2008. márc. 25.

Mini-Shar, Mini-Troy, Mini-Chad

Egy kis késéssel, de én is hírül adom Nektek, a legújabb információkat a HSM3-ról.

Valóban, megvan erősítve, hogy a már említett 2 színészpalánta szerepet kapott a HSM 3. részében. Jemma Mckenzie-Brown, mint 'mini-Sharpay', alias Tiara, Matt Prokop, int 'mini-Troy', alias Jimmy.Rajtuk kívül azonban lesz egy 'mini-Chad'ünk is, neve nem más, mint Donnie Fox. Az Ő bőrébe pedig majd Justin Martin fog bújni. Ütős név, édes kiskrapek!:)

A mi drága Kennynk, azaz Kenny Ortega, a HSM filmek rendezője, koreugráfusa, tehát édesapja is kommentálta az új szereplők érkezését:

"Peter Barsocchini izgalmas szövegkönyve a HSM3 három másodéves karakter megjelenését
követelte, úgyhogy elindultunk egy hatalmas keresésre Észak-Amerikán és Anglián át, megtalálni azokat a fiatal színészeket, akik majd a szerepeket eljátsszák.
Azt gondoljuk, hogy ezek a tehetséges előadóművészek hozni fognak a filmbe sok humort, újdonságokat és zenés mókát. Jemma, egyike azoknak a sok fiatal színésznőnek, akikkel Londonban találkoztunk, lenyűgözött minket az éneklésével és táncával azon felül, hogy nagyon izgalmas és pezsdítő volt. Mattnek fantasztikus személyisége van, és érzéke a komédiához és a mókához. És Justinnak nagyszerű jelenléte és karizmája van, ezenkívül egy csodálatos színész, aki igazán tud táncolni.
Én magabiztos vagyok, hogy a három új színész, aki csatlakozik az eredeti szereposztásunkhoz, segíteni fog nagy zenés izgalmakat, meglepetéseket és sok mókát csempészni az East High termeibe."



És itt van egy videó az Extrától, ami a 3 új arcról szól!


Emlékeztetőül pedig újra beszúrom ide az új karakterek jellemzését, amit már februárban is közzétettem. Íme:

TIARA:
kora: 14-15
neme: nő
Ő egy előadóművész. Egy klasszikus háromszoros fenyegetés, — színész/énekes/táncos. Tiara csak most iratkozott át az East gimibe (Brooklynból, Texasból vagy bárhonnan). Tiarát foglalkoztatja Sharpay és sok szempontból az ő miniverziója. Tiara először lelkesen akar segíteni Sharpaynak, de hamarosan fordul a kocka, és kiderül, ő is egy igazi díva. Tiara nagyon értelmes és a koránál jóval bölcsebb, és valószínűleg Neki nagyon erős hangja van.

JIMMIE SOTO:
kora: 14-15
neme: ffi
Ő másodéves az East gimiben, és nagyon sok energiával rendelkező, szívós gyerek. Rokonszenves, de társadalmilag esetlen. Jimmy egy olyan kosárlabdajátékos, aki irigyli Troy Boltont. Troy lát Jimmyben valamit, amit a legtöbb ember nem. Jimmy olyan, mint egy elveszett kölyökkutya, akit be akarsz fogadni, és akire nagyon kell figyelned.

DONNY FOX:
kora: 14-15
neme: ffi
Ő szintén egy másodéves diák az East gimiben, és Ő is egy kosaras srác, de Ő az ügyetlen Jimmy ellentéte. Emelett pedig atléta is. Donny Chadre néz fel.

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sya Ditta Evy vagyok!!Ezeket én is lefordítottam csak azt nem tudomtam amikor kenny nem tom kije beszél meg a hsm3 új szereplőiről ezeket az infókat..Nem baj ha elvesezmpersze hogy feltűntettem hogy tőled van:)

xdittax írta...

Meg van engedve!:D
De jajj, az 'édesapja' kifejezést úgy értettem, hogy Kenny Ortega a HSM filmek édesapja, megalkotója, atyja, hiszen Neki köszönhetjük a HSM-et, ő rendezte nekünk a filmeket. Érted már? Bocsi, ha kétértelműen fogalmaztam!:)

Pussz: Ditta

Névtelen írta...

Szia Ditta! Remélem nem haragszol, ha mostantól megosztom veled minden hírről a véleményem?!
Szerintem az a lány nagyon tehetséges és tényleg jól illik Tiara-nak. Aki Zac-et alakítja, szerintem egy pöttyet (de tényleg nagyon,nagyon kicsit) hasonlít rá. A mini-Corbin szerintem nagyon aranyos! Már kíváncsian várom a filmbéli alakításaikat!:)
Köszönjük szépen a fordítást!:)
Pux: *Nóri*

xdittax írta...

Hey, hey, hey! Hiszen pont erre való a "megjegyzés", nem igaz? A legnagyobb örömet okozza, ha beszélgethetek Veletek, s Veled!:)
És igen, hát gondolom mindeképp olyat személyeket akartak találni, akik nemcsak karaktegileg, de külsőleg is hasonlítanak rájuk!
És mostmár nagyon annyira én se ellenzem az új karaktereket, tudva, hogy úgyse akadályozhatjuk meg őket, de akkor is azért imádkozok nagyon, hogy sikerüljön valahogy jól "beépíteni" Őket a történetbe, és a legjobbat kihozni az egészből, méltó végbefejezést adni a musicalnek! Én csak ezt szeretném! (Na jó, meg sok mást is!×P×D)

Nincs mit kösszönni, hisz' ezért vagyok!
Jó éjszakát Neked, puszi: Ditta

Névtelen írta...

