2008. márc. 11.

Entertainment Tonight vizit a 'Will'-en

Szijasztok!

Az Entertainment Tonight meglátogatta a 'Will' forgatását Austinban, és interjút is készítettek a szereplőkkel, a mi szerencsénkre! Ráaádusl néha-néha hallhatunk részletet Nessa azon dalából, amit majd a zenekarok versenyén fog énekelni és gitárral végigkisérni!
Vanessa, a High School Musical csillaga ebbena filmben Sa5m-et játssza (az ötöt nem ejtük), egy olyan tizenéves lányka, aki képtelen beilleszkedni, és kinyílni más emberek felé.

"A kinézetem határozottan sötétebb, mint a High School Musicalben" - mondja Vanessa az interjúban. "Én egy olyan EMOlányt játszok,ki távol marad mindenki mástól és a saját világában él."

És Vanessa boldog, mert nem ment keresztül azon a drámán, amit egy normális gyerek a tizenéves évei alatt tapasztal: "Őszintén, én soha nem jártam középiskolába. Az összes középiskolai évemet otthon tanultam végig. Egy részem azt akarja kívánni, hogy járjak középiskolába. Én megélhetem a középiskolai tapasztalataimat a filmeken keresztül, amiket csinálok - mindegyik középiskolában játszódik. De kihagyni a dráma egészét, nem egy probléma velem."


Én őszintén nem nagyon hallok ki további dolgokat, ilyen téren még nincs tapasztalatom az angollal, aki tud és akar, további információkat nagyon szívesen megoszthat velem, és másokkal!:) Köszi!

Forrás: Just Jared

Ui.: Ha esetleg, netalántán valakit érdekel, Zanessa domborít az IM Magazin címlapján, és roppant furcsa módon Zac és Vanessa különvéleményen vannak az "esküvőjükről"...xD Ennyit a magyar színvonalas újságokról...blöá xD

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mit ír az IM? Ha lehet, ezért nem venném meg az újságot, de azért kíváncsi lennék, miben tér el a véleményük a házasságról? (Úgyis pletyka az egész, de azért mégis.)

És ha már itt tartunk, íme két hírmorzsa, melyek ÓVATOSAN kezelendőek, tekintve, hogy nincs rájuk bizonyíték.

1) Austinból egy forgatási asszisztens jelentette, hogy Vanessa a Will-ben a csókjelenet után véletlenül azt mondta az gyik felvétel során, hogy "Zac", nem pedig, hogy "Will". Állítólag az egész stáb el kezdett nevetni, Nessa pedig irult-pirult.

2) Zac egy közeli barátja blogot vezet, s állítólag ő írta, hogy a szív alakú medál, amelyet Nessa nyakában látunk mostanság, valójában eljegyzési ajándék volt. Zac gyűrűt is vesz majd Van-nek, a lánykérést a HSM3 utánra tervezi.

Nem tudom, hogy igazak-e ezek (a másodikat például szeretném elhinni, de nem tudom), azért aranyosak.

Pusz: Jb

Névtelen írta...

jah tényleg írd meg légyszi h mit ír az im! PLZ!!! Am sztem a második hír nem igaz....nem hiszem h igaz....az elsőt még el is hinném, én nadon aranyos lenne, de sztem a második nem igaz! :(

xdittax írta...

Szia Jankababa!:)

Háát érdekes módon a címlapon ez az dézet olvasható: "nincs sok hátra az esküvőig!"
Majd Zachez intéznek egy kérdést:(Zanessával együtt nem "beszélgettek", külön-külön foglakoztak velük) "Mi a helyzet Vanessával?" Erre Zachary válasza: "Köszi, jól vagyunk. Vicces, máris azt kérdezgetik, hogy mikor tartjuk az eljegyzést, meg hogy gondolkodzunk-e már a házzaságon és a gyerekeken. Hollywood annyira meg van zavarodva! Könyörgöm: még csak 20 éves vagyok! Miért kötném le maga örökre?"

