, nagyon kicsikoromban megrágtam a szúnyogriasztónak a mérgező lapját...:D Tudom-tudom, dehát kíváncsi voltam:) De soha semmin nem tört el, semmim nem gyulladt be, még vért se vettek tőlem, ezidág, és ez boldog örömmel tölt el.
Remélem nem fárasztalak halálra, gondolom egyébként is vannak sűrű, zsúfolt napjaid...úgyhogy remélem azért szépen eltöltötted hétévgét, most pedig jó éjszakát kívánok, pussz: Ditta×××

Ui.: A Munkácsy-kiállítással is meg vagyok elégedve!xD

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Ezer bocsi, hogy eddig nem irtam, de eggyszerűen nem volt idöm, mert nem sokat ülök a gépnél mostanába, max 1 órát és az is inkább msn-nel töltöm.
A papám nincs jól, de már otthon van hála. De szerintem sajnos...
Örülök, hogy eddig nem volt semmi komolyabb bajod, végül is nekem is inkább kiskoromban volt.
A hétvégém jól telt szombaton én is kiállitáson voltam, dísznövényen, vasárnap a tesomék voltak nálunk vidékről, és kint voltunk a városligetben, mert rendörnap volt.
Hétfön tanultam és sok volt a hétföi napom mert németből kellett 2 levelet irnom, ami érettségi feladat volt.
Tegnap azért nem tudtam irni, mert a gépem nem volt 100%-os, valami lemerűlt benne belül, de ne kérdezd, hogy mi, mert én nem értek hozzá. És utána tanultam a törit, mert ma dolgozatot irunk belöle, és azt muszáj megirnom 5-re.
Gondolom furcsálod, hogy ilyen korán irok neked ma, de a suliból irok, mert a barátnőm infós, és be szoktunk járni egymás órájára.
Képzeld kerek egy hetem van ballagásig, igy kezdek izgulni.
Kicsit ideges is vagyok.
Na remélem, hogy nem haragszol, próbálok gyorsan irni.
Örülök, hogy tetszett a Munkácsy, és ha netán van valami kérdésed Sissyről vagy Ferenc Józsiról, nyugodtan kérdezzél.
Nemsokára Forma 1, és már nagyon várom már! Remélem KIMI jól teljesít.
Tegnap megnéztem egy videót képzeld el, élöben énekeld Zac, tök cuki volt de a hangja kicsit más, mert élö. Ajánlom nézd meg Te is. A hajlakkból énekeld. A youtubeba ird be, h Hajlakk live, és ott az elsöre katt. És kb a vidi felénél kezdödik Zac. Szerintem tök édi.
Na mára befejezem levelem, légy jó, szép napot!
Pussz Kitti!

xdittax írta...

Szia Kitti!
Nekem kell szörnyen restellkednem, egyszerűen szörnyű vagyok! Itt szoktam lenni, írom a híreket, de ide már nem jutok el, néha saját, néha pedig nem saját hibámból és hülyyeségemből. most végre "megerőszakoltam" magam, és erőt vettem magamon, hogy ide gépeljek Neked, annak ellenére, hogy még csomót kéne tanulnom, arra a fránya hüje szombati sulira, de egyszerűen energiám nincs már rá, inkább és szívesebben írok most Neked!
De ne vedd magadra, az esteleges panaszáradatomat, kérlek!

konkrétan speciel a mai napom egész türhető volt. Bár a suliban nagyon hányingerem volt, meg émelyegtem, bár még egy kicsit most is, utána egy kicsit "barátnőztem" és minden már is sokkal jobb lett, és igaz, egy gombóc fagyi is segített rajtam.:D

Kedves, sosem szabad feladni a reményt!=]

Például itt van Zanessa is. Voltak és vannak akik lemondtak róluk a nagy távoolság miatt, de végül kaptunk egy kis bizonyságot, hogy együtt vannak és szép az élet. Mit szólsz?


Én se értek a számítógépekhez, de az enyémnek is rettentő csúnya hangaj szokott lenni mostanság. Tele van a memója szegényenm, de én azért csak midnen áldott nap működtetem. Majd megkérem apum hogy nézzen rá és gyógyítsa meg, met Ő ért hozzá, elvégre számtceh tanár is, meg rendszergazda.:)

Ez tetszik! Mármint hogy bejártok egymás órájára!:) Na ha van időd, mesélj nekem, mimikor lesz, hogy készüljek, ami a ballagásodat érinti, jó? És írd le lelkiállapotodat is, ha szavakba tudod foglalni...De azért élvezd, mosolyogj sokat, és ne idegeskedj! Minden menni fog!:)

A Mai nap csúcspontja Zanessamellett, természetesen Kimi parádéja volt. Mindkét szabadedzésen első lett, ami jól jel nagyon! csak szerezze meg a pole-t, az sajnos mindig nehezebben megy! De azta mindentit, hogy a Mclarenesek és a BMW-sek a második edzésen be sem kerültek a 10 közé. Ez döbbenetes!
Remélem lesz majd anniy időd, és nekem is, hogy jól kivesézzük a futamot!,) Már rettentően várom!

Pusszi addig is: Ditta×××

Ui.: A vidire majd rákeresek, csak most zsúfolt vagyok!

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Semmi baj, az a lényeg hogy irtál már végre, mert nagyon vártam már válaszodat.
Igen a remény sohasem hal meg ez igy igaz.
A Zanessás hirek miatt nagyon boldog vagyok, mert végre együtt láthatjuk az "álompárt" és nagyon örülök neki, és hátha elmennek azok a pletykák, miszerint, hogy Zac meleg, remélem legalábbis. A vidi is nagyon jó, mert végre azok a kételyek is eltünek, hogy Zac nem hordja a karkötöt, mert tisztán lehet látni, hogy hordja! De öszinte legyek Zac most nem olyan jól néz ki szerintem mint máskor. Szerinted?

A mai nap legjobb híre viszont az, hogy három hét szünet után KIMI megnyerte az idöméröt. Komolyan ugráltam örömömbe! Az hogy Alo másodiki lett, szerintem azzal nem kell foglalkoznunk, mert marha könnyű a kocsija. A Massa meg megint bénázott. Ez az idény nem az ő idényje szerintem Nagyon sok a hibája, és ezért lesz az, hogy Kimi lesz az elsö számú pilóta, mert ő nyugodtan, és higgadtan csinálja azt amit csinál. Ezért is a neve az hogy Jégember. Amúgy mikor volt az interjú vele olyan cuki volt mert a végén elmosolyodta magát. Sok sikert neki holnapra! GO KIMI!

A suli miatt nem hiszed el, de boldog vagyok, mert töriből megkaptam évvégén az 5-öst annak ellenére, hogy a második félévben volt egy 5-söm, egy 3-som, meg egy 4-sem, de rendes volt a tanár, mert beleszámolta az elözö félév jegyeid is hála, és azok csak 5-sök voltak, és a végén 4,62 volt az átlagom és erre megadta az 5-öst. Olyan boldog voltam, h majdnem sírtam örömömben. De amúgy a 4-gyes dolgozat miatt is majdnem sírtam, mert 5-ös dolgozatot akartam belöle és mikor láttam, hogy csak 4-gyes akkor már tudtam, hogy a második félév jegyei alapján nem lehetek 5-ös, de a tanár nagyon rendes volt és megadta.
A másik boldogságom az, hogy magyarból és nyelvtanból is mehetek az 5-ért, szóval hétfön még felelek mind a kettöböl, szóval szurkolj ám! A második félévben sajnos rondottam, és mindig ez szokott lenni nálam amúgy, mert egyszerűen elfáradok, és azt hittem, hogy az utolsó évemet úgy kell befejeznem, hogy nem lesz egy darab 5-söm sem, de hála nem igy lett, egy már biztos, h lesz. Amúgy bioszból, meg tesiből le vagyok zárva 4-gyesre. A bioszt sajnálom, de ez van. Amiből viszont még 5-ös akarok lenni az a magyarból, nyelvtanból, és németből, de majd meglátjuk, hogy mi is lesz ezekböl, de hétfön minden kiderűl:)
A suliból kemény 2 napom van már csak hátra, mert április 30-án szerdán ballagok!
A rákövetkezendö héten vagyis május 5-én már kezdödik az érettségi irásbeli része. igy jönnek sorban:
Május 5: magyar
Május 6: matek
Május 7: történelem
Május 9: német
Május 16: biológia
A szóbeli csak juniús végén lesz. Juniús 23-26.
Szóval ennyi!
Remélem, hogy holnap meg tudjuk beszélni Kimit!
Szép álmokat, jó tanulást, jó hétvégét továbbra is!
Pussz Kitti!

xdittax írta...

Szió!

Akkor gondolom annak mégjobban örülsz, hogy nemcsak egyszer, hanem egyre többször lehetünk tanúi a párnak!
Zachy hajára gondolsz? Mert ha arra, osztozok Veled. Most olyan, áhh ezt nem tudom elmondnai. Más. Tök más. De ha olyan lesz, mint régebben, akkor jobban be fog jönni. De most sincs annyira nagy baj Vele. Nem is lesz, remélem!;)

Látom nagyon felvillanyzott Kimi sikere! csak kívánom folytatódjon!
Háát azért lehet figyelembe kell venni Alonsot, valahogy azért mégis javulhatott. De én Massának szurkolok, hogy előzze meg Őt már a rajtnál, és akkor talán nem lesz nagyobb baj.

Jajj, hát akkor nagyon gratuálok Neked!:))))))) Bár a mi töri tanárnőnk is ilyen rendes lenne...vagy legalábbis feleennyira. Igaz nekem anniyra nincs probléám magával a tantárgyával.:)
Rám számíthatsz! Még szép, hogy drukkolok Néked, izgulok Érted!
Nana, legyen sok pozitív és magabiztos gondolatod, és akkor minden menni fog!

Huh, nálunk máshogy vannak ezek a dolgok. Például nem szerdán lesz a ballagás, hanem szombaton csak, szerdán Zöldnap lesz, erről nem tudom mennyit tudsz, mennyire ismert.ed ennek menetét. Aztán persze nálunk is kezdődnek az érttségik, hétfőtőtől, képzeld nekünk ezért fiatalabbaknak délutáni tanítás lesz. Ez tök poén! :D

Semmiképp se izgulj, és ha netalántán néha lesz egy kis idő, folyamatosan tájékoztass eredményeidről! Szorítok Érted, puszi: Ditta×××

GO KIMI!xD

Névtelen írta...

Szia Ditta!
KIMI GYÖZÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a legfontosabb dolog! Nagyon szépen ment, hiba nélkül! Massa is jó volt, de sztem rajta nagyobb volt a nyomás Lewis miatt. Mondtam én, h Alot nem kell figyelembe venni, igaz jobban ment, de a motor nemmbirta. Szegény Heikki, hallod, azt hittem, h komolyabb baja lesz, nagyon csúnyát bukott. Hála, h nincs semmi baja. Maga a verseny sztem izgi volt fölleg a rajt, és a vége, mikor belayssultak a Ferrarik, de imádkoztam, h birják ki:) Szerencsére ki is birták.
Most a következő futam már csak akkor lesz amikor én már túl leszek az irásbeli nagyobbik részén.
Az tutti, h most szerdán nem leszek gépnél, meg jövöhét szombat és vasárnap se, hisz készülök hétföre, de sztem azon a héten mikor van az irásbeli akkor nem is leszek, de lehet, h fél órára ideüllök, de többre nem. Persze, h tájékoztatlak mindenről, de én is csak késöbb tudom meg az eredményemet, és köszönöm szépen, h ennyire izgulsz értem.
Nekünk is régen mikor volt az érettségi akkor délután kellett bemennünk, igazából ez nekem nem jött be, mert este 7-kor értem haza.
Nálunk múlthéten volt Földnapja nap, de úgy nem annyira vettem részt rajta.
Zacet illetően igen a haja nem tetszik, sztem nem áll jól neki, jobb lenne mint anno. De nagyon tetszik az viszont, h ilyen sokat láthatjuk öket együtt, ez nagyon bejön.
Zárom soraimat, holnap irok, holnapra szép napot, jó tanulást, vigyázz magadra, mára pedig szép álmokat, és szép estét.
Pusz Kitti!

xdittax írta...

Szijjjja!

Ogen hibátlanul ment, és úgy örülök, hogy végülis mindent vitt. :D Olyan büszke vagyok rá! Bár a végefelé tényleg kezdtem megijedni, de csak a riporterek miatt, olyan hüjeségejet tudnak beszélni. Egyszer ez-egyszer azt...wááá, kiakadok már rajtuk. Igaz, most hála Palik nem volt...;) Nem bírom azt az ürgét.
Jujj, Heikki-nél én is nagyon idges és rémült lettem, nagyon csúnyán és rodnás történt ésultragyorsan. Azonban én még Heidfledet is sajnálom, mert bár vetélytárs lehet, komolyabb, a 9. helynél mégiscsak jobbat érdemelne. A mindesnségit ez is a SafetyCar hibája.:D

Nem kérem, hogy amint lesz időd egy kicsi is gyere fel ide hozzám, pihenj sokat, sétálj nagyokat és tudd, hogy gondolok Rád!;) ma is fgondoltam, mesélj mi lett a magyarral?:)

jjaj, én nem a Földnapjáról beszéltem, hanem a Zöldnapról. Ilyenkor nálunk a város összes végzősosztálya, (szakmunkásos, gimisek...stb.) végivonulnak többször is a főutcán és különböző lehetlőeg vicces produkciókat adnak elő a város lakóinak. Utána speciel nálunk a gimiben következik a 4.ikese, ill.6.odikosok tanárparódiája, az csúcsszuper szokott lenni! most is nagyn várom az egész szerdát, de nem feledkezek meg Rólad se!:)

Én vigyáztam magamra, és vigyázni is fogok, de csak ha Te is!×P×D

Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Ma Ballagok!
Tegnap azért nem írtam, mert este szerenádozni voltunk a tanároknál, szóval jó volt.:)
Amúgy egyetértek veled a Forma 1-gyel kapcsolatban, a Safety Car nem kellett volna annyiszor. Na m1.
Köszönöm szépen, hogy büszke vagy rám!Képzeld a tesi tanárnő végén 5-öst adott! Tök jó, hát nem?
Én lettem a legjobb az osztályba, de az átlagomat nem tudom:)De 29-en vagyunk az osztályba.
Mostmár értem a Zöldnapot, nálunk nincs ilyen.
Van egy rossz hírem: Az, hogy ma még felnézzek a netre este, de holnaptól nem jövök gép közelébe, mert 5 nap és érettségi, és még úgy nem tabultam nagyon, csak át-át olvasgattam a dolgokat, de öszintén erre nem is lehet, föleg magyarból, mert ott nem lesznek olyan kérdések ami olyanok, hogy tanulás, de történelemből és németből szeretnék ismételni, mert legalább 4-gyesre meg akarom írni az irásbelit. És ez az jelenti, hogy legközelebb jövöhét szombaton leszek gépnél:(
De sajnos ez van.
Ma este még irok, hogy milyen volt a ballagás, de holnaptól semmi, és ez olyan nem jó:(
Légy jó, pussz Kitti!

Névtelen írta...

Szia Ditta!
A ballagás megvolt, hát jó uncsi volt, de kaptam könyvet a kiváló tanulmányaim miatt! A lában nagyon fáj még mindig!
Sajnálom, hogy nem irtál még, szóval jövöhét pénteken irok legközelebb addig gondolom egy csomo friss lesz!
Légy jó, vigyázz magadra, és jó tanulást!
Pussz Kitti!

xdittax írta...

Először Kittim, nagyon-nagyon gratulálok Néked!:))) És olyan büszke vagyok Rád már most! A mani nap folymán sokszor eszembejutottál, bár még kora délelőtt nagyon vidámkodó volt nálunk a suli, utána itt is volt sírás-rívás, és tudtam, Neked is legalább olyan nehéz lesz megválnod iskoládtól és elválnod osztálytársaidtól mint saját iskolatársaimnak!

Hiányozni fogsz án, de véletlen se fogok Rólad megfeledkezni. Szorítani fogok Érted, és alig várom már, hogy megoszdd velem élményeidet, és hogy gratulálhassak! ;)

Sok pusszi: Ditta×××

Ui.: Közhely, vagy nem, de légy kitartó, ne izguld halálra magad, pozitívan mindig, pihenj és mozogj sokat, és csak légy mindig vidám! Ja igen, és gondolj néha rám is...:)<3 Én fogok Rád!:×

Névtelen írta...

SZIA!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN, DE SZTEM ÚGY SEM FOGOM KIBIRNI AZT, H NE JÖNNEWK FEL, DE MEG KELL ÁLLNOM.
ÉS KÖSZÖNÖM SZÉPEN A KÉPESLAPOT IS, MEG MINDENT.
LÉGY JÓ, AMAR ELTELIK ÁM AZ IDŐ.
VIGYÁZZ MAGADRA.
PUSZ

xdittax írta...

Szia!:)

Én se tiltalak el, de azért csak módjával! persze ez is tökéletes kikapcsolódási forma, miko mág zúg a fejed!:)

Jajj, örülök, hogy elment a képeslap,, azthittem lesz olyan hüje mondjuk a szerver, hogy véletlen nem kapod meg! De hé, nem tesz ám semmit!<3

Vigyázz magadra, sok pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Rájöttem arra, hogy nem lehet egész nap tanulni, ezért úgy döntöttem, hogy esténként számítógépezek, de nem olyan sokat ám:) Így persze fogom látogatni az oldalt is. De jövöhéten nem nagyon mert sztem ki leszek készülve, de most meg persze hétvégén fogom:)
Kellemes hétvégét!
Pusz Kitti!

xdittax írta...

Rendben, én ennek örülök ám, de akkor is csak módjával...Miattam ne történjen semmi baj, jó?:)

Neked is sok puszi, és légy jó!
Ditta×××

Névtelen írta...

Szia!
Nem lesz semmi baj! Nyugi! Jó ma HSM3 poszter illetve a plakát:)
pussz Kitti!

Névtelen írta...

Szia!
Nem lesz semmi baj! Nyugi! Jó ma HSM3 poszter illetve a plakát:)
pussz Kitti!

xdittax írta...

Szijjja!
nem csak hogy jó, egyenes csúcssuper a poszuter, illetve a plakát! De mit szülsz az őj képekhez? Awwww<333

És mesélsz neekm arról, hogy haladsz?
Nálunk ma volt mega ballagás, de majd sírvafakadtam az indulttól, olyan dühüs voltam , jint a csuda, de ez elsősorban attól volt, hogy mindent nekem kellett csinálnom. És az az átkkozott cipő és szétmarata a lábam, szószerint. Áhh, nem is érdemes beszélni erről. csak az vidít fel, hogy ma este is lesz társulat, amit egyszerűen imádok!
De a forgató Zanessáért is rettentően odavagyok!:D

Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Nagyon jók az új képek is, meg a vidi is, csak meglepö, h Lucas nincs rajtuk. Remélem h nincs baja.
Szegénykém, a tököd teli lehetett mindenkivel, sajnálom a dolgot!
A tanulással jól haladok habár eddig csak törit tanultam, de magyart azért nem tanultam, mert abból szövegértél lesz, irodalomból is szövegedt kell alkotni. Matekból meg nem tudok készülni. Németből majd jövöhéten kezdtek tanulni, bioszt pedig majd jövöhét hétvégétől, mert az csak május 16-án lesz.
Amúgy most úgy érzem, hogy töriből igy forognak az évszámok és a nevedk a fejembe:) Nagyon furi, és rossz is, de még egyszer majd át fogom olvasni, az is biztos.
További kellemeds hétvégét!
Pusz Kitti!

xdittax írta...

Szia!
Akkor el kell hogy szomorítslak, de állítólag Lucas beteg, ágyban fekszik, és ezért nem volt jelen. Bár legutoljára LA-ben látták.
Édes vagy án, jólesik!:)
De azért a mateknak is ess neki valamennyire.Nem nyaggatni akarlak, de gyakorolni azért lehet. Nekem ezt szokták mondani, az ilyesfajta "kifogásokra". Képzelem hogy zsonghat a fejed, de hamarosan túl leszel rajta, és megszabadulsz a feleslegees tudományoktól.:)
Na és újra tudatni akarom még Veled, hogy rám számíthatsz, nagyon fogok Érted szurkolni! sok puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

SZIA! SAJNÁLOM LUCAS, KÖSZI, HOGY SZURKOLSZ, DE EBBE A PÁR NAPBAN SZTEM NEM LESZEK!
SZÉP HETET!
PUSZ kITTI!

Névtelen írta...

Szia!
Kb 15 perce értem haza a suliból! Délben tettük led a tollat, és adtuk be a magyar érettségit. Hát hallod, nem volt könnyű, nekem a nyelvtan nem tetszett valahogy mert hiába csináltunk egy csómó szövegértést órán ez olyan más volt. Tök fura kérdések voltak, de mindenhez irtam.
Az irodalomból 3 feladat volt : Érvelés, novellaelemzés, és verösszehasonlitás! Hát a verset nem választottam, mert akik irták azokat nem is tanultuk. A novellaelemzést sem választottam, mert mert 4 oldal volt és rohadtul nem volt kedvem végigolvasni. Igy hát maradt az érvelés. A technikáról kdellett irni, hogy mennyire nyerűnk vele illetve mennyire ártunk vele. Hát írtam 4 oldalt, jó volt mert ez a törire épül és én töriből jó vagyok, és leirtam az ipari forradlmat a gazdasági válságot, meg a globális bajokat. Ez lett 4 oldal. Remélem, hogy jó lesz.
Holnap is megpróbálok irni. Pusz Kitti!

xdittax írta...

Szia!
Jajj, örülök annak, hogy tudtál nekem írni, és annak is hogy megjött az ihlet az érvelésnél. Nővérem tavaléy érettségizett és ő is ezt választotta, utána meg mi is megcsináltuk nyelvtan órán. Na meg apum is bent volt felügylőként úgyhogy Ő is mesélt egy kicsit, és persze közben mindig eszembejutottál!
Biztosan jó lett, az ilyen érveslődi igazából könnyebb szerintem, mint a másik kettő, és ha úgy gpndolod hogy jól sikerült, akkor biztosan úgy is van! Tudom, hogy most a matekot írod, úgyhogy kitartóan drukkolok neked, csak nyugi, hidegvérrel, és menni fog!:D
Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia!
Nehéz volt, aa matek is. Mostmár nagyon félek!
Ne haragudj de ma csak ennyit irok. Igérem holnap többet irok, de ki vok készülve egy kicsit.
Örülök, h mindig gondolsz rám! Légy jó, pusz Kitti!

xdittax írta...

Oké-oké cak nyugiii!:)
Nem lesz semmi baj, hiszen nem aztmondtad, hogy a töri az fekszik?:) Meg különben is, én újfent gondolni fogok Rád!;)

Pusssz!

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Igeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn! Fekszik a töri, még mennyire:) Sikerűlt, király volt!!!!!!!! Komolyra forditva a szót, nagyon boldog vagyok, mert szerintem a töri könnyű volt és úgy érzem, hogy tudtam is! Ha nem is lesz 5-ös akkor is minimum egy 4-gyes lesz, legalábbis remélem:) Holnap pihenönap, mert angol lesz és én persze németes vagyok, úgyhogy pénteken folyt. köv. :)
Most nem foglalkozok semmmivel, csak a németre koncetrálok ebbe a két napban, átnézek mindent.
Köszi, hogy gondolsz rám mindig! Aranyos vagy!
Tetszik a vidi, végre együtt láthatjuk öket:) Most amúgy úgy érzem, h megkönnyebbűltem legalább egy kicsit:) Éjszakay is aludtam mint a bunda végre:) Amúgy a többiek nem mondták neked ott a suliba, hogy elég szivatos volt a matek és a magyar? Itt sokan mondják!
Na mára befejezem!
Pusz Kitti!

xdittax írta...

Szia Kitti!

Jajj hát akkor nagyon GRATU!:)
Én tudtam én tudtam:D Nem kellett félned!:)
Oké akkor pihend ki magad, lazulj és persze ismételj is!:)
Ne hari még írok, csak hívank este jövök pussz!

xdittax írta...

Szió!

Háát este jöttem, este csakhát még nem tegnap, és ezért bocsi! Csak zsúfolt napjaim voltak, ez a tegnapra és a mára is értem, és a továbbiak is azok lezsnek, ha olvastad, és ráadásul Forma1 is lezs, de előtte Te még megejted azt a kis német érettségit is, amitől egyáltalán nem kell rettegned, ha esetleg netalántán azt tennéd, jó?:)
Nem tudom, mennyire volt nehéz a többi, a matekről nem túl sokat mesélt apum, aki ugyebár matek tanár is, és a most végzősökkel nem is beszéltem még...A tanáraink szerint annyira nem voltak szörnyúek, a mai angolról mondta azt a tanárnőnk, hogy a tavaly még emelt szintűenk számított feladattípusok kerültek bele a középfokba most, ami így elég hiretelen jött. A magyarról pedig szinte semmit nem tudok.

Most nekem nagyon jó kedvem van, majd talán ha visszajövök mesélek, nem tudom még mi minden fér bele az időmbe, de neked is mnesélned kell majd, és egyáltalán nem idegeskedni!:)

Szóval pusszillak, szép napot és sok sikert holnapra, utána pedig sok pihenést! pusszi:

Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!

Nagyon sajnálom, hogy csak most irok neked, de öszintén szólva elfoglalt voltam. Interneten nem is nagyon voltam inkább csak MSN-en. Szóval nagyon sajnálom, és bocsika.
Hát a német érettségi volt, ami úgy szintén nehéz volt és ahogy mondod igen furcsa feladatok voltak itt is nem csak angolon. Az egyik tanárnő mondta, hogy olyan feladat volt amit még nem is láttod soha. Szóval majd meglátjuk. A,úgy a németnek az eredményét most várom, mert a német tanárnőm azt mondta, h ha kijavitótta ir sms-t de eddig még nem érkezett meg az üzi!
Összeségbe eddig az érettségiről azt tudom elmondani, hogy számomra nehéz volt, fölleg a matek, de én soha nem is voltam jó belöle. A biosz érettségi még hátravan. Az jövöhét pénteken lesz, szóval arra tanulok mint a gőz. De ennyi elég is a suliról!

Milyen volt a kirándulás? Hol voltatok?

Kimi a 3. lett, amit nagyon sajnálok, de sajnos most nem tellet többre. Ez nem a _Kiminek a hétvégéje volt. Már pénteken gondja volt váltóval, szóval örülök annak, hogy egyátalán összejött neki ez a 3. hely. Hallod a startot nem láttam, mert akkor értünk haza a Margit szigetről, sajnos arról lemaradtam. Pedig megnéztem volna a balesetet.
Összeségbe viszont azt el lehet mondani, hogy Kimi űgyi volt nagyon, habár reménykedem abba, hogy a végén utoléri Lewist de sajnos nem tette.De az a lényeg h dobogón végzett. A világbajnokság állása meg rohadt izgi sztem. Egyátalán nincs biztonságba Kimi. És ezt Ő is tudja, hisz nagyon szar volt a kedve a futam után.
Mára elbúcsúzom, légy jó!
Pusz Kitti!

xdittax írta...

Kitti!

Semmi baj, semmi baj, Neked én könnyne megtudok bocsátnai!^^
Akkor egy gyors kérdés? Már megkaptad a német eredményét? De mégis, hogy érzed, azért összehoztad a legjobb tudásod szerint?

Jajj, ne is beszéljünk a matekról, ma írtam egy rettentően rosszul sikeredett dogát, és ez még csak enyhe kifejezés. Nagyon elrontottam, de a szivított is a tanár rendesen. Ahogy ez már szokás...

Huh, akkor még van időd, de azért tanulj szépen mindig folyamatosan és minden rendben lesz! Csak ne vidd túlzásba!

Az osztálykirándulás, szerintem most is egészen jól sikerült, volt minden, de elsősorban a közeli baráti köröm, ami megint nagyon jól "működött"! Persze ennek következtében jól alaosan ki is fáradtam, és nem mindnamám. hogy sikeülr kipihennem magam, de Zanessa és még Kimi is megvigasztalt.
Nem haragszok Kimire, tudom, hogy simán képes megverni egyébként Hamit ebben nem kételkedek, egy kicsivel több időre lett volna szüksége, ill. Kovi starjának hibájának mellőzésére. Ha érted mire gondolok!:) De akkor is, néha kellennek kevésbé jó eredmények! És bár ő se örült oly'ngayon, Zanessa engem felvidított, kitudja Őt nem-e..
Mert Zanessa igazán elragadó és elbűvölő! istenem, náluknál szebb párt! Komolyan, alig tudom leírni a hozzájuk fűződő érzéseimet! Te? Teszel egy kísérletet?;)

Pusszi: Ditta×××

Névtelen írta...

SZIA DITTA!
BOCSI, HOGY NAGY BETŰVEL IROK, DE MSN-EN IS IROK ÉS OTT MINDIG BE VAN KAPCSOLVA A CAPS LOCK, ÉS NINCS KEDVEM KIKAPCSOLNI.
HÁT VAN KÉT JÓ HIREM: AZ EGYIK AZ, HOGY ÚGY NÉZZ KI, HOGY MATEKBÓL ÁTMENTEM IGAZ CSAK KETTESSEL, DE MOST AZ A LÉNYEG, HOGY GÖRBŰL. MATEKBÓL AZ UTOLSÓ ÉVBEN NAGYON ELVESZTETTEM A VONALLAT.
A NÉMET EDDIG ÚGY NÉZ KI, HOGY CSAK HÁRMAS DE EDDIG A TANÁRNÖ NEM JAVITOTTA KI A LEVELET, SZÓVAL AZT MONDTA, H MÉG TALÁN NÉGYES IS LESZ. A NÉMET AMÚŐGY NAGYON NEHÉZ VOLT. VOLTAK OLYAN FELADATOK AMIT MÉG NEM IS LÁTTUNK. SZÓVAL MAJD MEGLÁTJUK, DE SZÓBELIN CSAK JAVITANI LEHET AMÚGY:)
A MAGYAR AZ EGÉSZ SULINAK SZARUL SIKERŰLT, SZÓVAL ARRÓL MÉG NYILATKOZNI NEM TUDOK. A TÖRIRŐL SE DE AZ TUTI VOLT.

SAJNÁLOM H NEKED SZARUL SIKERŰLT A MATEK. PEDIG JÓ ESZED VAN:)

IGEN ZANESSÁÉK NAGYON HELYESEK. ÉS JÓ IGY LÁTNI ŐKET VÉGRE.

MOST BEFEJEZEM, SZÉP ESTÉT!
PUSZ KITTI!

xdittax írta...

Szia!

Semmi baj, semmi baj, Neke dminden el van nézve, ha kell!:)
Tudom, hogy nem a legjobb a kettessel viccelődni, de annyira tetszik, ahogy írtad, hogy csak az a lényeg, h. görbüljön.:) És ez teljesen így is van! Szóval véletlen se búsulj!
Én tudom, hogy a német is meglesz 4es simán, és bár erttegsz a magyartól, most megcsalnak érzésedi, és a vártnál legalább Neked ezerszer jobban fog sikerülni, hoggy nekem! A töroről meg felesleges beszélni, ahogy Te is mondtad, az tuti!
Ó igen és a biosz az, amit ma írtál. Ne hogy azthitted, hogy nem jutottál az eszembe. Mindennap számon tartottam, hogy ma sorra kerül majd erre is. Remélem minde a lehető legjobban ment, jól vetted az akadályt! Majd mesélsz, jó?:)


Légy jó, pihenj sokat, lustálkodj szórakozz és élvezd Zanessát!
Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Vége van! Márminmt az elsö felének:)
Túl vagyok az írásbelin is!
Ari vagy hogy ma gondoltál rám:) Hát a bioszról csak annyit mondok, hogy jól megszivattak bennünket, mert rohadt nehéz volt és szerintem boldog leszek ha megkapom a kettest belöle, pedig évvégén négyes voltam. De az a lényeg, hogy túl vagyok a nehezén és várom mostmár az eredményeket. Az eredmények meg csak június 3-án tudom meg, mert akkor hírdettik ki. Öszintén szólva csalódtam magamban elég rendesen, mert nem igy akartam megirni az érettségit, hanem sokkal jobban. De ezen az érettségin szerették megszívatni a tanulókat, mert nem volt egy könnyű. Hallod megirtuk a tavalyit és az simán lett volna 5-ös, szóval az érettségiről már csak akkor beszélek ha meg tudom mindenből az eredményt, mert még csak részeredmények vannak. De hidd el, amint tudom őket egyből irok!:)
De az érettséginél van sokkal nagyobb mesélni valom! Szerdán olyan örömbe volt részvételem, hogy csak na. A tesommal, az öccsémmel kimentűnk Bécsbe és azon belül is Schönbrunnba voltunk. Képzeld el, ez úgy történt, hogy tesom mehetett a sulijával Bécsbe, és mikor kisértűk ki akkor szóltak nekünk, hogy van még hely a buszon, én gyorsan hazafutottam a cuccomért(közel lakunk ahhoz ahonnan indultunk)és addig anyum befizette a pénzt, és irány volt Bécs! Ez volt az álmom, Schönbrunn:) De amúgy ahova jár a tesom oda jártam én is:) Szóval ismertem a tanárokat is:) Egyszerűen csodálatos volt, a kastély, igaz ugyan olyan volt mint Hofurg, de akkor is leirhatatlan élmény volt számomra, igaz szerdán egy kukkot semtanultam, de ilyen alkalom nem mindennap adodik. Hát nem? Vettem Sissy naptárt, és egy Sissy dísztáskát:) És jó volt az idő is, nem úgy mint decemberbe. És nem is értünk haza olyan késön már fél 9-kor itthon voltunk. Szóval csúcs volt!!!
De indulás elött történt valami. Az hogy még nem tudtam hogy én is mehetek és mikor kisértük le a tesomat akkor vittük is le a kutyákat és nekem vissza kellett hoznom őket, és mivel hogy féltem attól, hogy nem tudok integetni a tesomnak ezért futottam és ahogy futottam volna át a zebrán megcsúszott a cipőm és akkorát estem hogy csak na. Hallod olyan szerencsétlenűl estem, hogy a bal kezemen a középső ujjamra, és az út közepén már kétszer akkora volt mint a másik. Fájt is, de nem foglalkoztam vele, mert jobban lekötött a látvány:) Utána mikor hazaértünk akkor egész este ezen nevettem. Tök murisan nézett ki:) De nem tört el, ma már nincs semmi baja:)Szóval király volt minden!!!
Tegnap pedig anyum vett egy Sissy könyvet nekem, amit persze már el is kezdtem olvasni ma reggel miközben mentem bioszra:) A könyv arról szól, hogy milyen volt a csszárné gyermekkora és kik voltak a szerelmei addig mig férjhez nem ment Ferihez:) Jó kis könyv. De még szeretnék megvenni egy könyvet amibe a királyné versei vannak, de sajnos sehol sincs meg:( Tegnap is azért indultunk el keresni, de nem találtuk, de ez feldobott a másik könyv.
Szóval van pozitivum is a héten. Öröm az ürümbe. Szóval ennyi történt.
Ma aztán dőlt ám belölem a szó, jó olasást kivánok, és tetszenek a hírek Zanessáról!
És Te hogy vagy amúgy, mik történtek Veled?
Mesélj, puszi Kitti!

xdittax írta...