szia ditta azért köszönöm hogy probáltál a csókos interjuval segiteni amugy nekem tudott mi jutott eszembe a 3 szereplövel elöször?hogy a kicsi zac ashley corbint fogják játszani akikkkel igy vissza emlékezünk hogy milyenek voltak kicsinek
nekem is szimpatikusak tudod szerintem nem baj hogy uj embereket is bele raknak a filmbe mert igy esélyt adnak más szinészeknek is meg szerintem az hülyeség hogy igy elpártolnának a rajongok mert ez nem fogja befolyásolni semmiben mert ugyan ugy szeretni fogjuk öket mint eddig
a repülö teres videora meg hogy nem semmi ahogy eltervezték hogy zac-et átjuttassák a kapun (ha az tényleg ö volt) én kb 3 szor néztem meg a videot mire tényleg észre vettem tudod mit nem értek ilyen esetben miért utaznak titkosan pl:valamilyen hátso ajton mennek be ahol a dolgozok is igy talán nyugodtan tudnának utazni a paparazziktol.és még egy kérdésem lenne:ismered ezt a sorozatot:That 70s Show nagyon vicces sorozat
további szép napot neked
puszi Laura

xdittax írta...

Laura!

Igazán nincs mit köszönnöd, inkább én sajnálkozok!

Hehe, az ötleted a szereplőkkel kapcsolatban nem lenne rossz, nekem tetszene, bár akkor már a többieknek is kéne "kicsi-én", de sajnos ez akkor sem lehetséges.
Persze valóban, ha mindennek az előnyös oldalát nézed, semmi okod nem lesz a panaszra!;)

Háát igen, vlóban ki lehet használni a biztosngáosabb hátsó bejáratokat, ahogy azt az éttermeknél is használni szokta párosunk. Most miért döntöttek így? Talán mert valójában mégse Zac volt. Ez egyelőre tisztázatlan, nagyon, mert közben bejöttek azok a képek Zacről...már foggalmam sincs tényleg.

A legutolsó kérdésedre a válaszon, egész egyszerűen nem. Sajnos nem. Nem is hallottam még róla, de ez akkor Magyarországon is fut? és hol? És milyen időpontban? És miről szól úgy lényegébe véve? :)

Puszi Neked: Ditta×××

Névtelen írta...

Amerikában terrorveszély van. Senkinek sem engedik meg, hogy áthágja a protokollt. Eleve a reptereken csak az államfők és az elnökök részesülnek különleges bánásmódben. Nincs hátsó kapu, nincs besurranás, nincs kivétel. Még akkor se, ha Zac Efron vagy.

Amúgy a sztori király! És én elhiszem!

Más: Jemmának hihetetlen akcentusa van! Nem értem, mit mond, pedig éltem kint Angliában! Tényleg őt akarja a Disney? Mert akkor keressenek neki egy beszédtanárt, de gyorsan!

Peace! Rita

xdittax írta...

Akkor higy is van ez, elhisze, nem hiszed, ha nem is lehetséges annyira?

De igazad lehet, Mindenki okosakat mond, de valahogy mégis érzem azt, hogy valahogy akkor is megtudták oldani úgy a dolgot, hogy a kívülállóknak ne derüljön ki, hogy Zac Efron van jelen a reptéren, csak inkognitóban.

A máshoz::)
Én ehhez nem tudok hozzászólni, tudom hogy ebben Te vagy a hozzáértő, így elfogadom a "kritikádat". Ráadásul olyan aranyosan írtad le a végét, hogy nem lehetet megállni egy kis mosolygás nélkül!:)

Pusszi Neked: Ditta

Névtelen írta...

szia ditta ez a sorozat nálunk sajnos még nem megy csak amerikában ment ,meg németországban
a sorozat tartalma:
A show a 70-es évekbe kalauzol minket vissza, a házban régi mintás tapéta, korhű zene és a ruhák is elég furcsák, mai szemmel nézve. A 6 fiatal főszereplő hülyeségei kellemes szórakozást nyújtanak. A felállás 2 lány és 4 fiú, közülük a legismertebb Ashton Kutcher, aki Michael Kelso bőrébe bújva nyomja a poénokat 7 évadon keresztül. És akkor egy poén amin én jót röhögtem: van egy külföldi cserediákunk Fez, első mondata valahogy így hangzik "nem beszélni jól angol, csak most jönni", fél perc se telik bele és hirtelen jó lesz az angolja: "micsoda dudái vannak a csajnak". De ezt így leírni nem lehet, ezt látni kell
játszik még benne akit én nagyon szeretek ö Topher Grace akit mostanában a pokember 3-ban láthattál edie brock-ot játsza a fotos a venom lessz
be linkelek egy részt nézz bele nagyon fogsz nevetni
http://www.youtube.com/results?search_query=That+70%27s+Show+&search_type=
remélem teszik majd
puszi Laura

xdittax írta...

Szija Laura!

De akkor Te most angolul nézed fent a neten?
Hmm, egyébként szeretem az ilyen "ökörségeket", bár a Jóbarátok nem feltétlen minősül annak, vagy igen?
De az ilyen '70 évek, bár az '50-'60 évek világa is bejön, a kocsik közül pedig, meg a zene terén a mégrégebbi is!:D

Még a videót nem néztem meg, ugyanaz az indokom rá, mint először a "Zac-es mesénél", de amint lesz rá lehetőségem, azonnal be fogom pótolni, és jövök a véleménynyilvánítással, rendben?:)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

szia ditta oké és köszönöm hogy mindig válaszolsz
puszi Laura

xdittax írta...

Ez magától értetődő!
Ne haragudj még nem jutottam a videóig, holnap mihamarabb beptólom, ígérem! Bocsi, puszi, szép álmokat: Ditta×××