Később az újság hátrább lébő oldalain Vanessa-t taglalják A-tól Z-ig. A H-hoz a házasság szót kombinálták.: "Nincs sok hátra az esküvőig, bár még mindketten túl fiatalnak érezzük magunkat ahhoz, hogy örök hűséget fogadjunk egymásnka" -nyilatkozta, amikor Zac-kel való kapcsolatáról kérdezték.
Háát így összeségében nézve, csak egy kicsit ellentmondásos. innen látszik, honnan is szopták. xD

Viszont a Te híreid, akár pletyka, akár nem jókedvre derített(bár amúgy is csuda happy vagyok), főleg az első tetszik nagyon, de a második..hát nem tudom, nem hinném, hogy Zac egy közeli barátja ilyen titkot kifecsegne.. végülis kitudja?:)

Szeretném elhinni, de megelégszek annyival is, hogy újra együttlássam őket!=)

Köszönöm azért az infókat, puszi Neked: Ditta

xdittax írta...

Na jó, agy utólag belegondolva konkrétan Ők sem mondtak egymásnak ellent, de azért mégiscsak van egy iciripiciri különbség. Azonban ezzzel mitsem foglalkozva egy magyar lap azonnal hallni véli az esküvői harangokat...

Névtelen írta...

Zac és Vanessa SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM beszélnének a privát életükről. Az amerikai újságírók nem is kérdezhetik őket erről, ha pedig mégis megteszik, ők egyszerűen nem válaszolnak. Erről ennyit.

Vanessa tényleg nyilatkozta, hogy még nem akarja lekötni magát (talán a 17 magazinban, nem emlékszem pontosan). Zac is tett ilyen nyilatkozatot, de egyáltalán nem így. Mármint soha nem címezték ezt a másik felé. És soha nem mondanának olyat, hogy így vagy úgy vagyunk. Mert ez nem tartozik senkire sem.

Képzelem, hogy most elkezdenek titkokat megosztani a világgal, amikor több mint 2 év után először januárban (Palm Springs) jelentették be, hogy együtt vannak. Na persze! Zac pedig a 17 Again forgatásán készült videóriportban azt mondja, hogy a magánélet szent dolog és senki ne üsse bele az orrát az ő privát szférájába. Milyen igaza van!

Jaj, hogy hogy utálom az ilyen híreket. Az IM ezzel magát járatja le, mert egyértelmű, hogy csak az eladási statisztikán akarnak javítani. Márpedig az újságíróiskola első leckéje az, hogy IGAZAT VAGY SEMMIT! Úgy tűnik, ők nem jártak ilyen iskolába...

Na mind1, csak ez engem felháborít. Ez legalább olyan volt, mint a hétvégén az amerikai CosmoGirl-botrány. (Ha nem tudnátok: a CG egy másik internetes lapra hivatkozva megjelentetett egy cikket arról, hogy Vanessát ittas állapotban letartóztatták LA-ben. Még az anyukáját is idézték, aki hülyének nevezte a saját lányát. Persze kiderült, hogy a forrás hamis volt, s hogy Nessa Texasban tartózkodott, erről fénykép is készült. A probléma csak annyi ezzel, hogy a CG először csak simán eltávolította a cikket, mindenféle megjegyzés nélkül. Persze a többi netportál is elkezdte közben futtatni a történetet. A CG aztán közzétett egy bocsánatkérést, melyben magukat mentegetik, amiért rossz volt a forrás. Szóval nem az volt a bajuk, hogy hamis dolgot mondtak, hanem hogy a történet nem volt igaz. Urgh!)

Nos, igen, kemény dolog a pletyka. És én boldog vagyok, amiért soha semmit nem mondanak el a magánéletükről! Komolyan mondom! Persze a romantikusabb felem alig várja a részleteket, de így is jó...

Pussz: JB.

Névtelen írta...