Szia!

Annyira utálom, de megint röstellkednem kell, mert anniy ideje, hogy nem írtam már. mióta leírásbeliztél, mióta Bécsben voltál(a fene a jó dolgod:P), de egyszerűen sosem jutok ide el, de nagyon jólesett hosszú, hosszű bejegyzésed. Attól tartok nekem most erre sajnos nem lesz időm, d elegközelebb, még a hétévge és a Forma1 előtt regaálok többet. egyszerűen csak most fordítottam ezt a sokat, és még csinálom most is, továbbá tanulnom is kéne, amellet, hogy most vagyok túl egy töri versenyen, egy szolfész vizygán, most készülök a fuvolavizsgára és hangversenyre és nem mellesleg a német írásbelire is. Úghogy van dolgom ezerrel, de mindenképp ide is eljutok még!:)
csak egy kicsit kérlek várj, még akkor is ha ezért utálsz...:)

Örülök neked, pusszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia!
Hogy sikerűltek a vizsgáid?
Láttad az idömérőt? jó volt!
Mesélj vmit.
Pussz kitti!

Névtelen írta...

Szia!
jajj Kimi.:((((((((((((((((((( Ezt most elszarta:(((((((((((((((( Olyan dühös vok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mesélj:)
Pusz Kitti!

xdittax írta...

Sziiaa!

Végre itt, nemmintha nem lenne megint más dolgom, de mostmár anniyra elhanyagoltalak, hogy az már lehetetlenség...!

Visszatérve még Bécsre, irtó mázlista vagy, én meg irigy:P, és nagyon örülök, hogy úgy döntöttél megragadod az alkalmat, perzse remélem ez nem tett rá a bioszra. Semmi eredmény még arról? Semmi?

Mondjuk nekem sincs sok. Ma volt ünnpélyes keretek közt a díjátadója a töriversenynek, városi helytörténeti volt, és simét első lettem vele, persze csapatban. Ennek mindig nagyfeneket kerítenek, mert iylenkor ezen a héten volt a városalapítok napja nevű rendezvénysorozat és ilyenkor aze gész város feje tetején áll. (Persze nem anniyra mint a F1)
Csak a szolfészvizsgán vagyok túl, de az semmi volt.:D Szerdán lesz a fuvola és pénteken, de a pénteki rosszabb, mert bár a szerdai a nyílt hangverseny, a skálázásból és etűdökből sokkal nehezebb és idegtépőbb az egész.
Nyelvizsgázni "csak" 7-én fogok Szegeden, épp most is németezek amelett, hogy ide írogatom már nyugiban a gondolataimat.

Túllenni ezen a kaotikus és rooppant izgalmas futamon azonban mégis meglepően jólsikerült nekem.
Remélem Te se Kimire vagy mérges.
Én nem vagyok. Sutil az, Ő az akit jobban sajnálok kiminél. De még így is Mindenki megjegyezte, hogy mikre képes azzal a Force Indiával.
Kimi más tészta. Őt egy nagyonkicsit leírták, de ez mindig így történik ha valaki szenved. Mindneki midnent összeviszsabeszél ilyen-olyan szerencsétlenség után, és ez nagyon keémy. Remélem értesz. De nem volt oylan szörnyű. vagy legalábbis a jelenlegi helyzet se olyan szörnyű. Végülis mident nézve mindenkinek kell lennie olyan futamnak, mikor nem szerez pontot. És inkább ez legyen az, mint későbbiek. Ez még csak a 6. volt, és nem veszett sok vele, mert bár minden pont számít iylen erős mezőnyben, így is jól áll a szénája így jó sokkal az egész vége előtt. A F ilyen kröülmények között kiszámíthatatlan, de tudjuk mire képes Kimi, így nincs ok pánikra. Egyelőre:D Na ez gonosz volt, nem is kell figyelembe venni.
De csak azt akarom kihozni ebből, ha most Kiminem is remekelt, majd fog még parádézni, ahogy sokat láthattuk már. És Hamit meg szevedni. Hazudnék, ha azt modnnaám nem sajnálom tőle az első helyet. Soha nem rakom Őt szívesen első helyre, nem feltétlen azért mert őt tartom a legkomolyabb ellenfélnek Kimivel szemben. egyszerűen csak nem csípem. Kubica nos Ő igen, neki adtam volna első helyet, míg Massánánl is jobban, na meg így csökkent volna az előnye Haminak. De sebaj. Lesz ez még ígyse, nincs igazam?:)

Pusssz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Hát Schönbrunn már a múlté, szép volt meg minden, de mivel már elértem a célomat ezért már nem szeretnék többet kimenni Bécsbe. Ahova szerettem volna menni ott voltam és nekem ennyi elég is volt:)
Öszintén szólva a bécsi utazásom ráment bioszra, mert egy teljes napot kihagytam a tanulásból, de ez van, de még mindig nem tudok róla semmit. És már csak a biosz van amiről egy kukkot sem tudok. De majd meglátjuk!
GRATULA!!!!!!!!!!!!Tudtam én h okos lány vagy Te. Én hála nem tanulok és nem is tanultam semmilyen hangszeren de öszintén szólva nincs is semmi tehetségem hozzá:)
A futam a számomra akkora kratasztrófa volt, hogy csak na. Kicsit idegbeteg voltam utána, sőt végig sem tudtam nézni. Nekem ott telt be a pohár amikor Kimi neki ment a Sutilnak. Egyszerűen nem tudtam tovább nézni:( Én most úgy láttom hogy Kimi teljesítménye ezen a versenyen nagyon csekély volt, még akkor is ha büntit kapott, de lassú volt. Ezt a lassúságot csak arra fogom, hogy netán ovatos akart lenni. Amikor Kimi nekiment Sutilnak akkor öszintén csalodtam Kimibe, mert most az egyszer seggén kellett volna maradnia, nem kellett volna kockáztatnia szerintem, mert úgy kapott volna 3 pontot, igy 0 pontot kapott és szerintem az a 3 pont sokat számit ámDe megtörtént, ellene már semmit sem tehetünk. Sutilt meg nagyon sajnálom, mert komolyan olyan szépen ment, és Kimi most tönkretette. Az a lényeg, h Kimi ezért nem kpott bűntit. Az gáz lett volna még.
Komolyan mostanság elhanyagoltuk egymást:)
Pusz, légy jó kitti!

Névtelen írta...

Képzeld 4-gyes lett a németem!

Névtelen írta...

Szia Ditta!
képzeld négyes lett a törim is, úgyhogy nagyon boldog vagyok. mi van Veled mostanság? Miért nem irsz? hogy vagy? Minden rendben van?
Na pusz

xdittax írta...

Szió!

Nem szívesen kerülök ilyen helyzetbe, de énhoztam magam ilyenbe, úgyhogy...sajnálom! Amiért nem írtam. Pedig érdekel. midngi jó olvasgatni a soraidat. és kíváncsi is vagyok az eredményeider. Most nem tudok indokot mondani,miért nem írtam. Egyszerűen csak szépen megkérlek, hogy ne nagyon haragudj rám és hozzá kedvesen mosolygok...:)

De azt tudom újságolni, hogy tervez a sulim mégegy látogatást majd Bécsbe, egész pontosan Schönbrunn-ba, de csak ősszel, októberben, mert akkor állítólag majdnemhogy a legszebb, és az állatkert lesz a fő célpont. Én pedig már mosttudom, hogy ki nem hagyom! És sztem, bár Neke dmár megvolt amit akartál, ha lehetőséged nyílna rá, hogy újra meglátogathasd, akkor én nem hagynám ki a helyedben. Jó visszatrni oda is ahol, má regyszer megfordultál, de persze kell hozzá, hogy új más helyeket is felfedezz! Szerintem legalábbis.

Én mondom, azt, hogy GRTAULA! A Te eredményed, sokkal jobb és fontosanbb az enyémnél! és Wáw, ez fantasztikus, de nehogy azt hidd, hogy meglepődtem!:D

És tudom, hogy már nem érvényes nagyon a múltheti futam, inkább nekünk is a jövőhetire kéne koncentrálnunk, amit már kimondottan várok, de olvastad közben, hogy persze feljelentették kimit, de sikeresen meúszta, sőt Sutilt bünteték meg helyett, Persze nem abból az esetből fakadóan, haenm, hogyakkor előzött meg vagy 3 pilótát, mikor bent volt a SafetyCar. Komolyan, így lehet, megse közelítet volna ennyire szépen a dobógót, de azért mégis majd minden elismerésem az öv.:)

A jövőhetem húzos lesz, de mostmár csak megpróbálok pár rövid comit írni ide is, bár elég lesz a híreket is kirakni ide töretlenül. nem tudom hogy alakul majd, de egy csomó doga és a nyelvvizgsa akadályozhatja a blog folyamatos életét. Persze csak rövidebb időre, utána újra belendülök. De egyelőre abban bízok, hogy zannessa LA-be lendül! Szerinted? jó lenne már új képekben gyönyörködni ugye?

Holnap kiderül tehetjük-e, de én nagyon bízok benne! Most komoylan szükségem van rájuk!

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
nagy örömmel olvasom soraidat, és nyuodj meg egyátlán nem haragszom Rád, mert Te is Mellettem álltál mikor voltak az írásbelieim. Szóval csöppet sem haragszom Rád:)
És nagy örömmel olvasom azt, hogy összel mész Bécsbe. Ki ne hagyd, csodálatos hely. Öszintén nekem ennyi elég volt Bécsből, mert már háromszor jártam ott, és hidd el a kastélyok nem változnak, úgy maradnak ahogy vannak, újat úgy sem láttok.
Amúgy nyáron tervezem Gödöllöt, oda el kell mennem, mert az még csodálatos lehet. És el is juttok, igaz a pontos idöt még nem tudom, de egyszer eljutok még az idén:)
Nem tudom hogy újságoltam e azt, hogy múltkor a barátnömmel voltunk Sissy üzletbe, és mikor oda beléptünk a szavunk elállt. Olyan szép festmények vannak ott Sissyről hogy csak na. A barátnőm vett egy Sissy könyvet, amit persze egyből kölcsönadott nekem és 4 nap alatt ki is olvastam, és nagyon tetszett. De arra jöttem rá, hogy több könyvet nem annyra akarok venni mert szinte minden könyvbe ugyanaz van irva.
Köszönöm a gratulációt, de holnap tudok meg minden eredményt és igérem, hogy holnap megirom ide Neked, hogy pontosan mi hogy sikerűlt. De előre szólók, hogy lesz kettesem is:)
képzeld el hogy volt Pesten erzsébetvárosi napok(Sissy után kapta a városrész nevét:) ) és volt Hooligans koncert. Nem azt mondom, hogy imádom őket, de vannak jó számaik azok amik nem olyan durvák, de azt merem állitani hogy ezek aztán tudnak ám bulizni, és marha jó fejek. Én szó szerint tompoltam a koncerten de úgy hogy el kicsit el is ment a hangom utána:) Szóval király volt!
Visszatérve a tanuláshoz, elkezdtem tanulni a szóbelire is, már tegnap óta. Némettel kezdtem, és az elsö nap után kijelentem, hogy már most teli van a tököm:) Már el vagyok szokva a tanulástól, és igy nehéz visszaszokni szerintem. Tegnap este még beleolvastam a bioszb is, az nem olyan gáz. ma ezzel a kettövel folytatom a tanulmányaimat. Holnap meg megyek be a suliba az eredményeket megkuksizni és német felkészitöre, csütörtökön pedig magyarra. Aztán ennyi is volt a hétre. Hála:)
Igen mostmár Kanadára kell koncentrálnunk, mert ami megtörtént azzal már úgysem tudunk semmit sem csinálni, de reméljük, hogy nem lesz több ilyen probléma. Én abba bizok hogy e hétvégén Kimi nyer. Az viszont sokkal jobban izgat, hogy egy újságba azt olvashatjuk, hogy Kimi 2009-be befejezi pályafutását, vagyis visszaonul. És ezt ő mondta állitólag. Amikor volt a futam zon a hétvégén felröppent egy hír is miszerint Alonso 2010-től a Ferrarinál lesz, és ha ő odamegy akkor valakinek mennie kell, és ha ezt a mondatot komolyan gondolja kimi akkor az ő helyére megy! A másik az, hogy a Ferrari vezetője bejelentette zt, hogy Kimi és Alo páros sohasem lesz. Szóval tuti, h kimi megy és ezt én nem akarom!
Igen jó lenne új képeket látni, de amúgy én sem kellek fel megnézni a díjátadást, az nekem túl korán van.
Te megveszed Nessa cd-jét? Én már nagyon várom azt is. Mostanába egyre többet hallgatom Nessat is és Ashleyt is. shleyt nem annyira csiptem, de mostanába minnél többet hallgatom annál jobban kedvelem. már annyira mint Nessat!
Na befejezem a mesélnivalómat, szerintem lesz mit olvasnod:)
Jó munkát, légy jó:)
Holnap akkor majd irok, hogy mi lett az eredmény.
Pusz kitti!

Névtelen írta...

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
ZAC nyerte meg a díjat!!!!!!!!!!!!!
Űgyi volt nagyon!
GRATULA Neki:)))))))))))))))))))))))))

Névtelen írta...

Szia Ditta!
megvannak az eremények. Ime:
matek, biosz:2
magyar:3
német, töri:4
A bioszt sajnálom, de ez van én voltam az aki elrontotta de öszintén nem is érdekel már, Bécs többet jelentett:)
Amit viszont szerettem tantárgyat, azokon meglátszik, h jól sikerűltek.
Ez van, pusz Kitti

xdittax írta...

Szió!

Két nagyon fontos dolgom: bocsit kérni, mjad gratulálni!
Bocsit kérni, amiért hanyagoltalak, de nem tart már soká, holnap így vagy úgy, reméljük a legjobbakat letudom a nyelvizsgát, fellélegezhetek, és nemcsak arra lesz időm, hogy írjam még a híreket, hanem Veled is beszélgethetek majd ezerrel, bár neked hamarosan a szóbelik is kezdőnek? mikor is? 16-tól kezdődnek, vagy hogyan?
Gratulálni viszont gratulálok, még szép, hiszen mindenből átmentél, és nagyon is ügyesen! És tudom, hogy a másodikrész is legalább ilyen jól fog majs sikerülni, és akkor után akár még több fergeteges koncerten tombolhast majd!

Nem féltem Kimit, messze még a szezon vége, de ha majd afelé fogun közeledni, de nem azért, hogy nyer-e Kimi vagy sem, na pó persze az miatt is, de nagyon felingerel az a téma, hogy Kimi visszavonul-e vagy sem...

Másrészről egy kicsit sem akarom Alonsot látni a Ferrarinál, egyezrűen irtózok a gondolattól is... pedig lehet elég valósznűnek tűnik. De most inkább koncentrájunk a jelenre, és a nyárra, ami sagyon szupernek ígérkezik. Vanessával, Zaccel, Zanessával.
Nem hiszem, hogy egyáltalán megjelenik a közeljövőben Van CDje Mo.-n, de az is lehet hogy igen. Én azonban az egyszerőbb és sunyibb megoldást választom, letöltöm majd a nteről...:$
Nekem is volt olyan időszakom, mikor rengetgszer hallgattam Ash albumát, de mára, vagyis mostanában szinte csak elvétve hallgatom. mindig a hangulatom diktálja mit hallgassak, vagy mit énekeljek csak magamban...szóval...:)
De azért az utóbbi időben megvontam magamtól olyan szinten a zenét, hogy amíg legalább németezek ne zvarajon. Elvonná a figyelmemet, mert közben mindenáron énekelni akarnám. Ahogy mindig szoktam. DalospacsirtaxD

Na szurkolj kérlek az említett dalospacsirtádnak, aki holnap 9 órától vizsgázik majd Szegeden, teljes erőbevetéssel!:)

Pusssza: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Na hogy sikerűlt????????????????
Remélem jól:)
Amúgy köszönöm a gratulációt, de valljuk be öszintén hogy lehetett volna jobb is, nem?:)
Hallod toroggyuszim van, de már jól vok, csak a gyomrom kicsit furi, de legalább egy pár kilót ledobok:)
A Zanessa hírek tetszenek nagyon, és én is arra jutottm, hogy én sem veszem meg Nessa cd-jét hanem letöltöm, vagy lehet h megkérlek rá, h küldd át ha neked meglesz:)
Az viszont nem tetszik, hogy Zac filmje csak jővőre debűtál, a francba már:( Remélem, hogy a HSM3-mal ezt nem csinálják meg!
Kimivel kapcsolatban meg annyit, hogy mostmár annyi pletyka szárnyra kapott, hoy már én sem tudom, hogy mi az igazság, de majd megtudjuk, de most az a lényeg, h pár óra és kezdödik az idömérő, remélem hogy meg tudom nézni, mert elég későn adják, na m1. Holnap meg a futamot viszont nagyon várom, remélem Kimi nem ég be!
Szép estét, pussz Kitti!
UI: Nincs semmi baj, egyátalán nem haragszom Rád:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xdittax írta...

Szia Kittim!

Hülyeség miatt nem írtam, csak tudtam hogy visszakell emlékeznem valamire, amit oly' szívesen kitörölnék. Mind1. De azért ne aggódj, nem a nyelvizsgáról van szó, szerintem ez ment. Hogy annyira-e hogy meglegyen, remélem, de olyan rettenetesen szörnyen nehéz nem volt. a teszt, a magyarról-németre, és a levélírást mind könnyű volt szerintem, és a többiek szerint is, ezekre eleget tudtuk végülis gyakorolni, atesztre mindenképp. A másik kettő, a németről magyarra és elsősorban főleg a szövegértés, bár jóval nagyobb és nehezebb falatt volt, és bár jól gazdálkodtam az idővel, egy kicsti lehetett volna még több is, a szövegértésre adott utolsó válaszom egy kicsit hiányos lett és úgy is maradt sajnos, de ez van. Eredmény kb, 3-4 hét, addig izgulhatok, és bízom a legjobbakban! Annyira szeretném!:)

Az a dolgo ami annyira nem tetszett de tudtam, hogy Veled meg fogom vitatni, az mindeképp a Forma-1, gondolom kitaláltad már. Olyan keserves pillanatok voltak azok, amikor az a szerencsételn belrohnat hátulról a Ferrariba. El se akartam hinnin. ilyen ostobaságot, Istenem. De kérem piros a lámpa? manaság ez már ennyire nem érdekel egy "profi" autóversenyzőt se. Hát behalok! Sírni tudtam volna kétségbeesetten, és mondjuk sírtam is kicsit. Ráadásul ennek "hála" Kimink csak a 4. helyen áll. Vagy a 3.on ahogy vesszük. Nem arról van szó, hogy nincs esély, meg beozhatatlan, csak egy ilyen anniyra nemn kellett volna. És igen Kiminek igaza, most egy győzelemtől fosztotta meg őt Hami, ezt én is biztosra veszem. Majd legközelebb. Ahol Hami csak 10 helllyel hátrébbról indulhat. Azért egy kicsi igazságszolgáltatás van a Földön. Hah!

És igen, bevallhatjuk ha kell, hogy lehetet volna jobb is, de majd csak most jön a szóbeli és különben is fontos, hogy minden megvan, és van ami nagyon jól!:)
És hogyan tovább?

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

SZIA DITTÁM:)!

NE HARAGUDJ DE NAGY BETŰVEL IROK MERT ÖSZINTÉN UNOM VÁLTANI A BETÜKET, MERT MSN-EN MINDIG NAGY BETŰVEL IROK. ÉS MIKÖZBEN NEKED IROK AKÖZBEN MSN-EZEK IS:) MOSTANÁBA MEG ALIG VAGYOK GÉPNÉL MERT TANULOK A SZÓBELIRE.
A SZÓBELI 11 NAP MÚLVA KEZDÖDIK, ÉN MÉG NEM TOM HOGY MELYIK NAP LESZEK, MERT AZ OSZTÁLY 3 NAPRA VAN BEOSZTVA, JUN 23-26.
HÁT HALLOD KEZDEK KILENNI A TANULÁS MIATT. ESTÉNKÉNT FÁJ A FEJEM, DE A NÉMETRE PL ALIG TUDTAM RÁHANGOLODNI ÉS MOST MEGVÁLTOZOTT MÉG A TÉTELSORUNK IS BELÖLE. IGAZ NEM NAGYON DE MEGVÁLTOZOTT. JA ÉS MOST AZ OSZTÁLYTÁRSAM BEJELENTETTE, H A TÖRI TÉTELEK NEM JÓK, DE A TANÁRTÓL KAPTUK NA M1. ÉN EZEKET TANULOM MERT MÁST NEM TUDOK CSINÁLNI. JÁROK MÉG BE FELKÉSZITÖRE, NÉMETRE, MERT OTT VANNAK A ZITUÁCIÓS FELADATOK ÉS AZOKAT BE KELL GYAKOROLNI. SZÓVL MÉG JÖVÖHÉTEN IS MEGYEK, MÉG 2 ALKALOMMAL. JA ÉS SZERDÁN BEIRATKOZÁS:)

JAJJ DE ÖRÜLÖK, H SIKERŰLT NEKED A NYELVVIZSGA, DE AZ TÖK SZAR H ILYEN SOKAT KELL VÁRNI AZ EREDMÉNNYEL, HABÁR ÉN IS IGY VOLTAM VELE, ÉS TOM H MILYEN SZAR. DE BIZTOS H JÓL SIKERÚLT, MERT OKOS LÁNY VAGY TE NAGYON.

A F1 EGYSZERŰEN KATASZTRÓFA! DE HMILTON MEGÉRDEMELTE BÜNTIT, MERT BÉNCSUSZ VOLT, SZÓVAL ENNYI.

TE HOGY VAGY?
PUSZ KITTI!

xdittax írta...

Szijja!

Én hogy is haragudhatnék Rád...!:) Remélem Te is valahogy így vagy, mert különben akkor kezdek idegessé válni, amiért mindig halasztok...

Fura, mert utálom magam azért amiért mindig ide írok később, a legfrisebb híreknél mindig lecsekkolom a commenteket, és gyorssan írdoglok rájuk. Na meg mindig setek a hírekkel, ahogy tudok, mert imádom a blogot, de nem tudok itt ülni örökké, de félek nem értik meg az emberek. Csak csodálkozok azokon, akik azt mondják egész nap itt ülnek, mert nekem igenis szükségem van arra, hogy mást is csináljak. A családommal mindig együtt kajálunk ez amolyan szokás, így nem fura tudom, de mindig beidegződött hogy összevárjuk egymást, hogy mindig egyidőben midnen nap akkor kajálunk amikor és ilyenkor itt kell hagynom a blogot és a gépet. Emelett egyelőre a borongós idő miatt filmeket nézek a tesóimmal, pókerezek velük, honfizok és ott van az EB is, szval sok időt töltök anélkül is, hogy itt őrködjek mindig és kiírjam a legfrissebet. ne értsd flre mádom, és nagyon izgatnak a dolgok, hogy mikor jön V albuma stb, csak én időt szakítok más dolgokra is, csak ezmiatt meg mindig később értesítelek Titeket egy kicsivel, pedig hamarabb is lehetne. Mindegy nem is értem miért ilyenekkel fárasztalak ha már egyszer írok, csak egyszerűen kijött rajtam. és így legalább megtudod, nekem mivel olyan elfoglalt az életem, és a szünidőm első pár napja, amíg te gondolom leliiksmeretesen készül sz érteeségire. Amihez mellesleg nagyon drukkolok, de ezt úgyis tudod!

Hétfőn is gpondoltam Rád, na nem úgy, hogy épp most szóbelizel, tudom hogy az még kicsit odébb van, csak eszembe jutottál milyen megpróbáltatást kell majd elvégezned, persze sikerrel fogod! Azért egyébként hétfőn, mert a tesitanárunk kért pár "kölköt" a tesi gyakorlatiértességihez segítőként,és mivel jóban vagyok a tanárral, a szellemi diákolimpia miatt, persze jelentkeztem! Tökdurva volt tudod, egész nap, reggel 7-től du. 4-ig bent voltam még pár barátnőmmel! De ekkor még nem nappalisok, hanem estisek és levelezősök érettségiztek, tudod, ilyen 40es korosztály, fura volt látni, de már tavaly is segítettem, és nem bántam meg, annak ellenére, hogy estére ro***tul nem érzeem a lábikóimat! De holnap is megyek, ifgaz csak fél 10-re, de ígérem túl fogom élni, márcsak Miattaok is, no meg hamarosan F1 is és már nagyon várom. Nagy reményeket fűzök hozzá, pozítavn tekintek rá, és próbálok megfeledkezni arról, hogy Kiminek miylen nehéz is lesz! De drukkolok neki, ahogy Néked is Drága majhd, pusza: Ditta×××

Aztán csak Te is írj legalább ugyanennyit, ha van időd!:)
És köszi a nyelvizsgás részt! Édes vagy, nagyon!:)

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Most én kérek elnézést, hogy eddig nem írtam Neked! Elnézés! De öszintén tanultam mint az állat, de azért néha felugrottam msnre meg iwiwre, de ide már nem volt erőm irni és ezért ne haragudj, pedig nagyon fontos vagy számomra!
Na kezdem a mesélést de kicsit fókozom a hangulatot az eredményeimet csak a végére hagyom:) Ugye milyen szenya vagyok?:) De ma nagyon boldog vagyok, és ezért szórakozok egy kicsit!:)Na kezdem:)
Kimi: Csodálatos volt egyszerűen, fölleg az idömérőn de amit csinált a futamon az egyszerűen csúcs volt. Olyan szépen behozta a kocsit, szerintem ezt nem sokan csinálták volna meg utánna. Itt aztán lehetett látni, hogy ki is a legény a gáton:) Massa meg elmehet a búsba amilyen nagy arca volt a futam után, hogy ő nyert. A nyerést csak Kiminek köszönheti, illetve annak, hogy Kimi kocsija beszart félig-meddig. Szóval ha a kocsi tuti, Kimi nyert volna!És ez ezer százalék, úgyhogy szerintem maradjon kissba csak! H_át nem? Mi meg örüljünk, hogy Kimi behozta a másodiknak, mert ez a 87 pont nagyon sokat számit, az a két pont amit elvesztett Massával szemben elenyéző! Azt még simán behozható! Szóval KIMI a legjobb!

Zac és Vanessa: Öszintén a híreket nem olvastam még el, de megteszem de azt már láttom, hogy te már le is töltötted Nessa cd-jét és szerintem én is letöltöm hamarosan! Mi leszünk a kis csalók:) De jó, hogy ilyen ok hír van róluk és nem okára itt a HSM3:)

És végre itt van a várva várt téma a suli:
Hát a sulival öszintén kicsit teli volt a tököm, mert most hétfön miindenkinek be kellett menni a megnyitóra, én is bementem és ott is maradtam, mert a barátnőm akkor vizsgázott, de én csak mára, azaz szerdára voltam kiirva. És akkor ott űltem és egy nap 10 ember mehetett le de túl gyorsan ment a sor igy engem is le akartak feleltetni de én mondtam a biosz tanárnak, hogy én nem tudok semmit bioszból, és kkor nem feleltem. De az igazgató helyettes bekevert, mert azt mondta, hogy mivel ilyen gyorsan megy a sor ezért menjek be kedden vagyis tegnap, mert akkor lehet hogy mindenki lemegy és mindenkinek be kellett menni. Hozzáteszem én már ott voltam reggel hétkor. Hétfön mindent megtanultam bioszból szóval kész voltam a megméretetésre, mindent tudtam mindenből. Na az a lényeg hogy ott voltam már reggel korán és 1-kor bejelentik, hogy mehetek haza, mert mégis ma vagyok, vagyis szerdán, akkor azt hittem, hog felrobbanok. Ott a rohadt melegbe kiőltözve, magas sarkú cipőbe ott űltem fél napot feleslegesen. Na mindegy. Hazajöttem a barátnöm itt aludt, mert mellettem volt egész nap reggeltől mert ő is megvolt gyözzödve arról hogy kedden sorrakerülök. Szóval tegnap már nem tanultam semmit. Az éjszakám kicit kemény volt mert forogtak az agyamba a tételek fölleg a töri évszámok:)
Na szóval ljött a mai nap, és már reggel bent voltunk a barátnömmel reggel negyed 8-kor, és kicsit izgultam. Reggel 8-kor mindenki bement a terembe mert már csak 6-an voltubk. És sorba húztam a tételeket.
Elöször németből húztam, mert abból nincs felkészülési idő, mert abból nm szokás tartani. A német egy szituációs feladatból állt amit a tanárnővel játszottam el és egy tételből. Két tétel között lehetett választani, én családosat választottam igaz a másikra nem is emlékszem, mert nagyon boldog voltam, hogy megláttam azt a szót, hogy Familie! Abból pervekt voltam, csak úgy jöttek belölem a szavak, és tanárnő nagyon büszke volt rám, igaz én is magamra:)
Német után magyar következett! Magyarból a Sorstalanságot húztam, amit nem olvastam de ügyesen megoldottam, mert tudtam, hogy miről szól meg hogy ki is a föszereplö és hogy mi háttere. Szóval az is csúcs volt!
Nyelvtanból a hangalak és a jelentés viszonyát húztam ami úgyszintén király volt, csak úgy jöttek belölem a gondololatok! Ez is jól sikerűlt!
Ezután biosz jött a légzést húztam ki, de a biosz is kettő részből állt. Volt egy növénymeghatározás, az király volt és maga a tétel ami úgyszintén csúcs volt, mindent tudtam:)
Végűl a töri volt, a nagy kedvenc és nem fogod elhinni azt húztam amit a legjobban szerettem volna, a versailllesi békeszerzödést z elsö világháború után. Ott aztán voltak évszámok de én tudtam mindent és a tanárúr nagyon büszke volt rám. Amúgy mindenből volt felkészülési idő kivéve németből, de én olyan boldog vagyok hogy azt már el sem tom mondani.
Na nem húzlak tovább, íme az eredményeim:
Töri, német, magyar:4
Biosz:3
Matek: 2, ami rohadtrul nem érdekel.
Amúgy a bioszt sajnálom de nem tehetek mást az irásbelim nagyon gyatra lett és sehogy sem lehettem volna jobb, pedig a tanár többet várt el, de büszke volt ma rám!
A töri és a német azért nem lehetett 5-ös mert itt meg az volt a baj, hogy sajnos mindkettőből az irásbelin a határ 4-gyest értem el, szóval itt sem tudtam volna semmit sem csinálni, de ők is büszkék voltak, és persze magyar tanár is az volt!
Állitólag mindenből a max pontot kaptam amit csak lehetett kapni. De ez az én hibám, hogy nem lett jobb ezt az írásbelinek köszönhetem, de nem baj szerintem ez is csúcs! Büszke vagyok magamra!
Kaptam oklevelet is, hogy én voltam a legjobb felelő!
ŰVégre vége van, és mostmár nyugodt i vagyok és szabad is! De mostmár nem beszélek többet magamról:)
Veled mizú? Nyelvvizsga? Bizi? Mesélj!
Várom válaszodat!
Puszika! Kitti!

xdittax írta...

Szia!


Nagyon gyors leszekj, nagyon lényegretöő, ne haragudj, de tovább már nem maradhatok a gépnél, de annyira rettenetően érdekelt, hogy mi van veled, hogy elolvastam hosszú -hoisszú izgalmas soraidat, amit még bővel lesz időnk kivesézni! Mostmár midnenképp!

Csak annyit mondok, hogy sajnállak a sok herce-hurcáért, de ez is biztosan hozzájárult, hogy olyan fantasztikusan szerepeltél a szóbvelin, és megérdemelten kaptad azt az oklevelet! Imádlak4 olyan büszke vagyok Rád a tanáraiddal együtt, és bár lehet, hogy a jegyedi nem annyira nagyon tükrözik a sikereidet, ne fooglalkoztasson nagyon!:) Fantasztikus agyad van, csúcs vagy!:) Nagyon gratulálok, de nagyon-nagyon!:)

Na kb. ennyi votl, amit feltétlenül a tudtodra akartam hozni, de holnap ígérem jövök és kezdem még tovább boncolgatni a témáinkat! Sok pihenést kívánok, de hogy én is visszavágjak, csak annyit mondok nekem is van mesélnivalóm a nyelvizsgával...so-so...:(:)

Pusza: Ditta×××

Ui.: Azt hiszem én is kegyetlen vagyok...:P

Névtelen írta...

várom a soraidat:)

xdittax írta...

Szija!

Gondolom hamarabbra vártad a soraim, meg mondom őszintén, én is.:) Aztán így hozta a sors, de mostmár örülhetsz. Bár most si sietek, még ha ránézek az órámra, tudom van időm. Tudod, este van, meccs van. Ez mostanában ugyanolyan fontos, mint az F1. Persze mindkettő mindig lázba hoz, de mondjuk így még értelme is van. Az F1-t mindig kibírom várni, kiv. ha 3 hetes szünet van közte, az tényleg kibírhatatlan, de a két hét az pont tökéletes szünet nekünk , de elsősorban nekik. Ennyi idő alatt a kocsit is rendetudják hozni. Amit Kimi ugye a lehető legjobb állapotban tudott visszavinni az istállóba, de arra n agyon kíváncsi lennék, mégis hogy kezdődött az egész baj... A focinak viszont hamarosan vége, és utána szabadok, vagy legalábbis viszonyalg szabadabbak lehetnek az estéim, ha akarom.:P De néha biztosan akarom, hiszen annyi mindig itt a friss, annyi midnennel kell itt foglalkoznom, és azért ne felejtsük el, hogy nyár is van, élvezni kell úgy is az időt, amíg lehet. Bár az iylen meleget, mit ne mondja, élvezni nem nagyon lehet, mondjuk otthon. Márpedig az elkövetkezendő napokra nem nagyon tervezek kimozdulást, talán olvastad, hogy irtózatosan leégtem. na annyira nem durva, nem vagyok cékla vagy mit tudoménmi, de azért ennyire még nem pirultam. Így se - úgy se.:DDD

De láthatod egyébként én is húzom az időt, hehe:P
Azért hogy sorrendbe haladjak, még megejtem, hogy azért csak vesd bele magad a híráradatba, amiből egyhamar nem lehet kievickélni, mindig csak nő, nőttőn nő, de ez nem is nagy baj. Ja, és ha majd túlleszünka viszgák és érettségik kivesézésén, jöhet Vanessa albuma is a terítékre, mit szólsz?:)

Mert remélem relaxálás képpen ezt is hallgatod, kétlem, hogy ne tennéd. Mármincst nem csak a zenehallgatást, haenm a relaxálást is. Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy van mit kipihenned, és hogy igazán megérdemled. Ilyen szép eredmények után, és ilyen sok bosszankodás után is. Vagy nem?:)

De hogy mostmár az ne húzzon föl, hogy még mindig síri csönd honol a nyelviszgám miatt, nem húzom az időt, elmeséelm mi hogyan alakult.
Nem mondom, hogy a legjobban. Vagy a lehető legjobban.
Tudod a németcsoportunk csak 7 tagból áll. Ezért van az, hogy jól haladunk meg élvezzük az előnyeit a kislétszámnak. És egy napn még májusban gondolt egyet a tanárnőnk és kijelentette, mehetünk, elerszt minket a B típusú nyelvizsgára, azaz csak írásbelire. Hiszen már nagyon régóta mindig olyan feladatokat csináltunk, mint amileyn a nyelviszga, amire mentünk és úgy ölbuzdított minket, hogy mi is beláttuk van esélyünk, megéri megpróbálni, Tudod a tanárunk rettentő jó tanár. Motiváló, de emberként is az. Buzdít, nagyon jó meglátásai vannak, kisimer minket, és emberként kezel, észrveszei ha gondunk van, és van tapasztalat ahhoz, hogy megygógyítson minket. Az Ő története hosszú lenne, de enniy most elég. A lényeg, hogy lelkesülve készültünk avizsgára, a 7-ből 5-en, mert egy lány volt, aki rögtön kiesett a nyelvizsgázás lehetősééből, mert ő is tisztában van Vele, hogy ez neki túl korai, egyébként is egy jó erős 3as tanuló. Meg van egy másik osztálytársunk, aki nem arra a típusú nyelvizsgára mnet, amire mi, úgyhogy így 5en indultunk Szegedre, de úgy jöttünk haza majd' mindannyian, hogy sikerülhetett, ha van eláég szerencsénk. Hát elég az nem volt., ugyanis csak egyikünk nek sikerült. És most izgulhtasz, hogy kié az. De talán kitalálod, ha azt mondom, ismered az illetőt. Én vagyok. Én vagyok! Istenem! Tudom, nem olyann nagy dolog mint az érettségi, és sose gondoltam volna, hogy leaglább az egyikf elté már megsikerül szerzenm 9.ben. Ha valaki ezt mondja nekemmég május elején, nem hiszem el. haha, még most se. Najó mostmár igen, de mikor először pillantottam meg, hogy megfelelt, akkor nem. Vicces volt. Vasárnap néztem utoljára, de aztán már keddne is rénéztem. Még csak 2 hét telt el a vvizsga után, de már fent volt az eredmény, ez is hihetlen! Reggel volt és csak néztem a zöld szöveget. nem is okozta a megdöbbenést. persze az is. De volt ott más is, az,. hogy pont 60%osra írtam meg, ami uyge a határ. Oké, gondoltam oké. Lementem, hogy megpróbáljam elújságolni a szüleimnek, de nem ment. Végig az járt az szembe, hogy mgé meggondolják magukat meg minen, meg hogy még találnak valami hibát, és mínusz 1 pont, így aztán dohatom el a viszgát. De látták rajtam aoumék, hogy van valami bajom és kiszedték belőlem. Nagyon örültek, olyan aranyosak voltak, tudod?:) Megnyugtattak, hogy ez már végeleges és hogy milyen ügyes vagyok, és hogy nem számít, hogy éppenhogycsak. Aztán fölhívtam a nővérem, aki épp a buszon robogott haza hozzánk, és kidertült, hogy ő is így szerezte meg még anno a nyelvizsgáját, pont határral, és ő is mondta, ez már megmásíthatatlan. Végigcsak fogtam a fejem és nevettem, úgy viselkedhettem, mintha be lettem volna lőve, de komyolan, mint egy hülyegyerek.:D Most is az vagyok, ilyenkkel fárasztalak, de olyan jólesik Neked elmondnai, bocsi!:) De olyan jóérzés! Az viszont nem javít a hangulaton, hogy miután sorra fölhívtam a többieket, velük mi a helyzet, midnnaiyan azt modnták, nekik nem jött össze. Persze nem mindnanyiukkal vagyok jóba nanyira, és volt akik már elev úgy állt hozzá, hogy nem fog sikerülni, úgyhogy tisztában voltam a képeségeikkel, voltak tippjeim. Lehet hogy bunkón hagzik, de nekik kellhet is, hogy legyen egy olyan dolgukl ami elsőre nem sikerül. persze vigasztaltam őket, mert azért megérdenmelték volna, az egyikük meg pláne, vele vagyok a legjobban a németesek közül, és annyira kimondhattalanul sz*r volt Őt vigasztalni. De őszintén mondtam neki és a többieknek is, hogyha nekiveselkednek majd, másodszorra tu i sikerülni fog. Okosak Ők, sőt, és ha nekem sikerült, nekik is fo, mert énsem tűnök ki köztük, ma×. olyan téren, hogy én maximalistább vagyok, vagy stréberebb, vagy nem tudom minek nevezzem. nem vettem félvállról, ráadásul a szüleim és a többiek is mindig noszogattak. Úgyhogy meglett az eredménye, de gondolom Veled isvalahogy haosnlóan történtnéha a dolog. Úgyhogy együtt örülhetünk, de nagyon!:)

Mostmár megyek, pont kiszámítottanm most kezdődnek a csapatok himnuszai, úgyhogy csak lezárásnak annyit még, hogy bocsi a helyesírási hibákért, egyszerűen csak írtam és írtam, és ezért azért is bocsi, hogy közben nagyon untattalak. Sok puszi:

Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!

GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁD!!!!!!!!!!!!
Tudtam én hogy Neked biztos, hogy fog sikerűlni mert nagyon okos lány vagy. Csak azt nem értem, hogy ez amúgy milyen fjta nyelvvizsgának számit? Alapfokú? Vagy középfokú? Vagy felsöfokú? Létszi segítsél, mert nem vágom:) És hidd el, hogy ez is van olyan fontos mint az érettségi, mert ez is nagy szám ám. Hidd el, ez nagyon sokat számít.

Amúgy már nagyon vártam a soraidat, és tudtam, hogy Te is fogod húzni az időt, mivel a kölcsönkenyér visszajár, hát nem:)? Hát igen Mindketten nagyon boldogok lehettünk, de hidd el, hogy a sulit még visszasirjuk majd:) Annyit mondok Ditta, hogy ha ilyen jó tanuló vagy nem lesz semmi gond az érettségivel se, ki fogod rázni a kisujjadból:) Mindennek az a lényege, hogy folyamatosan tanuljál, és mire eljön az érettségi akkor már csak ismételned kell. Számomra is azért volt könnyebb szerintem, mert én a 3 év alatt folyamatosan nyomtam az ipart:) Jó, jó azért néha én is ellustultam egyszer kétszer de tanultam. És igy csak ismételnem kellett a tételeket és nem megtanulni. Remélem érted, hogy hogy ezt hogyan is gondolom.Amúgy amiket húztam, azokat tudod? Tanultátok már? A németet biztos. Öszintén szólva nekem már most hiányzik a tanulást vagy nem tom, de furi, hogy nem kell leülnöm és tanulni a tételeket vagy bármi mást. Amúgy a bizid milyen lett? Milyen jegyek születtek? Kitűnő lettél? Ird le minden tantárgyat:) Köszike elöre is. Ja és nagyon jó, hogy ilyen jó fej a német tanárod, hála mindketten meg voltunk áldva ezzel. Nekem is szuper a némettanárnőm, és öszinte leszek nagyon szeretem, mert nagyon megértő aranyos. Olyan mindha a tesom lenne.És csak 27 éves, szóval szerintem barátnők leszünk vagy valami ilyesmi. Na de hagyjuk is a tanulást.

Letöltöttem Nessa új cd-jét, és özintén nekem nagyon tetszik, amikor megláttam hogy megadtad a linket egyből odkattintottam és már töltöttem is, igaz elöször féltem, hogy nem jól csinálom, mert igy még nem töltöttem le semmit, ja és féltem atól is hogy nem ingyenes, de úgy tűnik hogy igen. Na visszatérve Nessahoz, szerintem teljesen más mint az elöző cd-je, energiusabb, és pörgössebb, és keményebb, ami nem baj, szerintem ez a stílus jól áll neki. Amit hiányolok az hogy alig van rajta lassú szám vagyis szerintem kevés, de ettől függetlenűl nagyon jó, tetszik és ezt határozottan ki is jelentem.És neked hogy tetszik, mi a véleményed róla? A híreket már átfutottam nagyjából és jók. Ja megint van HSM újság, amit nem veszek meg mert szerintem drága és nincs olyan benne amit ne tudnék. Valaki mindig nagyon tájékoztatt a hírekről engem és másokat is:) Nem is tudom, hogy ki az a lány:) Nem ismered?:)

A fociról az a vélményem, hogy utálom, gyülölöm, de nagyon:) Én nem tudnám végignézni. Én nem láttok benne semmi olyat amit élvezetes benne. Én maradok a F1nél meg nagyon néha a MotoGpnél, de ezt is gy évben kétszer ha megnézzem:) Nekem az F1 a favorit, és Kimi:)

Amúgy ma reggel már felnéztem az oldalra, de akkor még nem adta ki azt amit írtál, pedig most láttom, hogy még tegnap este megírtad, nem tudom, hogy miért nem irta ki, na m1.
De amikor most mgláttam, hogy mennyit írtál, azt hittem szivrohamot kapok:) Neked sem kell a szomszédba menned, hogy dőljön belöled a szó:) Szerintem mi sokba hasonlittunk. Hát nem?

Képzeld csináltattam orrpiercinget. Egyszer már volt még 3 évvel ezelött, de nem birta az orrom, és ki kellett vennem, de most elhatároztam, hogy ha jól sikerűl az érettségim akkor újra megpróbálkozok vele, és íme tegnap meg is csináltattam. De mára már be is gyulladt, amit nagyonsajnálok. Mindennap el kell mennem oda ahol csináltattam, mert a nő lekezeli. Azt mondta, hogy most nem hagyjuk annyiba. De már nem fáj. Amúgy régen orvosi fém volt az orromba utána meg fehérarany, de egyik sem vált be. Most szilikonnal próbálkozzunk. Maj meglátjuk, hogy mi lesz, de már nagyon szeretném, hogy befogdja a szervezetem.

Igen az idő elviselhetetlen. Nagyon meleg van, kint sem lehet lenni, mert megsűl az ember. Én is ki szeretnék menni például tekerni vagy valami, de marha meleg van. Na ha majd lhűl akkor majd megyek.

Ti mentek nyaralni? Én ilyen családlátogatóba megyek, Kunszentmiklósra, meg ilyesmik, meg barátnők. Akkor jó közel leszek hozzád:) Két vonatmegállóra:)

Na mára befejezem, ja és nem untattál a soraiddal, dehogy sőt nagyon vártam már hogy irj. És bocsi hogy nálam is vannak hibák, de én is csak irok és irok:)

Puszillak Kitti!fgjuwh

xdittax írta...

Szija Kittim!:)

Köszönöm, nagyon-nagyon, annyira örülök, hogy ez Neked is fontos. Jólesik, hogy bíztál bennem, de ez az érzés mindig kölcsönös lesz!:)
A nyelvizsga középfokú volt, méghozzá Origo típusú. Ami nehéz. Ami kétnyelvű, de mostmár nem bánom, hogy bevállatam. És örülök annak, hogy már most megvan az egyik fele.

Tudod furcsa, nagyon jó olvasni a soraidat. Most persze külön kiemelem, az érrteségihez, atanulshot fűződőidről beszélek. Valahogy különös, mert úgy érzem igazad van, nem mintha nemlehetne, de valahogy Neked elhiszem, az egészet.
Arra a kérdésedre, hogy vettük-e már azokat a 'tételek', amiket volt szerencséd kihúzni. Röviden: német: igen, magyar: nem, nyelvtan: igen; biosz: azthiszem:), töri: nem.
Ja és csak úgy megjegyzem, anniyra nem fura ám, hogy valamilyen szinten hiányzok a tanulás. Ha nem is kényszered van, de eddig mindig ezt csináltad. persze ezután is fogsz, fogunk, de van arra idő, hogy szünetet tartsunk. De azért nekem is a biztonságledvéért, ott van az asztalaom mindig előttem egy angol nyelvtan könyv(nem tankönyv, nem sulis), és ha olyan kedvem belelapozok, és talán meg is jegyzek valamit. :)

Azt nem mondnaám, hogy kitűnő lettem. Nem mintha nem lehetne lehetséges, de egyelőre az olyan tantárgyak, mint a matek és fizika, problémát okoznak, ahogy majdnem mindig is. De nekem ezekből nem baj a 4es. Mondjuk fizikából ingadozó a 4es és 5ös közti különbség, voltam már belőle 5ös, de matekból mióta gimis vagyok, azaz 3 éve, midnig 4es van, ha mindenigaz. De nem idegesít. Még akkor sem, ha apum matejszakos tanár a giminkben. Ez van, és ezt Ő is tudja, úgyhogy nincs gond. Egyébként nálunk dicsérteket is osztogatnak, úgyhogy ebből 3óhármat zsákményoltam be. Irodalomból, tesiből és angolból. *nagyotvigyorodik* Föciből is kaphattam volna, csak ötöseim voltak, elég sok is, dehát a magatartásom miatt, ami néha ilyen-néha olyan, de összeségében végül példás lett, nem adta meg a D betűt. Akkor haragudtam rá, de üsse kő, legyen. Persze énekből is szívesen kapnék, de ott meg nem olyan a tanár, hogx bárkinek is adna. Talán életében nem adott senkinek, de keménysége és zogorúsága miatt csípem én őt.
Szóval a 2 négyesem ellenére is elégedett vagyok az eredményemmel.

Örülök, hogy Neked is elnyerte a teszésed Nessa CDje. Szerintem is nagyon ütős, és igen más mint a V volt. Ezt most jobban is csípem, de a már a V-nél is haosnló volt a helyzet. Akkor sem tudtam eldönteni, hogy melyik a dal az abszolúte favorit. Mindig másik volt, mindegyikben találtam valamit, ami nagyon megfogott. Most is ez van. De abban igazad van, hogy kevé az érzelmesebb szám. Mármint olyan értelemben igen. Ez szerintem azért an, mert majd'mindegyik számban van olyan részlet, amiben jobban bekeményedik a hangja, olyan hip-hop-osabb beütés hirtelen, amitől azt mondthatnánk, hogy nagyon kis szívszorító dal, de szerintem ezek a részletek nagyon el lettek találva. Minden dal úgy jó, ahogy meg lett írva. Például nagyon kíváncsi voltam a botrányáához is kapcsolódó számára, a Gone With The Wind-re, de egyáltalán nem olyat kaptam, mint amilynre gondoltam, vagy számítottam. Mondhatnám, hogy jobbat, vagy rosszabat de nem mondom, mert valami másmilyet, és ez is tetszik, szerintem ez is nagyon szép muzsika lett, bár nem annyira kedvenc, mint mondjuk a Don't Leave. Bár alapvetően mindgi végighallgatom az albumot, és nemcsak azokat, amiket esetlegesn jobban csípek, bár ilyet is nehéz mondani. Az első 3 dalt a korongról egyenesen imádom, de a bónuszszámok közül is megkedveltem nagyon a Comittedet és a Vulnerable-t is, bár nagyon kíváncsi vagyok, ki a duett másik fele...

Nagyon édes, és nagyon bírom a pajkosságod és a játékosságod, és csak örülni tudok annak, hogy van egy biztos forrásod, aki talán megfelelően, tetszetősen közli Veled a legfontosabbakat kedvenceidről - hmm, ráadásul ingyen...:)

Háát igen, szörnyen, rettenetesen sokat tudok beszélni, mind írásban, mind szóban, tényleg valóban van, elég sokszor inkább szófosásom...lol:P De szeretek beszélgetni, nemcsak azt, ha nálam van a szó, haenm hallgatni a másikat is, a kölcsönös érzéseket szeretem, azt hogy így kifejezhetem magam a másiknak. Imádok csacsogni, komolyan vagy komolytalanul, azthiszem mindegikben megállom a helyem - szerencsére. Persze fárasztó lehet hallgatni, de aki már megismer, az talán nem retten el annyira, mint most ahogy Te se. De nehogy azthidd, hogy nem tudom befogni a szám. De ha nem kell, akkor nem teszem.xD Szeretek felszólalni, szeretek kiállni a véleményem mellett, ez talán abból adódhat, hogy nyilas vagyok. Várj, Neked mi a horoszkópod? Megtippelni nem merem, ilyenekben nem vagyok jó, de biztos van valami oka, hogy valóban vannak bennünk hasonlatos dolgok. Igen, ez már nekem is föltűnt.

De azért csak nyudotan szólj rám, ha sok már belőlem, megérteném. De Te jöhetsz nekem, midnen mennyiségben! hehe:)))

Hmm, a piercing az a dolog, amit szeretek, ha orrban van, nem másban, és szeretem ha másnak van, nem nekem. Nem, nekem nem kéne, tartózkodó vagyok vele kapcsolatban, de a legkedvesebb barátnőim is mostatában csináltattak. A tetkó jöhet, elegáns, mértéktartó kismennyiségben, kedves, olyan, ami jelent valamit. De testékszerrel nem fogok próbálkozni, az hétszentség. De Te csak nuygodtan tedd addig, amí nem káros és nem lesz bajod tőle, mert azt nem szeretném.:) Szóval ne addjátok fel, azt a kezelést, oké?:)

Najó mostmár újra rengeteget írtam, de akkor nem szabadkozok, mert tényleg Te is meg vagy áldva beszélőkével, az én szerncsémre.:)
De arra még válaszolok, hogy sajnos komoylabb nyaralás nálunk nem lesz. Nem is szokott nagyon, a szüleim már, vagy eddig is otthonülőek voltak, és még nem abban az időben vagyunk, ahol egyedül fogom magam, persze társasággal és komolyabban nélkülök megyek el. Mármint táborok lehetnének,de valahogy ezek is kimardnak a nyáron, Azért rendszeresen találkozok a barátaimmal, a rokonokkal, lesznek babalátogatók, kertipartik és koncertek. Igaz ma is lenne egy, ugyanis ma van a Kapcsolat-koncert, ami elsősorban Santana miatt érdekelne, de mivel apum nem volt megygőzhető a fölmenetelről, és nem lenne hol aludnunk, így csak Nővérem szállt vonatra és nézi meg a pesti barátjával a koncertet, ill. élvezi végig azt. Egyébként tavaly voltunk először, mert akkor az leső számú férfiénekes kedvenc lépett föll Mr. Bryan Adams, az egyik legnagyobb szenvedélyes az ikerhugomnak:), és lassan nekem is, mert tényleg nagyon tizsteletremélró zenész Bryan. Ismered Őt?:)

Na jó és akkor mostmár tényleg zárok, mert nemhogy az, hogy Neked mondjuk félórába telik mire elolvasod az egészet, de én írtam legalább annyi idő alatt, ha nem jóval több. Döbbenetes!:)

Na pusza: Dittus:)

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Szerintem ennyit még sohasem írtál, de tetszik. Amúgy nem tartott sokáig elolvasni. Csak néha nem értettem, mert egy két aprobb kis hibák voltak de rájöttem.
Oh azta a középszint az nagyon király, akkor szerintem Te jobban tudsz németből mint Én. És szerintem mivel van már nyelvvizsgád ezért az érettségin majd nem kell nyelvböl érettségizned és az marha jó, egy gonddal kevesebb, nézd azt:)

GRATULA! úgyszinén, nagyon szép a bizinyítványod. Hallod én olyan boldog lettem volna ha még általánosba 4-gyes lettem volna matekból vagy fizikából. Bűszke lehetsz ám Magadra, mert aztán Neked van ám agyad. Nagyon jó kis agyad van! Csak így tovább! És mostmár tuti vagyok abba, hogy kirázzod a kisujjadból majd az érettségid, méghozzá minden tantárgyból! Lehet, hogy még ismételned sem kell majd:) Amúgy meg a gimnázium meg sokkal erősebb mint a szakközép. Szóval le a kalappal ellötted!

Nekem már nincs az asztalomon se könyv se füzet, de szerintem a szakmunkás tételeimet elökapom majd, mert hála hasonló tételek lesznek technkumba és igy könnyű lesz a virágkötészet.

Szerintem mostmár zárjuk is le a tanulást:)

Ja Nessa cd-je egyre jobban tetszik. De nekem 12 szám van a cd-n, neked is? Milyen bónusz számok vannak? És hol szerezted meg őket?
Gondolom a HSM3 soundtrack is elöbb kikerűl mint Nessa cd-je nem?

Amúgy Nekem is szoktak lenni szófossásaim:) És sokszor megkérdezik, hogy hogy nem hűl ki a belem:) Ja amit még durván csinálok azt a röhögés. Néha durván elkap a röhögögörcs:)Szinte mindig:) Túl jó kedvű vagyok!:) Ja és néha a suliba is csináltam óra kellös közepén, de a tanárokat nem zavarta, mert igy is példás voltam magatartásból:)
Amúgy én is szeretek kiállni az igazamért és ki is szoktam, és mindig jár a szám. De még makacs is vagyok meg őnfejű is. Szóval ebbe is hasonlittunk.
Én amúgy mérleg vagyok. Méghozzá szerintem tipikus mérleg:)

Amúgy van valami amit nagyon birok benned, azt, hogy szerintem sokkal értelmesebb vagy mint a korodbeli lányok és ez tetszik!És ezt vedd dícséretnek. Ez szerintem nagyon jó dolog ám. Egyátalán nem látszik meg, hogy Te fiatalabb vagy nálam!

Az énekest Bryan Adams nem nagyon szeretem igaz úgy nem is hallottam még de nem szeretem, Santanat se. Én most nagyon HSM-mes lettem és mi vele kapcsolatos.

Nem is mondtad hogy van ikertesos:) Vagy mondtad, és én örekszem:) Az szerintem tök jó dolog. Hasonlitottok nagyon? Külsölleg és belsöleg is?

Képzeld el ma reggel akartam bekapcsolni a gépemet és úgy néz ki hogy beszart aminek nagyon nem örülök, mert vasárnap van és ha apum elkezdi megcsinálni és ha kell hozzá valami alkatrész akkor szívtam mert akkor csak holnap tudja folytatni, és akkor is csak délután mert dolgozik, és az a baj hogy nem tudok úgy semmit sem csinálni. Ja és akkor kapok igazán hülyét ha mindent újra kell telepíteni. És ha minden letörlödik róla akkor annak nem örülök, mert sok minden van rajta. Fölleg MP3.Ilyenkor szokás mondani, hogy: Így jártam!
Most a közösnél irok, és anyumék már megkérdezték, hogy hogy tudok ennyit irni. Ma már megírtam 2 emailt és most Neked is irok "egy keveset":)

Szerintem jó az ha nem mész sehova nyaralni, néha otthon is kell lenni, nem mindig táborba. Most én is itthon leszek, nem is dolgozok nyáron azt hiszem, de szerintem igy rohadt unalmas lesz a nyaram, de vannak haverok, meg barátok akik feldobják!
És ezen a nyáron eljutok a gödöllöi kastélyba is.

Na most van az, hopgy kifogytam a mesélésből, ami furi mert ez ritkán történik meg velem:) Be is fejezem, de várom soraidat nagyon:) Irj minnél többet, de sohasen untatsz, tetszik hogy ennyit irsz, nagyon is!

Szép napot, és irj!
Puszika Kitti!

xdittax írta...

Kedves Kittim!

Egyrészt szerencsétlen vagy, mésrészt szerencsés is, mindkettő énáltalam, de nem kell megijedni!

Csak olyan értelemben veszett el szerencsés karmád - legalábbis remélem, olyanod van - hogy már pechedre, és az enyémre is, tegnap elolvastam soriadt és kimondottan jókedvre deírtettél, mint mindig, de csak most tudok válaszolni, és most is csak sietve. Tegnap pont miután eolvastam szép hosszú és ízletes kis soraidat, el kellett kezdenem készülni, mert mentünk mindenestül Csobgrádra és Gátérra,temetőbe és Mamámékhoz. Szóval így pont le tudtál csúszni arról, hogy válaszoljak, bár annyit elárulok, az úton odafelé meg vissza, sokat gondoltam Rád, gondoltam csuklottál is elég rendesen tőle...:P;) Csak azon gondolkoztam, hogy válaszolnék, reagálnék soraidra, bár ma már azthiszem nem tudom majd olyan értelmesen megtenni. Ráadásul ma is elfoglat voltam, de jó napom volt, és ha nem bános egy keveset erről is mesélek, nem mert nagy extra lenne, hanem mert csak. de megpróbálok válaszolni a többire is, csak tudod, negyedkor kezdődik majd a Szökés, ami a vikág egyik legjobb sorozata, és most fog kezdődni a 3. évadja! Nagyon vártuk már a tesóimmal! Az ikremmel, aki 8 perccel fiatalbb nálam, és a nővéremmel, aki pedig 4 évvel.De ez most nem is idevág. Egyébként velük töltöttem a délelőtömet, illetve az anyummal, úgyhogy amolyan csajos napot tartottunk, mivel az apum még bent volt a suliban az érettségik miatt. (záróértekezlet). Persze nem csináltunk semmi egyebet, mint gyomláltunk, bár sokat ellógtunk belőle, de jó volt, mert amelett, hogy az idő is megfeleő volt, sokat nevettünk, hallgattuk anyunk történetei, hogy miket csinált kislányként és satöbbi. Nagyon jó volt. Aztán csak kint ültem a padon a ketükben és olyan megnyugtató volt, sehogy sem akartam föltápászkodni, de egyszerűen tényleg nem ment, még annak ellenére se hogy eszembe jutot, hogy itt van a blog, biztos jöttekújdonságok is, no és itt vag yte is, aki türelmetlenül várhat a válaszomra. nos hát itt volnék, azután, hogy a délután játékkal töltöttem, egy hittanos társasággal Monopoyztunk és fergetges volt.:) Nagyon élveztem, de annak is örülök, hogy hozzád is eljutottam!:)

Mivel megálljt parancsoltál a tanulási témánkhoz, nem fűzök hozzá semmit, de nehogy azt gondold, hogy ezzel belém fojtottad a szót, nagyon jól ttetted, hiszen tombol a nyár! :) De annyit muszáj mondanom, hogy köszönöm! Mindent! A szavidat, a bizalmadat, a támogatásodat! Iszonyúan jólesnek és iszonyúan hálás vagyok értük! És már nem csak az értteségiről beszélek, meg a nyelvvizsgáról, hanem például arról mondtál, hogy felnőtesseb vagyok, mint a korombelik. És tudod, ez nagyon igaz is. Sokan mondják, mondták már. Ismeretlenebbek is. Régebben csatangoltam fórumokon, és valahogy összebarátkoztam egy egy fájlmegosztás céljából másokkal, Ők is ezt mondták nekem, és elhisezm, hogy van is benne valami, de ezt nem nagyképűségból mondom, remélem tudod. Csak szeretem föltérképezni a helyzetemet, tisztában lenni magammal, az értékeimmel, és azok elenntéteivel is, úgyhogy ismerem magam annyira, hogy tudom, hogy van érettebb felfogásom is, mélyebb gondolataim is, mint ahogy esetleg a atnároknak az lejön egy-egy fegyelmetelenség alkalmbáól. Mert tökre illik rám az, mikor mesélted, hogy mindig nevettél az órákon, stb. Tisztára egymásra ütünk, a természetünkkel, a szokásainnak, még akkor is ha Te mérleg vagy, Drága! Ó jut ezsembe, tegnap bevásáláson is voltunk egy nagy üzletklánc egyik boltjában....hehe:)...és a képeslapok között kiszúrtam egy Mérlegeset is. Ott tudod nagyon szimpatikus embernek írják le az azon jegybe tartozókat, talán Rád is igaz ez a megállapítás is:)))))
1ébként aranyos, Zachy is mérleg, ahogy Te és Nessa nyilas ahogy én.: ) Ez csak úgy eszembe jutott.:)

Az ikertesóságról nem mondom hogy rossz dolog. Bár mi nem egy, hanem kétpetéjűek vagyunk, úgyhogy túlzott hasonlóságra nem ad okot az ikerségünk. Eszti, nem olyan mint én. Külsőleg még csak-csak,barna haj, enyém világosabb, szemüveg... de természetileg majdnem ellentétem. Ő talán érzékenyebb, bár én is kellően az vagyok, én más miatt, de ez most hosszú, majd talán valamikor. Szóval Ő nagyon védekező, kicsit magábazárkozó, kevesebb önbizalommal, kicsit komolyabb, nem olyan viháncolós és dumagép mint én, csöndesebb, nyugotabb, de kreatívabb bizonyos értelemben, olyan művészlélek. Olyan kis finom. Talán önzetlenebb is, de hisztizősebb kicsit türelmetlenebb szerintem. Viszont nagyon segítőkész. De fura, mert ő bár engem a titokgazdájának hív, én őt nem, de ez nem sértés. Csak neki egyszerűen nagyobb szüksége van rám, mint neki. Szóval ő zárkózottabb de velem nagyon jól kijön, és kölcsönösen mindig számíthat rám. Dolgokat biztosan fojt magába, de ha valakinek kiadja azokat, az általában egyelőre még én vagyok. De ezzel nem élek vissza, nem kell félned, mert szintén nagyon fontos számomra és szeretem őt. De ezt nem befolyásolja az a tény, hogy egy napon születtünk csak 8 perc különbséggel. :D

Most már mennem kell, remélem megérted és nem gyilkolsz meg ezért:D, de azért gyorsan jobbulást kívánok a gépednek, mert nem akarom, hogy feladja! :) Szóval vedd rá a gyógyulásra, oké?:)

És bár még az utazós témához is tudtam volna írni, tegnap gondolatban írtam az autóban, mostmár nincs időm. De azért reménykedjek és bízz benne, hogy nem lesz unalmas a nyarunk, és gondoskujunk is róla, hiszen csak rajtunk múlik!

Pusszilak, de nagyon: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Olyan jó, hogy ennyit írtál és olyan jó olvasni a soraidat, hogy csak na:) Ja és már nagyon vártam hogy írj. Ma reggel olvastam el amit írtál csak azért nem írtam egyből mert anyumékkal elindultunk vásárolgatni és megnézni a Sissy boltot. Sajnos nem jól jártunk mert mikor odaértünk zárva volt és csak délbe nyitott. Szóval mentünk tovább. De amúgy én már voltam ott az egyik barátnömmel és csodaszép de szerintem erről már meséltem.

Te is nézzed a Szökést? Én is!!!!!!:) Ebbe is hasonlittunk. Neked is Michael tetszik? Nekem Ő, olyan csodálatosak a szemei és a menése nagyon laza. A tegnapi rész aztán nagyon izgi volt, majd beszartam rajta és pont a legizgalémasabb résznél lett vége, és megint várhatók egy hetet.... A francba:) Azt viszont nagyon sajnálom hogy Sarat kiirták a sorozatból, mert gyermeket várt mikor forgatták a 3.évadót. De amúgy a Szökés után lévő új sorozat is nagyon jó. Láttad?

Örülök, hogy ilyen sűrűn eszedbe juttok, szerintem igy "láthatatlanba" is nagyon jó barátságot köttünk.

És tessék abba is hasonlittunk, hogy nevettünk össze-vissza:) Én ma is már kaptam röhögőgörcsöt:)
Amúgy igen sokban hasonlittunk pedig nem is egyforma a hóroszkópunk, de mondtam már hogy én októbert 17-én születtem? És Kimi is akkor született, És Zac meg Október 18. És ez tök jó érzés, fölleg hogy Kimivel egy napon születtem:) Csak az év nem stimmel:)

Nem tudom, hogy én már meséltem e azt neked, hogy nekem van 3 nővérem és egy öcsém. És már csak mi ketten élünk itthon az öcsémmel. A nővéreim már kirepültek:) Két nővérem házas. A 3.-nak most lett vége a kapcsolata. Szóval elvagyunk:) A legidösebb nővérem Évi, 32 éves, de nem hiszed el, de nem látszik meg kettönk közötti korkülönbség, sőt nagyon is hasonlittunk egymásra. Söt mikor szőke hajam volt akkor össze is kevertek:) Igaz csak egy napig voltam szőke mert borzalmasan állt, de tesomkámnak nagyon jól áll. A középső növérem 30 éves, ő az aki most szakitott, és Gerda a neve. A "legkisebb":) nővérem Hajni, ő is házas és 28 éves. És végűl de nem a legutolsó sorba maradt a drága öcsém, aki 14 éves, most megy 8.ba, és Ő is mérleg. Szóval meg van ám közöttünk a feszültség, de nagyon. Szinte egész nap balhézunk, és szerintem az is közrejátszik hogy ő fiú és én lány vagyok, de az is hogy van közöttünk 9 év! Szóval már ma is megvolt a napi vita.
Amúgy a ikertesoddal egy suliba jártok? Egy osztályba is? Ő is olyan jó tanuló mint Te?
Amúgy az öcsémet sajnálom, mert mégis 4 nővére van:)
Az nagyon jó, holy ilyen jó a tesoiddal a kapcsolatotok. N_övéred mennyi idös? Mit tanul?