Na igen, ez pontosan így van! Zac és Vanessa soha nem beszél a privát életükről, és ezt mindig hangsúlyozzák! Ami azt illeti, persze én is kíváncsi lennék az aranyos kis magánéletükre, de ha már minden lépésüket kövtetik, és sehova nem mehetnek úgy kettesben hogy nem fotózgatnák őket, akkor legalább nekik is maradjon egy kis privát dolog, ami csak az övéké...arra gondolok, hogyha tényleg egyedül vannak , csak kettesben....és ez csak az övéké, és megértem hogyha nem akarják kiteregetni a nyilvánosság elé! És ez szerintem így helyes....mert vannak bizonyos sztárok akik, kiteregetik a magánéletüket, és ez szerintem nem jó, mert egy idő után nagyon rossz lessz nekik! És Z és V ezt tudják....és ezért nagyon szeretem őket!

Névtelen írta...

http://youtube.com/watch?v=OLtqyo5UVAo

itt egy másik ideó a will forgatásáról, itt hallani vanessát énekelni

Névtelen írta...

szia! már megjelent az áprilisi szám?

xdittax írta...

Éppen ez az! Egyszerűen ezt nem tudom megérteni, hogy képes valaki olyanra vetemedni, és valótlanságot állítnai másról. Olyan interjúkat "készítenek" velük, amiknek majd' egy szavuk sem igaz, és ők ezt a legtermészetesebben hangoztatják! Ez annyira felháborító, föl nem foghatom!
De azt bírom, h. náluk az ilyen magazinokban minden külföldi sztár wgy stílusban nyilatkozik, fejezi ki magát és mindeki annyira közlékeny. Ez a tipikus mondat, mikor valakit a párkapcsolatáról kérdezenk, hogy "Kösz, jól vagyunk"! Wááá, a falra mászok tőlük!

Ezért hangsúlyozom én is mindig, hogy nem szabad hinni az ilyeneknek, csak a rendes forrásokban bízhatunk!

Mindketten valóban nyilatkoztak már házasságról, egyerekekről, és én most különösen Vanessa szavaira emlékszek, mikor világosan közölte, hogy túl fiatal, és és még jelen pillanatban a gyerekeket is "nyűgnek" tekinti, szóval még nem gondol rájuk. És jól is van így!
De Zac is valóban kijelentette már, h. a kapcsolatok számára szent területek, nem tűri, ha más is beleüti az orrát.
Ráadásul majd pont egy olyan szenzációs lapot fognak beengedni a magánéletükbe, mint Magyarország kedven tinimagazinja. Blöá!xDD
Áhh, most úgy felidegesítettem magam rajta! Pff...

Kedves Hajny, én is pont ezért szeretem őket annyira! nagyon helyesen cselekednek, mikor kizárnak minket, és a szenzációhajhász újságírókat! Támogatom Őket, amíg csak élek, és tiszteletben tartom hozzáállásukat, míg akkor is, ha csúnya módon én is kíváncsi lennék, egy-két titkukra...×) De legalább álmodozhatunk, képzelődhetünk és fantáziálgathatunk remélhetőleg a legboldogabb életükről! <3

És el kell hogy mondjam Nektek, kimondhatatlanul büszke vagyok Rátok is, amiért Ti is ezen a véleményen vagytok, támogatjátok Őket, kiálltok Mellettük és a lehető legjobbakat kívánjátok Nekik! Megérdemlik, és én nagyon-nagyon hálás vagyok ezért! És annyira öröm nekem az is, hogy Ti itt vagytok nekem, és olvasgatjátok a blogomat, hogy Veletek beszélgethetek ilyen dolgokról! Szóval csak annyit szeretnék kinyögni, hogy: köszönöm!

Sok-sok puszi: Ditta×××

Ui.:Köszi a videót!
Ui2.: Igen már megjelent az új IM, és megint mindenfélét összehordanak, ahogy az persze az szokás náluk...na mind1. Cupp!