Azt szeretném megkérdezni, hogy Neked honnan vannak meg a plussz számok Nessatól? Nekem csak 12 szám van a cd-n:( De szinte egész nap azt hallgatom, nagyon tetszik! Minnél többet hallgatom annál jobban tetszik:)

Nemsokára forma1. Tényleg, Te hogy állsz Schumihoz? Hm? Ha majd válaszolsz akkor majd mesélek:) Ok?

Amúgy ez nagyon jó, hogy ennyi közös van ami tetszik mindkettönknek! Pl Kimi, Szökés, HSM, mert igy aztán sohasem fogunk kifogyni a témából. Ja és szerintem van még közös de majd kiderűl szépen lassan. Pl ma a Szökés volt az új, ami mindketten imádunk:)

Jó, hogy így elvagy otthon de amikor olvastam, hogy gyomláltál eszembe jutottak a szakmunkás éveim, ami bizony nem mindig szép emlékek. Mert volt olyan pédául, hogy gyakorlaton tűző napon kellett gyomláltunk bogarak közt amit én kifejezeten utálok. Szóval le a kalappal elötettek:)

Tudom, hogy ma nem írtam sokat, de várom a soraidat nagyon:) Ja és Ditta, velem bármit megoszthatsz! Ha bármi próblémád van ird le és ha tudok segítek ok? Szeretném ha teljesen megbiznál bennem!

Na szép napot,! Irj minnél elöbb!

Pusz Kitti!

xdittax írta...

Szió!

Valóban jó egyidőben lenni, jóérzés tudni, hogy itt várakozol, feltehetőleg nagyonis türlmetlenül, hogy olvashasd soraimat.:P Gondolom lelkes vagy, de ki kell ábárndítsalak gonosz módon, ismersz, tudod, hogy töménytelen mennyiségűt tudok írni,- hozzád hasonlóan is - úgyhogy annak sose lesz vége, még jócskán sokat várhatsz, még én odáig eljutok, hogy aláírom a neked szánt gondolataimat!:))) De a türelem rózsát terem:)

Sajnos viszontígy este már zúg a fejem. A délellőttömet kicsit unalmasan tengettem, mire rászántsam volna magam valamire, lemondtam róla, egyszerűen nem találtam magamat, így belegondolva, hogy kínlódtam végi az egészet, borzalmas. Már ettől is elönt a víz. Szarul voltam, valami elszívta az energiámat. szerencsére azonban most kiírhatom magamból, közbe nessát hallgatva persze. Na választottál már kedvenc számot?
Aztán folytatva napi ügyeim sorolgatását, főztem anyummal, azaz csak kuktáskodtam, ami kábé annyit folalt magába, hogy megterítettem, kavargattam a kajákat, stb. szóval nem nagy valami, egyszerűen kedvtelen voltam ahhoz is. A végére már csak Bon Jovi szedett rázba, az szólt ugyanis a lejátszóból épp, nem is szólt, bömbölt, úgyhogy lehetetlenség volt elmennie a füleim mellett, de nem is akarnám, az Ő hangját és muszikáját is imádom. Ezek után csak idekerültem valahogy, de csak frisst írtam és már mentem is, közben persze eszembe is jutottál. De most végre itt is kikötöttem, bár még ezer tetendő elé nézek, és már érzem, elfáradtam. :) De Rád simán jut még időm, valamicske...×P×D

Az egyébként pedig nem baj, hogy meséltél már a Sissy-boltról, mindig felvidít mégjobban, amikor erről a szenvedélyedről mesélsz. olyan helyes vagy miatta, meg amúgyis!^^

Még szép hogy nézem! Bár legeslegelőször mikor elkezdték adni anno a tv-ben, lemaradtam egy-két részről, a tesóm gyorsan beavattott, és attól kezdve én is Szökés-fanatikus lettem. Nem nehéz ám annak lenni, látom Te is beleestél. Bár bevallom, nekem a tegnapi rész nem okozott akkora izgalmakat, mint Neked, mert ez még csak amolyan bevezető rész volt, magyarázat, hogy miért kell szökniük és egy kis bemuatása, terepfelmérés arról a nagyon-nagyon durva börtönről. Megmég 2 bajom volt vele. Egrészt, nem nagyon tudok mit kezdeni Lincoln új magyarhangjával, nagyon nem tudok még egy ideig megbarátkozni vele, nekem nagyon furcsa és idegen. A másik bajom tudom, hogy orvosolva lesz, ugyanis mindössze annyi, hogy Sucre ezen részben még nem lépett a színre. nekem Ő a kedvencem. nem mondom Michael is nagyon lebilincselő és vonzó egy fickó, okos, intelligens, satöbi, bár lekezelő is, de ez kell is, így védekez. De nekem Sucre a favorit, Ő az ász, Ő a hősszerelmes, még akkoris, ha Michael-nek is megvan a maga párja. Egyébként nem tudom mit kéne mondnai, nekem akarok sokat elárulni, de én azért helyedben nem nagyon sokat aggódnék Sara oki miatt, visszatér még ő, meglásd.:)

Úhhm nem nem láttam azt a nyomozód sorozatot, de csak most kkezdődik? Gonolom szerintem nem ez volt az első része, mert akkor nem sokat lehetett belőle érteni, ameddig én néztem azaz, a bevezetőig. De egyébként van benne valami, mert az a pechje az elején a 25 centtel. Azon nagyot pörögtem!:)))

Úristen, nem tudom elhinni, hogy ekkora szerencséd volt a világraszületéseddel!!!xDDD
A világ egyik 2 legjobb fickójával együtt ünnepelni! Hmm, már alig várom azokat a napokat!;)))

Nem tudtam a nagy famílidáról, de ez nagyon tetszik nekem! Úgyértem hihetetlen lehett felnőni velük! Mesélj néha nekem róla, ha valami eszedbe jut! Nagyon jóérzés lehet egyrészről, hogy már kirepültek a nővéreid, olyan értelemben, hogy olyan rendes komyol felnőttekként élnek, házastársi kapcsolatként, ez olyan furi érzés és különleges is lehet. Na most melyik? És rettentően elfoglaltak, vagy mit csinálnak, rendesen tartják Veled a kapcsolatot és törődtek még egymással. Ez most nagyon érdekel, ekkora családnál!:) És persze közbe sajnálom a legfiatalabb Nővéredet, de néha kellenek ilyen szakítások, hogy végül ejusson oda az ember, ahova rendeltetett. De azért csak segítsd Őt, biztos megérdemli! És talán az öcséd is:P:D

Igen, az ikertesómmal egy suliba, egy osztályba járunk, de szerencsére azér tnem egy padban. Nem vagyunk összenőve, de a baráti társaságunk közelazonos.:)
És igen, legalább olyan jó tanuló, mint én. Ezt bőven muatja, hogy kitűnő lett. Háát igen, neki nincs olyan egyszerű tantárgyakkal problémája mint a mat/fiz.:D Minden mással lehet, de azért mégis 5ösre teljesít.De komoylan, ő is okos, csak talán nem annyira pakolja össze a dolgokat, mint én. Talán kevésbé sokoldalú, de ettől függetelnül ő se stréber, bőven van neki is meglátása a dolgokról, más kérdés, hogy ki is mondja-e. Van egy konkrét elpézelése(környezetvédelmimérnöki) és ehhez tartja magát. Tehát szerintem nem tűnök se nagyképűnek se sablonosnak, ha azt mondom, egyformán értelmesek vagyunk, csak Ő inkább más dolgokban, mint én. Ő reál, én meg humán. Én nyelvek, ő meg azokat kevésbé csípi. Ehhez kevesebb érzéke van, de ott van neki a töri meg ilyenke helyett, a rajz, a kémia pl. Szóval.:)

Nővérem, körübelül olyan mint eszti. Ezt pont ki is felejtettem, mennyire elüt tőlem az ikrem, annyira hasonlít a nővérünkhöz Jucihoz. Ő 20 éves lesz, Budán tanul a budapesti műszaki fősulin, és természetileg, adottságialg pontosan olyan, mint a húgunk. Ő is érzékenyebb, kevébé kirívó, magabiztos, mint mondjuk én. Ők ketten nagyon hasonlítanak egymásra, amit tegnap elmondtam esztire, az mind rámondható Jucusra is. Ezt pedig apumtól örökölhették egyrészt jobban, de akár anyumtól is. Igazat megvallva, én vagyok aki jobban elütköz a családi vértől, de ez engem cseppet sem zavar. Elégedet vagyok azzal, ahogy megcsináltak és ahogy formáltak, javarészt persze, de az emberek úgyis folyamatosan változnak. :)

Juj, igen van 3 bónusz szám a japán CD-n Nessától, én azthiszem ki is írtam a főoladlrea egyszer, hogy honnan tudjátok letölteni, várjcsak.Ohh, most nézem, hogy az ahonlap most szünetel, de ha megadod a mailcímed, akkor elküldm levélbe minda három számot. Azért nem MSN-n, mert az nálam egyszerűen nem mükszik, bocsi! De azt akarom, hogy minél hamarabb juss hozzájuk, mert a 3-ból 2 nagyon nagyon jó!

Schumi.Schumi. Az örök legenda, egy fantazstikus pilóta. Hogy ne állnék hozzá pozitívan. Bár mondjuk nem sokat néztem F1-t, amíg ő is zereplet, azt nagyon sajánlatm hogy nem nyerte meg a VB-t nyolcadszorra is. Hüje Alonso. Már akkor utáltam...:) De igazából mindig Kiminek szurkoltam, még akkor is, ha ott volt a német. De ha a reklámjuk megy a tV-ben, akkor mindekttőjükért lelkesülök, ha Schumit muatják az egyik futamon, mindgi örülök, szóval Őt is szeretem. De Kimi a legnagyobb befutó, ki is lehetne más. Na és akkor Te hogyan is állsz vele?:)

Háát nem modnom, hogy én is odáig lennéka gyomlálásért, én is szívesen kibújok alóla, v agy elsumákolok, de ha rm parancsolnak termmészetesen sikerül rávennem magam. És belegondolok az utána következő jó kis pancsira. Mert az muszáj. nemcsak a körmeimnek.:)

De én inkább előtted emelném a képzeletbeli kalapom, mert Te vagy az aki, végig dolgozta azon éveit, amiben én most élek, Te vagy az, akinke ezt kötelezően csinálni kellett és tudom is hogy csináltad, úgyhogy az, hogy én egyszer belefogtam nem olyan nagyon dicséretre méltó ám, ugye tudod?:) De édes vagy!:)

Azthiszem eleget írtam mára. Megse jegyeztem mikor kezdtem, de azthiszem, elég sokat kellett várnod rá, ha még kivártad, és nem csak holnap olvasod el a válaszom. :)

És még én is biztos vagyok benne, hogy vannak kiaknázatlan témáink!

Puszziii, jó éjt: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Komolyan fantasztikus volt tegnap, hogy egy idöben voltunk fent. Mostmár csak azt sajnálom, hogy nem válaszoltam Neked tegnap este egyből. Azért sajnálom, mert láttom, hogy még tettél fel frisset, szóval még el is tudtad volna olvasni. De mostmár sajnos késő bánat.
Én is megpróbálok annyit irni mint Te, lesz bőven mesélni valóm ám:) Szóval készülj fel:)!

Sajnálom, hogy tegnap olyan szarul voltál, de szerintem ezt a nagy melegnek tudható be. Én nem voltam szarul csak néha unatkoztam:) És persze vártam hogy írj. Én tegnap 10 ig ültem itt mert az MSN elfoglal mint mindig:) Ott nagyon sokat vagyok. És persze vannak fiúk is:)))))))))))))
Tényleg új MSN cimem van. Ime: hellokitty1017@windowslive.com
Örülnék annak ha felvennél, és ott is nagyon jó lenne beszélgetni, de tudom hogy Te ott ritkán vagy, söt most ahogy olvastam a soraidat nem is jó. Ezt úgy lehet orvosolni, hogy csinálsz újat:)

Nem tudom nekem mindig izgi a Szökés. Szóval Neked Sucre a favorit. Most nem akarlak idegesíteni, de Sucret nem is láttam a kezdésbe se. Hát igen Michaelnek van egy stilusa! Én azt nem vettem észre rajta, hogy lekezelö, inkább azt hogy kiáll a másik mellett. De a lazasága nagyon tetszik. Meg a szemei. jjjjjjjjjjáááááá:) Egyszerűen el tudnék olvadni:) Meg amint irtam már Neked az elözö levelembe a menése, az valami csúcs. Ahogy megy zsebre tedd kézzel. Kemény nagyon:)
Az új sorozat ami volt utána az hétfőn kezdödött, szóval nem fogsz lemaradni sokmindenről:) Öszintén azért kezdtem el nézni, mert nem voltam álmos, és gondoltam arra hogy belkuksizok hogy milyen is, de utána rájöttem, hogy izgi, és végignéztem. Szóval mostmár azt is nézném fogom:)
Amit még mostanába szoktam nzni az a Tv2-ön az Agykontroll. Az sem meleg pite:) Abból lehet tanulni bioszt:)

Nekem amúgy azért izgalmas az enyhék dolgok is, mert én nem szeretem a horror filmeket, szóval nem vagyok hozzászokva a kemény dolgokhoz, ezért "szarok" be minden egyes kis izgalmaktól is:)

Értem, szóval a tesoiddal igy vagy. De akkor is tök állat hogy "van" belöled még egy:) A 20 éves Növéred is okos csajszi. És tudom is hogy hova jár suliba:) Az én növérem is odajárt. Az viszont furi nekem hogy a húgod kitűnő és vágja a matekot és fizikát de Te meg nem:)De a szüleid nagyon büszkék lehetnek Rátok hogy ilyen okos lányai vannak.

Sajnos az én családom kicsit szétszort, mert kiskoromban anyumék elválltak. De anyum újraházasodott, ezért költöztünk fel Pestre. A nevelöapum már 8 éves korom óta nevel, szóval apucinak szólitom. Ő sokkal jobban apum mint az édesapum:) A nevelöapumnak volt méhg egy lánya a Gerda, szóval ő végül is nem vérszerinti tesom, de annak tekintem teljes mértékbe. Nekem úgy van hogy a két növérem a Évi és Hajni teljes tesoim. Az öcsém Peti fél, és a Gerda meg nem, de mégis:) Remélem érted:)
Na szóval az van, hogy Kunszentmiklóson élnek a nagyszüleim, az apum a keresztanyám, nagynéném és az egyik tesom a családjval együtt az Évike. A Hajni Bicskén lakik a férjével és anyósával. A Gerda itt lakik Pesten. De vannak rokonaim Kecskeméten is. Ott anyumnak a tesója él a családjával. A tesoimmal szoros a kapcsolat, de a legszorosabb a legidösebbik nővéremmel az Évikével. Ő nem csak tesom, de nagyon jó barátnőm is. De mindenkivel rendszeresen találkozók persze. Az öcsémmel pedig már mondtam, hogy kicsit harci-marci a kapcsolatunk, de közel állunk egymáshoz nagyon is vele:) Képzeld az elsö szavam az volt, hogy Évi:) Szóval ebből is lehet következtetni, hogy miért vele a legszorosabb:) Amúgy kicsit rossz, hogy így elszórtan vagyunk, de sajnos ez van. Ma inkább nem mersélek családi dolgokról, mert ha ma elkezdeném, nem lehetne a géptől kirobbantani engem, mert ha én nagyon belemerűlök valamibe, én addig nem fejezem be ameddig nincs vége a történetnek. De igérem , hogy minden egyes levelembe mesélek valamit, de sajnos nem csak jó dolgok vannak:( Ma ennyi elég is a családról:)

Hát igen szerencsés vagyok a fiúkkal:) Zackel és Kimivel. Mikor szülinapom van akkor mindig gondolok Kimire, de most már Zac is benne van a sorba:)

Hát Schumi az Schumi! Én bevallom Neked hogy mielött visszavonult volna én inkább Schumi drukker voltam, de azt nagyon. Kimit csak kedveltem és sajnáltam, hogy beszart mindig a kocsija. De mindkettővel vannak történeteim:) Lehet hogy már meséltem de akkor még egyszer elmesélem:)
Én 2002-óta nézem a F1-et aktivan. Elötte csak bele-bele néztem, de nem volt kedvencem. És most meg fogsz lepödni nem is tudom, hogy hogyan jött a Schumi is. Na szóval el kezdtem nlézni, Schumit megszerette. Megvettem a könyvét is az egyiket. Utána a fülleimbe jutott hogy hol is szállnak meg a pilóták. És rohadt közel ahol lakok. Hát kimentem a hotel elé. És megnéztem öket. Ezt csinálom már 2003 óta. És most is megyek:) De folytatom a mesélni valómat. 2004ben valóra vált egy álmom. Schumi aláirta a Schumis könyvemet de én olyan boldog voltam, hogy sírtam. És nagyon közel volt ám hozzám:)Oltári egy pasi. Akkor Kimitől is beszerváltam egy autogrammotm, sőt Alonsoval egy közös kép is született. De Szerintem Alo 2005-be volt. Kicsit már összefolnak az évek:) És 2006-ba a Ferrarisok átkerűltek egy másik hotelba ami az olaszoké, és az a hotel itt van az utcasarkukon. Szóval 3 perc:) 2006-ba szomorú voltam nagyon, mert hiába álltam a hotel elött, Schumi nem irta alá a másik Schumis könyvemet, pedig kb 30 cm-rel voltam tőle. Akor kicsit csalódatam benne, de az vigasztalt, hogy senkinek sem irja alá. és az is hogy csak nem vonul vissza. És akkor jött a hidegszuhany:( Néztem a futamot és Schumi bejentette hogy visszavonul:( Akkor épp Kunszentmiklósón voltam és úgy sirtam mint az állat! Most is ha eszembe jutt akkor is bekönnyezik a szemem. Szóval 2006-ba szomorú voltam. Tavaly tudtam, hogy Schumi nem jön, de azért Kimit megnéztem. Amúgy az a tapasztalatom, hogy ahhoz képes hogy Kimi utálja a nyiéványosságot, nagyon kedves aranyos, és közvetlen és ne haragudj de kibaszott jó pasi. Habár nekem Schumi is tetszik:)
Kimivel az volt, hogy mentem egy kicsit mellette. Meg jöttem haza biciklivel és ő pont szállt be a kocsiba integettem neki ő meg kedvesen rámmosolygot és visszaintegetett. Aztr hittem hogy elovadok. Szóval kedvességből Kimi jobb mint Schumi.
És most jön a csúcs! Tegnap elött felmentem az f1 oldalára, és mit pillantok meg? mit? Azt hogy Schumi jön Magyarországra megint!!!!!!! Azt hittem hogy olvasás közben kapok szivrohamot:) Kapcsoltál már, hogy miért is fontos hogy jön? Gondolom igen:) MEgint van egy esélyem hogy elkapjam! És hogy aláirja a másik Schumis könyvemet. Tuti, hogy ott száll meg ahol a Kimiék szóktak:) Itt a sarkon:) Jeeeee! Olyan boldog voltam mikor olvastam:) Amúgy 2005-be kint voltunk a focimeccsen amit rendeztek, de most nem megyek ki. Képzeld tudod hog tavasszal volt itt Schumi motorversenyen. Na azt mikor megtudtam kurva mérges voltam. Hogy milyen közel volt már megint és mégis távol.
De most Kimi sem meneküüüüllllllll elölem! Mivel megvettem a Kimis könyvet, vele is alá kell iratnom! És abba tuti vagyok hogy ő lesz olyan cukorfalat hogy aláirja! Röviden ennyi!:)

Amúgy visszatérve Zachez és Kimihez, ha most elém tennék e két pasit, nem is tudnék választani, sőt ha még Millert is elém tennék, gyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, cudar viéág lenne ott:) Szerintem ott ájulnék el, de azt is ügyesen oldanám meg:) Beleesnék mindhárom karjába:))) De komolyan nem tudnék választani. Tudnék én mindhárommal valmit csinálni:) Ugye milyen kis huncut lettem:) És Te tudnál választani a Kimi és Zac között? Szerintem Te se:)

Amúgy köszi, de a plussz számok már megvannak, öcsikém letöltötte:) De ezek furi számok. A többi 12 jobban tetszik. Nem tudom miért. Majd ezekhez is hozzászokott.

Jajj Dittám olyan kis gonosz vagy:)))) Nem lehet ám választani hogy melyik a kedvenc számom az új albumról:) És nem csak engem hoztál nehéz helyzetbe de a többieket is:). Szóval én csak annyit irok, hogy most a 15 szám között az első 12 szám a kedvencem:) Mivel nem vagyok angolos, ezért csak azt irom hogy mégis melyik tetszok a legjobban ok? az elsö, és a 5.!

Dittám valamit köszölnöm kell Veled! Nyugi nincs baj, csak az van hogy szombat délutántól kb hétfön estéig nem leszek, mert tegnap hivott Évike, hogy menjünk le a tesommal hozzájuk egy két napra. És ott nincs is net:( Szóval nem leszek kb 2 napot vagy 3-mat:( És gondoltam valamire:)))) Azért forog ám az agyam:)
Arra hogy mi lenne ha számot cserélnénk, nem hivás céljából hanem SMS céljából:) Na??????? Milyen ötlet?

örülnék annak ha minnél elöbb válaszolnál:) Mint mindig:) Moast zárom soraimat, pedig lenne még mesélni valóm, de majd legközelebb:)

Szép napot, vigyázz Magadra, Irj!
Puszillak! Kitti:)

xdittax írta...

Szijjja!

Úristen, olyan jó olvasni Téged, és most elsősorban arra gondolok, amiről a legtöbbet írtál4 anyám, asszem elveszítem a kontrollt és szörnyű leszek, nagyon izgatott, és ....

Szóval, egy kicsit nyugisabban. Sajnálom, hogy tegnap nem írtam, de kertipartit adtunk, és ezét nem volt sok időm itt ülni. Rendeztem a blogot, azaz frissítettem és itt ki is fújt, sajnos még csak el se olvastam a soraidat, pedig ha megtettem volna, hajjaj, nem tudtam volna szabadulni és elsősorban lenyugodni rendesen.

Mert, azthiszem. Hozzád költözök. Mit szóénál egy fogadott hugicához? na? Na?

Tudod nem hittem volna, hogy ekkora mázlista vagy! Például oké, a karjaid közé hullt az a bécsi út. A sors keze volt a dolgoban! De Istenenm, évente látni Kimit, Schumit....My God! Ezt nem élem túl!

Fantsztikus lehet4 Bár én nem vagyok akmkora fanatikus, hogy könyveket vegyek róluk, stb, ott van arra a drága jó internet, de ha valamit alá kéne íratni velük, oké arra legjobb egy poszter, egy könyv vagy akár egy póló!

Olyan jó hogy bezsámoltál így az élményeidről, és mondhatom, annyira azért nem bújkál bennem az irigység, de nem azért, mert nem ellen mire, léenne nagyon is, hanem mert azért, mert tőled egyáltalán nem sajnálom azt, hogy ilyen közel lehetsz hozzájuk néha-néjha, hogy láthatod őket, hogy kaphatsz tőlük egy személyes kis mosolyt egy pillantást. Vagy akár egy közös képet...mint Alonso esetében, bár tőle én biztos nem kérnék...:P

De Istenem lesz miért szorítanom, ha majd jönnek a Hungaroring-re.

Most nem is tudok rendesen másra reagálmni. ezzen vagyok blokkolva, hatalmas jószerencséd van!

Egyébként Kimi kedvességén nem lepődtem meg, mert Ő csak a sajtós dolgokat nem tudja kiállni, de biztos voltam benne, ha egy csomó kedves embert lát,ha velük talákkozik, akik ő érte rajongnak, akik őt szeretik, köztük Veled, akkor még szép, hogy nem állja meg a vigyorgásokat- Egyébként is az emberek csak elítil a Jégembert. Addig, amíg nem találkoznak vele úgy, mint egy fan.

Szóval örülök neked, ennek. kimondhatatlanul. Ultrára! csúnyát mondanék annyira.

Most ne haragudj nem tudok sokat reagálni. Elolvastam mindet. Elolvastam a Wentworth rajongásodat, jót mosolygogtam és igazat adtam, mert tényleg szépfiú. Jófiú és igazn a lazasága az életben és a sorozatban egyaránt utánozhatatlan!:)

De Sucre miatt nem aggódok, a bevezetőben is benne van, és a következő részekben is fel fog tűnni. Hála isten!:)

Sajnálom azt, hogy egy kicsit szétesett családban kell élned, ezt értem még a válásra és a mostani helyzetre is, de nem baj az, ezt is lehet élvezni, nagyon is, utazgatni, többet lehet mesélni, ha újra találkoztok. Mint majd most is.

A két kapocsolattartási dologra:
Nem tudom, az msn-nel még mindig hadilábon állok, de fogok egyszer biztos ott is tivornázni, ha rendbe szedem, és akkor majd felveszlek, vagy akár Te is felvehetsz, ha van ott szabdd perced néhány.:)
A telefonszám, pedig mehet, bár nncs sok manim, nem vetek elé akadályt, egy-két sms belefér, csak nem tudom, most írjam csak ki ide úgy a számom. óvatos akaraok lenni. vagy várj, myvipen-fent van. Már nem tudom...

Most megyek, de előtte még megkérlek, hogy mesélj csak nekem, és ígérem akkor nem intézem el ilyen egyszerűen a dolgokat, csakhá egy iylen löket, mint az F-es sztorid. Istenem! Mást nem is nagyon tudok írni...;)

Cupppp!

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Olyan jó, hogy írtál! Már vártam nagyon a soraidat, és végre meg is érkeztek!:)

Egy hugicának öszintén nagyon örülnék , mert hugicám még nincs csak ilyen baráti hugi van, szóval jöhetsz:) Szeretettel várlak:)

Nem is azért meséltem el Schumit és Kimit hogy most nagyképű legyek vagy beképzelt, csak gondoltam, hogy megosztom Veled az örömömet. De az, hogy közel lakok a hotelhez, ez nem lesz sokáig, mert anyumék el akarnak költözni nagyobb lakásba, mert a tesommal egy szobába vagyok, és most jutottak anyumék arra a pontra hogy külön szoba kell.
De ha elköltözzünk akkor is a hotel elött fogok logni.
Öszintén most Schumit jobban várom, mert Ő vele szerintem most lesz az utolsó reménnyel teli találkozásom. Most úgy állok hozzá, hogy most vagy soha:) Habár öszinte leszek, Kininél is van egy olyan érzésem, hogy most vagy soha, mert Róla már annyi pletyka kering, hogy Vele is muszály lesz aláiratnom.

Én meg tisztára úgy emlékszem, hogy nem láttam Sucret, de akkor az a lényeg hogy Te láttad:)

Oh a kerti party király lehet, gondolom volt ott buli akkor:)

Mit is meséljek Ditta a családomról? Igen kicsit rossz, hogy igy szétszortan vagyunk, de én nézem a jobbik oldalát:) Nem unjuk meg egymást:) Nincs sok balhé:)

És amúgy mikre vagy kiváncsi?
Mert annyi minden van, hogy azt sem tudom, hogy hol kezdjem:)

Amúgy örülök hogy ennyire szeretted olvasni a soraimat, de én is igy vagyok a te soraiddal:)

Képzeld holnap megyünk strandra! Olyan jó, idén még nem is voltam, szóval várom nagyon, legalább kicsit lebarnulok. De nyugi vigyázok:)!

Amúgy fent vagyok iwiwen is meg myvipen is, söt vissza is jelöltél már, de öszintén én az iwiwet jobbat csipem:)

Most zárom soraimat, de szerintem este még irok, mesélek valamit a családról, majd biciklizés közben gondolkozók rajta.

Na szép napot, puszillak!
Kitti!

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Nagyon sajnálom, hogy este már nem tudtam irni, de mikorfeljöttem, akkor MSN támadás volt:) És hiába akartam megnézni, hogy netán irtál e vagy jött e levelem valahova, nagyon nehezen ment az is. Pl kaptam levelet és azt kb fél óráig olvastam mert közben irtam MSN-re. De nálam mindig ez van este, jönnek az emberek és csak mondják és mondják én meg ott ragadók:)

Most voltál nem rég itt az oldalon és remélem, még mindig itt vagy, úgyhogy ha gyors leszek akkor még talán el is olvasod a soraimat:)

Hát tegnap nagyon keveset irtam Neked amin meg is lepödtem, de sajnos ez van:)

Tegnap voltunk tekerni a tesommal, de elötte anyumékkal elmentünk naptejet venni mert ma mentünk volna strandra, igaz anyumék el is mentek, de én túl kényes vagyok és nekem túl hideg van:)

Képzeld tegnap jöttem fel a galériára, és a székemet nem szoktam betólni az asztalhoz, de most betoltam, és persze mikor jövök fel akkor sötétség van és akartam leűlni, aztán csúnyán melléűltem:) Szóval még most is fáj a hátsóm, de legalább jó napot csinált, mert tegnap egész nap ezen röhögtem megállás nélkül:) Csak eszembe jutott és már szakadtam is:)

Hát akkor elkezdtek mesélni, elöször a rosszakat hogy utána csak a jók maradjanak, és minnél elöbb túl legyek a rosszakon. Egy picit szerencsétlen a családom szerintem mert már sok baj ért minket.
A nagymamám 3 éves koromban meghalt mellrákba. A nagypapám felakasztotta magát. Anyai ágon még mindkettő él hála az istennek, de sajnos a nagypapám nagyon beteg. Tűdejével is, meg úgy mindennel. Anyukám még csak 48 éves de gerincsérvvel küszködik és már kétszer megmütötték, de az állapota nem akar javulni. És az orvos bejelentette, h harmadszorra nem vállalja, és még a forgójával is vannak bajai. Az édesapám 2 éve agyvérzés kapott de szerencséje volt de nem bénult le és azóta hála teljes életmódót váltott. A legkisebb nővérem a Hajni pedig cukorbeteg és vele is voltak problémák. Egy párszor öngyilkos volt, és egyszer majdnem meg is halt. Szóval volt kb 3 évem ami nagyon kemény volt az életembe. De már minden ok nála.
Amúgy megfigyeltem már magunknál, hogy minden évben van valami ami nem kéne, hogy legyen. Ami még rossz volt az az volt h a tesom terhes volt és az orvosok el akarták töle vetettni, mert az mondták h a magzat beteg, vizfejű lesz. És most kapaszkodj meg, a kisfiú ma már 7 éves és semmi baja sincs, nem is vizfejű. Szóval az orvosokba sem lehet bizni. Végül is röviden ennyi, de ezek nem egyszerre voltak hanem igy elszórtan.

A jó dolgokat majd máskorra tartogatom, szrintem inditásnak ennyi elég is:)

örülnék neki, ha minnél elöbb válaszolnál, mert ma és holnap délelött tudok irni, de délután már nem.

Szép napot, a tel számodat meg létszi küld el iwiwen vagy myvipen.

Pusz Kitti!

xdittax írta...

Szia!

Mázlista vagy, már megint:P, mert most nincs túl sok időm(festették az étkezőnket, és most viszakéne pakolászni...), úgyis tudom, hogy itt fogok ragadni. Ez nálam kb. olyan, mint nálad az msn. Bár én is jól emlékszem még, ohogy amikor jártam ott, mindig annyian támadtamk le, hogy egyszerűen azt már nem bírtam. Hol ide kapni, hol az rezgetet. Már a beszélgetésekbe is belekavarodtam, pedig a többhelyrevaló koncentrálás álítólag megy nekem. Mos, úgynézki azért nem mindig.:)

Eszembe sincs azt gondolni, hogy csak azért írtad le az FNem is -es élményeidet, komolyan! Sőt, ha nem mesélte volna el, akkor az nagyon nem esne jól...^^ Egyébként kitudja Drága, mikorra költöztök még el, de remélem nem ez az év lesz utolsó esélyed. Tudom, hogy vannak pletykák stb, de azért tudok bízni, bár ha Kimi úgy dönt befejezi, úgyse tudom rábeszélni, hogy maradjon, így valahogy megbékülök döntésével, és támogatom Őt. Ahogy anno Schumit is. De így is-úgy is nagyon drukkolok, hogy sikerüljön elcsenni az aláírásukat!

Na és akkor most mi van a stranndal? Úgy vrtad, és mégse mentél? Lehet, hideg van, lehet jobbat szeretnél, de én lehet elmentem volna a helyedbe. Már nagyon szeretnék úszkálni, úgyhogy lehet én is rászánom magam. Régen, pár éve, mindig egész augusztusban, vagy akár már hamarabbtól mentünk reggelente az usziba, úsztunk 30-40 hosszt, és utána még rendesen starndoltunk is de. Aztán húzás haza, hogy valahogy rendbe hozzam a nagy sörényemet. xDDD

És Kedves most hoztál olyan helyzetbe, hogy enm tudom, hogy válogassam meg a szavaim. Mármint a családodat illetően. Elképzleni se tudom, hogy így, ezek a betegségek és minden miatt, milyen nehéz lehetett Neked az élet, milyen megpróbáltatások értek, de annak meg örülök, és büszke vagyok Rád, hogy most mégis itt vagy egy tök életvidám leányzóként!:)
Szrönyűk ezek a dolgok, amiket fölvázoltál, szomorúak, és igazságtalanok, pláne ha igaz az, hogy mindig minden évbe csúnya kifejezsséel élve "rátok jár a rúd". Az én családomban nem történtek soha ilyen események. Márcsak nekem is az egyik nagyszülő"párosom" él, ők már nagyon idősek, tanáyn élnek és még mindig dolgoznak, mindig viszik ki a teheneket a legelőre, fejik őket, meg minden. Nehezen járnak egyébként, sokszor mondják fáj mindenük, de szerencsére eddig, csak tatám volt az, aki feküdt már hosszab ideig kórházban. Neki valamilyen érproblámja volt a lábában, ami miatt fekvőbeteg lett, azthiszem úgy egy-másfél évig volt ágyban, és anyukám minden nap járt hozzá a kórházba. De ez rég volt, én még nagyon kislányka voltam. Igaz a legrosszab az volt, hogy mivel a mamáék Gátéron laknak, és nem itt bent Félegyházán, a mamám csak néha tudta meglátogatni a tatát. De mostmár jól vannak mindketten.

A másik mamára nem emlékszek, olyan hamar meghalt, és utána az apai tatám újra nősült, úgyhogy mégicsak lett még egy mamánm, bár soha nem hívtuk úgy. Ők viszont már mindketten meghaltak.

Háát mostmár tényleg rámfér valami vidámság, ami tőled származik már!
Úgyhogy ír, amikor tudsz, puszi: Dittus:)

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Már komolyan rászokok arra, hogy naponta többször irok Neked!
A strandra azért nem mentem, mert én úgy éreztem hogy hideg van hozzá, és a szél is nagyon fújt. De úgy jártam, hogy hazajöttem, kitakaritottam, meg megnéztem a Sissy elsö részét. Elmenni nem tuudtam sehova, mert anyuméknál kulcs nem volt, és a bérletem is anyumnál maradt:) Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy igy jártam:)
Neked hogy telt a napod?

Na mesélek valami vidámat is. Abból is van egy pár:)
Kiskoromban elvitt a tesom sétálni, de még babakocsis voltam és tél is volt. És az egyik barátnőjével vitt és beszélgetés közben beleboritott véletlenűl az árokba. Én erre nem emlékszem de szerintem érthető is, de ahogy elképzelem poénos lehetett.

Vagy, volt olyan is hogy megnyitották K.miklósón a strandot és a másik növéremmel a Hajnival lmentünk, én meg ugye nem tudok úszni, és nekiálltam ugrálni a vizben, de közben a tesom kint űllt a padon. Na ugráltam és röhögtem és a tesom hallkan mondta hogy felcsúszott a melltartom, de én ezt nem hallottam, és ezt még elismételte 2szer kb, harmadszorra már nekiállt kiabálni, én meg meglepödtem és mikor észrevettem, hogy a nyakamba volt a felsörészem sikiltottam egyet:) Csöppet sem volt égő:)

De az is muris mikor a "szűk" család összejön, vagyunk egy páran és akkor néha az édesapám is részt szokott venni rajtuk, és mivel a nevelöapumat is pucinak szólittom, igy kicsit muris mikor szólok valamelyiknek és akkor mindkettő odafigyelj, de mostanába már azt szoktam csinálni, hogy csak a szemébe nézek valamelyiknek és akkor tudják, hogy kinek akarok szólni:)

Az is jó volt mikor a tesom férjhez ment. Az esküvőn mindenki bögött, csak én röhögtem, de a végén már rám is hatással voltak a többiek és én is elsirtam magamat:)

De mégis az a legpoénabb mikor együtt vagyunk és akkor mindenki mindenki:) Ezt úgy értem, hogy mivel sokan vagyunk így néha máshogyan szólitjuk egymást, de úgy hogy a másik tesom nevét kapom én pl. Remélem érted. De várj elmagyarázomm: Mikor akar szólni nekem a tesom h Kitti, akkor egyszerűen nem azt mondja, hanem Petit vagy Hajnit, de már voltam Manci is meg Piri, ők pedig a kutyáink.

Amúgy naptárba kell irni, hogy kinek mikor van szülinapja meg névnapja mert annyian vagyunk hog nehéz:) Anyumnak meg külön papirra van iorva h ki mikor született mert rendesen keveri:)

Kicsit más: Tegnap láttam Nessa reklámját a magyar Mtv-n. Azt a arckrémeset vag mit. És azt szerettem volna megkérdezni, hogy most Nessa nem énekel együtt Timbelanddal? És ha igen melyik számot?

Amúgy ott Félegyházán a tesomnak a férjének vannak ott rokonai, lehet hogy ismeritek is a rokonokat. A tesomnak a férjének a vezetékneve Lukácsi, de akik élnek Félegyházán azoknak nem tudom a nevét.

Amúgy a tesom most hivott nem rég, hogy nem muszály hétfőn visszajönnünk. Azt mondta, hogy addig maradunk ameddig csak akarunk. De szerintem legkésöbb kedden itthon vagyok már, de mégbiztosabb vagyok a hétfőbe.

Amúgy úgy megyünk haza, hogy az idömérőről le ne csúszak, csak az elejéről fogok, de az nem lényeg. 2-re ér be a vonat K.miklósra. És mostmár tök furi lesz elmenni Félegyháza elött, mert tök közel leszel és mégis távol:) Na ezt jól megfogalmaztam.

Holnap délelött még irok elindulás elött, de ha ma még irsz este, akkor még azt is megkockáztatom, h akkor válaszolok:) És még holnap is!

Ja és ne felejtsük el, hogy: GO KIMI GO!

Most zárom soraimat, de még egy kérdés most miért nem kerűl a mozikba okt. 24-re a HSM 3? Mit csinálnak annyi ideig? Én addig megőrűlök.

Na pusz, és várom a soraidat!

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Sajnállattal látom, hogy nem írtál:(((((((((((((((
Nagyon szomorú vagyok ám:((((((
Most aztán várhatók, hétfő estig vagy keddig. Nem tudom, hogy mikor jövünk vissza, lehet hogy csak kedden, de szerintem már hétfőn. Ez attól is függ, hogy hogyan érezzük magunkat.
A telefonszámodat sem küldted el, szóval SMS-t sem tudok irni:(
Remélem, hogy mire hazajövök, addigra irsz Nekem nagyon sokat:))))))))))Idöd mint a tenger kedves Dittusom, szóval alaposan olvasd el a soraimat és várom, hogy Te is mesélj valamit.
Na ezennel kivánok Neked kellemes hétvégét!
Pusz Kitti!

xdittax írta...

Kedves Kittim!

Most jön a bocsánatértesedezés, illetve az indoklás, de egyelőre csak ennyi, szépen beosztom úgy magam, hogy többet is írjak. Például holnap tuti írok neked az F1-ről, legalábbis remélem, de ez nemcsak tőlem függ.

Szóval, nagyon sajnálom tényleg, hogy szomorúságot okoztam Neked, és hogy nem írtam tegnap, illetve telószámot se küldtem. Mostmár nem számít, de bepótoltam.

Szóval tegnap miután megebédltünk én a tesóimmal szórakoztám, nvéremnek segítettem csomagolni, mivel a hétvégére fölmegy Pestre, majd kis si gyalogoltam cele az állomásra, gondoltam úgysincs jobb dolgom, sétálni meg szép időben nagyon helyes dolog. Aztán még elküldtek a boltba kenyérért. Oké, elmentem haza is értem, na akkor gondoltam arra, hogy irány fel az emeletre a szobámba, és netezés a javából. De kiderült, hogy apumék csak rám várnak, és szerelhetünk vilannyt, amit reggel vettünk Neki. Aztán az ő szibjának eddigi villyanát a konyhába áttettük, és a most festett étkezőnkbe is visszaszereltük a világítást, így közben árímtalanítuttunk is meg minden. Mire végeztünk vacsi, meg vízilabdameccs következetett (nyertek a magyarok:)) utána meg megnéztem valami béna kis filmet, anuym kényszerített aki e film felénél már be is aludt, úgyhogy...ha nem néztrm volna a filmet, itt lehettem volna és írhattam volna. Ráadásul ma reggel is ez volt a tervem, jöttem is volna, csak újra pakolni kellett, mosogatni a reggelit, a teraszt is lesöprögetni, és mire idejöttem, Te már elmentél, amit hidd el én is nagyon sajnálok.

Azt is sajnálom, hogy addig nem beszélhetünk, de végülis, valahogy kibírjuk, és ha hétfő-kedden hazajössz a futamot is kibeszélhetjük, amit remélem tesódéknál is megnézel!
Egyébként így tudom már nem számít, de remélem jól érzed majd magad náluk, ésmire hazaérsz már nem fogsz haragudni rám!;)

Írni fogok még, ne aggódj, puszi: Ditta×××

xdittax írta...

Szijjja!

Egy csomó mindent kell majd megisztanom Veled, persze semmi e×tra, csak kis szerény életem menete, de érzem, most rengeteget tudnék írni. csak azért nem teszem, mert be kell vonulnom a zuhany alá, majd ebédet kell csinálnom, de majd ezekről is mesélek. De komolyan, ne gondolj valami óriási dolgokra, azok inkább a főoladlon vannak:), meg majd a te meséléseid lesznek azok, de írni akarok, mert minden közbejött addig, amíg nem voltál itt. vagy most egyáltalán itt vagy már?:)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!

Most irtam Neked egy üzit, hogy most irok Nekewd az oldalon, szóval már itthon is vagyunk.
EGYÁTALÁN NEM HARAGSZOM RÁD!!!!!!!!!!!!
Van ám mit mesélnem, úgyhogy nem is húzzom tovább az izgalmakat és irok Neked jó sokat!

Azért jöttünk ma haza és nem tegnap, mert még 1 napot ott akartunk tölteni, de majdnem csütörtökön jöttünk haza mert a tesom akkor szabadnapos, és mivel hoztuk magunkkal az unokaöcsimet is ezért akartunk csütörtökön haza jönni, hogy lássa a drága tesokám hogy minden rendben van. Remélem érted, hogy mit is irok:)

Szombaton 1kor indult a vonat, de szerencsére gyors volt, igy egy óra alatt haza is értünk. Sajnos a F1 elejéröl lemaradtam, de a lényeget láttam, és öszintén egyátalán nem voltam boldog, hogy Kimi csak a 3. rajtkockából indul, de úgy gondolkoztam, hogy sebaj, pozitivan álltam hozzá, hogy vasárnap megnyeri a futamot.

Amúgy amikor elmentünk Félegyháza mellett eszembejutottál ám:)

Képzeld otthon a tesoméknál ettem össze-vissza. Tudod, ott más az izek:) Jó kis hazai íz. Szóval ettem bőven:)

Aztán vasárnap strandra mentünk, így hát a F1-nak az ucso 11 körét láttam élöben, és nagyon sajnálom, hogy Kimi csak a 4. lett, de végül is ahogy hallgattam a kommentárokat Kimi nagyon boldog lehet ezzel a 4. hellyel. Este viszont a SportKlubon megnéztem az ismétlést. Hát durva futam volt, zt meg kell hagyni. De ha a Ferrarisok nem számolják el magukat Kimi ismét gyözött volna. De ha belegondolsz és mondták is kommentárok, hogy ez forditva is elsűlhetett volna, vagyis hogy el áll az eső és Kimi nyer. Lewisnek csak mázlija volt semmi más. DE A PONTVERSENY NAGYON IZGALMAS! 3 versenyzőnek 3 azonos pont, ez kmény:) És öszintén egyátalán nem vagyok abba biztos, hogy Kimi megvédi a bajnokságát, de szorittunk érte. Az viszont tetszik, hogy kielentette, hogy nem vonul vissza jövöre, szóval egy kicsit megnyugodtam. Amúgy ha megnézzed idén még nem volt még egy normális futam se. Hát nem?

Amúgy a strand oltári jó volt. Mivel nem tudok úszni, csak háttal csinálok vcalaymit, ezért néha lemerűltem, de a tesom mindig ott volt:) A piercingemre vigyáztam hogy nehogy kiessen, tudod ilyenkor el lehet hagyni a dolgokat, de jó volt. Próbáltam napozni is de az félig összejött, félig meg nem, de barnultam, igaz alig látni de jó volt:)

Aztán megint csak ettem és ettem. Nagyon durván, pl: cigánypecsenyét jó fokhagymásan, meg körözöttet, és sütiket és gyümölcsöket meg reggeliztem is és ez mint egy nap, de már szombaton sem voltam meleg pite ám. És tegnap, vagyis hétfőn ennek meg is jött a hatása::))))) Reggel arra ébredtem, hogy fáj a fejem és a hasam sem olyan. De én még megittam egy pohár kakaót:) Tudom ügyes húzzás volt ez tőlem. Ahogy megittam kezdtem már nagyon szarul érezni magam. Vettem be egy fájdalomcsillapitot és rá fél órára ki is jött belölem minden:) Szóval jó kis gyomorrontás:) De hála csak egyszer fordult elö. Egész nap fájt a fejem de jól voltam úgy:)

Aztán hétfön este Scofield és társai:) Jó kis rész volt ám. Majdnem beszartam most is:)
És Sucre feltünt, egyből eszembe juttottál ám:) Most jobban megnéztem, nem rossz, de nálam Michael a nyerőbb:)
Aztán néztem az új sorozatot utána, jó volt az is. Te is nézted?

Hallod, tegnap akkora vihar volt ott! Villámlót is medg minden, és én nem vagyok hozzászokva vagyis féltem:) Rggel meg a légy nem hagyod ludni reggel 5-től 6-ig nem is aludtam:( És a végén meguntm és leütöttem:)

Aztán pakoltunk, és itt is vagok.

Röviden ennyi volt a hétvégém, és újra nézzem a Shue Thomast, mert azt is imádom, most kezdödik, úgyhogy megyek is!

Mesélj, Te is jó sokat! Várpm a soraidat!És most Nessa kivel is énekel? És mikor adják le az elözetest a Jetixen? Nem világos Nekem:)
Na Pusz Kitti!

xdittax írta...

Szia!

Sietősen írok Neked most is, majdnem mint mindig komolyan, de gyorsan ránéztem a telefonomra mennyi az idő, aztán még újra elolvastam az smsedet és nem álltam meg, hogy ne írjak. De nemsokára kezdődik a vizilabda meccs, és azt muszáj néznem. Nem feltétlen azért a helyes magyar pasik miatt ám.:)

de sajnos hamarabb nem tudtam időt szakítani. Akkor sem amikor távol voltál. Pedig olyan jól elterveztem. De nem, mert a hülye áldott jó gépemnek most kellett kicsit beadni a kulcsot, de talán elolvastad még a főoldalon. Ez persze azt hordozta magába, hogy ide se tudtam Neked írni, és rendre beszámolni napjaim menetérről, bár az is lehet ez untatna Téged...×P:))

De mikor hál'istennek újult erőre vethettem magam a gépmre, akkor fellélegeztem. kezdtem beletörődni, hogy minimum egy hét és nuku net, vagy majdnem nuku net, de nem szerencsére nem. A saját kis gépem billenytűit pötyöghetem, akár legyen szó forításról, vagy épp Neked való írnivalóról.:)

Szóval tegnap akartam már írni, aztán elém tárult az a mérhetetlen frissíteni való itt a blogom, és tegnap csak ezzel foglalkoztam amíg a gép előtt ültem, dehát persze jött az az átkozott vihar, komolyan az előbb is azthittem mindjárt gyünXD, de aztán ma elmaradt. Tegnap viszont beparáztam mert pont ismét vizipoló meccset néztünk, az uccsó 2 percről le is maradtunk sikeresen, de leaglább a Szökést már normálisan tudtok nézni, tele feszültséggel és izgalommal. Na most aztán nagyon jó volt, és nemcsak Sucre miatt mondom ezt ám! Hanem Michael is valami zseniális volt, tudom mint mindig, szóval a végén az a kis hepiend jól jött, persze a szabadulás, azaz a szökés még hátra van és az tovább tartja fent az érdeklődésémet, illetve azt a tudatott, hogy azér tmég bőven lesznek izgalmak és bonyodalmak.

Csakúgy miint jaja, az F1-ben, iszonyú futam volt, és iszonyú jó és azért rossz is, bár ez erős szó arra, mert úgy sikerült, ahogy végülis lehetséges volt a legjobban. Ha a gumizást nem rontják lehetett volna a jobb is, de így is meghozott egy eredményt, ami egyáltalán nem rossz, sőt! Mostmár nagyon közel van és nagyon kijár Kimimnek egy győzelem, amivel átveheti a vezeteést a tabellán is, úghyog aggodalomra nincs ok.űunk.:)

Gondoltam., hogy úgyis maradsz még egy kicsit tovább, és gondolom, hogy jól érzeted magad. Végülis strand, és az a sok kaja, amiből én nem biztos, hogx olyan sokat ennék..., kellően marasztalt, nem?:)

Bár annak nem örülök, hogy öszejött az a gyomorrontás, de ha már jól vagy akkor rendben. És ha még meg is érte;) Najó, csak vicceltem.:$

Kézeld, nálunk is voltak újfent vendégek, lesznek is még bőven talán, de most egy pár jött el hozzánk meghívóval. Augusztusban lesz az eksüvjük és megvagyunk rá hívva, amit szserencsére el is fogadtunk, úgyhogy most ez is meghozta a kedvem, bár már szóltak róla, azért már így biztos:) Szóval örülök, hogy egy esküvő is lesz a nyaramban. Tudod kaja, pia, tánc és pár szép ruha....:) hmmmmm:)

Oh, egyébként nem sajnos megint nwm néztem a soroaztot, mostmár nem is fogom, mert apum gyorsan átkapcsolt és a másik szobában már anyum aludt, úgyhogy... most a Szökés melett még 2 sorozatot nézek, egyik a Hősök a másik meg a szellemekkel sutti, ahogy én neveztem el. Mindkettőt imádom, és már a kezdetektől nézem. Egyébként ha nem néznéd a Suttit, akkor csak úgy mondom, hogy csütrötökön kezdik el újbúl adni a legeslegelsőrésztől a TV2-n, úgyhogy ha vágy egy kis természetfelettire, és nem mellesleg Wentwort Miller-re, aki fölbukkan az eslő résben...nos....Kellően fölkeltettem az érdeklődésedet?;)

Most még a két utlsó rövid kérdésedre. a jetix 14-én, hétfőn adja le délelőtt fél 10-től ízelítőt a filmből, és az, hogy Nessa kivel énekel...mármint, hogy a Vulnerable-t kivel énekli? Azt nem tudom.

Na mára ennyi voltam, sajnálom, de ha semmi nem jön közbe, márpedig remélem, holnap még szép, hogy újra jelentekezek!:)

Pusz: Ditta×××

Névtelen írta...

Jó reggelt Drága Dittám!

Semmi baj, az a lényeg, hogy írtál! És nem is keveset:) Igaz többre számítottam:) De sebaj:)

Gondolom akkor most csak úgy fel vagy ám villanyozva, hogy esküvő meg minden. És ennek örülök. Tényleg Te hova szoktál menni bulizni, vagy valami?

Az hogy a géped nem jó, hát megértem, én is tiszta idegbeteg voltam mikor nem volt jó, ott a közösnél nem volt jó irni! Szóval együttérzek Veled!:)

Köszi a választ a HSM-re, és már láttam én is a bemutatót a Jetixen, szóval hétfőn a tv-re tapadok:)

A Hősölet, és a Suttot, nem szoktan nézni, még egy részt sem. Nekem a Hősök túl félelmetes:) A másik meg nem tudom:) De lehet, hogy belekukantok, mert felvillanyoztál a Millerrel. Amúgy a Miller benevolt egy másik sorozatba is, Az isteni sugalatba. És pont elcsiptem azt a részt amikor benevolt:)
A Shue Thomasról hallottál már? Az is jó sorozat. aNNO AZ RTLEN ment, most újrainditották a AXN-en. Szóval nézem:)

Amúgy én sem akartam gyomorrontásig enni, de nem birtam ellenállni.:) Szóval így jártam, de ma már semmi bajom:)Szóval folytatom a zabálásomat:)

Hát én azt hittem, hogy Nessa Timbelandal énekel, mert irtad anni hogy járt nála, de nem csak abba az egy számba énekel mellette fiú na m1.

Hát igen Kimi örülhet hogy igy fejezte ber a futamot, de mostmár komolyan nyerhetne!
A szÖKÉS MEG CSÚCS VOLT:)

Na most befejezem!
Este irok szerintem! Szép napot!
Pussz Kitti!

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Este van és irok is Neked!
Hogy telt a napod? Nekem jól nagon:) Elmentünk a tesomnak a munkahelyére, ahol dolgozik. Mert bár Bicskén lakik de itt dolgozik, szóval tök jó volt. Rendeltünk pizzát is:)

Képzeld tesommal elmentünk tekerni és olyan jó volt. Belementünk akkora sárokba hogy csak na! De nagyon jó volt. Nekem van sárvédőm de Petinek nincs:) Szóval drága öcsém nyakig sáros lett! Meg vettünk vattacukrot, és utána ragadtunk is jócskán:) Ja és most is mentem egy kicsit lépcsőn, de most direkt. Oltári jó volt! Tetszett! Meg ma azért is volt jó, mert nem volt oly nagyon meleg. De öszintén kellemesen elfáradtam! Utána meg mikor hazaértünk még a másodikra felhózni a bringát:) Kicsit fárasztó, de legalább gyurok kicsit a karomra:)

Szóval igy telt a napom.Aztán 8-óta itt űlök és egyszerre sok mindent csinálok:) MSN, email irás, f1 hirek, és egyszerűen nem juttok a dolgoknak a végére és 10-kor ki szeretném kapcsolni gépet is! Itt is átfutottam a hireket, de csak átfutottam. :) Nessa kicsit hosszú:) Amúgy hogy birod a forditásokat? Olyan űgyi vagy!!!!

A holnapi napomat még nem tudom, de eltöltöm valahogyan!

Na most búcsút veszek és szép álmokat kivánok! És holnapra szép napot!
Irj minnél hamarabb!!!!!!!!
Puszillak!Kitti!

xdittax írta...

Szia Kittim!

Szörnyen bosszús vagyok, de gondolom Te jobban, és ez nagy fájdalmat okoz nekem.


Rettentes, hogy eddig nem tudtam írni. Mert nem tudtam. Egyszerűen valahogy soha nem jött össze pedig minden napra terveztem. Például ott volt szerda, elolvasni a soraidat, és válaszolni rájuk. De délelőtt egész végigi shoppingoltam a tesóimmal, nagyon sokáig, bár élveztem, mint mindig. Igazából nem nekem vásároltunk, bár rajtam is megfordult pár ruci az öltőzőben, hanem nővéremnek cipellőt, mert esküvőre ment pénteken, és arra kellett megvennünk a tökéleteset. Hihetelen bosszantó, hogy nincs itt egy normálic ciőbolt, de végül sikerült rálelnünk a megfelelőre, és pont én szúrtam ki. Olyan büszke vagyok, hehe:) De látod, most igazából megpróbálom kiemneteni magam, mulasztásomért, de közben mégis elkaladozok és mesélek. De szerdán továbbra is elfgogyott az időm, mert a csajos de. folytatódott, du. napoztam, amikor nem ültem esteleg hírszerekesztés előtt, vagy a TV előtt.Csütörtökön viszont már dolgozgattam, azért voltam elfoglaltabb, hogy nem volt úgy időm ideülni és rendesen kifújva magam egy hosszabblélegzetvételű "levelet" írni. Már lehet olvastad, a főladolan, hogy megint csak sütögettünk tegnap, és persze erre rendeb is kellett hozni a ketünket, és ez sokféle munkát magába foglalt, de megintcsak élveztem, mert a végére márcsak a fűben üldögéltünk és nevetgéltünk, bezsélgetteünk a teljes családdal, ami nagyon jól esett. Az ilyen percekért bármit megadnék.:) Aztán du. még ide-oda szaladtam, tudod, elkültek misét mondatni, pékgésbe satöbbi, és ez elvitte az időt, utána pedig csak újra beültem a Suttira, megézni Millert. Na Te nézted? Ha igen, meséj, hogy tetszett, vagy hogy nem...;)

A péntek/szombat pedig már rendesen a készülődésről szólt, úgyhogy elfoglalt napokat és egyben fárasztóakat éltem. pesrze estéként még lehettem volna, de mindig volt a tv-ben vízliabda meccs, most zajlik az EB, de sajno sa pasik már nem jutottak be a döntőbe, pedig annyira szurkoltam nekik, és annyira megérdemelnék, se majd az olimpián ügyeskednek egy kicsit jobban, mert igazából remekül játszanak ám! Ténbyleg, tök komi!:)

Szóval aztán elérkezett a tegnap etse, és tök jó volt. Mint mindig. Általában ezzel a társasággal évente tehát nyaranta rendezünk min. 1 ilyen stét, és mindig nálunk, úgyhogy ránkterhelődik a kaja, meg minden, d ejó ez így. Meghát csak mi lakunk ilyen nagy kertes házban., amiben sütgetni lehet a grillen, teraszon elfogyathatunk midnent az előételtől kezdev a desszeretig, el is férünk, aztán csak leülünk a padra, a fűbe, a nyugágyakba, körülöttünk ilyen szúnyogűző fáklyák és gyertyák égnek, a mi kutyánk és a másik család kuytája is körülöttünk falatozik, szóval minden idilli. Előkerülnek a nagy világmegmentő gondolatok, nagy röhögések és ez is jó így, mégakkoris, ha ezévebn nem kezdtük el nézni valamelyik star Wars filmet.XD Mindig szoktuk. Sose jön össze, max. kb másfél film, bár én tudnám tovább is. De tegnap hamar el kellett mennie az egyik családnak, mert az egyikük anyukája cukorbeteg és be kellett adniuk már a gyógyszert. A másik család maradt még egy órácskát, és be nemm áltt a szájuk! :) Nagyon helyesek voltak. Aztán persez mikor ők is elmentek, mi még kezdehhtünk midnent rámolni, hurcolászni befelé a házba, hűtbe ide-oda, mostalan mint a tenger, úgyhogy ez a része már igazán elmaradhatott volna, e így legalább mire bekeveredtem az ágyba kellő gyorsasággal aludtam el. Reggel pedig már keltem 8-kor, misére mentünk és utána vissza is az ágyba. De ilyen iszonyú melkegbe rájöttem úgyse tudok elaludni, akkor meg fölösleges ott feküdnöm tegyünkvalami hasznosat, és utána persze Te is eszembe juttottál, hogy végre időm van, hogy kiengeszteljelek! :)

De mostmár átengedem a terepet Neked, és mesélést kérek a Te napjaidról, ha még egyáltalán szóba állssz velem...Na és persze véleméynt a now Or Never-ről!:)

Pusssz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Drága DITTÁM!

NEM HARAGSZOM RÁD EGYÁTALÁN!!!!!!!!!!!
Csak egy picit rossz volt, hogy nem írtál, de megértem, hogy miért nem írtál. Van ilyen hogy az ember elfoglalt. Amúgy gondoltam arra, hogy mindennap mesélek Neked a napjaimról, de rájöttem arra, hogy mégsem irok minden nap, mert akkor sohasem értél volna a végére. Ja és köszönöm szépen a kimeritő elemzéseidet a napjaidról, jó volt olvasni nagyon a soraidat, és Én azért irok ilyen késön választ, mert nem tudom de az oldal nem adja ki a szöveget akkor amikor megirjuk, mert már voltam fent ma kb fél kettőkor, de akkor nem láttam, hogy írtál.

Hát öszintén nekem már a napjaim kicsit egybefolynak:) Pénteken fel sem tűnt az, hogy már péntek van:) Msn-en mondták azt hogy milyen jó, hogy már itt a hétvége, akkor kapcsoltam csak, hogy milyen is nap van.:) De megpróbálom leelemezni én is a napjaimat:)
Hát a szerdai napra nem nagyon emlékszem semmi sincs bennem belöle:)

Csütörtök: Hát a ez a nap kicsit kemény volt számomra:) Anyuékkal felkeltünk és utána elmentünk vásárolni a piacra, de a tesomnak fájt a torka, így úgy jártam, hogy nekem kellett hazacipelnem az összes cuccot amit vettünk a piacon és az kb 7 kiló volt. És marha jól nézhettem is ki mert szoknyába voltam meg minden. Ja és anyukám ki is jelentette, hogy ha már hazajövök akkor már meg is főzhetek:) Igy hát hazaértem és meg is főztem:) Lecsót csináltam. Nyáron nagyon szeretek lecsót enni:) Ők addig elmentek a dokihoz, de kiderűlt hogy a doki csak délután rendel 4-től. Szóval délután mehettünk vissza. Igaz akkor márcsak én vittem vissza. A doki csupán fél órát késett, de elöre engedtünk két kisbabát mert nagyon rosszul voltak, úgyhogy csöpet sem akartam felrobbani. Hazaérve kicsit fáradt voltam, de jó volt.

Eszembe jutott a szerdai napról az hogy voltunk tekerni a szigeten. Hát az oltári jó volt. Képzeld voltak nagy tócsák és belementünk biciklivel. Csak egy volt a probléma, az hogy nekem van sárvédőm a briingámon tesomnak meg nincs:) Szóval az csúnyán megjárta:) Nyakig tiszta sár volt, de jót nevettünk rajta:) De öszintén mire hazaértünk jó elfáradtam mert mivel lifttel nehéz felcippelni a biciklit igy két emeletet szoktam cipelni. Szóval rendesen elfáradtam.

Péntek: Hát úgy nem volt semmi lényeges, csak annyi hogy az unokaöcsémet kivittűk Kőbányára mert jött érte a Keresztanyja és vitte volna haza Kunszentmiklósra, de végűl ő náluk kötött ki Fűlöpszálláson:) Szóval a tesom, azaz az anyja marhára örült neki, hogy nem megy haza a kisfia:)
De anyummal nagyon elvoltunk hazafelé a metrón, de olyan jó kedvűnk volt hogy én majdnem bepisiltam. Pénteken egész nap röhögtem, még este is:)

Szombat, azaz tegnap:): Reggel felkeltem és rohadt meleg volt már akkor is, elöször úgy voltam hogy kéne menni valahova de utána meguntam és helyette összepakoltam a szobámba amit csak félig sikerűlt megcsinálnom, mert kiporszivózni és letörölgetni már nem volt kedvem. Mire igy is összepakoltam a ruháimat már foly rólam a viz. Képzeld, minden héten össze kell pakolnom őket mert egyszerűen annyi van hogy csak na, de most csináltam gy olyat hogy amiket nem hórdok azt odaadom a tesomnak, annak akinek már kisfia van, mert vele szinte egyforma alakunki van. Igaz ő nálam soványabb, pedig már gyereke is van:) És délután a tesokámmal elmentünk tkerni, ami úgy szintén nagyon jó volt és nem is fáradtam el annyira most. Este pedig itt ülte fél 10ig Msneztem, de utána néztem az Amerikai pitét. Nem tudom de azokat a filmeket tök birom:) Tök jókat lhet rajtuk nevetni:)

Ma fél 10-kor kimásztam az ágyamból, és kb fél 2-kor fl is öltöztem:) Tesommal úgy döntöttünk hogy unjuk magunkat itthon, szóval kimentűnk úgyszintén a szigetre, de most bringa nélkül mert frizbizni akartunk, ami nem jött össze mert fújt a szél. Szóval séta lett a vége. De vettünk vattacukrot. ŰMikor hazaértünk 5-kor akkor levittük a kutyusokat sétálni, és utána anyumékkal elmentünk egyet enni a mekibe. Utána mikor hazaértünk leefürdöttem és most itt vagyok.

Amúgy azért járok olyan sokat a szigetre, mert imádom, biciklizni is imádok, de fogyni szeretnék, ami nem jön össze, mert mikor hazajövűnk a tekeréből akkor mindig eszek:)

Hát a Suttit nem láttam, mert teljesen kiment a fejemből és mikor megláttam a tv újságba, hogy volt akkor elkáromkodtam magamat egy kicsit:)

A szám az első hallásra nem annyira tetszett, teljesen más mint az eddigiek, de meghallgattam egy párszor és már tetszik, és tudom hogy nem vagyok normális de azt vizsgálgattam, hogy Zacnek olyan e a hangja mint a HSM2-be és a Hajlakkba, és megnyugodtam mert hallottam hasonlósságót. És most öszinte leszek, mikor tegnap nézdtem a HSM1-et akkor is csak 1 számban nem hallom a hasonlóságot mégpedig a meccses számban amit tudok hogy Drew énekel, a többibe pedig olyan mint a Zacé:) Én ezt már vsohasem fogyom felfogni, hogy hogyan is van ez. Azért is mert a Hajlakkba is más Zacnek a hangja eg kicsit mint a HSM2be, de van hasonlósság. Meg a HSM2be sem mindig ugyanolyan a hangja a számokba. Most Zac tudd többféle hangon énekelni vagy mi? Te ezt tudod hogy ez hogy van? Létszi magyarázd el, mert már szeretném megérteni. És ugye a HSM3ba csak Zac énekel és nem énekel ugye helyette Drew?

Az tök jó, hogy csináltatok ilyen csajos délelötött, én is szeretek ilyet csinálni, de nálunk ez ritka az ilyen alkalom mivel kicsit szét vagyunk szorva:) Hát igen ott kevés az üzlet, és ezt szeretem Pesten de csak ezt, hogy sok űzlet van és vannak olcsok is.

A kerti party is jól hangszik habár mi a tesoméknál szoktunk csinálni csaj vidéken, de csak akkor ha van valamilyen alkalom. Pl: szülinap vagy valamilyen ilyesmi. De akkor sem vagyunk olyan sokat.
Én is szeretem a családi beszélgetéseket, de ez is ritka a szétszortság miatt:(

Amúgy Shue Thomasról akkor hallottál? Én nagyon szeretem azt nézni!

Na akkor most Én adom át a terepet Neked!:) Irj minnél hamarabb:)

Jó éjt, pusz Kitti!

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Tudom, hogy Te még nem válaszoltál az elöző levelemre, de én egyszerűen nem birom ki hogy ne irjak Neked:)

Elöször isy a HSM3 elözetese oltári jó volt, igaz rövid, de nekem nagyon tetszett, és már most tudom júliusba hogy ha itthon megjelenik a film, ami szerintem novemberre várható, akkor én aztán sirni fogok a filmen:) Azért mondom ezt mert az a jelenet amikor Troy megkérdezi Gabit, hogy:"akkor most búcsúzunk?" hát ez bennem maradt nagyon, és nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz, abba az érdelembe hogy együtt maradnak vagy mégse. Jajjj, miért kell ennyit várni???:(((((((((((( Már most kidobhatnák a filmet hisz már kész van! Amúgy meg a szám egyre jobban tetszik:) Kezdek hozzászookni. De várj, képzeld el, hogy az elözetes elött nálunk elment az adás, azt hittem, hogy kivágom a tv-t. Az a rohadt eső miatt volt az egész! De hála visszajött pont fél 10-re:)))))))))) Szóval boldog voltam:)

Képzeld tegnap életemben elöször kozmetikusnál votam. Eddig nem volt rá szükségem mert úgy nem is volt gond az arcommal, és ha volt egy két pattinkám azt is anyu elintézte, de az utobbi egy hónapba nem tudom, hogy mi lett az arcommal teli lett rüggyel:) Na elmentem. Hát hallod, vannak ám kellemetlen pillanatai is. Pl a nyomkotás. Az még fájdalmas is. De a többi jó, pl a maszirozás, meg a pakolások. De még az arcom furcsán néz ki. A nő azt mondta, hogy 1-2 nap és elmúlnak a foltjaim:) Szóval király:) A szemöldököm is be van festve:) De szerintem máskor is megyek mert azért jó volt, csak drága. Egy ilyen kezelés 5000 ft.Szóval van ára:( Még jó, hogy csak havonta kell menni:)

Képzeld az egyik barátom akit már 8 éve ismerek tegnap küldött egy emailt és meghivott egy kerti partyba, ami latin tánccal lesz összekötve. Nem szoktam buliba járni de ez most felvillanyozott, és egyből igent mondtam, legalább beszélek a barátommal akivel már két éve nem találkoztam, és egyből felhivtam a barátnőmet hogy úgy készüljön hogy buli lesz a hétvégén:) Meg lesznek koktélok is, és azt ki akarom próbálni mert még nem ittam:)

Na az utolsó nagy témám mára a Szökés! Hát hallod egyre izgalmasabb. Amikor Michael, sirt akkor úgy sajnáltam. Úgy odamentem volna hozzá letörölni a könnyeid:) Tudom huncut vagyok:) Hát az új csaj aki Linkkel beszél néha az kemény, és most megint a legizgalmasabb résznél hagyták abba. Mi lehet a dobozba zerinted? Én már alig birom ki hétfőig:)
Amúgy Sarát azért nem mutatták elöről mert ebbe az évadba nem játszik, mert éppen gyermeket várt, és kiirták addig, de azt nem tudom hogy a 4. évadba visszajön-e. De remélem igen, fölleg ha ő van a dobozba.

Amúgy az új sorozat is egyre jobban tetszik. A humor és az izgalom keveredése. Oltári jó:)

Na átadom Neked mostmár komolyan a terepet, és remélem hogy minél hamarabb irsz.
Puszika Kitti!

xdittax írta...

Szija!

Örülök, hogy ilyen bőbeszédű vagy, és hogy nem tudsz ellenálni...nekem!;)))

Na és persze a szigetnek, ami különösen tetszik, hogy mindig jártok oda, mindig csinálsz valami "szabadtérit" és ez tudod nagyon jó. Szóval azért látom csak jól telik az ottmaradós nyarad, mint nekem is, bár most én se tudom mitcsináltam. Mondjuk most nem meheteünk olyan programokra, mint a strand, a frizbizés, vagy a bringázás, mivel végre jött egy kis lehűlés, de egyelőre nálunk még nem vihar,m úgyhogy teljes mértékben örülök neki. Na és persze aért is, mert eddig nem zavart be a tévénkbe, mint mondjuk nálatok. De szerencse, hogy végül nektek is jó lett, igaz már a neten is meglehet nézni az előzetest, ami tényleg nagyon jó lett. Annyira fantasztikus Troyella jelenetek lesznek benne, hogy eláll majd a szavam,d e remélem azért nem fogok sírni a meghatóbb jeleneteken...De hidd el nekem, happy end lesz, az egyszer biztos! :)

A másik nagy filmes élményem most nekem is a Szökés, bár tegnap 2 filmet is néztem, mindkettő majdnem csapnivaló volt szóval... De a Szökés végre újra tarolt, újra jelentkezett a fanatizmusom, nagyon fölkeltett az érdeklődésemet. Baromi jóra csinálták meg a folytatást, úgyhogy... Micheal imádnivaló volt, és Sara is remekül beszélt vele, ezek a kis célzások valami fantasztikusak komolyan! Mindig csak ámulok! Sucrem, akis édes, nagyon helyes volt, mint mindig még részegen is, de mostmár akkaor is szeretném ha összekapná magát, oszt Micheal segítségére sietne!;))

Hmmm, bevallóm van egy majdnembiztos tippem, mi van a dobozban, bár Te is elejtettél valamit, amiről gondolhatom azt, hogy Te is majdenm tudod. Egyébként biztosíthatlak, hogy Sara visszatér a 4. évadra, gondolom valami cselklel, de erről nem mondhatok sokat...viszont én nem tudtam, hogy gyereket vár, ha tényleg vár, hanem valami más miatt akart kilépni már és persze jobban koncentrálni a családra. Mindegy a lényeg, hogy nem búcsúzunk tőle, az már túl sok lenne a szépfiúnknak, bár Te, a kis huncut gondolom szívesen megvigasztalnád...;))))))

Hmm, az a buli nagyon jól hangzik, már a táncos része roppant jó kedvcsináló, de a koktélok is, úgyhogy megértem miért mondtál rá igent. :)

A kozmetikus jól hangzik, persze nem a fájdalma s része, de kell az a bőrünknek, akármilyen is. Viszont festették a szemöldököd? Miért?:)

A sue Thoma-ról azthiszem hallottam már, de ebből rögtön rájöhetsz, hogy egyébként nem néztem még beőle egy részt sem.

Oh, és talán tudok neked segíteni a Zac-es-HSM-es kérdésedben is. Szóval mindenképp megnyugodhatsz mert csakúgy mint a Hajlakkban, a HSM2-ben a HSM3-ban is teljesen egyedül csak ő énekel, ez igen a now or Never-ből is kihallatszik. A HSM1-ben még azért nem ő énekelt minden dalban, mert állítólag túl magas, vagy túl mély volt neki néhány dal nem tudom már melyik, de mivel közben az ember hangja úgyis változik, mutál, mélyül vagy épp az ellenkezője, már nem volt probléma, hogy ő kezdjen el dalolni minden számban a további filmjeiben. És valljuk be, minden számbdan eszméletlen helyes és imádnivaló!:))))

Na zárom soraimat, pusza Neked és kellemes napocskát: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Hát igen én szeretek ám nagyon beszélni. Anyumék néha azt kérdezik, hogy hogyan nem hűl ki a belem:) A nevetésről meg nem is beszélve:) Van olyan nap mikor megállás nélkül csak nevetek:) Igaz ma még nem kaptam röhögögörcsöt:) De ami késik az nem múlik:)

Jajj, annyira örülök, hogy már irtál is:) Mikor itt ülök a gépnél, akkor mindig az az elsö, hogy megnézem, hogy nem e irtál, és most szerencsém volt:)

Jajj, olyan gonosz vagy:))))))))) Miért nem árulhatod el, a részleteket a Szökésböl???? Létszi:)))))))))!!!!!!!!!!! Segítsél:)))))))!!!!! Hát én attól félek hogy a dobozba valamelyiknek a testrésze lesz benne. jáááááááá, ebbe rossz is belegondolni:):(
Sara komolyan gyermeket vár vagy várt:) Azért irták ki sorozatból, mert nem tudták sehogysem beletenni a kis csöppséget. Habár én bele tudtam volna szőni:) Hát igen Sucré eléggé maga alatt van de ezt meg lehet érteni, hiszen Marie Cruzt el kell neki felejtenni ha nem akar ártani nekik. Hát igen Sara és Michael beszélgetése csúcs volt!:) Szépen elmagyarázta neki a dolgot. És igen és igen:) örömmel megvigasztalnám Michaelt:) Összegyűrnék vele pár lepedöt:)))))) De Zaccel is::) Ja és Kimit ki ne hagyjam a sorból:) Hu ez a ok jó csávó, nagyon jááááááááá!!!!!!
Az a lényeg, hogy izgi a sorozat:)!

Igen most nálunk is lehűlt levegő, igy a szobába rohadok:) Vagy tv-zek vagy gépezek:) De ma felkelltem és végre kitakaritottam a szobábat! Jeeeee:)

Azért kellett befesteni a szemöldökömet mert ki van szedve és hogy látszódjón is. Nem fekete, hanem tök jó:) Remélem érted!

És köszi köszi és köszi!!! Megnyugodtam! Zac énekel!!!!!! Hu ez a legjobb hír! Én még mindig annál vagyok, hogy én úgy fogok bőgni a filmen hogy ahogy csak illik. Ha happy end lesz vége vagy nem én akkor is bőgök:) Az is szomorit hogy ucsó rész! Szóval totális bőgés lesz a vége!:) De az is biztos hogy ha a mozikba elöször éjszaka adják, akkor én ott leszek!:) Általába a premiert a premier elötti napon szokták vetíteni elöször! Szóval jajj már annyira várom! Azt viszont sajnálom de nagyon hogy nem egy városba lakunk és igy nem tudunk elmenni megnézni együtt:(((((((

Na mára megint befejezem, de ha irsz ma én is irok ám!
Puszika! Kitti!

xdittax írta...

Szijjja!:)

Hogy nem hűl ki a beled? :)
Ez tetszik!:)))

azért nem árulhatom el a részleteket a szökésből, csak hogy tudd, mert megakarom Neked hagyni az izgalmakat. Habár, nekem még így is nagyon izgalmas, hog ytudok ezt-azt, de igazándiból csak pár képet láttam, olvasni csak keveset olvastam a törétnésekről előre. De nekem úgy tűnik, mintha te is tudnál valamit, mert jó nyomon jársz, vagy csak egyszerűen ennyire megérezetd az egészet? :)
Mert "szerintem" is testrész lesz a dobozban. És ezt hülyén lehet megfogalmazni, de valamilyen egészen fontos testrész. Wáá, de ennél többet nem akarom, hogy kiszedj belőlem, majd ha kiderül, utána beszélhetünk! talán...;))))

Hmm, most nem is tudok mit mesélni. A saját kis életemben nem történt semmi. TV, számítógép, ezek előkerülnek, de közben kint is kutyázok, vagy tegnap este inkább családiasoztunk. De péládul képzeld Nővérem szombaton indul 4esbe Horvát.ba, Krk sziget-re egy hétre. kicsit irigylem is, no de majd én is megyek
. Egyébként meg Nessáékat se irigylem, amiért oda mentek, ahova. Szép kis hely, látszik, hogy nekik is tetszik. És Neked?:)

Tudom, tökjó lenne itt mindekivel együtt nézni. De sajna ilyet még én nem tehetek, másrészt a magyar itthoni premierre se tudnék elmenni. Marad Kescó, talán ott hamarabb adják, mint Félegyházán, tuti, és a tesómmal és még pár barátnőmmel megyek, osztálytársakkal. De így is várom a Vadmacskákat! Nagyon is!:)

Most ballagok el, mert ez most azon ritka esetek egyike, mikor nincs ihletem....:) De Neked legyen!

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Hát Neked ahogy láttom nem hűl ki a beled:) És ez megint nem igazság, mert ma is már megnédtem az oldalt és nem adta ki hogy irtál. A francba:)

Dittám a szőkésről nagyon rosszat tudtam meg!!!!:(((((((( Komolyan Sara feje van benne???? Ugye nem? Mond hogy nem! Ezt az egyik volt osztálytársam irtam iwiwen, de mondta hogy lehet hogy nem jól emlékszik, és én azt válaszoltam neki hogy nagyon remélem, hogy rosszul emlékszik. Szóval már nagyon szeretném tudni az igazságot.

Most meg fogsz lepődni de velem sem történt úgy semmi különös. Tegnap reggel azért fura volt mert reggel 5-kor már felébredtem, és alig tudtam visszaaludni. Fél 7-ig szenvedtem mig sikerűlt, de már fél 9-kor fel is ébredtem. CSak délután mentünk el a tesommal tekerni, de az sem úgy ment ahogy én akartam, mert egész nap olyan komás voltam és komolyan úgy bicajoztam mintha most kezdtem volna, és ahogy kanyarodtam be a szigeten még neki is mentem egy picit efy fának. :))))) Szóval az sem volt jó.!

A mai napom hzát furi úgyszintén. Egész délelött itt űltem 2-ig, jó közben ebédeltem is, de itt űltem utána a barátnőmmel taliztam a szigeten:)Hol máshol:) És tök jól elvoltunk. És a barátnőm után lett volna egy randim is egy fiúval de a paraszt nem jött el. Én irtam neki hogy ott várom és meg is csörentettem de a pararaszt vissza sem irt, sőt kikapcsolta a mobilját. És most csalódtam benne mert csupán 2 hete beszélgettek vele de mégsem ilyennek ismertem meg, és öszintén szólva kicsit felhúzta az agyamat. Szóval ma ennyi volt.

Holnap reggel jön a másik barátnőm, és megyek ki elé az állomásra. Itt is alszik és szombaton pedig kertiparty amit már nagyon várok, mert nem sűrűn járok oda:)

Ja és persze a legfontosabb a Forma 1, illetve inkább Kimi. Lehet hogy az idömérő végéről lecsúszok, de a futamot fogom nézni és nagyon remélem hogy most Kimi nem lesz peches és végre nyer itt Németbe.

Most én is árom soraimat, létszi minnél elöbb irj, puszikállak ja és nekem is tetsztt ahol nyaraltak Zacék.

Puuuuuusssssssszzzz!

xdittax írta...

Sziaa!

Ilyen késői órán se írtam még nekem, de muszáj, mert a) tudom, hogy csakúgy mint tegnap, nem tudnék egyhamar elalduni, b) mert szükségem volt arra, hogy örömet szerezzek majd neked azzal, ha olvasod a soraimat.:)

Szóval mint említettem, tegnap rémes éjszakám volt. Lefeküdtem kb. 11 felé, és 1-ig egy szemhiunyásnyit nem aldutam, annyi szent. Utána is, óránként vagy másfeleként ránéztem a telómra mégis hányóra, mindig felébredtem, egyszerűen el se hittem, bosszankodtam. De állítólag az ilyet nem szeretik hallgatni az emberek, úgyhogy nem taglalom tovább, bocsi!:)

De korán kelett kelnem, mert Nővérem indult Pestre, onnan Horvátba ugye, és csak el kell köszönni tőle, no meg az utolsó pillanatokban való pakolászása úgyis felvert volna Mindenkit. Utána szélsebesen hajat mostam és hajat is szárítottam, ami ltalában nekem 20 kínkeserves perc, a nagy hajam és a nagy meleg kikészít, úgyhogy most is nyitott ablaknál szárítkoztam. De muszáj volt renbe szednem magam, mert utána el kellett mennem a némettatrnámnőzhö, megköszönni neki a felkészítést a nyelvvizsgára, virágot vittem Neki, olyan édes volt! Elvittem neki a bizonyítványt is, amit a napokban kaptam meg végre, csak valahogy elfelejtettem említeni itt. De tökjó, olyan hihetetlen elhinni mgé a kezembe fogva is, hogy megvan. Hát nem fura?:)

Utána természetesen nem kímélve, engem is befogtak munkára, ami magába fogalja a porzsívózst, söprögetést, és a kinti, kerti munkákat, bár ha jön a vihar akkor feleslges volt. Mindegy, ilyenken nem akadok fent.

A délutnom is úgy telt el, hogy kevébé tudtam idetápászkodni, igaz ez már az én hibámból ugyanis rávettem a tesómat, hogy nézzük meg a Karib-tenger kalózai 2-t, és az meg ugye ultrahosszú egy film, kicsit érthetetlen is, bár azért tetszett. Utána már ide tudtam tápászkodni, de egyszerűen forgamalas napom volt még így is, és közben is, hol anya, hol meg apa kiabálgatott utánam. :)

Ráaádsul tökre előre jjárok már, totál szombatfeelingem van, ahogy tegnap már péntek volt. Péládul ez van a Forma1-gyel us, már az időmérő eredményekre vágyok, és jó lenne látni, hogy hamilton nem megy már olyan gyorsan, mint ahogy. No meg frua, mert holnap is még intézgethetem a dolgaim a városab, ahogy az szombatonként szokás, de sebaj. Bár azt még nem tudom, mekkora nagy kedvvel és életerővel csapok bele, hiszen már most éjfé van, és nem tudom, hogyan is kelek föl majd reggel...:)

örülök, még mindig annak, hogy azért a sziget-szereteted nem hunyt ki, jó is az, én is mennék, ha lenne egy olyanunk.xD

Bár ah olyan pasik vannak ott, mint amillyen Téged a balsors összehozott, nem is kérek belőle. Mindegy Drága, nem a Te hibá, a fickó egy hüje, úgyhogy túl tudsz rajta jutni.:)

A Szökés...Nos, nem mondhatom, hogy nem, mert tényleg az van benne, elvileg, bár szerintem nem úgy, ahogy azt gondljuk. Mármint tuti átverés,mert nem úgy tér vissza a 4. évadban a Doki, mint egy lefejezett...e így is úgyis, tudva ezt is izgalmas lesz szerintem nagyon is!

A kertyparty-hoz előre is nagyon-nagyon jó szórakozást kívánok, táncolj jó sokat és élvezd az egészet! utána majd mesélsz!;)

Puszi: Ditta×××

xdittax írta...

6.hely...6.hely...6.hely...

GO KIMI! Szeretünk!<3

Névtelen írta...

Szia Ditta!

Képzeld alig tudtam elszabadulni MSN-ről.:) Már akartam Neked irni, de egyszerűen nem hagynak békén:) Igy hát ki kellett irnom és meg kellett irnom, hogy mindenkitől kérek egy órácskát, mivel van pár dolgom is:)
Ohhhh, de jó hogy ilyen sokat irtál, igazán örülök neki:) Lehet hogy mégis kihűl a beled:)

Elöször is a legfontossabb dolog az, hogy a tököm ki van Kimi miatt, mert már megint nem sikerűlt, és ez elszomórit, de nagyon.Most Lewis elhúzott, egy kicsit:((((( És Kimi csak 6.lett. A francba máre Mindig ilyen szerencsétlen mostanába! Ennyi pech már elég! Itt nálunk már komolyan Neki kell nyernie, és ő is fog!

Hát a szőkés akkor kemény lesz, de akkor nem tudom, hogy Sara hogy tér vissza!:(

A kertiparty nagyon jó volt, jól elváradtam meg minden, de oltári volt!

Jók az interjúk ám!
Amúgy bnöm itt volt 3 napig aztán vele voltam.
Ne haragudj, de ma csak ennyit irok!
Pusz!

xdittax írta...

Szija!

Tudom miről beszélsz, mikor én anno nagy msn-ező voltam, hasonló helyzetbn voltam.;)
Egyébként öülök Neked, hohy hallottam felőled, hogy kellően jól ézeted magad a buliban(bár nem meséltél túl sokat:P)
Gondolom fáradt is voltál már, ezért nem írtál olyan sokat, mint amennyt vártam.:)

Egyébként is is nagyon kimerültem, a Forma11-et is legszívesebben végig aludtam volna, annyira már-már nem érdekelt, olyan fura közérzetem volt egész nap, nyűgös, kényelmetlen, meg minden És ezen nagyon kimink se segítette, úgyhogy utána be is vágtam a szunyát.:)

De tényleg kétésgbeejtő már ez az egész, úgy értem, oké, még mindig sok van hátra, igaz csak 8 futam, de akkor is nem áll szörnyen rosszul, csakhát már olyan régen volt a dobógón, vagy legalábbis annak legfelső fokán, hogy tényleg annyira vártam már most őt oda. Persze pozitív vagyok és bízok én a Ferrariban, meg abban, hogy itt nálunk visszavágnak, mert vissza kell, hogy vágjananak, de úgy alaposan!!! És ezek után mostmár tényleg kiegyensúlyozottab teljesítményt szeretnék látni tőlük.

Óó, a Szökés mindig tartogat meglepetéseket, ezt ne felejtsük el! De ma jön végre már az újabb rész! Alig várom! Már most tűkön ülök, csakúgy mint egész héten miatta! Na aztán holnap már meg is vitathatjuk:)))

Addig is sok puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Szióka Ditta!

Oh köszi a megértést, édes vagy!!! De öszintén nem fáradt voltam hanem megijedtem valamitől vagy inkább valakitől msnen, és Ő elrontotta a napomat, de nagyon, vagyis csak az estémet rontotta el de rendesen. Nem tudom hogy mennyire biztonságos az oldal, hogy itt el lehet e mesélni, hogy szerinted más is nézi az oldalt? Vagyis a mi beszélgetésünket? Mert ha nem akkor legközelebb amikor megkapom erre a választ akkor leirom, ha olyan választ adsz rá.

Amúgy a buli oltári jó volt. Ittam rendesen, úgyhogy be is rúgtam, de mindenre emlékszem. Táncolni nem táncoltam pedig volt latin zene, de én nem vagyok az a fajta aki olyan jól tudna táncolni. Inkább beszélgettünk meg ilyesmit. Akinél voltam bulizni azt a fiút már 8 éve ismerem és úgy szeretem mint ha bátyám lenne, vagyis Ő az én fogadott bátyám:) Nem voltunk oly sokan csupán kb 15 fő. Sajnos olyan fiú nem volt akivel össze is sikerűlt volna jönnöm. Sajnos, de majd legközelebb. A barátnőmmel hajnali fél 3kor értünk haza, de jó volt mert hazahoztak minket kocsival.
Amúgy tegnap ment haza a barátnőm. Azért nem irtam addig mert nem is voltunk úgy gép elött.

Képzeld el, kimentünk a szigetre a barátnömmel pénteken csak úgy, mert Ő is szereti az ottlétet, és találkoztunk a Supernem együttesből a Szabival. Tudod az a dadogossal. Hát hallod az a fiú egy édespofa. Nagyon kedves aranyos és közvetrlen is. Ép szedte fel a kutyakakit mert sétálgatta a kutyáját és a barátnőm meglátta én meg mikorra ezt kimondta akkor már ott termedtem Szabi elött. És úgy köszönt hogy szép napot hölgyeim, és hogy neki megtiszteltetés hogy adhat nekünk autogrammot. És Most képzeld el azt, hogy pont akkor nem volt nálam se papir se toll.:) Kicsit elkapott az ideg, dfe szerencsére ott volt vele szerintem a csapat menedzsere, vagy nem tudom hogy ki volt pontosan, de volt nála Supernemes cuccok, és kaptunk egy kulcstartót, és aláirta azt Szabi. Persze névreszólót kaptunk. És mikor elköszöntünk tök sokszor megfordult és nézet utánunk. Mikor meg elötte áltam akkor jól megnézed és tök jól esett. Mi meg utána gondolkoztunk a barátnőmmel, hogy mi olyan hülyék voltunk hogy a telommal csinálhattunk volna közös képet is de szerintem az izgalomtól ez ki is ment a fejünkből. De jó volt nagyon.

Szombaton is kint voltunk délelött a szigeten, igaz akkor a tesom is kijött velünk, frizbiztünk is, utána hazajöttünk a Forma 1-re, azt megnéztem, illetve néztük és utána készülödtünk a bulira. Fél 5-kor már a fiúval taliztunk.

Vasárnap délben fel is ébredtem:) Ettem és F1, és bosszankodtam egy sort a Ferrari miatt. Mostmár komolyan sok amit művelnek, mostmár úgy kéne fejleszteni hogy a Mclaren elött legyenek, az a 8 verseny hamar eltellik. De remélem itt itthon nyer Kimi mert ezt a pályát szereti is mert hazai pályának tekinti mert sok finn van. És én is már nagyon várom hogy el tudjam kapni:)
Ja Massát már nagyon utállom, mert kiderűlt az hogy Schumi ő miatta vonult vissza! Most gondolj bele Kimi és Schumi páros nagyon jó lett volna. A két legjobb pilóta a világon egy csapatban, de sajnos ez már lehetetlen. De reméljük a legjobbakat és még az a fő hogy szerzett Kimi 3 pontot.

Hát a Szökésen szerintem ma be is szarok:) Szerintem nagyon izgi lesz.

Hát a napod amit elmeséltél szerintem egy részt Kimi miatt volt másrészt lehet hogy a front miatt is.

Na fejezem levelem irj minnél hamarabb puszika Kitti!

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Sajnállattal látom, hogy nem irtál már egy pár napja, és én meg most sajnállattal közlöm, hogy ma utazom el Kmiklósra és csak szerdán jövök haza, szóval addig nem is leszek net közelbe sehogy.
A napjaim nagyon jól telnek, teltek és ha van rá idöd és lehetőséged akkor nézd meg a Mamma Miat mert nagyon de nagyon jóóóóóóóó:) Ha majd hazajövök akkor majd mesélek. Reggel azért keltem fel korán hogy elintézem a netes dolgaimat, mert megyek a másik barátnömmel moziba aztán délután utazás.
Kellemes hétvégét, vigyázz magadra, és sajnálom h a héten alig beszéltünk!:(
Pussssssssszzzzzzzzz Kitti!

Névtelen írta...

Szia Drága Dittám!

Azt hittem, hogy mire hazajövök olvashatom a soraidat, de sajnálattal látom hogy mégsem:( Elfelejtettél talán? Már több mint egy hete nem irtál!!!:( Igaz én sem voltam itthon de jólesett volna ha irtál volna mire hazaérek, de sebaj, remélem, hogy mostmár fogsz ma.

Látom sok új információ van Zacről és a többiekről. Örömmel látom, vagyis olvasom hogy lehet hogy lesz Hajlakk 2. Én ennek nagyon örülnék!

Amúgy kb 1 órája értünk haza a tesommal és már mindketten gép elött ülünk:) Igaz nekem fura mert már majdnem egy hete űltem gépnél de jó. Kicsit döcögve megy az irás de majd belejövök. :) Fura újra itthon lenni, jó volt vidéken lenni és csómószór eszembe jutottál, mert mikor ott vagyok akkor tök közel vagy.:)

A Pénteki napom sűrű volt. A barátnömmel taliztunk délelött és vele voltam délután háromig. Voltunk moziba. Megnéztük az X-ktákat. Hát hallod majd beszartunk:) Az volt a röhejes hogy csak ketten voltunk lányok a többiek fiúk és férfiak voltak. Hát a film közbedn néha adtunk ki egy kis hangot meg öszebújtunk éls fogtuk egymás kezét szóval a film marha jó, de nekünk elég félelmetes volt. :) Mozi után beszélgettünk meg nézelödtünk.
Délután pedig haza. Ez az utazás elég olyan volt hogy medglepi utazás volt, mert a tesom férje külföldön van éy megakartuk lepni hogy ne legyen egyedűl. Hát sikerűlt!:) Nagyon örűlt nekünk. Ma meg mikor elindultunk a vonattal xzegénykém sirt.
Szombaton látogatóba voltunk az egyik ismerősnél jó volt, kint voltunk a Dunaparton.
Vasárnap kimentűnk Tassra a Dunapartra. Ott nagyon jó volt élveztük a dolgokat.
Sajnos a tesom mármint a nővérem szeme allergiás lett és most beteg mint az állat be van dagadva a szeme meg minden. Úgyhogy ez volt a rossz.

Hétfőn szökés izgi volt. Láttam Sara fejét, és azon gondolkozom, hogy hogyan tér vissza.

Tegnap úgy volt hogy hazajövünk de a bomba miatt csak Soroksárig közlekedett a vonat igy a tesom nagyon boldog volt, hogy még egy estét ott töltünk. Öszintén én is, mert a szemét mi ápoltuk! Éjszaka is!

Öszintén azért jöttünk haza, mert tudod a Schumit és Kimit el akayrom kapni a könyv miatt, és Schumi ma már itt lesz. Rewmélem sikerűl.
Meg mennem kell dokihoz is ilyen éves vizsgálatra. Szóval ezért jöttünk vissza amúgy otthon maradtunk volna.

Tesomtól kaptam egy pár felsőt meg egy miniszoknyát is. Ő is kapot tölem mert szülinapja volt.:)

Na most befejezem, mert még sok dolgom van a gépen, de remélem hogy délutn vagy este már olvashatom a soraidat és szurkolj Kimiék miatt!

Irj, mesélj, szerintem van mit:)!
Puuuuussssssssszzz!

xdittax írta...

wSzija Kittim!

Huh, nem is tudom, hol kezdjem!
A legeslegelső, hogy nagyon rossz a bilnnytűzetem, ígysokszor előferdülhet, hogy kihagyok pár betűt. Persze, próbálok, odafigyelni rá.
A második pesrze, az, hogy sajnálom. Foggalmam sincs mi ütött belém, de nem is szeretek magyarázkodni igazán. Már vasárnap lolvastam, mindkét üzeneted, d hogy miért nem írtam, azt nm tudom megmondani. előtte nagyon sok dolgom volt, ha neteztem, igyan itt voltam a blogon, d ide már nm jutottam el. Sokat időztm azzal, hogy frissítgettm, és lfáradtam már. Ráadásul bár a rossz idő nem kdevezett a kinti tevékenységeknek, 1ébként is volt mitcsinálni. 1 csomó filmt megnéztem a tesómmal, míg Nővérem közben Horvtában nyaralt. előkerültek közben a társasjátékok is, és ami nagyon jó volt, hogy apunkat is be tudtuk vonni a játékba és ezért is tök élveztes volt már. Tudod, csak Monopoly, Gazdálkodj okosan, Betűtorony, meg ilyenek.:) Olvastam is, belekezdtem 1 új könybe, ma olvastam ki pont, és bár tetszett összségében, és nagyon jó gondolatok voltak benne néha nagyon megmagyarázhatatlan érzéseim voltak, és néha nagyon rám hatottak a könyvben történttek, a keserves sorsok, és ezek nem mindig a megfelelő kedélyállapotot eredményezte. Amúgy a könyc címe Carrie drágám, és az 1890-s években játszódik, szóval nem mai könyv, nem is tudom, hogy került a kezeim közé.:)

Aztán az a hét elmúlt, és hazajött Nővérem, és vele voltunk elfoglalva. Msélt, de sokat, nagyon is, a képeket nézegettük mindn este, és még most se értünk a végére, ugyanis összesen kb. 1300 képet csinált! Baromi sokat!xDDD

Vasárnap még Gátéron is voltunk, búcsú volt, bár nagyon kicsi, tudod, nem is vettünk semmi gybet, csak cukrot, d abból sokat! Kll az:)))

Ja, ign, cukor=Sucre. Hmm, a Szökés! Nagyon klassz, nagyon kíváncsi vagyok mint midnig az új részekr. Biztosan kitalálnak valasmit Sara visszatérésére, és erre a lgjobb magyarázat, hogy a fej, csak mű volt, vagy hogy ism mondjam.Valami gipsz, vagy nemtom. Szóval remélm érted!:)

Most pdig gőzerővl készülünk a Nővérm 20. szólinapját ünneplő partyra,amit holnap tartunk, d csak gy gyszrű kertyparte lesz, persze tortával és lufikkal. De csss, ez még meglepi!xD

Tudnod kll, hogy sokat gondoltam ám Rád. stéként rendszerint eszembe jutottál, hogy megint nem írtam, d mit kéne. :) Aztán Szökésnél, és szerdán az F-es jótkénysági focimeccsn különösn.:) és vasárnap még hogy fogok is!^^ GO KIMI! Kll az 1. hely, nagyon kell!!!

Szóval most gy csomót takarítok, bár mindig ide tudok sttnkedni a géphz, ha tudok, és fogok is még, mostmár tényleg miattad is Drága!

Remélem, tényleg nem haragszol, és ha valamit elfeljtettm volna most, akkor ne haragudj, szólj rám!

Örülök, hogy élvezted a nyugit tesódéknál, és akkor Nővérednk, milőbbi javulást és gyógyulást kívánok, őszintén!

Neked mg Schumi-dedikálást! mg kimit. Jujj, arra is mindig gondoltam, hogy találkozhatsz velük, ha m ajd itthon leszel, drukkolni fogok! Nagyon!:)))

Uhh, nem tudom, hogy szokta-e mostanában valaki olasvni a beszélgetésünket, ez má nekem is megfordult a fejmben, mert végülis eléggé nyíltan csináljuk. Bár nem hiszem, hogy sokakat vonzana.:)
De ha nem akarod, nemséld el, amit akartál.

Fú, nagyon kimlegedtem pedig mára még van egy kis programon.Tudod holnapra.:)
Nem is hiszm, hogy holnap bármit is tudnék írni, remélem, hogy egyáltalán valami hírt tudok hozni, mert biztos lesz, de vasárnap F1 után megpróbálok normálisan ideülni.

Hétfőn megyek én is moziba, bár nem X-aktákra, az nem nekem való.xD De nagyon édes, ahogy elmesélted a sztoritokat!:)))
Viszont a már mlíttt Mamma Mia-t trvzzük, már nagyon régóta, d csak most jut rá rendsen időnk. Már alig várom!

Most ezzel zárom a soraimat, puszi, és bocsi: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!

Annyi de annyi mesélni valom van! Szóval kezdtem is:)Szóval egybe leirom, hogy mi is történt szerda óta egészen máig:)

Szerda: Este már ki is mentem a hotel elé, de sajnos Kimi nem jött csak Massa, és Massa nagyon aranyos volt, közös kép meg aláírás, és nekem is sikerűlt mindkettő:)

Csütörtök: Már reggel kimentem, de Kimi sehol csak megint Massa, és megint Massa tök jó fej volt.
Este folytatodott a dolog, kimentem már 5-kor, és elöször Massa jött utána Kimi, azt hiszem ez volt az amikor esett az eső, és ellökte a kezemet és bement.

Pénteken, úgyszintén már reggel ott álltam negyed 8-kor és vártam a Jégembert, de a Jégember megfigyelt bennünket mert hátul ment ki azt hiszem, és este is elöl ment be azt hiszem de nem adott semmit.

Szombat: Hát reggel a kis huncut oldalt ment ki és senki sem vette észre hogy be is ment a kocsiba, csak már akkor kapcsoltunk amikor már bent űlt. Beűlt és elment. Este viszont a másik oldalt ment be és senki sem vette észre.

Vasárnap: Már elöre tudtuk, hogy Kimi valamire készűl, így már rögtön hátulra mentünk. Reggel 8-tól 10 ig ott álltunk és nekünk volt igazunk mert 10 óra 10 perckor Kimi ki is jött bemászott 4kézláb a kocsiba, az anyosűlésen keresztűl, és a reggelel az volt a baj, hogy eleinte csak 8-an álltunk és mikor Massa elment elöl akkor már tudták, hogy Kimi hátul jön és mindenki hátrajött, ezért hiusult meg a terv, amúgy szerintem kaptunk volna. Amúgy megy Pénteken azért nem kaptunk mert egy páran lerohanták:(
És eljött a tegnap este:) Kimi 3. lett a futamon, és én tudtam, hogy vagy akkor vagy soha, feltettem mindent egy napra, és nem hiába:) Már 5-kor kint álltam, és Kimi 6:45kor meg is jött:) Nagyon jó kedve volt, és ez nagyon jót jelentett:) Az emberek 90 százalékának adott autogrammot, köztük nekem is aláírta a könyvemet 3szor is:) Ez úgy történt, hogy mentem veled befelé a hotelba, és a 3. aláirás az én tollammal történt:) Szóval a toll már le van védve:) A könyv is.:) Este még ott álltunk 11-ig, de Kimi nem jött ki, mert hoztak magukkal egy csómó piát, és bent maradtak a hotelbe. Massa viszont elment kilenckor. És most fogsz dőlni, mert képzeld el, hogy itt volt Massa öccse is és hallod az a pasi is édes:) Egyszer oldalt kiszállt a kocsiból tegnap este mert visszajött a hotelba mert Massa vmit itt hagyott és én pont ott álltam ahol kiszállt és odahivtam magamhoz és engedte a fényképezést:)

Szóval ma meg azért mentem ki hogy hátha sikerűl egy közös kép. És 9-kor Kimi ma kisétált a hotelből körülnézett és elindult a kocsihoz 1-2 aláirást adott és beszállt. Sajnos közös kép nem sikerűlt de a tesom csinált róla képeket.
Szóval ez az én kis történetem:) Tulajdonképpen nagyon meg vagyok elégedve és állithatom teljes szivvel, hogy Massa nem is olyan köcsög mint ahogy hisszűk, mert Massa emberibben jobban hozzááll a rajongóihoz. Kimi kicsit savanyú:) De mi ezt szeretjük benne.:)
A futam viszont nagyon jó volt:) Massát sajnálom, de örülök hogy Kimi a második felében észhez tért és belehajtott, és öszintén ez a 3.hely az a hely, ami még szerintem sokat fog számítani. Én egyátalán nem sajnálom, hogy Kimi nem lett második, mert meg kellett óvni a motort!

Viszont Kimiről elég fura pletykák keringtek a hotelba! Pl tavaly állitólag 5 örömlányt rendelt és 60 kotont használt el a 3 nap alatt, meg olyat is lehetett hogy mig Massa összepakol maygaután, Kimi mindent szétdobál. Amúgy meg azt mondják, hogy az egész megcsalást a Jenny kezdte, a lovasoktójával. Szerinted ebből mi az igaz? Öszintén én el tudom hinni a dolgod.
Hát nem csodálatos ami történt? Összesen kb szerda óta egy teljes napot vártam Kimire, de persze elosztva az időket, szóval kemény volt ott állni a napon meg minden, de megérte és kész:)))))))))))


Amúgy nem haragszom Rád hogy nem írtál csak kicsit rossz volt:( Kicsit olyan volt mintha elfelejtettél volna, de sebaj, írtál is kész.:)

Amúgy az tök jó, hogy igy szoktatok társasjátékozni, mi régen csináltuk ezt, ma már nem csaz az unokaöcsémmel szoktunk.

Azta a nővéred aztán szeret ám kattingatni:)

Láttam a képeket amiket csináltak Zanessáékról, rohadt jók!

Na mára befejezem, pusz Kitti!

xdittax írta...

Drága Kittim!

Amikor idejöttem, nemcsak felszólításodra, fölkiáltottam, "Jesszus, már 5 napja nem írtam!"

ez nagyon brutális. Van is indokom mulasztásomért, meg nincs is. De végtelenül sajnálom. Hidd el, valahogy nem tudom beosztani endesen az időmet, vagy egyáltalán nem is én osztom be. Értemezt úgy, hogy a tesóimmal naponta a reggelt azzal kezdtük, hogy megnéztünk egy filmet, majd ebéd és utána már mentünk is napozni. Hiába voltam már kint hosszú délutánokat, az eredmény még nincs meg, max. valami kis nyoma.:)
De mindig arra panaszkodok, hoy bárcsak vihetnék egy laptopot, és közben beszélgethetnék, blogolhatnák, olvashatnék, csinálhatnám a dolgaimat egyúttal. Fura, mostanában már arra sincs időm, hogy -mailt nézzek, közöséggi lapokat, játékokat, avgy akármiket. Leaglábiss ezen a héten nem nagyon volt. Ráadásul ami miatt nem jövök szívesen a géphez, vagy írok hosszú sorokat, az az, hogy tdod, nem jó abillenytűzetem. Néha 'r', de legtöbbször 'e'-m nincs. Borzalmas és pokoli, hogy minden egyes 'e' helyett Ctrl+V-t nyomok. Ne tudd meg milyen sz*r. Lassan haladós.

Aztán moziban is voltam, Mamma Mia végre, és hallod, tényleg isteni! Nagyon fellelkesített már előtte a sok jó kritika és ajánlás, és mindenekelőtt a zene! Lszvdtük az albumot a netről, és egyfolytába azt hallgatjuk. Imádom!^^

De mostmár az Olimpiát is imádjuk. (eddig is) Olyannyira, hogy tegnap élőben az egész megnyitót megnéztük. Ha láttál belőle valamennyit, tudod, milyen hihetetlen volt!! Aztán igaz, itt voltam a gép előtt, fordítottam, d még nem égeztem ugyanis több problémám is akad, többk között a már említett fránya bill.-zet. Végül fél 12-kor elmentem hajat mosni, és pancsizni, miután elült a vihar, és végztem is már elég hamar, így éjfél előtt ágyba kerültm. Csakhogy, a "kedves" szomszéd, ahogy azt gész nyáron tette, és foadni mernék még fogja is, hatalmas bulit tartott, és hiába az egész utca, minden ház ettől visszhangzik. Érted, min. hajnali fél 2-ig(ekkor néztem utolára a órára) óbégat a társaság, énekel, kiabál, és káromkodik, úgyhogy roppant csodás. De álmosságomtól függően fölkeltem fél 5-kor, bevettetem magam a TV elé, és végig néztm az olimpiát kb. fél 9-ig. Utána fölkeekedtem anyukámmal, és alaposan beásáoltunk, pl. nekem is, egyhétmúlva esküvőe vagyunk hivatottak. Csinos leszek! (Kellő magabiztosság!xD))
Aztán még 3-ig néztük a TV-t, és mindenki lefeküdt aludni, attól függetlenül, hogy ajtam kívül mindnki aludt legalább 6-7 órát. Én viszont egyszeűen nem tudok alduni, vagy csak nagyon ritkán 4 óa felé. Helyette azért egy kicsit pihentem, de utána idejöttem és most rendíthetetlenül pötyögök.

De lassan felhagyok azzal, hogy magamat mentem ki. Sajánlom, hogy újra csak ilyn sokára írtam Neked, de negogy azt hidd, hogy ez azt jlnti, egyáltalán nem gondoltam Rád. Sőt.:)

És mostmár iryigyebben is fogok, hiszen áá, összejött!! Csak vicceltem az előbb, egyértelmű, hogy ezért szokultam Neked, aláíást és fotóét, igaz Massával, de hát Ő is haláli egy pali.

Ja és a Kimis pletykák. Az emberk rosszindulatúak, főleg ha egy olyan "magábaforduló" kétlábonjárócsodáról van szó, mint amilyen Kimi. Úgy gondolom, túlzott alapja nincs. Nézegetve a képkeket, Kimi rendes fickó, a feleség, Jenny, pedig rendes asszonyka. Persze kitudja!?

Sok puszit küld, a lelkifurdalásokkal küszködő Dittád...(;)) Légy jó!

Névtelen írta...

Szia Drága Dittám!

Úgyszintén nem haragszom Rád, de rosszul esett hogy nem írtál:( Ja és nem 5 napja, hanem 8 napja. Ha belegondolok hogy mi lesz suliidöbe az már régen rossz. Te is elfoglalt leszel meg én is. Borzasztó lesz!

Örülök amúgy hogy ilyen jól telnek a napjaidok. És ugye milyen jó film a Mamma Mia? Tesom is letöltötte a CD-t, és mi is azt hallgatjuk. Nagyon tetszik:)

A napozással meg óvatosan ám! Vigyázz hogy meg ne égjél Nekem. Űgyelj hogy ne 11-és délután 3-között napozz.

Én az olimpiát nem nézem. Nem tudom miért de engem csöppet sem izgat. Igaz bűszke vagyok a magyarokra, de ennyi.

Ma vasárnap van, holnap szökés:)))Láttad hétfőn? Olyan szomorú volt mikor Michael megtudtta, hogy Sara meghalt. Öszintén én is elsírtam magamat. És Michael lyan szép volt mikor sírt. Jajjjjjjj nekem. Istemi az a pasi.

Most kicsit magamról beszélek. Én hétfő óta beteg vagyok vagyis már nem, de kedden elmentem dokihoz, és képzeld mikor megvizsgált úgy találta hogy a májam kicit nagyobb. Aztán elküldött ultrahangra és vérképre.
Szerdán el is mentem vérvételre, hát hallod ezek a mai vérszedők elég bénák. Fél óráig keresték a vénámat ketten, mig megtalálták. Azt hittem hogy már szétesek. Aztán lementem ultrahangra időpontot kérni, de mikor meglátta a nő hogy a májamat kell vizsgálni egyből ott tartott. A vizsgálatból kiderűlt hogy a májamnak kutyabaja, épp és normális méretű, de a veséimbe van kő, ami nem meglepö hisz egyszer nekem már volt kövem igaz 15 éve, de volt. Máskülönben is hajlamos vagyok rá, mert tesomnak is van, mamámnak is és apumnak is volt. Szóval a kő nem izgat de azon kivűl minden ok a hasamba:)
Csütörtökön visszamentem a doktornőhöz a vérképm miatt. Hát az nem lett olyan jó:( Kiderűlt ugyanis hogy rohadtúl vasszegény vagyok. A normál 10 és 15 nekem meg 3,8. Igy hát kaptam vasat. De volt egy adat ami viszont rohadt magas. Ez olyan mint a vérsüllyedés csak kicsit érzékenyebb. Abból a normál 10 és alatta, nekem meg 190. Szóval a doki kicsit meglepödött rajta én meg majd beszartam. Úgy nézz ki hogy gyulladás van a szervezetembe elég nagy. Igy kaptam antibiozikumot is. De szerintem a virus nyomta fel, mert akkor voltam vérvételen mikor még jócskán beteg voltam. Ja és ami szar az az hogy két hét múlva megint mehetek vérvételre és vissza a dokihoz.
Amúgy a betegségem abból áll hogy 2 napon át magas lázam volt és hasmenésem. De hogy ez mitől volt fogalmam sincs. Öszintén a hasmenésem meg van még de már csökkenőbe van az is. Öszintén számomra hogy hasmenésem van nem is olyan rossz:) Legalább fogyók:)
De történt velem jó olog is ám.
Csütörtökön vettem Hello Kittys órát és hajpántokat és egy felsöt. A felső nem HK-s.
Pénteken meg taliztam a barátnőmmel.
Most meg jönnek a tesomék. úgyhogy be is fejezem, most hivott.
Majd még mesélek van egy mulatságos sztorim.
Irrrrrrrrrrrrrrrrjjjjjjjj!
Pusz Kitti!

Névtelen írta...

Szió Ditta!

Na elmesélem azt a vicces sztorit ám de egy picit szomorú is!

Na szóval, képzeld el hogy kb 3 éve mindig talizok egy fiúval a hotel elött ahol várom Kimit. És most is összefutottunk. És látta, hogy nincs mellettem senki vagyis hogy nincs barátom, és azt mondta hogy ha tudta volna a számomat akkor felhivót volna hogy hol vagyok már, mert már kezdett hiányolni. És erre el akarta kérni a számomat de én mondtam neki hogy inkább email. És Ő oda is adta és én nem mert mondtam neki, hogy ha irok, úgyis meglátja.
És én másnap irtam is neki, amibe leirtam a telószámomat, és este már kaptam is az üzit, hogy Geri vagyok és hogy mizújs. Kb 5 sms-t váltottunk egymással és a végén felvettem MSN-re.
Egyszer feljött az msnre, és megszólal, hogy valmit meg kell neki vallania nbekedm. És mondtam neki hogy mondja h mit, és megszólal a gyerek, hogy Mi még nem is találkoztunk. És azt hittem hülyét kapok. Hát kiderűlt az hogy a Gergő rosszul adta meg a cimét, és az a vicces hogy ez a gyerek is Gergő. És az a szomorú hogy szerintem szegény fiú várja hogy küldjek neki emailt, mikor én már küldtem neki, és én meg elbasztam azzal hogy nem adtam meg neki a számomat eleve. Pedig nagyon aranyos ám. Szóval ez történt.

Képzeld mesélek még valamit. Tudod hogy voltam kertipartiba, és akinél voltam fiúnál már 8 éve ismerem. És megszólal, hogy szerelmes belém! Szerinted? Se köpni se nyelni sem tudtam. És én elmagyaráztam neki hogy szeretem de csak barátként. Felfogta! Csak kicsit szar ám. Ma is talizok vele, de csak 1-2 órára.

Holnap jön a barátnőm, azzal meg megyek be a suliba mert nem tudunk semmit:) Szerintem itt lesz csütörtökig:) Aztán a többi napom még nyitott:)

De ma Szökés van!!!!!!!!!!!!!!! Remélemma már nem sirok:)

Veled mizú, remélem ezentúl sürübben irsz!
Várom válaszodat!

Pusz Kitti!

xdittax írta...

Szia!

Nagyon csúnya dolgot fogok írni, de csak tudatni akarom Veled, hogy egyáltalán nem vagy elfelejtve. Nem is tudnálak.Mostanra már hulla fáradt vagyok, és még pancsiznom kell, és még Hősök is lesz, jajj, de szólni akartam, hogy holnapra várhatod már válaszom, remélem, mert olvasva a soraidat felénkítettél persze. Holnap megpróbálok reagálni rá, és mesélni én is, legalább hogy mivel telnek a napjaim, milyen új szenvedélyes van, az olimpián kívül lol, oké?:)

Köszönöm megértésedet, puszillak:
Ditta×××

xdittax írta...

Ajjjaj. Ne haragudj, nem halogatlak, de megint ugyanazokra a dolgokratudom fogni a késő és rövid sírásomat, mint tegnap. Egy jó hírem van. Mivel szombaton lagziba megyünk, holnapra mindeképp hagyok magamnak és nekünk elég időt, valahogy, bármilyen módon, mert már szívesen csacsognék Veled, bár különösebb érdekfeszítő dolgok nemntörténnek velem. De hátha Veled. Mostmár készül az ágyikóba, ha minden jól megy, de előtte bevetem magam a zuhany alá is, szörnyne meleg van, egésznap olyan fülledt volt minden, bár a napcska alatt sütkéreztem déluzán, az is elég kemény volt. Mostmár igazán nem szövegelk tovább, kellemes napot kívánok Neked holnapra, sok puszit küldök, és frissítő hűs levegőt!xD De ebből magamnak is megtartok valamicskét.;)

Cupp: Ditta×××

Névtelen írta...

Szióka Ditta!

Ez aranyos, hogy ajjjaj:) ót mosolyogtam rajta ahogy olvastam.
Nyugodj meg, mert megértem, hogy vannak fontos teendőid. Mindenkinek vannal teendői.
Hát leirom Neked a hetemet.

Hétfő: Úgy volt hogy találkozom az egyik barátnőmmel, akivel már vasárnap megbeszéltük a talit, de hétfő reggel 7-kor küldött egy üzit, hogy mégsem jön, mert dolga akadt. Azóta sem hallottam Róla:)
De délután viszont taliztam azzal a barátommal akinél voltunk kertipartiba, és aki belémesett azóta és ez kinos nekem, de ezt most hagyjuk. Majd még visszatérek rá.
Este viszont Szökés volt, amin majd beszartam olyan izgi volt:)))))) De most nem sírtam rajta.

Kedd: A másik barátnőm feljött hozzám, egy pár napra. Délelött bemásztunk a suliba egy-két dolgot megérdeklödni, de hiába mert nem volt ügyelet, kiderűlt hogy csak szerdánként van:( Igy megszívtuk. :) De utána hazajöttünk, ettünk és utána elmentünk az Árkádba csak úgy. Az jó volt:) Este meg MSN, és net.:))

Szerda: Ismét bemásztunk a suliba:) De ezúttal sikerrel jártunk, igaz félig meddig:) Ági megkapta a papirt amit kért és meg tudtuk, hogy ki is lesz az ofőnk, hát hallod az lesz akitől a legjobban féltünk. :) Az ofőnk a volt igazgató hellyetes és kicsit szigorú a lelkem és már kb 55 éves, de bennűnket csipáz és ez a lényeg:) Ezen kivűl még meg tudzuk hogy 28-án van a tankönyvvásár, és hogy szept.1-jén 10:35-re kell menni. _Ja meg most azt találták ki hogy ez nem is technikum lesz, hanem csak szakma. De szerintem már ők sem tudják hogy mi is van, olyan nagy a kavarodás.
Délután elmentűnk a barátnőmmel ahhoz a fiúhoz akinél voltunk kertipartiba úgyszintén. Beszélgettünk, néztünk képeket, megmasszirozta a fiút. Este 9-re értünk haza.:))

Csütörtök: A baarátnőmmel eltaláltuk azt hogy hazamegyek vele Pándra, mert én még nem jártam náluk, és nem is ismertem csak az anyját. De ő meg már volt nálunk nagyon sokszor, sőt itt is aludt már sokszor. Hát hallod az utazás kicsit necces, mert elöször vonattal kell menni Monorig és onnnan meg busszal Pándig. És hallod igazi vidék:)Még K.miklósnál is durvább. Ha jól láttam akkor csak a főút van megcsinálva a többi igen földes:) Fagyizó nincs, ja és nagyon puszta és ezáttal rohadt meleg volt. Ahogy elmentünk sétálni azt hittem megfulladok, alig kaptunk levegöt. De jó volt. Megismeretem a 3 húgát, nagymamáját, és két nagybátyját. Aranyosak nagyon. És nagyon kedvesek. Jót beszélgettünk és jót röhögtünk:)Kint űltűnk a kertbe, és tök jó volt mert majdnem hátraestem a műanyag széllel. Muris volt.:) Aztán este 8--ra értem haza, tiszta koszosan. A lábamon állt a por vastagon:) Szép voltam nagyon:) Egyből belcsobbantam a kádba. :) Király volt. Aztán este megtámadtam a gépemet:) 11-ig majdnem. Utána a tesommal benyomtuk a Hajlakkot, de a felénél bealudtam(tunk), de a végére felébredtem:) Utána meg alvás gőzerővel:)

Ma: Már korán fent voltam, mert egyszerűen nem tudtam aludni. elöltöztem és levittem a kutyusokat sétázni. Jó volt, mert ilyenkor kevés az ember reggelente. És utánna űltem még egy picit a konyhába, de meguntam, és ideűltem a géphez, hogy hátha irtál és végűl is irtál is:) Ma takaritás vár ránk, de még a tesom döglik, és addig nem akarok nekiállni nehogy felébredjen a kicsi lelkem:)
Délutánra tekerést tervezzünk a tesommal, mert már régen voltunk, és már jó lenne, mert 2.5 hét és suli. Szóval ki akarjuk még tekerni magunkat.:) Ha nem esik az eső, akkor szerintem ezt csináljuk hétvégén is.

Na, eddig ez volt a hetem, de most visszatérek a fiúhoz.
Hát hallod olyan szar, mert a fiú belémesett, de én már irtam Neked hogy én is szeretem de csak barátilag, és azért szar mert én meg össze akartam hozni a barátnőmmel még a partin, de ez nem jött össze. Ja még a tetejébe a barátnőm meg beleesett a fiúba. Jó, mi??? Jó kis hármas:) Én meg olyan bolog lennék ha összejönnének de szerintem nem fognak mert a fiú belémesett. Ja és mikor beszélünk akkor mindig tesz valami megjegyzést, és ez nekem kinos, pedig tudja hogy csak barátok lehetünk. Ja ami a legszebb az az, hogy a buli óta rólam ir a naplójába, és a családja meg imád. És ez kinos. A tetejébe rá még az is van, hogy hétvégenként ingyen beszél, igy elég sokat hiv, de hála már csak szept.14-ig van ez neki. Szóval ez van. Ja és 20,-án akar talizni, igaz a barátnőm is itt lesz, de én már rohadtul kinosan érzem magamat. Szóval igy jártam.

A másik fiú a Gergőt, meg nem találom, és idegesít, mert olyan aranyos hogy csak na, de szerintem ő meg csak azt hiszi hogy játszottam vele, mivel még nem kapott tőlem emailt, pedig már küldtem neki csak amint már irtam egy másik fiú kapta meg:(Szóval kész vagyok.

És Veled mizú???Jó már a billentyűzeted? Hogy telnek a nyár utolsó napjai? Tanulsz már? És a lagzira nagyon készűlsz??Gondolom:)

Amúgy Zacről jó az a cikk hogy a kolléganője járna vle. Jót mosolyogtam:)

Na, befejezem, de nagyon várom a válaszodat, és jó készűlödést:)

Pucca!:)

xdittax írta...

Szijja!

Nálad megértőbb emberrel még nem is találkoztam4 najó, igaz, még veled se, de tudod, hogy értem.

Annyira jól esett, hogy pénteken, te jesszus, egy hete volt, megértettél. Nagyon nagy szükségem volt. Egy hülye, pitiáner dolgoból kirobbant egy hatalmas vita családom tagjai között. Nem tudom, mi a szörnyűbb, érszt venni benne, vagy "csak" hallgatni. Én csak hallgattam. Hallgattam, ahogy kitört, és hiába vártam, nem lanyhult. Szörnyű volt, és úgy akartam volna ide jönni, de nem ment. Beálltam a zuhany alá, és hagytam, hadd peregjen az idő, a víz, és a könny. Azátn befeküdtem az ágyamba, sötétbeburkolózva aludtam, vagy legalábbis próbáltam. Mára azonban majdnem teljesen elfelejtettem. Mint mondtam, nem gyorsan telik az idő, nekem biztosan, észre se vettem, hgy el telt egy hét, és ebbe csak az a kár, hogy így a nyár is elmúlik majd.

És hogy miért telt el ilyen hamar? Őszintén, nem tudom.:D Nem tudom úgy lebontani a napjaimat, mint ahogy azt Te tetted. Olyan édesen írsz, ahogy lebontos, ahogy meséled, nagyon élvezetes.:)

Másrészről nem tudom már miről meséltem, és miről nem. Nem olvsatam vissza, csak a Te legutolsó írásod. Már terveztem, ma reggel azzal kezdtem, hogy na ma írok Neked, és itt is vagyok. Tudtam, hogy csak estére megy, mert délelőtt olimpiába temetkeztem, végre arany!, délután pedig ezerrel frissítéttem, mert tegnap se írtam. Majd elmesélem miért!

De előbb az esküvő. Bár nem minden úgy alakult előtte, a vége jó lett. Szombatra virradóan nem volt sok nyoma az előző esti veszekedésnek, de mikor készültünk, még volt egy kis hajbakapás, bár nem akartam, igazából ezt én okoztam. De utána, a jó idő és sok szép hatására, csak mosolyogtunk és nevettünk a napra. Nekem ez tudod, könnyne megy!:)))
Ráaádsul csinos is voltam, jó is éreztem magam. De nem csak a pia hatására. Na, ezzel elárultam magam.:) Ne aggódj értem, a lagzi nagyon jó volt. Kis helyen voltunk, és viszonylag kevesen, de jól érzetük magunkat, táncoltunk, ettünk-ittunk, mulatoztunk a tesóimmal. Ha jól emlékszem fél 3-ra értünk haza. Igazából csak az volt a gond, hogy annyira nem ismertünk ott senkit, és nem is a mi korosztályunk lagzija volt, úgyértem nem sok velünk egykorű volt. Sőt, szerintem csak egy-két fiatal volt. de sebaj!

A "buli" következtében vasárnap sokat aludtunk, az a nap is valahogy eltelt. Mint ahogy a hétfő és a kedd is. Láthattál a blogon, mert frissíteni kell , nagyon jönnek a hírek, ezeknek nagyon örülök. De fáradságos is, hiszen ha akarsz még valami csinálni, akkor utána sok halmozódk fel. Például hétfőn én is barátnőzni voltam estig, kedden csak punnyadtam, de utána meg pesrze aug.20. Igazából, akkor is csakj itthon voltam. Sütöttem anyummal, olimpiát néztem, és csocsóztam. Erre most nagyon rákaptunk. Délután napozunk, és közben akár csocsózunk is. Imádom! Valami frenetikus!

Óh és a tegnap. Az szintén az volt. Szegedre ruccantunk át újracsak a famíliával, a szabadtérin néztük meg a Társulatos István, a király. Csudajó volt, de ez nem jó kifejezés. Olyan felemelő volt, csodálatos, lenyügőzó, és még sorolhatnáma szinonímákat, bármilyen elcsépeltnek is hangzik. Jól ráláttunk a színpdra, de persze kellett a távcső is. Fantasztikus hanjuk van, és a koreográfia, szóval az egész nagyon ott volt. Igaz, szerda este megnézük az m1-en, így ilyen értelembe nem volt meglepetés, de akkor is minden percét élveztük. Tényleg mesébe illő volt.


A Te helyzeted viszont azzal a sráccal, nem éppen az. Kíváncsi vagyok a fejleményekre. Majd ha melsz róla, akkor én is reagálok, mert most nem tuom hogy álssz, így nem is tanácsolok vagy mondok róla bármit is. Szóval majd írj és mesélj! no és hétvégén F. Végre vége ennek a 3 hétnek. Bár azthiszem nem élőben nézem, csak este, hiszen közben még ott lesz az olimpia záróünnepélye is párhuzamosan, és így ide-oda fogok kattintgatni. Ráadásul még mamámékhoz is megyünk aznap valamikor délután, így aztán végképp nem tudom mi lesz. De azértcsak Go KIMI, nem igaz?:)

Nos most zárok, remélem még mindig szóba állsz velem a sok kihagyás után, pusszillak: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Kedves Ditta!

Végre írtál, el sem hiszem de már nagyon jól esik hogy hallok Rólad! El sem hiszed hogy néha komolyan szar volt hogy feljövök az oldalra, de Te nem írtál nekem semmit. Öszintén már aggódtam Érted. De ma megnyugodtam, és örülök nagyon hogy ma már minden rendben van Nálatok.
Én meg most azt sem tudom, hogy mivel is kezdjem, van egy pár mesélnivalom, és fogalmam sincs mivel kéne kezdeni, de elöbb hozzászólók egy pár szót amit Te irtál nekem.

Uhhhhhh, az esküvő jó sokáig tartott, én ezért nem szeretem őket mert akkor másnap mindig hulla fáradt vagyok még akkor is ha pihentem, és ez tök szar szerintem. Ilyenkor mindig úgy nézek ki mint a mosott szar:) De annak nagyon örülök, hogy jól éreztétek magadokat.
És megkérdezhetem,hogy mi volt a baj nálatok??? Nem muszály ám válaszolnod, csak azért kérdem, mert igy egy kicsit elgondolnom azt hogy mi is volt a baj.
Az hogy barátnőztél, nagyon helyes. Végre kimozdultál otthonról, és a gondokat magad mögött tudtad hagyni.
Hát igen, ne is mond a nyárnak 1 hét és vége. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Szörnyű belegondolnom abba, hogy már jövöhét csütörtökön mehetek a tankönyvekért, sőt hétfőn utánna már tanítás, és öszintén nincs semmi kedvem hozzá. Tudom ehhez nem kedv kell, de én most így érzem. Legszívesebben el sem kezdeném a tanulást. De muszály:(
Számomra azért volt ilyen rővid szerintem a nyár, mert tudod az érettségi miatt. Június 26-án volt a szóbeli. Az már javába nyár volt. És ha belegondolunk csak 1,5 hónap volt a nyári szünet, ami a vártnál hamarabb eltelt, aminek az okát én sem tudom. Jajjj, na váltsunk témát:)

Hát az én hetem elég sűrű volt, és történt egy két dolog.

Kezdem a múlthét vasárnappal, mert akkor történt az elsö fontosabb dolog. Na szóval megint kezdödik a napra bontogatás:)

Múlthét vasárnap:
Eszembe jutott, vagyis inkább anyumnak az hogy hogyan is tudnánk megtalálni a fiút. Hát telefonkönyv:) Ki kerestük hát a vezetéknbevéát és anyu felhivott egy nőt akiről azt derűlt ki, hogy a Gergőnek az anyja. Így nagyon megörűltünk egymásnak. Kiderűlt ugyanis hogy ő rosszul adta meg az email cimét és ezért kapta meg más Gergő:) De itt telóba egyből cseréltünk számot hogy ne legyen több félreértés:) Vasárnap nem is történt más.

Hétfő:
Volt egy gyorsrandim egy fiúval egy internetes oldalról:) Azért volt gyors mert kb 2 percig tartott mert nekem el kellett kisérnem anyumat dokihoz, és hiába mondtam neki hogy jöjjön velünk, de nem jött. Igy annyiba is maradt a randi, de nem is bánom, mert nem volt az esetem és este ki is derűlt hogy én sdem neki, és be is fejeztük egymással a dolgot.
Eközben a Gergővel váltottunk egy pár emailt egymással. Megbeszéltük hogy szerdán talizunk. Ez volt a hétfő:)

Kedd:
Hát a kedd gyorsan elment mert este jött a barátnőm és itt aludt, de azért délelött bementem a másik barátnőmhöz megbeszélni a szerdai napot, mert tudniiilik hogy haveri programot szerveztünk ami egy kicsit necces volt és ez ment kedd estig. Ugyanis még meg kellett várni a másik barátnőmet aki elé kimentem. És mikor hazaértünk vele, egyből megtámadtuk a gépemet és az isdmerősőket hogy szervezzük a dolgokat, dce közben engem támadtak msn-en is. Szóval csúcs volt. Közben felhivtam a Gergöt is hogy mi lesz szerdán. Elöször nem akart eljönni mert azt hitte hogy csak ketten megyünk, pedig irtam neki hogy kb 6-an, de ő szerintem ezt nem akarta meglátni. De az a lényeg hogy mindenkivel megbeszéltük azt hogy fél12 lesz a tali annál a hotelnél ahol Kimit is vártuk:) Hol máshol:) A Gergővel persze csak késöbb sikerűlt talizni szerdán, vele 5-re beszéltem meg talit.

Szerda:
Tesom fejgörcsöt kapott igy a talizóra csak 4-gyen mentünk:( Elmentünk egy térre ahol Bartók Eszter koncert volt. Hát hallod az olyan szar volt mert plébackről ment(nem tudom hogy kell leírni:)) De Bartók Eszter után Bereczki Zoli és Szinetár Dóri volt, hát hallod azok viszont csodálatosak voltak. Élöben nyomták. És olyan átéléssel hogy csak na. A barátnöimmel majdnem sirtunk, olyan szép volt, de hozzáteszem hogy mindkét barátnömet Áginak hivják. És ott volt az a fiú is velünk akinél voltunk kertipartiba. Dóriék után elmentűnk megnézni a Red Bull Racinget, de nem néztük végig, mert olyan meleg volt hogy egyszerűen nem birtuk és csúnyán le is égtünk. Aztán visszamentünk a térre, ott Zséda koncert volt. Sajnos nem tudtam végighallgatni mert nekem el kellett jönnöm Gergőért és az öcsémért is. Aztán eljöttem de utáána visszamentünk a többiekhez imáron 3-masba kicsit még ott maradtunk de 7-kor elindultunk a Tűzijátékhoz hogy jó helyett találjunk.:) Biztosra mentünk:)
Hamar oda is értünk a Lánc-hídhoz, és mig vártuk a Tűzijáték kezdetét beszélgettünk. Én a Gergővel voltam elfoglalva, a többiek meg elvoltak habár Ati hazament mert nem szereti a tömeget.
És 9-kor kezdetét vette a Tűzijáték!ÁÁÁÁÁÁÁ valami csodálatos volt. Élöben gyönyörű volt és a zene is ami ment alatta. Tűzijáték után szépenhazajöttünk de Gerivel megbeszéltük hogy csütörtökön talizunk.

Csütörtök:
A barátnömet kikisértem az állomásra aztán készültem a randira, vagyis azt hittem hogy az lesz, de rájöttem miután taliztunk és hogy beszélgettünk hogy ez csak sima tali. Semmilyen randi. Ugyanis a fiúnak még fogalma sincs hogy mit zeretne tőlem, de azt tudja hogy vonzodik hozzám és hogy szépnek talál. Együtt voltunk 3 órát és öszintén elég is volt. Kicsit zvaros fiú, de egyébként nagyon aranyos és humoros, olyannyira hogy majd bepisiltam vele. Annyira nevettem a humorjain. Végűl is azt beszéltük meg hogy majd jövöhéten talizunk valamikor mert ő nem ér rá, és hogy tisztáznia kell a dolgokat. Én ennek örülök is, mnert sok volt egy kicsit:)

Péntek:
Öszintén annyit csináltam hogy segítettem takaritani, neteztem, msn-neztem és tv-ztem:) Punnyadás volt:)

Ma(Szombat):
Lementünk a tesomhoz Bicskére, meglátogatni. Nagyon jó volt. bédeltünk is, dce annyit hogy most sem tudok kajára gondolni:) Ott is néztem az olimpiát én is és az időmérőt. Tudom hogy meglepötsz biztosan hogy én az olimpiát nézttem, de kiváncsi voltam a lányokra, és örömmel láttam hogy megnyerték. Kimihez meg már csak annyit füzzök hogy jobbat vártam tőle mint a 4. hely. De ez a hely szerintem nagyon kemény és holnap rengeteg baleset lesz, mert véleményem szerint még a Monte Carlonál is életveszélyesebb. Ha meg belegondolunk Kimi volt az egyetlen ma aki nem hibázott. A Vettel elött meg le a kalappal, mer remekkül teljesített eddig egész hétvégén. Kiváncsi vagyok rá nagyon holnap, de Kimire föleg. És félek is, félek hogy kiesik, nem tudom miért de félek! Szerintem csómóan kifognak pottyogni. És ha most Massa nyer akkor várható az is hogy végre mostmár a csapat választani fog pilótát hogy ki legyen az első és akkor Massa lesz:( Egyre jobban félek attól is hogy Kimi nem fogja megvédeni a bajnoki cimét:(

Na ennyi volt a hetem:) De a szökést kihagytam:) Nagyon izgi olt! És mostmár áááááááá nagyon izgi.

Na mára ennyi, remélem hamarosan olvashatom válaszodat nagyon örülnék neki. Ja és még annyi hogy az új HSM szám nem annyira tetszik. Olyan furi, legalábbis számomra. Számodra milyen?
Na szép hétvégét továbbra is Neked, irj minél hamarabb és légy jó!

GGGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOO KIMI!!!!!!!!!!!!!

Pusz K.!

xdittax írta...

Szija Kitti!

Édes vagy hogy addógsz értem, az után a vita után, de szerencsére komolyabb folytatása nem volt, és őszintén már, de ezen magam is meglepődtem, nem is emlékszem a főtémára. Igazából a nálunk szokásos ment, de az volt a szörnyű, amit utána nővérem érzett, és mondogatott félhangosan. Azt nem bírtam elviselni. Egyébként ő mst meg is betegekedett, összeszedhetet valami vírust, és tegnap este mikor elkezdődött, én "ápolgattam", segítettem neki, amiben tudtam.

Hétfőként egyébként mindig mi is összejöttünk páran, ez most is így volt, beültünk cukiba, tettünk egy kört a főutcánkon satöbbi. De jövőhéten ez már valószínűleg nem lesz meg. tudod miért... Azmiatt, amiről nem szívesen beszélsz. Én egy kicsit szívesebben, de belegondolni egyelőre, hogy minden újra beindul, persze félelmetes.:)

Viszont utdjuk jól, hogy ez is egy csomó jó dolgot hoz magával, és közelebb visz minket októberig, és kitudja még mihez. Vagy például a következő F futamhoz. De szeretném kérni az Égieket, hogy csak akkor hozzák közelebb, ha valami jó is történik. Te meg Drága, ne félj előr,e az nem jó... sajnálom Kimit, de egy kicsit keserű is vagyok miatta, és inkább szúrja a szemema hibája, a Ferrarié. De így megtesznek midnent amit tudnak, és nem párotul el Tőlük. Arról pedig, hogy mit hoz a jövő, nem akarok mégbeszélni. Még gondolni se. Mert még semmi sincs veszve.

Nem is létezik veszett ügy. Najó... de például Te is megtaláltad a Gergődet. És már találkoztatok is, közös programokat szerveztetek, ez csupa-csupa klassz dolog. Nekem nagyon tetszik, és igazából semmi baj nincs még a hozzálllásával. Egyébként akkor látom, augusztus 20.a remek alkalmat hozott a megismerésére. Egyébként a Dóri és Zoli koncert miatt igyirrel egy csöppet, de pl. Zsédán anno még nagyon régen, én is voltam azthiszem.:D

A másik zenei...nekem nagyon bejön az I Want It All. Először fura, volt és különös érzéssel hallgattam a dalt, anyira nem tudtan, mire számítsak, de végülis olyat kaptam. Nagyon Evansös, ha érted mire gondolok. Tipikus Sharpay szám, de a szövege és a refrénje nekem nagyon tetszik, egyébként persze kevésbé énekelhető darab. De ha majd látjuk filmben, a teljes jelenetet kétségkívül odaleszek érte.

Ahogy most is odavagyok a Szökésért. Baromira izgalmas, ettentően kreatív és profi az írója. Egyébként már megjelentek a következő, 4. évas promóképei is...:) De most Hősök lesz, és arra készülök.:)

Na pussz: Ditta×××
Légy jó!

Névtelen írta...

Szia Ditta!

A blog néha nagyon lassú, mert tegnap megnéztem, hogy irtál-e, és csak ma adja ki. Ez borzasztó!
Örülök hogy minden rendben van nálatok, és annak is hogy a nővéred már rendben van és már nincs gond!
A Gergőről annyit, hogy úgy néz ki hogy csak barátok leszünk, mert kicsit más amire számitottam, de nem lényeg ettől függetlenűl is elleszünk.
Örülök, hogy az ucso hetet kiélvezed, jól is teszed! Én is azt próbáltam, de sajnos tegnap már a könyvekért kellett mennünk. Szóval 4 nap, és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Én a hétvégét úgy használom ki hogy megy K.miklósra. Öcsémmel ma utazunk és vasárnap kora délután jövűnk vissza, mert neki évnyitó lesz:( Olyan furi hogy már az öcsém is 8.-os lesz. Most volt még csak elsős és már ekkora, sőt testméretbe nálam már több mint egy fejjel magasabb:) De ezáltal én is öregszem:(
A héten úgy nem történt semmi. Hétfőn sorozat estet tartottam 7-órától majdnem éjfélig, de jó volt nagyon. A szőkés meg megint túltett mindenem. Megint majd beszartam rajta. Kedden taliztam Gergővel de úgy nem volt semmi. Szerdán takaritottam, és pakoltam készültem a sulira:):(
Csütörtökön rohangálás volt, meg itt volt a barátnőm is megvettem egy cipöt is, meg iskolába is voltunk.
Ma(pénteken) Anyumékkal voltunk tescoba venni egy pár dolgot. Szóval megint eltelt a hét jó hamar.
Amúgy voltam vérvételen is meg dokinál is, és a vérképemmel minden ok. Ami anno magas volt, most pont jó:) -Szóval minden happy.
És képzeld taliztam Talmával! Ép ette a hamburgerjét a meki elött és űlt a motoron sisakba és csak én ismertem meg:) Kaptam tőle aláirást és beszélgettünk is egy keveset:)I Szóval nagyon jó volt!
Összegezve ezt a nyarat számomra élménydús volt nagyon, de az sem szomorit el hogy úgy nem voltam nyaralni. De számtalan élménnyel gazdagodtam.
Visszatérve a számra majd megszokom de igazad van abba hogy komolyan Sharpayes, teljesen olyan:)))
Na Drága Dittám ne haragudj hogy csak ennyit irok, de még sok dolgom van a gépen is meg pakolnom is kéne és más úgy nem is történt a héten velem!
Kellemes hétvégét, használd ki vigyázz magadra!
Ja és Kimi hát én majdnem sirtam, de már sirni sem tudtam, de azért nagyon szar volt amikor kiesett! Ja és az a hir hogy hajlandó Massát segíteni hát az nagyon szíven ütött. De azért lássuk be hogy nem csak a Ferrari a szar, Kimivel sincs minden oké! Ősem olyan top!
Na mindegy, van még idő, és bizok Kimibe!
_Na komolyan befejezem mára, puszika! K.

xdittax írta...

Szijja!

Háát, igen, 1 nap is suli. Nagyon tetszett, amit az öcsédről írtál, olyan aranyosan. Nekem a könyvek már hétfőn megkerültek, így volt időm hozzászokni, de nem is akartam, és ezért nem is tettem. A legfurább nekem a suliban csak az, hogy korán kell kelnem. Mondjuk eze n a nyáron nem voltak sokáig alvások, és reggeli nagy punyálás, de akkor is, a fél, háromnegyed hetes kelés nagyon ijesztően hangzik. Majd meglátjuk, holnap már be tudok suámolni róla. Bár az nem ugyanaz, mert az első nap még midnenkinek izgatottan kedződik és végződik talán.

Lényegébe véve a hetem második fele azzal telt, hogy a nővéremmel
foglalkoztam. Föl kellett vidítani, amikor épp nem aludt. Tudod, beteg. Ma már talán nem az, de ez szerncse, mert föl kellett
költöznia a koliba Pesten. Szóval nagyon fájt a hasa, ez jó pár napig nem enyhült,és nem tudom szépen mondani, de sokat hányt, úgyhogy kórház, meg egyebek következett. Annyit
tudtak mondani két nap után, hogy valami bélféreg, vagy kitudja.
Vakbélgyull.-ról, petefészekgyull.-ról, hasnáylmirigygyull.-ról is
volt szó, szóval nagyon megrémült Juci, ráadásul még infúziót is
kapott. Szerencsére végül jó sok gyógyszer után már jobban érezgeti
magát.
Szóval sokat foglalkoztunk vele, játszottunk, nevetgéltünk, beszélgettünk, TV-ztünk, ha nem volt fáradt.

Kicsit sajnálom a Gergőset(jómi?), de ha nem, hát nem, és a barátság is szép dolgo, és jó, hogy van közös érdeklődésetek. De ott leesett az állam, hogy csak úgy összefutottál Talmácsival, ez akkor mák. Bár megvalla soha egy futamát nem néztem, szóval olyan nagyon nem tudtam volna vele elbeszélgetni, de impróztam volna. Szóval Te annyira szerencsés vagy! Egyébként hogy ment a hétvégén? Vagy Te se vagy akkorra drukker? Maradjunk az F-nél, bár most a nem legjobb hangulatban valóban. Kikerekedtek a szemeim a Massás résznél, nem hallottam róla, el vagyok havazva, de most utánaolvastam, és rájöttem, azért annyira nem vészes a dolog. Kimiben van erő, és kitartás, ezt már tavaly is bizonyította, úgyhogy nem adja föl Ő egykönnyen, és nincs is mit még, hiszten a helyzet annyira nem siralmas. látod, Te se sírtál és én se, igazad van, azért mert már nem tudtam. De jönnek még jobb napok, ne félj, remélem. Én nagyon bízok!:)

Majd beszélünk még, lesz miről, szeptemberrel valahogy megindulnak az események..., minden értelemben. Zanessa, HSM, suli, stb. Sok a jóból, de csak azért mert az utolsó ott van, nem igaz?

Jól van, azt is túl lehet, túl is fogjuk élni, nem rettenek meg tőle, majd kiderül, idén milyen lesz az év.

Kitartás, pussza: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Kedves Dittám:)

Jajj ne haragudj hogy csak ma irok Neked de öszintén csak tegnap vettem észre hogy írtál! De most igyekszem elmesélni a dolgokat.

Elöször is sajnálom, ami a növéreddel történt, úgy látszik komolyabb betegségről vot szó, mint egy egyszerű gyomorrontásról sajnos. Az meg nagyon szomorú még hogy a doktorok sem tudják megállapitani hogy mi is a baja, hanem csak találgatni tudnak, de mostmár az a lényeg hogy jólvan.

Hát én is jól vagyok, de fáradt is. A vártnál jobban lefáraszt a suli. Nem hittem volna hogy 3 nap után már alig látok 8-kor. De ezt még hagyjuk. Mesélek egy picit a hétvégemről.

A hétvégém jó volt. Kihasználtam az ucso hétvégémet, és leutaztam K.miklósra a nővéremhez és egy kis családlátogatásra az öcsémmel. Pénteken mentűnk és Vasárnap kora délután jöttünk, mert az öcsikémnek évnyitója volt.
Az a fura, hogy mikor elmegyünk Lacháza elött Te mindig eszembe jutsz. Olyankor tök közel vagyunk egymáshoz de mégis távolt. Öszintén örűlnék ha egyszer össze tudnánk hozni egy talit. Mert igy már lassan teljesen megismerjük egymást:) És ha talizunk egyszer akkor szerintem az olyan lesz mintha már ezer éve ismernénk egymást. Hát nem?
Na szóval a hétvégém jó volt. Pihizem, beszélgettünk a tesommal nagyokat, kicsit balhéztunk is de ez mindig van ha otthon vagyok mert akkor ki tudjuk tölteni egymáson azt ami felgyűllik bennűnk a 2 hét alatt. :))))))))))) De ne úgy képzeld el hogy annyira veszekedűnk csak inkább kicsi szócsata, néha azért néha nagyobbra sikerűl:) De ez kell is néha:))

Aztán eljött a vasárnap este! Már akkor idegbeteg voltam:) És akkor hétfőn új osztály áááááááá. Hát 25-en vagyunk, és abból 1 fiú van:) Kicsit sem lóg ki a sorból:)))) De azért a lányok közűl van egy - kettő cicababa:(((( És szerintem várhatóak is balhék, főleg ennyi lány között.
A tantárgyaim meg hasonlóak mig volt szakmunkásba. Azaz van kereskedelem, árúforgalom, munkavédelem, dísznövénytermesztés, virágkötészet, informatika, német és tesi. Ezekből csak tesiből nem kell és infóból nem kell vizsgát tenni majd 2 év múlva. Jővőre meg lesz rajzunk is, amivel jócskán meg vagyok lőve mert nem tudok rajzolni:) Ilyenkor szokásom mondani azt hogy: Így jártam:))
Amúgy ha ezt a sulit elvégzem akkor leszek virágkötő-berendező-kereskedő. Magyarul ha akarok nyitni egy virágüzletet akkor már nem kell elvégeznem külön sulit és ez marha jó. Ez az egyik hetem, vagyis az elméleti hét. A másik hetem az a gyakorlatis hét. Az úgy lesz hogy 3 nap suliba és 2 nap külsös vagyis virágűzletbe leszek kirendelve. Izgi mi??? Számomra nagyon az, és öszintén rendesen be is vagyok szarva:))))))) De már várom.
Te képzeld annyira fáraszt a dolog hogy már fél 10-kor alszom. A szökést még hétfőn normálisan végignéztem, de ami utána szokott lenni Született nyomozók, nay azon bealudtam rendesen:) És tök idegesít hogy nem is tudom hogy mi volt benne. Most is már majd elalszom a gép elött. Amúgy meg csökkent azoknak az órák száma, miszerint itt ülök a gépnál. Napi max 1,5 óra mert egyszerűen nincs rá idöm.
Visszatérve a sulihoz elég hülye az órarendem. Mert általában 4-kor fogok hazaérni az elméletis hétről, és valamikor meg nincs 1-2 órám vagy 1-4, és ez rossz. Én úgy gondolom hogy inkább kellek korábban és akkor korábban is érek haza minthogy 4-kor érjek haza. Hát nem? A gyakorlatba meg belesem merek még gondolni mert az üzletbe kemény lesz. De majd lesz valami. A tanárok úgy elmennek de van egy akit kifejezetten utálok!:) De majd megszökik ő nem én:)
A suliról ennyi elég is.

Hát igen az öcsém az öcsém habár néha úgy gondolják hoy ő az idősebb. De komolyan belegondolni hogy mégcsak most volt elsős kis tökmag, mostmeg egy nagy marha:) De imádom, és öszintén ha megyünk valahova akkor tök jó mert biztonságba érzem magam mellette, mert magasabb:)

Gergőről meg annyit hogy tartjuk a kapcsit, de baráti szinten szeretném ezt. Holnap talizok amúgy vele és erről beszélek is vele.

Jajj a szőkés nagyon jó volt mint mindig!
Hát igen annyi minden vár Ránk! És közeleg nagyon az időpont:) Október 24!:)))))))Jeeeeeeeeeeee!!!!
HÉTVÉGÉN MEG F1! ÉS KIMI NYERNI FOG! Mert Spá Kimi pályája!!!!
Ja amúgy meg megint szerencsém volt Talmával meg mákom volt!

Na mára befejezem é Neked is kitartás várom válaszodat, irj minél hamarabb!
Pucca! K.

xdittax írta...

Kittim!
Holnap igyekszek jelenteni, mert nem felejtettek ám el! Gondolom valamilyen szinten, sőt, a Te életed is zajlik, nos ez szintén igaz rám, a blog mellett. Fáj, és engem is bánt, hogy így elhanyagoltalak, de majd beszámolok és esdeklek még erről, emiatt.
Sok puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

VÁM ÁM AZ IRÁSODAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xdittax írta...

Szia Kittim!

Megörültem az sms-ednek. Tudod ebből az jön le, ami egyébként kölcsönös, hogy hiányzom Neked.

Nem tudom mi lett velem. Nem szabdna az embernek hanyagolnia a kapcsolatait, a barátokat, de én most igazán ezt tettem, tagadhatatlanul. Egyszerűen csak...

na jó, belegondolva semmi normális indokom nincs a sulin kívül. Jó mi? Fáradt vagyok, sűrűk a napjaim, mindig van mit csinálni. A blog él, rmélem Te is szoktad még nézegetni, igazából úgyvan mit. Az ottani kommentekre mindig tudok reagálnik ez a dolgom végülis. De ide már nem jutok el rendesen, pedig szeretnék, mindig ott jár a fejemben, hogy na ezt majd elmesélem Neked, meg minden, tudod.

Most még azt tudom írni, hogy iszonyatosan beteg vagyok. Nem szeretem ezt ecsetelni, de tényleg nagyon kivagyok. A suliban, itthon is mindig mindenki beteg, én most javában az vagyok. Lázam még nincs, de mindenem fáj, a közérzetem rossz, és minden másodperben zsepibe temetkezem. nem tudom, holnap megyek-e a suliba, v agy inkább a dokihoz, de egyáltalán nem érzem magam elég erősnek. Azért most még tanulok, de pihentem is, egyelőre nagyon érdemtelenül.

A kedvenc témáinkat(F1, Szökés) hagyom Neked, kezd csak elcsetelgetni, én pedig igyekszem rá jó hosszúkat és elsősorban sokszor reagálni. Meséj nekem, én szeretek olvasni, azt még megoldom valahogy.

Igyekszek: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Drága Ditta!!

Végre írtál!!!!!!!! Már vártam nagyon, mert ilyen sokáig sohasem nem írtál! És már komolyan aggódtam, hogy mi is lehet Veled! És őszintén szó szerint szarul esett hogy nem írtál eddig, de megértem hogy a suli meg minden, de akkor is szomorú voltam!

Jajj Ditta, mielőbbi gyógyulást kívánok! Remélem hamar meggyógyulsz!

Hát hol is kezdjem a mesélést? Kezdem ott, hogy a suli 3. hetébe lépett! Ebből volt 2 gyakorlatos hetem megy egy elméletes. Hát hallod-e, elég nehéz. Tudod mondtam Neked hogy ez könnyű lesz számomra, aztán kiderűlt hogy mégsem! Egy csomó minden változott azóta mióta én ezt tanultam. Új tantárgyak, új növények, új oktatási rendszer ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Sok ez nekem néha. Olyannyira sok, hogy néha már 8-kor alszom, föleg mikor gyakszim van. Igaz elméletből is kikészülök, mert ott mg csak irunk és irunk, szóval ott meg sok a tanulás:( De amúgy van már egy ötösöm, méghozzá virágkötészetből. Dolgozat! És én még azt hittem hogy elszartam:)
Szóval a suli ilyen!

Szökés: Ma van az ucso része az évadnak, és mostmár rohadtul izgi! És már most várom a negyedik évadod.

Sőt ma van az ucso része annak a sorozatnak is ami szokott lenni a szőkés után és amit nézek. Szóval ma kemény estém lesz!

Kimi: Ide csoda kell!!!!!! És remélem lesz is. Már szerencsétlent úgy sajnálom hogy már l sem tudom mondani. És most bevallok Neked valamit. Mégpedig azt, hogy mikor Kimink kiesett Spába, mikor nekiment a falnak és kiesett, én akkor sirógörcsöt kaptam, és sírtam is egy darabig. Egyszerűen nem tudtam elhinni azt hogy kiesett! Ja és ami múlthéten volt na ahhoz már nem is tudok mit szólni. Ott már nem sírtam igaz, csak ámultam-bámultam, és Vettel elött le a kalappal, szépen ment kissrác:)
De visszatérve Kimihez, ha belegondolsz már 3 versenyt megnyert volna, ha nem szar a kocsi és ha Lewis nem megy neki, és ha ezeket megnyerte volna akkor most nem lenne több mint 20 pont a lemaradása:( De csodák még vannak és léteznek is, és én bizok Kimibe és hiszem hogy megvédi a bajnoki címét. A másik öröm ami ért engem ami igazán örömmel fogadtam, az az volt hogy a Drága meghosszabbitotta a szerződését a Ferrarival!Jeeeeeee!:)))))) Ez kellett ide!
De viszont van egy pletyi, miszerint Kimink házassága válságba van. Hát ez várható volt na mindegy!
Szóval egy a lényeg: Hajrá Kimi!!!!

Képzeld mostanság Honfóglalózok, tetszik marhára az a játék! Te szoktál?

Öszintén a lapot látogatom, de a híreket nem nagyon olvasom mert marha sok van, és egyszerűen nem jutok el odáig hogy el is olvassam, mert ha gép elött vagyok akkor általába Msn támadásba vagyok, és nem tudok semmit sem csinálni::)( Hát így jártam!

Na mára befejezem, és várom hogy minnél elöbb irj, és ha lehet ne 2 hét múlva!

Na gyógyuljgassál, és pihengessél és írj!
Puszika! K.

xdittax írta...

Szijja!

El képezelem, hogy sz*rul esett, hidd el nekem is a gondolat maga, hogy már mióta nem írtam...sajnálom, tényleg, nagyon!

Most még ha mondhatom félig viccesen, hogy az a szerencséd, beteg vagyok. Még mindig, úgyhogy, itthon töltök a suli helyett pár napot, illevte mostmár lassan csak egyet, csütrötökön már megyek is vissza hőnszerettett gimnáziumunkba. De nálunk azért alapvetőn nem olyan szörnyű az élet, élvezem én meg minden, de esténként már semmi hangulatzom semmihez. Se fürdés, se még tanulás, meg egyebek. Egyszerűen én is hulla vagyok, pedig bizonyára nem lehet olyan kemény mint Neked!

Ahhoz az ötöshöz gratulálok! Nekem is sikerült már begyűjtenem egy párjó jegyet, de a Tiéd egyértelműen más. De mesélj a gyakorlatról is! Milyen?

Huh, tegnap valóban vége lett a Szökésnek, a vége jó drámai lett. Az a azene, és azok a képek. Az egész olynannyira jó lett, hogy egyszerűen nem is fogtam fel a végén, hogy mi van. egyszerűen csak nem tudtam belerázódni az új helyzetbe Azt hogy a testvérek elváltak. Ez olyan....rossz. Nem tudom, és annyira kíváncsi vagyok, mi lesz a jövőben. Mi minden fog még kiderülni, hogy fog visszatérni Sara, és hogy döbbenek rá arra, hogy Sucre börtönbe van. Nekem tudo ez is ontos. Annyira becsülöm a karakterét, mert már a kezdetőktől nem volt nagx bűne, amiért egyáltalán bekerült a Fox Riverbe, és utána is mindig valahogy bajba került, de ő mindig vállalja a szeretteiért. A barátjáét. olyan hűséges, nem? Tudtam, hogy nem segít, hogy végig ki fog tartani a vallatásánál, iletve a telefonbeszélgetésnél. De azt kell hogy mondjam, mindenki nagyon korrekt szereplő. Persze a gonoszok más élrtelemben, de azért mindenki nagyon ott van.

Huh, Kimi. Na jó, mindig ondoltam Rád. Mikor történtek azok a fenék. Istenem, én se tudtam magammal mit kezdeni. Nme sírtam, nem toporzékoltam, de tudtam volna, csak áá, valahogy mégse. Kiábrándulság, csalódottság, keserűség...csak feküdtem az ágba és kész. Aztán meg túltettem magam rajta. Még mindig tudok pozitívan gondolkozni. Kicsi az esél,y de tavaly is kicsi volt. mindegy hányponttal nyer, nyerhet megint csak egyet, az is jó. De nem mondom, hogy muszáj nyernie, számomra és egy csomó más ember zámára akkor is ő a elgjobb versenyző. De akkor is nehéz a helyzete, a csapat fellállás, a csapettárs kicsit nehezebb , mint tavaly volt ilyenkor a felállás. Majd elválik...

Most ebédelni megyek...:)
Pusz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Drága Dittám!

Hát igen szerencsém volt azzal hogy ép beteg vagy:) De inkább nem Írnál, csak ne légy beteg! Hogy vagy? Jobban már ugye? Amúgy járvány van!

Na akkor kicsit mesélek úgy mindenről!

Szökés: Hát ez az ucso rész valami csúcsszuper volt, habár nagyon izgultam, hogy mi is lesz. De tudtam hogy olyan lesz a vége, hogy nincs is vége:) Na ezt jól megmondtam de szerintem érted:) Na szóval, ez a rész méltó befejező része volt a 3. évadnak. És már tülkön ülök hogy mikor is lesz a 4. évad. Azt már megtudtam hogy Sara él és virul, mert az egyik ismerősőm látta a Voxon a részt, de fogalmam sincs hogy hogyan látta, mert tudomásom szerint most forgatják a 4. évadot. Nem??? Na visszatérve, amit csináld Sucre az komolyan nagyon emberi volt. Az hogy nem árulta el Michaelek az nagyon csodás. Öszintén én egyszer azt hittem róla hogy megingott, mikor a csajszi átadta neki a lóvét, de szerencsére nem. Ja és mikor elkezdték beásni én komolyan azt hittem hogy betemetik, de hála nem. Szóval az a lényeg hogy jó rész volt, de férfiasan megmondom néked:) hogy sírtam a végén, mikor elváltak egymástól a Link és Michael. Olyan siros volt. De az viszont tetszett hogy csaj Linkékkel maradt! Na erről elég is ennyi:)

Amúgy hétfön csupán 3 sorozatomnak lett vége. A Sue Thomasnak, a Szökésnek és a Született nyomozóknak is. És tökre szar mert így este hétkor már nem ülök le a tv elé hogy nézzem a sorozataimnak és fura is.

Kimi: Itt csoda fog történi, mert én hiszek benne!

Holnap folytatom irásomat!
Pusz, és gyógyulj meg!

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Ahogy igértem folytatom ma az írásomat.
Elöször is hogy vagy? Jobban vagy már???

Na a suli, nem olyan könnyű, teljesen új oktatás van ami sokkal nehezebb. És egyáltalán nem fogom kirázni a kisújjamból. Amúgy meg nagyon tetszik. Föleg, mert mellettem van a legjobb bnöm is, szóval így könnyebb. Egy csómó tantárgyam van: Tesi, Info, Áruforgalom, Munkavédelem, Virágkötészet, Művészet történelem, Dísznövényismeret. Hát nem könnyű. De ha elvégzem ezzel már nyithatók egy boltot is akár. Nem kell külön sulit elvégeznem. Tök jó szerinte,m. Amúgy meg a gyakszi tök fárasztó. Már most tudnék aludni, pedig még 7-óra sincs. Gyakszin már kötöttünk koszorút és csokrot is. Hát nem könnyű. Sokat felejtettem. De a latin neveket tudom elég jól.
Amúgy az osztályba 26-an vagyunk. abból egy fiú a többi lány:) Jó, mi?
Na mára befejezem, pihizek mert holnap osztálykirándulni megyünk.
Gyógyulgassál, é jó hétvégét, és Go Kimi Go!
Pusz

xdittax írta...

Szija!:)

Elnevettem magam. Azokon az első mondataidon.Olyan édes vagy!^^

Igen már jobban vagyok. kénytelen voltam meggyógyulni:), csütörtökön már suliban ültem, aztán délután pedig a gólyavatót "élveztem" végig. Mint mindig, elég béna volt és sz*r, de ez nálunk már-már hagyomány!xD
Azért még reggelnet alig van egy kevéske hangom, és szntelen csak köhögök, de mégis elmondhatom, hogy pompásan vagyok! És Te? Habár gondolom jól érzed magad, egészséges is vagy, hiszen osztálykirándulást emlegettél! Hova? És hány napig? Még most is ott vagy?:) Épp most? xD

Tudom mire gondolsz a sorozatoknál! Tényleg alig van már mit néznixD
Szerintem már elkedzték adni a 4. évadot, mintha én is hallottam volna már bellőe spoilerekt, de sose tudni, ezt nem tudom most megmondani. Azt tudom, hogy a Hősöket(tudom, Te nemnézed:)) most kedzték el adni Amcsiban, és ezmiatt most izgatott vagyok. De tudod, a HSM3-tól mégjobban!;) Ki hitte volna?!:)

Hmm, valahogy nekem a latin nevekkel lenne bajom szerintem. Vgayis nem tudom, de azok említése is elég rémisztőnek hat. De anyum is úgy tudja a virágokét, a növéneykét hobbiból, hogy csak na!
Annak örülök, hogy természetesen azért élvezed a sulit, fáradtság ellen. De annak az egyszem hapinak nem lehet könnyű...xDDD

Kiminek sem lesz az, de Szingapúrban, éjszaka...remélem bármi megtörténhet, ránézve a legjobban!xD

Majd mesélsz!
Pusszi: Ditta×××

xdittax írta...

Kimi harmadik!! És hogy én ennek hogy örülök!!:)) Pusszii!

Névtelen írta...

Szia Dittám!

Elöször is Kimi VB-je elúszott! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Ma is elsírtam magamat, igaz nem annyira mint múltkor de sírtam. Ez már hihetetlen ami itt folyik. Ez már a 3. egymás követő veresenye ahol nem szerez pontot és a második ahol nekimegy a falnak. :(((((((((( Hihetetlen. Söt ami ma a versenyen volt az már felfoghatatlan. Ami történt Massával is Ááááááááááááááá Nevetséges. Kimi csak közelebb akart kerűlni és csókolozott egyet. A francba már! Miért kell ilyen szerencsétlenek lennie???
De még a 3. hely hozható! Talán! Jövöre meg VB lesz azért is! Vissza fog ő még térni a csúcsra érzem!

Örülök hogy jobban vagy! Én meg idegbeteg vagyok Kimi miatt de nem lényeg. Holnapra kéne tanulnom de egyszerűen nem áll rá az agyam rohadtul. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, de idővel lenyugszom!

Oh az várható volt hogy a gólyatábor szar lesz, én ezért nem is voltam:)

A holnapi npom meg hallod olyan unalmas lesz, este semmi. Tök szar.

Na mára csak ennyit szeretem volna! Szép hetet és el ne felejtsél és írj minél hamarabb!

Pusz K.

xdittax írta...

Szia!

Ide is elérkeztem, hozzád is megérkezte. Nem akartam úgy, hogy már figyelmesztetsz, hiszen ez olnya szomorú, de így is az. Sajnos egyszerűen már néha túl sok a doog. Az egész mostani heetem olyan zűrös volt, hogy bár sokszor voltam itt, már akkor sem tudtam idejönni és bocsánatot kérni azét, mert előtte is oly' sokat hiányoztam. Egyébként se tudok sokat mesélni, mert vagy panaszáradat jönne, és egyébként is kevés az időm. Tanulok, ide járok-oda járok, és bár mindig jól érzem magam, vagy próbálom jól érezni magam, amikor a jelen pillanatomat élem, mire hazérek, vagy egyáltalán, érzem magamon a fáradságot. Azt, hogy reggelente, úgy aludnék még jóval tovább, hogy csak csatangolnék a neten, és beszélgetnénk. Ehelyett, tanulni kell, menni kell a különórákra, és mindig a családom is lefoglal. Egyébként is néha csúnyán néznek rám, hogy sokat ülök a gép előtt. De hát annyi minden történik. Nem tudom, veled mi lehet, remélem neked az élet több szabadságot hagyott(bár én is kiszoktam kapcsoldóni néha, azt gépen kívül teszem, úgy igazából ha realx), és remélem mindig nevetsz sokat! Az élet szép, és én vissza-vissza térek hozzád! Kimi pedig, holnap hajnalban, nyerni fog!:)

Pusszi, a legjobbakat: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!

Én téged teljesen megértelek, de tök rossz hogy mostanság alig beszélgettünk. Igen látom hogy zajlik nálad az élet, de szerintem mindenkinél ez van.
Az lenne a kérdésem, hogy Zacék nem jönnek Magyarországra is? Tök jó lenne.
Sajnos Kimi nem nyert de legalább célba ért de Hamilton elmehehet a picsába. Hülye bunkó! Na mindegy.
Már alig várom hogy legyen a HSM3, tuti hogy vagy az elsö nap vagy a második nap megnézem a moziba!
Amúgy köszönöm kérdésedset, jól vagyok, néha fáradtan a suli miatt, Ezen a héten két napot voltam üzletbe és megvallom neked hogy tetszik nagyon. De nem könnyű, de marha jó. Jövöhéten kemény napom lesz, mert 4 dolgozat vár rám, és már tegnap is nagy tanulásba kezdtem. Ma meg folytatom, de esténként szoktam leginkább gép elött űlni, mert akkor van rá idöm. A magánéletemben is lehet hogy változások lesznek, de mem akarok elkiabálni semmit.
És te hogy vagy? Tanulás?
Szép hetet, puszika K.

xdittax írta...

Boldog szülesténapot Néked, Drága Kittim!:)

Névtelen írta...

Szia Ditta!

Elöször is köszönöm szépen a jókivánságodat, nagyon jól esik, csak az a rossz, hogy már megint "elfelejtettél" és nem irsz nekem semmit:( A képeslapot nagyon szépen köszönöm nagyon jól esett.
Képzeld láttam a HSM3-mat, hát hallod az a film valami nagyon jó. Ahogy már elmondtam Neked sirni fogok rajta és úgyis lett. elsírtam magamat 3-szor is:)) A film nagyszerű!!!!!!!Ez a legjobb film a világon! A zenék is csodálatosak! Tényleg nem tudod, hogy honnan lehet letölteni a zenéket??? Amúgy már meg van nekem csak valahogy egyeztetni akarok Veled!
Még egy kérdés: A MAOW nem látható itthon???? Vagy csak DVD-n lesz kiadva??? Ezt jó lenne tudni!

Amúgy hogy vagy??? Hogy telik az őszi szünetet???

Én mától taknyos vagyok egy kicsit de amúgy jól vagyok, é képzeld szerelmes lettem. gy nagyon édes fiúba!

Na mesélj és légyszi irj, mert már alig birom ki, szerintem van mit mesélned.
Pusz K.

Névtelen írta...

Ditta ezt már komolyaín nem értem, h miért nem irsz:(((((((((((((((